-
Πριν από περιπου 3 χρονια κ συγκεκριμενα τον οκτωβριο του 2006 Κατευθηνομουν με το αυτοκινητο μου απο βεροια προς θεσσαλονικη μεσω εγνατιας οδόυ.
Την βραδια εκεινη ψιλοεβρεχε και μπροστα μου στα περιπου 200 μετρα προπορευοταν ένα άλλο αυτοκινητο , ξαφνικα το προπορευομενο αρχιζει να κανει ανεξελκα ‘’σβουρες’’ πάνω στο δρομο αρχιζοντας να χτυπα δεξια κ αριστερα στις μπαρες,μεχρι να συνιδητοποιησω τι ακριβως εχει γινει το αυτοκινητο μου αρχιζει κ αυτό τα ιδια,χτυπα με δυναμη στο αριστερο τζιμεντενιο στηθαιο κ αρχιζει την ανεξελεκτη πορεια του μεχρι που καταληγει στο πρανες δεξια εχω από τον δρομο διοτι δεν υπηρχαν και οι προστατευτικες μπαρες.
.
Για καλη μας τυχη βγηκαμε αγρατζουνιστοι ολοι μας ( δυο ζευγαρια) μεσα από τα πλεον κατεστραμενα αυτοκινητα.
Το προφανες τις υποθεσης κ ο λογος που ‘’φυγαμε’’ κ οι δυο από το δρομο ήταν από υδρολυσθιση λογο του ότι ειχαν συγκεντρωθει πολλα νερα σε ολο το πλατος του δρομου.Καλεσαμε αμεσως την τροχαια κ την οδικη οπου κ οι της τροχαιας αλλα κ της οδικης μας ανεφεραν ότι εχουν βαρεθει στην κυριολεξια να καταγραφουν συμβαντα στο συγκεκριμενο σημειο τις οδου παντοτε όταν βρεχει!Σημειωση ότι το κομματι το συγκεκριμενο ηταν ολο μια ευθεια.
Αφου δωσαμε τα στοιχεια μας κ μας εκαναν αλκοτεστ (ειμασταν ‘’καθαροι’’) η τροχαια αποχωρισε.
Το αμαξι του αλλου του οδηγου φορτωθηκε ευκολα στην οδικη μιας κ ειχε σταματισει πανω στον δρομο, ενώ το δικο μου ηταν ακομα κατω στο πρανες κ επρεπε η οδικη να ερθει από τον παραδρομο να το φορτωσει.
Στο μεταξυ στειλαμε τις γυναικες μας με την οδικη να τις παει σε ένα ξενοδοχειο, κ εμεις κατεβηκαμε κατω στο δικο μου αυτοκινητο (ο άλλος οδηγος προσφερθικε να περιμενει μαζι μου την οδικη μιας ηταν κ ερημια) μπηκαμε μεσα στο αυτοκινητο μου γιατι εβρεχε ( πολύ κακη ιδεα όπως θα διαπυστωσετε παρακατω) κ περιμεναμε την οδικη.
Δεν περασαν ουτε τρια λεπτα κ ακουμε ένα δυνατο ‘’μπαμ’’ κ ένα αυτοκινητο να ερχετε κατά πανω μας, για δευτερη καλη μας τυχη το αυτοκινητο περναει από πανω μας( στην κυριολεξια) και καταληγει μεσα στο χωραφι περνοντας ακομη και τον παραδρομο!
Βγαινοντας από το αυτοκινητο μου πραγματικα έντρομοι κ οι δυο μας διαπιστωνουμε ότι στην θεση του οδηγου είναι ένα παλικαρακι (23 χρονων όπως μαθαμε αργοτερα) αιμόφυρτο κ χωρις σημαδια ζωης.
Είναι φριχτο που το αναφερω αλλα το παιδι αυτό δεν ζει πια!
Καλεσαμε κ παλι ΕΚΑΒ αυτή την φορα και τροχαια.
Τα λαθη κ οι παραληψεις σε ολο αυτό το φριχτο κυριολεκτα βραδυ ηταν πολλα
Το κομματιι του δρομου αυτου ειχε ένα πολύ βεβαριμμενο παρελθον (λογω συγκεντρωσης νερων)σε τροχαια ατυχηματα αλλα μεχρι εκεινη την ημερα κανενα θανατηφορο.
