-
να ρωτησω, το γαιδουρι εχει περασει τεχνικο ελενχο... καρτα φιβα εχει? Το σαμαρι του συναδει με την χρονολογια γεννησεως ? ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ η κανας φιλος του... βρε παιδια χαλαρωστε δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε !!!
-
Ουφ! 'Ελεος πια! Φτάνει! Ένα θέμα με ωραίες διηγήσεις καταστράφηκε....
-
καλημερα,
old man μου χρωστας μια απαντηση....
grim kobolt που απο οτι θυμαμαι εχουμε γνωριστει προσωπικα κιολλας και μου ελεγες οτι ετοιμαζεις ενα μινακι τελικα αυτο ειναι..??
για να συνεχισω δεν εχω κανενα προβλημα με σενα η με το αυτοκινητο σου...δεν μου αρεσε ο τροπος του σπασμενου τηλεφωνου που ειπες σε καποιον να πει σε ενα αλλον να μου πει να κατεβασω τη φωτο γιατι θα εχω προβληματα-τρεξιματα.
μπορουσες απλα να μου πεις η να μου στειλεις ενα π.μ η εδω η στα αλλα φορουμ που συνυπαρχουμε ξερεις κατι..με ενοχλει αυτο για χ ψ λογους και ευχαριστως θα το εκανα...
επισης ενοχληθηκα με τη σταση του old man που το πηγε επι προσωπικου..τωρα δεν το καναμε επιτηδες να βαλουμε τη φωτο σου στο φορουμ ετυχε..γιατι δεν ειχαμε ειχα αλλη φωτο απο τα υπολοιπα...
το θεμα ξεκινησε που καποια αυτοκινητα που ετρεξαν τρεχουν οχι μονο στο συγκεκριμενο αγωνα δεν το αξιζουν...να παρουσιαζονται σε αγωνες ιστορικων..
σεβωμεοτι εχεις δωσει πολλα λεφτα και προσωπικη δουλεια για να το φτασεις σε αυτο το επιπεδο..αυτα προς το παρον γιατι δουλευουμε κιολλας
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ουφ! 'Ελεος πια! Φτάνει! Ένα θέμα με ωραίες διηγήσεις καταστράφηκε....οι ωραίες διηγήσεις NIGA είναι στο άλλο thread με τις αναμνήσεις
-
Γιάννη σβήσε τη σκασμένη την πινακίδα να πάει στο δι@ολο να τελειώσει αυτή η ιστορία!!!!!
Όχι γιατί το λέει ο κ. γέρος αλλά γιατί στο ζήτησε με πολύ καλύτερο τρόπο ο ίδιος ο ιδιοκτήτης... Ο οποίος, σκέψου ότι μπορεί να μην ευθύνεται για την συμπεριφορά και τις ενέργειες του άλλου....
Άλλωστε ο κ. γέρος μας καλημέρισε.. άστον να πάει στο καλό και να μην μας γράφει...
-
Γιάννη δεν έχω σκοπό να το προχωρήσω παρακάτω...
Ούτε είχα σκοπό να γραφτώ σε αυτό το forum μόνο και μόνο για αυτό... Όσον αφορά το άλλο forum που λες μάλλον ξεχνάς ότι με πέταξαν έξω και επίσης δεν χρειάζεται να επεκταθούμε σε αυτό. Ο μόνος λόγος που μίλησες με τον ξάδερφό μου ήταν πως δεν είχα το τηλέφωνο σου και πίστεψε με δεν ήθελα για κανένα λόγο να μιλήσω μαζί σου γιατί στο τέλος θα τσακωνόμασταν χωρίς κάποιον προφανή λόγο πράγμα που δεν ήταν σκοπός μου. Όπως είπα πριν ας λήξει εδώ για να τελειώσει η ιστορία. Απλά το είχαμε αυτή την φωτογραφία μόνο νομίζω ότι ήταν πολύ παιδικό γιατί από όσο διάβασα πιο πριν κάποιος ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕ απο Αμφίκλεια οπότε μπορούσε να είχε τραβήξει όσες φωτογραφίες γούσταρε.
