-
κοιταξε να δεις, το logan πανω κατω ειναι το ιδιο αυτοκινητο με το προηγουμενο clio που κυκλοφορουν πολλα τετοια και οι περισσοτεροι ειναι ευχαριστημενοι. Επιπλεον το αυτοκινητο αυτο υπηρξε για καποιο διαστημα το καλυτερο στην κατηγορια του. Οποτε, το logan βασιζεται σε κατι καλο απλα δεν ειναι συγχρονο, γι αυτο και ειναι φτηνο. Επομενως με τα 9000 που θα δωσεις θα παρεις ενα καινουριο αυτοκινητο, με τισ εγγυησεις του που λεει ο cosneo και σιγουρα για το ποσο αυτο μαλλον δεν θα σε απογοητευσει.
απο την αλλη με τα 9000 μπορεις να βρεις σιγουρα μεταχειρισμενο αλλα πιθανον φορτωμενο με πολλα χιλιομετρα και το ρισκο να σε βαλει σε εξοδα απο την πρωτη στιγμη...
Για μενα το logan ειναι μια καλη επιλογη για τα χρηματα που κοστιζει, πολυ καλυτερη απο το lada που ειναι στα ιδια χρηματα.
-
Eπισης θα ηθελα τη γνωμη σας για το Ρενω Θαλια,την σενταν εκδοση του Κλιο 2ης γενιας...Εχω βρει αρκετα με σχετικα λιγα χλμ και μεχρι 4500ευρωπουλα...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
κοιταξε να δεις, το logan πανω κατω ειναι το ιδιο αυτοκινητο με το προηγουμενο clio που κυκλοφορουν πολλα τετοια και οι περισσοτεροι ειναι ευχαριστημενοι. Επιπλεον το αυτοκινητο αυτο υπηρξε για καποιο διαστημα το καλυτερο στην κατηγορια του. Οποτε, το logan βασιζεται σε κατι καλο απλα δεν ειναι συγχρονο, γι αυτο και ειναι φτηνο. Επομενως με τα 9000 που θα δωσεις θα παρεις ενα καινουριο αυτοκινητο, με τισ εγγυησεις του που λεει ο cosneo και σιγουρα για το ποσο αυτο μαλλον δεν θα σε απογοητευσει.απο την αλλη με τα 9000 μπορεις να βρεις σιγουρα μεταχειρισμενο αλλα πιθανον φορτωμενο με πολλα χιλιομετρα και το ρισκο να σε βαλει σε εξοδα απο την πρωτη στιγμη...
Για μενα το logan ειναι μια καλη επιλογη για τα χρηματα που κοστιζει, πολυ καλυτερη απο το lada που ειναι στα ιδια χρηματα.
+1
αλλιως προτιμησε καποιο που να χει την μεγαλυτερη δυνατη παθητικη ασφαλεια...δηλ μακρια απο το aveo -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Παρε το Logan σε καλυπτει μια χαρα,ειναι αξιοπιστο είναι και πολυ οικονομικο στην χρηση(δεν ξερω σερβις για καταναλωση μιλαω.
το ότι είναι αξιόπιστο από που το συμπέρανες?
έχεις δει πολλά να κυκλοφορούν? έχεις ακούσει από κατόχους? είχες κάποιος φίλος σου στο παρελθόν??Το συμπeραινω διοτι εχει φέρει ο προπονητης μου ενα απο Ρουμανια εχει κανει 50Κ+ χλμ και το αυτοκινητο έχει πάει κυριολεκτικα παντου και δεν εχει κανει κιχ.Θα μου πεις δεν είναι και πολλα αλλα τουλαχιστον είναι ενα σημαδι.
Αναλυτικοτερα οι εντυπωσείς μου επειδη πριν δεν είχα χρόνο.
Να ξεκαθαρίσω οτι μιλαω για τονμ 1.5dci.
Λοιπόν είναι αρκετα άνετο στο ταξίδι και σχετικα σβέλτο (ανέβαζεί μεχρι 185-190 αρκετα ευκολα και κραταει ανετα μια μωτ της ταξης των 160-170χλμ/ωρα) και σε ταξίδι (4 ατομα onboard full πορτμπαγκαζ και στ μπαγκαζιερα απο πανω καμια 10αρια πεδιλα σκι)υπο αυτες τις συνθηκες και περιπου 100χλμ στροφιλικι με (πολυ) γρηγορη οδήγηση τηρουμένων των αναλογιών και εβγαλε αυτονομια 1100χλμ. περίπου.