Η τροχαια αλλα κ οι υπευθηνοι συντιρισης του δρομου ειχαν κανει εκεινο το βραδυ το τραγικο λαθος να μας αφησουν χωρις ουτε έναν κονο η έναν φαρο στο επικυνδινο σημειο μιας κ εκεινη την μερα σε τρια σημεια οι μπαρες ηταν ρυγμενες κ σε ένα από τα σημεια ελειπαν εντελως, κ εμεις βεβαια με το πολύ μυαλο που πηγαμε κ καθησαμε μεσα στο αυτοκινητο μου να περιμενουμε!
Εγω κ ο άλλος οδηγος αλλα κ οι γονεις του αδικοχαμενου παιδιου ξεκινησαμε δικαστικη διαμαχη (οι γονεις βεβαια του παιδιου πολύ αργοτερα για ευνοητους λογους) και ειμασταν οι μονοι που μπηκαμε σε ολη αυτή την διαδικασια στο να αντιμετοπισουμε ουσιαστηκα το κρατος στα δικαστηρια
Οι αγωγες ηταν 2, μια προς το κρατος κ μια προς την Κατασκευαστρια εταιρια που ειχε κ την ευθηνη συντηρισης του δρομου.
Τελικα μετα από μια αναβολη δικαιωθηκαμε κ αποζημιωθηκαμε στο στο 100% το ποσου που ζητουσαμε.
Η υποθεση του θανατηφορου (οπου κ ειμαστε κ μαρτυρες) εκρεμει ακομη αν και όλα δειχνουν ότι οι γονεις θα δηκαιωθουν τουλαχιστον οικονομικα διοτι τον ανθρωπινο πονο δεν τον απαλυνουν οι δικαστικες αποζημιωσεις!
Η αναφορα μου σε ολο αυτό το περιστατικο γινετε για να μπορεσω να περασω το μυνημα ότι μην διστασετε ποτε στην ζωη σας να τα ‘’βαλετε’’ με μεγαλοεταιριες η ακομα κ το ιδιο το κρατος αν νοιωσετε αδικημενοι αν σας τυχει κατι αναλογο κ όχι απαραιτητα τροχαιο ατυχημα (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!)
Δευτερον επιδη το παθημα γινετε μαθημα μην θεωρειται τιποτα δεδομενο στην οδήγηση οπου σε έναν συγχρονο κ καινουριο δρομο δεν θα συναντισετε κατι το αναπαντεχο, διοτι συνηθως στους αυτοκινητοδρομους κινουμαστε με το κριτηριο ότι όλα είναι ιδανικα κ προβλεψημα κ ότι οι υπευθηνοι των δρομων εχουν μεριμνησει για όλα, το ατυχημα συμβαινει παντα οταν θεωρεις οτι τιποτε δεν μπορει να παει στραβα!Ζητω συγνωμη για το μεγαλο κειμενο, αλλα κ για τα ορθογραφικα μου λαθη( που είναι πολλα φανταζομαι)
Ελευθερα οι απόψεις ερωτησεις κ οι προβληματισμοι σας !
-
Πριν από περιπου 3 χρονια κ συγκεκριμενα τον οκτωβριο του 2006 Κατευθηνομουν με το αυτοκινητο μου απο βεροια προς θεσσαλονικη μεσω εγνατιας οδόυ.
Την βραδια εκεινη ψιλοεβρεχε και μπροστα μου στα περιπου 200 μετρα προπορευοταν ένα άλλο αυτοκινητο , ξαφνικα το προπορευομενο αρχιζει να κανει ανεξελκα ‘’σβουρες’’ πάνω στο δρομο αρχιζοντας να χτυπα δεξια κ αριστερα στις μπαρες,μεχρι να συνιδητοποιησω τι ακριβως εχει γινει το αυτοκινητο μου αρχιζει κ αυτό τα ιδια,χτυπα με δυναμη στο αριστερο τζιμεντενιο στηθαιο κ αρχιζει την ανεξελεκτη πορεια του μεχρι που καταληγει στο πρανες δεξια εχω από τον δρομο διοτι δεν υπηρχαν και οι προστατευτικες μπαρες.
.