-
Ο χρήστης grim_kobolt έγραψε:
Γιάννη δεν έχω σκοπό να το προχωρήσω παρακάτω...Ούτε είχα σκοπό να γραφτώ σε αυτό το forum μόνο και μόνο για αυτό... Όσον αφορά το άλλο forum που λες μάλλον ξεχνάς ότι με πέταξαν έξω και επίσης δεν χρειάζεται να επεκταθούμε σε αυτό. Ο μόνος λόγος που μίλησες με τον ξάδερφό μου ήταν πως δεν είχα το τηλέφωνο σου και πίστεψε με δεν ήθελα για κανένα λόγο να μιλήσω μαζί σου γιατί στο τέλος θα τσακωνόμασταν χωρίς κάποιον προφανή λόγο πράγμα που δεν ήταν σκοπός μου. Όπως είπα πριν ας λήξει εδώ για να τελειώσει η ιστορία. Απλά το είχαμε αυτή την φωτογραφία μόνο νομίζω ότι ήταν πολύ παιδικό γιατί από όσο διάβασα πιο πριν κάποιος ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕ απο Αμφίκλεια οπότε μπορούσε να είχε τραβήξει όσες φωτογραφίες γούσταρε.
κατ αρχας δεν μιλησα με κανενα εγω με πηρε τηλ ο lef 205 και μου μετεφερε τη συζητηση..που ειχαν με τον ξαδερφο και με τσαντισε υπερβολικα το οτι υπηρξαν εντος εισαγωγικων (απειλες). αμα εσβηνα τις πινακιδες εκεινη την ωρα θα εδειχνα οτι ειχα να φοβηθω κατι ενω δεν εχω..
τωρα αν δεις εδω ειναι ολες οι φωτογραφιες που εχω βγαλει εγω..!!!!
viewtopic.php?f=16&t=27555&start=510τωρα για τους υπολοιπους αν εχουν φωτογραφιες δεν με ενδιαφερουν εγω μιλαω για μενα..!!!οποτε δεν νομιζω να κατι παιδικο..
τωρα αν μιλαγαμε στο τηλ γιατι θα τσακωνομασταν..??ωστοσο στειλε μου ενα π.μ το τηλ σου να μιλησουμε να λυσουμε την παρεξηγηση που δεν εχει στοχο εσενα...
-
@ιστορικε.....τελικα εκεινο το ναυαρχο τον παραβαλο που κολλησε το καραβι στο ισθμο τι τον εχεις???
@αντρεα......βγαλτη τη ρημαδα την ταπα, θα παει χαραμι στο ''επιπλο'' που ειναι λουστρο!!! ενω σε μενα θα πιασει τοπο η σαβουριτσα.....
-
Ο χρήστης old man έγραψε:
Οσο για αυτα που ειπε το καλο παλικαρι πιο πανω ας διαβασει και λιγο...περισσοτερα πριν γραψει πρωτα διοτι η δημοσιοποίηση φωτογραφιών με ευδιάκριτα πρόσωπα και/ή πινακίδες αυτοκινήτων αντίκεται στις διατάξεις περί προσωπικού απορρήτου**Απ΄όσο γνωρίζουμε η πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου μας ΔΕΝ είναι προσωπικό δεδομένο -και πως θα μπορούσε άλλωστε, τη στιγμή που είναι αναρτημένη δημόσια. Το 'καλό παιδί' παραπάνω καλά τα είπε, έχετε δει ποτέ σε ρεπορτάζ εφημερίδας ή στην τηλεόραση, όπου φαίνονται αυτοκίνητα στο δρόμο, να έχουν σβηστεί οι πινακίδες ? Μόνο και μόνο η αυθαίρετη παράθεση της 'πινακίδας κυκλοφορίας' δίπλα στις 'ερωτικές φωτογραφίες' σε προηγούμενη δημοσίευση δείχνει πως κάτι δεν πάει καλά στο συλλογισμό σας. Στο site της ΑΠΔΠΧ (το οποίο επίσης γενικά παραθέτετε) δε βρήκαμε να γράφεται κάτι σχετικά, ευχαρίστως να μας το υποδείξετε, αν ξέφυγε. Εξάλλου, τον ισχυρισμό 'πινακίδα κυκλοφορίας = προσωπικό δεδομένο' θα πρέπει να τον αποδείξει όποιος τον εκφέρει, όχι να τον αντικρούσει όποιος διαφωνεί. Οπότε αναμένουμε.
Μέχρι τότε, παρακαλούμε όποιον δημοσίευσε την πινακίδα ΑΝ ΘΕΛΕΙ να σβήσει τον αριθμό κυκλοφορίας ως ένδειξη ευγένειας προς άλλους χρήστες.
Οσο για εσάς old man, σας παρακαλούμε για ευγενέστερη συμπεριφορά και προς το χώρο που σας φιλοξενεί και προς τους λοιπούς χρήστες.
