Ο χρήστης Dimitris_UK έγραψε:
Ο ΡΑΝΙΟΣ στη Θεσσαλονίκη (εξουσιοδοτημένος και αυτός) είναι γενικά φτηνότερος από τα ομορφόπαιδα της ΕΜΙΚΟ.
Για τα τακάκια νομίζω ήθελε κι αυτός καμιά 90-100Ε, αλλά να μη σε πάρω και στο λαιμό μου.
Άρα δηλαδή στα ίδια βγαίνει περίπου... Είναι αυτός στην Β. Όλγας; Αν είναι αυτός αποκλείεται να το πάω εκεί! Είχα μαλώσει με έναν από τους μηχανικούς του το Πάσχα, αν κ σε γενικές γραμμές, άλλες φορές που το είχα πάει μου φέρθηκαν μια χαρά κ κάναν καλή δουλεία (κ τιμές).
Ναι αυτός στην Όλγας είναι. Δεν είχα ιδιαίτερα πάρε-δώσε με το ΡΑΝΙΟ. Μόνο μια σπασμένη ποδιά και ένα λαμπάκι αερόσακου. Και τις δύο φορές πάντως με εξυπηρέτησαν άμεσα, με ευγένεια και απάντησαν χωρίς να κατεβάσουν μούτρα στις όποιες απορίες μου. Το ότι πλήρωσα 30Ε για δουλειά που στην ΕΜΙΚΟ πλήρωνα 50Ε το θεωρώ περιττό να το αναφέρω. Γενικά πολύ μονοπώλιο την είδε η ΕΜΙΚΟ και ο εκεί υπεύθυνος που τα ίδα που λέει σε εσένα περί έκπτωσης, τα λέει και στον κάθε τυχαίο. Φούμαρα πουλάει, μην ψαρώνεις. Μου πήρε 2-3 χρόνια να το καταλάβω και παραδέχομαι ότι ήμουν μεγάλο θύμα!
Πάντως μιας και μιλάμε για λευκές alfa, όσο κι αν κι εγώ δεν τις πολυπάω, ψάρωσα άγρια με την λευκή 147 ενός φίλου, με λευκές πολυάκτινες 17άρες και body-kit Novitec νομίζω. Αll the money.