Για καλη μας τυχη βγηκαμε αγρατζουνιστοι ολοι μας ( δυο ζευγαρια) μεσα από τα πλεον κατεστραμενα αυτοκινητα.
Το προφανες τις υποθεσης κ ο λογος που ‘’φυγαμε’’ κ οι δυο από το δρομο ήταν από υδρολυσθιση λογο του ότι ειχαν συγκεντρωθει πολλα νερα σε ολο το πλατος του δρομου.Καλεσαμε αμεσως την τροχαια κ την οδικη οπου κ οι της τροχαιας αλλα κ της οδικης μας ανεφεραν ότι εχουν βαρεθει στην κυριολεξια να καταγραφουν συμβαντα στο συγκεκριμενο σημειο τις οδου παντοτε όταν βρεχει!Σημειωση ότι το κομματι το συγκεκριμενο ηταν ολο μια ευθεια.
Αφου δωσαμε τα στοιχεια μας κ μας εκαναν αλκοτεστ (ειμασταν ‘’καθαροι’’) η τροχαια αποχωρισε.
Το αμαξι του αλλου του οδηγου φορτωθηκε ευκολα στην οδικη μιας κ ειχε σταματισει πανω στον δρομο, ενώ το δικο μου ηταν ακομα κατω στο πρανες κ επρεπε η οδικη να ερθει από τον παραδρομο να το φορτωσει.
Στο μεταξυ στειλαμε τις γυναικες μας με την οδικη να τις παει σε ένα ξενοδοχειο, κ εμεις κατεβηκαμε κατω στο δικο μου αυτοκινητο (ο άλλος οδηγος προσφερθικε να περιμενει μαζι μου την οδικη μιας ηταν κ ερημια) μπηκαμε μεσα στο αυτοκινητο μου γιατι εβρεχε ( πολύ κακη ιδεα όπως θα διαπυστωσετε παρακατω) κ περιμεναμε την οδικη.
Δεν περασαν ουτε τρια λεπτα κ ακουμε ένα δυνατο ‘’μπαμ’’ κ ένα αυτοκινητο να ερχετε κατά πανω μας, για δευτερη καλη μας τυχη το αυτοκινητο περναει από πανω μας( στην κυριολεξια) και καταληγει μεσα στο χωραφι περνοντας ακομη και τον παραδρομο!
Βγαινοντας από το αυτοκινητο μου πραγματικα έντρομοι κ οι δυο μας διαπιστωνουμε ότι στην θεση του οδηγου είναι ένα παλικαρακι (23 χρονων όπως μαθαμε αργοτερα) αιμόφυρτο κ χωρις σημαδια ζωης.
Το κομματιι του δρομου αυτου ειχε ένα πολύ βεβαριμμενο παρελθον (λογω συγκεντρωσης νερων)σε τροχαια ατυχηματα αλλα μεχρι εκεινη την ημερα κανενα θανατηφορο.
Η τροχαια αλλα κ οι υπευθηνοι συντιρισης του δρομου ειχαν κανει εκεινο το βραδυ το τραγικο λαθος να μας αφησουν χωρις ουτε έναν κονο η έναν φαρο στο επικυνδινο σημειο μιας κ εκεινη την μερα σε τρια σημεια οι μπαρες ηταν ρυγμενες κ σε ένα από τα σημεια ελειπαν εντελως, κ εμεις βεβαια με το πολύ μυαλο που πηγαμε κ καθησαμε μεσα στο αυτοκινητο μου να περιμενουμε!
Εγω κ ο άλλος οδηγος αλλα κ οι γονεις του αδικοχαμενου παιδιου ξεκινησαμε δικαστικη διαμαχη (οι γονεις βεβαια του παιδιου πολύ αργοτερα για ευνοητους λογους) και ειμασταν οι μονοι που μπηκαμε σε ολη αυτή την διαδικασια στο να αντιμετοπισουμε ουσιαστηκα το κρατος στα δικαστηρια
Οι αγωγες ηταν 2, μια προς το κρατος κ μια προς την Κατασκευαστρια εταιρια που ειχε κ την ευθηνη συντηρισης του δρομου.
Τελικα μετα από μια αναβολη δικαιωθηκαμε κ αποζημιωθηκαμε στο στο 100% το ποσου που ζητουσαμε.