Αν θέλετε να ανοίξετε ένα άλλο θέμα σχετικά με το απόρρητο ή όχι των πινακίδων, ευχαρίστως (*), αλλά το συγκεκριμένο θέμα είναι για τον αγώνα '24 ώρες Ελλάδα', οπότε παρακαλώ να μην υπάρξουν άλλα off-topic.
EDIT: το έκανα μόνος μου, στο http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=39142, οπότε όποιος θέλει να εκφράσει άποψη, ευπρόσδεκτος.
[Mod]**
-
Φιλε nass βασικα πρεπει ολοι μαζι να βοηθησουμε το φορουμ γενικα για τετοιου ειδους προβληματα ,και εσεις με τις παρατηρησεις σας προς τα μελη του φορουμ αλλα και εμεις βαζοντας καποια φωτογραφια να κρυβουμε την πινακιδα ,τωρα με ολα αυτα θυμηθηκα και το αυστραλοτοπικο φαντασου να μπει καποιος και να δει το αυτοκινητο του εκει και οι αλλοι να βαζουν απο κατω και να λενε και αλλα διαφορα απλα πιστευω πως απλα πρεπει να γινεται μια κριτικη και οχι χλευασμος .......
προσοχη δεν μιλαω τωρα για το συγκεκριμενο θεμα..... σορρυ και τελειωνω εδω το
-
Ευχαριστω τον Moderator για την καταλυτικη παρεμβαση του και για τον εν μερει καθαρισμο του τοπικ.
Ας επανελθουμε λοιπον στους ελληνικους ποιμενικους (εχω κι γω εναν χε χε ) της Δαφνης (Βοιωτιας), στη χιονισμενη ειδικη της Φτερολακκας, στις κοιμισμενες αγελαδες της Καλοσκοπης, στη σουρεαλ Rolls στο Πεντεορι, στους γκαζοφονιαδες μπαμπαδες του Μπραλου και στα αλλα γραφικα που συνεβησαν και θα εχουμε να διηγουμαστε τιε κρυες νυχτες του χειμωνα...
Ευχαριστω,
Ο Αλητηριος ...εεε ο Αλυταρχης του αγωνα. -
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
στη σουρεαλ Rolls στο Πεντεορι.Για πείτε γι'αυτό το σκηνικό....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οσο για αυτα που ειπε το καλο παλικαρι πιο πανω ας διαβασει και λιγο...περισσοτερα πριν γραψει πρωτα διοτι η δημοσιοποίηση φωτογραφιών με ευδιάκριτα πρόσωπα και/ή πινακίδες αυτοκινήτων αντίκεται στις διατάξεις περί προσωπικού απορρήτου
**Απ΄όσο γνωρίζουμε η πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου μας ΔΕΝ είναι προσωπικό δεδομένο -και πως θα μπορούσε άλλωστε, τη στιγμή που είναι αναρτημένη δημόσια. Το 'καλό παιδί' παραπάνω καλά τα είπε, έχετε δει ποτέ σε ρεπορτάζ εφημερίδας ή στην τηλεόραση, όπου φαίνονται αυτοκίνητα στο δρόμο, να έχουν σβηστεί οι πινακίδες ? Μόνο και μόνο η αυθαίρετη παράθεση της 'πινακίδας κυκλοφορίας' δίπλα στις 'ερωτικές φωτογραφίες' σε προηγούμενη δημοσίευση δείχνει πως κάτι δεν πάει καλά στο συλλογισμό σας. Στο site της ΑΠΔΠΧ (το οποίο επίσης γενικά παραθέτετε) δε βρήκαμε να γράφεται κάτι σχετικά, ευχαρίστως να μας το υποδείξετε, αν ξέφυγε. Εξάλλου, τον ισχυρισμό 'πινακίδα κυκλοφορίας = προσωπικό δεδομένο' θα πρέπει να τον αποδείξει όποιος τον εκφέρει, όχι να τον αντικρούσει όποιος διαφωνεί. Οπότε αναμένουμε.
Αγαπητε μου ο συλλογισμος μου ταιριαζει απολυτα με το τι λει η dart.gov.gr εαν κανεις τον κοπο και μπεις μεσα και πατησεις στην 'Αντιμετωπιση' και μετα εκει που λεει 'Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος' στο θα καταλαβεις τον συλλογισμο της διωξης που αναφερει οτι και εγω.