Μεσα είναι αρκετα ανθεκτικό το εσωτερικό του και πολυ ευρυχωρο,'οπως και το πορτμπαγκαζ .
Οριστε και μια φωτο:

Overall λοιπόν νομίζω αξιζει τα λεφτά του -

2 good to be trueαυτο που εδειξες ειναι το προ f/l
ετσι ειναι τωρα πια ....

-
παντως απο τον τροπο γραφης .....κατι μου βρομαει εδω...ρε συ αφου πηρες το kia ριο τι ξαναρωτας????
-
Mηπως να κοιταξω κανα μεταχειρισμενο Κλιο 3ης γενιας?
-
JimmyGR94
Όσο για το Dacia τί σόι αμάξι είναι, ό,τι πληρώνεις παίρνεις.
Εδώ έγραψα για τα μικρά VAG ότι είναι αρπαχτές, δε θα πω για ποιότητα κατασκευής στο Dacia;
Χωρίς προκατάληψη αλλά από τα παράπονα που διαβάζω πχ μόνο για τις μοκέτες να μιλήσω, ότι είναι τόσο λεπτές που λιώνουν στην πολυχρησία... -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
παντως απο τον τροπο γραφης .....κατι μου βρομαει εδω...ρε συ αφου πηρες το kia ριο τι ξαναρωτας????Re man,den pira ego to Kia Rio.Autos pou to pire o Jimmy einai enas filos mou(gi'ayto kai exoume tin idia ilikia)...kai prepei na pw oti to amaksi tou einai poli kalo...Alla exo akousei diafora gia ta Kia Rio,alla to diko tou fainetai kalo.Malista,mou eipe oti tha ksekinisei kai metatropes(zantes alouminiou klp).Egw eimai apla enas filos tou Jimmy pou thelei kai autos ena amaksi.OK?
P.S.Na pw oti to paidi me to Kia Rio legetai Haralambos,apla Jimmys(Dimitris)legetai o aderfos tou kai grafei kai autos(o Haralambos)apo ekei... -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
παντως απο τον τροπο γραφης .....κατι μου βρομαει εδω...ρε συ αφου πηρες το kia ριο τι ξαναρωτας????+ΑΠΕΙΡΟ
Ρε παιδια ενας mod δε μπορει να ελεγξει επιτελους τι γινεται με τους διπλοτριπλο γραμμενους.. Υπαρχουν καιανθρωποι που απαντανε σοβαρα και αφιερωνουν (τελικα χανουν) τον πολυ τιμο τους χρονο..
-
Εμ, όταν έβαλα τη φωτογραφία στην πρώτη απάντηση του παρόντος thread κανείς δεν πήρε πρέφα;...
-
οπως ανεφερα νωριτερα,το ονειρο μου ηταν παντοτε να αποκτησω ενα Μitsubishi Lancer.Ετσι λοιπον,με 9χιλιαρικα,εχω βρει 2 πολυ καλα κομματια:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/387116/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/394727/
Εχουν βεβαια και τα 2 πολλα χιλιομετρα(60.000 το πρωτο,80.000 το δευτερο),αλλα εφοσον ειναι Μιτσουμπισι,ξερω οτι μεχρι και τα 1000000 χιλιομετρα θα ειναι σαν καινουριο.Πειτε μου την γνωμη σας για αυτα τα Μιτσουμπισι και για παλιοτερα Λανσερ.Μιλαμε παντα μονο για 1300 κυβικα. -
Ο χρήστης JayG87 έγραψε:
οπως ανεφερα νωριτερα,το ονειρο μου ηταν παντοτε να αποκτησω ενα Μitsubishi Lancer.Ετσι λοιπον,με 9χιλιαρικα,εχω βρει 2 πολυ καλα κομματια:
Εχουν βεβαια και τα 2 πολλα χιλιομετρα(60.000 το πρωτο,80.000 το δευτερο),αλλα εφοσον ειναι Μιτσουμπισι,ξερω οτι μεχρι και τα 1000000 χιλιομετρα θα ειναι σαν καινουριο.Πειτε μου την γνωμη σας για αυτα τα Μιτσουμπισι και για παλιοτερα Λανσερ.Μιλαμε παντα μονο για 1300 κυβικα.τι κάνει αυτό το αυτοκίνητο όνειρικό σαν αγορά?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εχουν βεβαια και τα 2 πολλα χιλιομετρα(60.000 το πρωτο,80.000 το δευτερο),αλλα εφοσον ειναι Μιτσουμπισι,ξερω οτι μεχρι και τα 1000000 χιλιομετρα θα ειναι σαν καινουριο.Πειτε μου την γνωμη σας για αυτα τα Μιτσουμπισι και για παλιοτερα Λανσερ.Μιλαμε παντα μονο για 1300 κυβικα.τι κάνει αυτό το αυτοκίνητο όνειρικό σαν αγορά?