Η υποθεση του θανατηφορου (οπου κ ειμαστε κ μαρτυρες) εκρεμει ακομη αν και όλα δειχνουν ότι οι γονεις θα δηκαιωθουν τουλαχιστον οικονομικα διοτι τον ανθρωπινο πονο δεν τον απαλυνουν οι δικαστικες αποζημιωσεις!
Η αναφορα μου σε ολο αυτό το περιστατικο γινετε για να μπορεσω να περασω το μυνημα ότι μην διστασετε ποτε στην ζωη σας να τα ‘’βαλετε’’ με μεγαλοεταιριες η ακομα κ το ιδιο το κρατος αν νοιωσετε αδικημενοι αν σας τυχει κατι αναλογο κ όχι απαραιτητα τροχαιο ατυχημα (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!)
Δευτερον επιδη το παθημα γινετε μαθημα μην θεωρειται τιποτα δεδομενο στην οδήγηση οπου σε έναν συγχρονο κ καινουριο δρομο δεν θα συναντισετε κατι το αναπαντεχο, διοτι συνηθως στους αυτοκινητοδρομους κινουμαστε με το κριτηριο ότι όλα είναι ιδανικα κ προβλεψημα κ ότι οι υπευθηνοι των δρομων εχουν μεριμνησει για όλα, το ατυχημα συμβαινει παντα οταν θεωρεις οτι τιποτε δεν μπορει να παει στραβα!Ζητω συγνωμη για το μεγαλο κειμενο, αλλα κ για τα ορθογραφικα μου λαθη( που είναι πολλα φανταζομαι)
-
.
-
ανατρίχιασα...
-
σε ποιο σημείο έγινε ??
τον έχω κάνει το δρόμο πάρα πολλές φορές και με άσχημες συνθήκες και ποτε δεν θυμάμαι σημείο να κρατάει νερά
-
Κατά την εκτίμησή σου (ή και την εκτίμηση τού δικαστηρίου), ποιο ακριβώς ήταν το ελάττωμα στο δρόμο; Λακκούβες/συσσώρευση υδάτων λόγω ανεπαρκούς αποχέτευσης/κάτι άλλο;
Από τα λεγόμενά σου και το γεγονός ότι δικαιωθήκατε είμαι σίγουρος ότι η ταχύτητα δεν ήταν το πρόβλημα, αλλά από περιέργεια, με τι ταχύτητα πηγαίνατε;
-
Πω-πω ήσουν τυχερός μέσα στην ατυχία σου.
Το ότι έγιναν 3 τροχαία μέσα σε λίγη ώρα δεν άφηνε και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης για το ποιος έφταιγε στο δικαστήριο.
Συν τα υπόλοιπα που κατά κοινή ομολογία της τροχαίας είχαν συμβεί στο παρελθόν , θα ήταν παράδοξο να μη δικαιωθείτε. -
Πραγματικά τραγικό δυστύχημα από καθαρά εγκληματική αδιαφορία των υπευθύνων. Εντάξει η αποζημίωση, τιμωρήθηκε όμως κανείς?
Να υποθέσω ότι είναι το σημείο που έχει την μοναδική διπλή πινακίδα ορίου ταχύτητος που έχω δεί σε όλη την Β. Ελλάδα; Αναφέρομαι σε αυτήν με όριο 100 ή 120km/h για καλοκαιρία και 80km/h για βροχή.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
σε ποιο σημείο έγινε ??τον έχω κάνει το δρόμο πάρα πολλές φορές και με άσχημες συνθήκες και ποτε δεν θυμάμαι σημείο να κρατάει νερά
Eιναι οπωσ πας προς θεσσαλονικη πριν τον κομβο του κλειδιου ακριβως πριν την γεφυρα του τρενου.
Τι διαδρομη τι ειχα κανει κ εγω επισης απειρες φορεσ αλλα το αρνητικο ''κλειδι'' του ατυχηματος ηταν οτι η ωρα ηταν περασμενη (3:00) οπου η συχνοτητα κινησης του δρομου ειναι πολυ ποιο αραιη ειναι λογικο να προλαβαινουν μαζευτουν ενω κατα την διαρκεια τις ημερας η συχνοτητα ειναι μεγαλητερη οποτε κ εκτρεπονται τα νερα απο τα διερχομενα.