Μέχρι τότε, παρακαλούμε όποιον δημοσίευσε την πινακίδα ΑΝ ΘΕΛΕΙ να σβήσει τον αριθμό κυκλοφορίας ως ένδειξη ευγένειας προς άλλους χρήστες.
Χερομαι που βλεπω moderator να κανει καλα την δουλεια του!
Οσο για εσάς old man, σας παρακαλούμε για ευγενέστερη συμπεριφορά και προς το χώρο που σας φιλοξενεί και προς τους λοιπούς χρήστες.
Να παρακαλεσεις σε παρακαλω και οσους δεχτηκα οτι ειμαι βαρετος,αιχμηρος,ανορθογραφος,και οτι αλλο εχω ξεχασει για πιο ευγενεστερη συμπεριφορα για να μπορεις να λες οτι εισε σωστος Moderator !!!
Αν θέλετε να ανοίξετε ένα άλλο θέμα σχετικά με το απόρρητο ή όχι των πινακίδων, ευχαρίστως (*), αλλά το συγκεκριμένο θέμα είναι για τον αγώνα '24 ώρες Ελλάδα', οπότε παρακαλώ να μην υπάρξουν άλλα off-topic.
ΕΔΩ Ομολογω οτι οντως χαλασαμε το τοπικ αυτο και ζητω απο μερια μου συγγνωμη στον COSMO MIKE και στους αναγνωστες του αλλα δεν μπορουσα να βλεπω να διαπρατεται μια αδικια εις βαρος φιλου απο μια μεριδα ανθρωπων που κανεις δεν τους εχει δωσει την αρμοδιοτητα της κρισης και ειδικα οταν υπαρχει σε δημοσια θεα αυτη για τα προσωπικα δεδομενα του φιλου μου διχως την συγκαταθεση του!!!
EDIT: το έκανα μόνος μου, στο http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=39142, οπότε όποιος θέλει να εκφράσει άποψη, ευπρόσδεκτος.
Ευχαριστως και θα συμμετεχω στο εν λογω tread που ανοιξες.
[Mod]**[/quote]
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οσο για αυτα που ειπε το καλο παλικαρι πιο πανω ας διαβασει και λιγο...περισσοτερα πριν γραψει πρωτα διοτι η δημοσιοποίηση φωτογραφιών με ευδιάκριτα πρόσωπα και/ή πινακίδες αυτοκινήτων αντίκεται στις διατάξεις περί προσωπικού απορρήτου
**Απ΄όσο γνωρίζουμε η πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου μας ΔΕΝ είναι προσωπικό δεδομένο -και πως θα μπορούσε άλλωστε, τη στιγμή που είναι αναρτημένη δημόσια. Το 'καλό παιδί' παραπάνω καλά τα είπε, έχετε δει ποτέ σε ρεπορτάζ εφημερίδας ή στην τηλεόραση, όπου φαίνονται αυτοκίνητα στο δρόμο, να έχουν σβηστεί οι πινακίδες ? Μόνο και μόνο η αυθαίρετη παράθεση της 'πινακίδας κυκλοφορίας' δίπλα στις 'ερωτικές φωτογραφίες' σε προηγούμενη δημοσίευση δείχνει πως κάτι δεν πάει καλά στο συλλογισμό σας. Στο site της ΑΠΔΠΧ (το οποίο επίσης γενικά παραθέτετε) δε βρήκαμε να γράφεται κάτι σχετικά, ευχαρίστως να μας το υποδείξετε, αν ξέφυγε. Εξάλλου, τον ισχυρισμό 'πινακίδα κυκλοφορίας = προσωπικό δεδομένο' θα πρέπει να τον αποδείξει όποιος τον εκφέρει, όχι να τον αντικρούσει όποιος διαφωνεί. Οπότε αναμένουμε.
Αγαπητε μου ο συλλογισμος μου ταιριαζει απολυτα με το τι λει η dart.gov.gr εαν κανεις τον κοπο και μπεις μεσα και πατησεις στην 'Αντιμετωπιση' και μετα εκει που λεει 'Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος' στο θα καταλαβεις τον συλλογισμο της διωξης που αναφερει οτι και εγω.
[color=#FF0000]Μέχρι τότε, παρακαλούμε όποιον δημοσίευσε την πινακίδα ΑΝ ΘΕΛΕΙ να σβήσει τον αριθμό κυκλοφορίας ως ένδειξη ευγένειας προς άλλους χρήστες.
Χερομαι που βλεπω moderator να κανει καλα την δουλεια του!