Παντα το αγαπημενο μου αυτοκινητο ηταν το Μιτσουμπισι Λανσερ και οταν μεγαλωσω ηθελα παντα να παρω ενα.Και μου φαινεται οτι αυτη η στιγμη πλησιαζει...και ας μην ξεχναμε τα θρυλικα Mitsubishi Lancer EVO...
-
Πόσο χρονώ είσαι?
Το Λάνσερ ένα κόμμα τρια δεν έχει καμμία σχέση με τα θρυλικά Λάνσερ Ήβο.
Πέρασε και δεν ακούμπησε. -
Ο χρήστης JayG87 έγραψε:
Παντα το αγαπημενο μου αυτοκινητο ηταν το Μιτσουμπισι Λανσερ και οταν μεγαλωσω ηθελα παντα να παρω ενα.Και μου φαινεται οτι αυτη η στιγμη πλησιαζει...και ας μην ξεχναμε τα θρυλικα Mitsubishi Lancer EVO...
Τα θρυλικά εvo δεν τα ξεχνάω ... το απλό αδιάφορο 1300αρη τι σχέση έχει δεν μπορώ να καταλάβω...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Nα κανω μια ακομα ερωτηση offtopic.Eνα αυτοκινητο του 1988 που δεν ειναι καταλυτικο εχει την δυνατοτητα να καψει αμολυβδη βενζινη?
Οτι την καίει , την καίει , το θέμα είναι τι βγάζει από 'πίσω'...
Ο λόγος για να μην βάλεις αμόλυβδη είναι καθαρά περιβαλλοντικός καθώς άπό την εξάτμιση βγάζει καρκίνο...
Η σουπερ θα συνεχίσει να υπάρχει για χρόνια ακόμα ...Η σουπερ βενζινη που κυκλοφορει πλεον ειναι αμολυβδη με προσθετο καλιο(αν δεν κανω λαθος στο προσθετο) για την λιπανση των εδρων των βαλβιδων.Οποτε ολες αμολυβδες ειναι.
-
Σχετικα με το Λανσερ:
Σκεφτομαι να παρω το 1.3 και να του κανω εγω aftermarket μετατροπες σε εσωτερικο,εξωτερικο και κινητηρα ωστε ακομα και αν του βαλω 2λιτρο κινητηρα να ειναι δηλωμενο 1300 και να πληρωνω χαμηλα τελη κυκλοφοριας.Εχετε να προτεινετε τιποτε αλλο made in japan(nissan,mazda,toyota,honda,ακομα και subaru!)? -
σταματα... ρε συ
-
Ο χρήστης JayG87 έγραψε:
Σχετικα με το Λανσερ:
Σκεφτομαι να παρω το 1.3 και να του κανω εγω aftermarket μετατροπες σε εσωτερικο,εξωτερικο και κινητηρα ωστε ακομα και αν του βαλω 2λιτρο κινητηρα να ειναι δηλωμενο 1300 και να πληρωνω χαμηλα τελη κυκλοφοριας.Εχετε να προτεινετε τιποτε αλλο made in japan(nissan,mazda,toyota,honda,ακομα και subaru!)?Και αν σε πιασουν;
Αγορα Οικονομικου 4θυρου σενταν