Τελος αφου τον δρομο τον κανεις συχνα στο σημειο πλεον δεσποζουν δυο τεραστιες πινακιδες περιπου στα 6 μετρα υψος (δεν γραφω υπερβολες) οπου αναφερουν σε περιπτωση βροχης η ταχυτητα πρεπει να μειωθει στα 80 ( μπορω να ποσταρω κ φωτογραφια)
ΟΙ πινακιδες αυτες τοποθετηθικαν 2 μηνες μετα το θανατηφορο!
Το τελευταιο εγγραφο (προηγηθικαν αρκετα)τις τροχαιας προς την εγνατια οδο εγραφε : ''Μετα απο την εγκληματικη σας αδιαφορια μη αποκαταστασης του συγκεκριμενου επικυνδινου σημειου πλεον αρχισαν να χανονται κ ανθρωπινες ζωες'Κατά την εκτίμησή σου (ή και την εκτίμηση τού δικαστηρίου), ποιο ακριβώς ήταν το ελάττωμα στο δρόμο; Λακκούβες/συσσώρευση υδάτων λόγω ανεπαρκούς αποχέτευσης/κάτι άλλο;
Από τα λεγόμενά σου και το γεγονός ότι δικαιωθήκατε είμαι σίγουρος ότι η ταχύτητα δεν ήταν το πρόβλημα, αλλά από περιέργεια, με τι ταχύτητα πηγαίνατε;
Το προβλημα που διαπυστοθικε ηταν απο εκθεση δικου τους μηχανικου (τις εταιριας) ηταν οτι η κλιση δεν ηταν επαρκης κ εντος των προδιαγραφων και υπηρχε μονο ενα φρεατιο αποροης των νερων.
Δεν υπηρξε ζητημα για καθηζηση λακουβες η κατι παρομοιο.
Η ταχυτητα μας ηταν ενα θεμα που απασχολησε πολυ ελλαχιστα το δικαστηριο οσο κ αν σας κανει εντυπωση αν κ δικηγορος υπερασπισης της αντιθετης πλευρας το εκανε θεμα το δικαστηριο το δεν σταθηκε οθτε μια φορα σε αυτο το ζητημα για να αποδωσει κ σε εμας κατηγορια για συνηπετιοτητα.
Δεν ειχα μεγαλη ταχυτητα αλλα ειχα ενα βασικο μειονεκτημα για τετοιες συνθηκες,πολυ φαρδια λαστιχα
225/ σε φαρδος.Πραγματικά τραγικό δυστύχημα από καθαρά εγκληματική αδιαφορία των υπευθύνων. Εντάξει η αποζημίωση, τιμωρήθηκε όμως κανείς?
Να υποθέσω ότι είναι το σημείο που έχει την μοναδική διπλή πινακίδα ορίου ταχύτητος που έχω δεί σε όλη την Β. Ελλάδα; Αναφέρομαι σε αυτήν με όριο 100 ή 120km/h για καλοκαιρία και 80km/h για βροχή.
120 καλοκαιρια 80 σε βροχη, αυτην ακριβως
-
Συμπληρωματικα οχι δεν τυμωριθικε κανεις μονο αποζημειωσεις βγηκακ,
Τωρα για το θανατηφορο μπορει να υπαρχει κ τιμωρια αν κ δεν το κοβω! -
Έτσι είμαστε στην Ελλάδα. Όταν ένας δρόμος έχει πρόβλημα, αντί να κοιτάξουμε να διορθώσουμε και το πρόβλημα, βάζουμε απλως μια ταμπέλα που ενημερώνει τον οδηγό γι' αυτό, και θεωρούμε ότι από κει και πέρα όλα είναι εντάξει.....
-
Aπλα απιστευτο , μονο στην Ελλαδα συμβαινουν αυτα.Ποσο ασχετος μπορει να ειναι ενας μηχανικος που δεν καταλαβαινει οτι για να φυγουν τα νερα πρεπει να εχει κλιση ο δρομος?
Το ιδιο ακριβως συμβαινει και στην Πατρα στην περιμετρικη οδο πηγαινοντας απο Ριο προς Πυργο ,αμεσως μετα τα τουνελ που εχει μια κατηφορα και μετα μια ευθεια.Στο σημειο αυτο οταν βρεχει πολυ και πηγαινεις με 120+ νομιζεις οτι πετας.