Να παρακαλεσεις σε παρακαλω και οσους δεχτηκα οτι ειμαι βαρετος,αιχμηρος,ανορθογραφος,και οτι αλλο εχω ξεχασει για πιο ευγενεστερη συμπεριφορα για να μπορεις να λες οτι εισε σωστος Moderator !!!
ΕΔΩ Ομολογω οτι οντως χαλασαμε το τοπικ αυτο και ζητω απο μερια μου συγγνωμη στον COSMO MIKE και στους αναγνωστες του αλλα δεν μπορουσα να βλεπω να διαπρατεται μια αδικια εις βαρος φιλου απο μια μεριδα ανθρωπων που κανεις δεν τους εχει δωσει την αρμοδιοτητα της κρισης και ειδικα οταν υπαρχει σε δημοσια θεα αυτη για τα προσωπικα δεδομενα του φιλου μου διχως την συγκαταθεση του!!!
Ευχαριστως και θα συμμετεχω στο εν λογω tread που ανοιξες.
[Mod]**[/color][/quote]
-
Αντε να ξεφεύγουμεεεεεεεεεε
Το Ralllllycar σε δράση !!!!
Προσέξτε τα σφιγμένα χείλη ...
είναι και στριφτερό το άτιμο !!!!

-
Πολύ ωραίο το rally car in action!!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
στη σουρεαλ Rolls στο Πεντεορι.
Για πείτε γι'αυτό το σκηνικό....
Εχω βαλει που λες γυρω στις 6-7 το απογευμα (μαυρη νυχτα) ενα κρυφο PC στο Πεντεορι στην πλατεια (ο Θεος να την κανει πλατεια) μεσα σε ενα καφενε τον κριτη μου. Οσοι ερχονταν απο Ιτεα εσκαγαν πανω στην πλατεια και αναγκαστικα εστριβαν 90μοιρες αριστερα μεσα σε ενα στενο που ουτε γαιδουρι δεν χωραει. Εκει ηταν η πινακιδα του κοντρολ και εβγαινε ο Γιωργος ο κριτης και τους εβαζε σφραγιδα. Η γιαγιουλα του καφενε με ρωταει 'τι θα γινει εδω παιδακι μου?' και μολις της εξηγησα μαζευτικαν οι ανδρες απο τον διπλανο καφενε (των ανδρων) για να δουν το 'ραλλυ αντικα'.
Εγω δεν ημουν εκει γιατι επρεπε να στησω την Ερατεινη αλλα μου διηγηθηκαν σκηνη απειρου καλους με την RR Silver Shadow με original Αγγλο οδηγο που ηρθε απο το Λονδινο (!) για να τρεξει στον αγωνα o 'αρρωστος' (τελικα τα ειδε ολα και τερματησε στον 12ωρο αγωνα) με τη Rolls. Μου ειπαν οτι θυμιζε σκηνη σουρεαλ Αγγελοπουλου η Rolls στο Πεντεορι οπου αμφιβαλλω αν ειχαν ξαναδει τετοιο αμαξι στο χωριο!
Για την ιστορια την πατησαν 11 αμαξια στο Πεντεορι οπου πηγαν ευθεια απο Γαλαξιδι τον παραλιακο δρομο και εφθασαν Ερατεινη (μεταξυ αλλων και ο 3ος του 12ωρου που ηταν 1ος με 3ΒΠ (μονο!) και τσιμπησε αλλους 100 απο το χαμενο PC και βγηκε τελικα 3ος (παλι καλα). Επισης μετα την πλατεια ειχε κατι διχαλες που αν δεν πηγαινες συμφωνα με το (σωστο) road book εβγαινες αντι για Ερατεινη στην... Βουνιχωρα! Την ωρα που τελειωσα Ερατεινη ειδα 3-4 χαμενους να με κοιταν χαμενοι και απορημενοι στα βουνα!
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Αντε να ξεφεύγουμεεεεεεεεεεΤο Ralllllycar σε δράση !!!!
Προσέξτε τα σφιγμένα χείλη ...
είναι και στριφτερό το άτιμο !!!!
Χμμμ... το και καλά θετικό κάμπερ σου φταίει που φθείρονται τα λάστιχά σου απο την έξω πλευρά?
-
Κουκλάρα η Fulvia και σπάνιο το θέαμα!!
και με διάκριση από ότι έμαθα
περιμένω και εγώ τις δικές μου αύριο -
Ραλλυ "24 Ωρες Ελλαδα" ΣΙΣΑ