-
αδερφε απιστευτη η ιστορια σου! Δεν υπαρχουν λογια να περιγραψει κανεις τις εγκληματικες αυτες πραξεις. ακομη και μετα απο τοσα δυστυχηματα συνεχιζουν οι κατασκευαστηκες εταιρειες να κανουν δρομους με μοναδικο στοχο το λιγοτερα υλικα-περισσοτερο κερδος!
Και με αφορμη την ιστορια του φιλου θελω να θεσω το εξης ερωτημα! Γιατι ακομη δεχομαστε ενα τετοιο οδικο δικτυο? Γιατι δεν παιρνουμε επιτελους και εμεις οι οδηγοι την ευθυνη να τρεξουμε, να πιεσουμε και να καταφερουμε την γενικη αναβαθμιση του οδικου δικτυου?
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Έτσι είμαστε στην Ελλάδα. Όταν ένας δρόμος έχει πρόβλημα, αντί να κοιτάξουμε να διορθώσουμε και το πρόβλημα, βάζουμε απλως μια ταμπέλα που ενημερώνει τον οδηγό γι' αυτό, και θεωρούμε ότι από κει και πέρα όλα είναι εντάξει.....Σωστα κ οχι μονο! Οι υπευθημοι βαζουν μια πινακιδα και εμεις με την σειρα μας εκκλησακι!! έτσι γινετε ποιο αντηλυπτο το επικυνδινο σημειο!!
Ελλας το μεγαλειο σου -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Τελος αφου τον δρομο τον κανεις συχνα στο σημειο πλεον δεσποζουν δυο τεραστιες πινακιδες περιπου στα 6 μετρα υψος (δεν γραφω υπερβολες) οπου αναφερουν σε περιπτωση βροχης η ταχυτητα πρεπει να μειωθει στα 80 ( μπορω να ποσταρω κ φωτογραφια)
ΟΙ πινακιδες αυτες τοποθετηθικαν 2 μηνες μετα το θανατηφορο!Ε, εντάξει. Λύθηκε το πρόβλημα.
Και αν δεν κάνω λάθος θα πληρώνουμε και διόδια για αυτό, ε;
@tractioner
Δύσκολα πράγματα έζησες... -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
@tractioner
Δύσκολα πράγματα έζησες...Σε αυτο θελω να σταθω....φανταζομαι μεσα στην ξενερα σου να περιμενεις την οδικη με τον αλλα αγνωστο 'φιλο' εκει που λες...γαμηθηκαν τα παντα....να σκαει καπακι τριτο τροχαιο.....με νεκρο Εκει ειναι που γαμιουντε ολα. Οι στιγμες αυτες εινα ιγενικα αρκετα φορτισμενες....αντε να σου σκασει και ενας συνανθρωπος τεζα στα καλα καθουμενα
-
Σε ποιο ακριβώς σημείο έγινε αυτό το περιστατικό; Αν γινόταν να δοθεί και θέση GPS, ακόμα καλύτερα (για να το βάλουν όσοι θέλουν στις προειδοποιήσεις της GPS συσκευής τους).
Σχετικό θέμα:
viewtopic.php?f=5&t=10222&start=0 -
Δηλαδή δεν έχει η εταιρεία ευθύνη να αποκαταστήσει ένα ελαττωματικό σημείο που υπάρχει μεγάλος κίνδυνος και έχουμε και νεκρούς; Οι πινακίδες ΔΕΝ φτάνουν και ούτε είναι δικαιολογία(μπορεί ότνα τις δει κάποιος να είναι αργά, να προσέχει τον μ@λάκα πίσω και εμπρός να μην τρακάρει, μπορεί, μπορεί, μπορεί...). Τι θα πει, έβαλαν πινακίδες; ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΟ ΡΕ!!!
-
Κρίμα για τον άνθρωπο!
Ατιμωρησία φουλ ρε γμτ, έως πότε? -
Πέρασα το καλοκαίρι απο κει και μου κανε τρομερή εντύπωση η μείωση του ορίου στα 80.
Τώρα καταλαβαίνω...
Χαράς στο κουράγιο σου που το κυνήγησες πάντως
Το χρονικο ενός ατυχήματος –Δυστυχήματος !