-
Επιβεβαιώνονται οι φήμες ότι ο φόρος Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας θα έχει 'υψηλό' αφορολόγητο όπως ανέφερε σχετικό ρεπορτάζ της τάξης των 300.000-350.000 ευρώ...ε ρε γλέντια....
Αυξήσεις 1.5-2% στους δημοσίους υπαλλήλους, έκτακτοι φόροι στις επιχειρήσεις, αύξηση των τελών κυκλοφορίας σε σχέση με πέρυσι χωρίς απόσυρση, φόροι κληρονομιάς και γονικής παροχής με αφορολόγητο το πολύ 200.000 ευρώ, αύξηση έμμεσων φόρων και για τη φοροδιαφυγή ούτε κουβέντα...Για την απόσυρση έλεγαν ότι θα το διατηρήσουν ως μέτρο αλλά θα το βελτιώσουν ώστε να έχει περισσότερα περιβαλλοντικά οφέλη....
-
Μάγκες είπαμε: http://www.youtube.com/watch?v=odVGroOBs-Y
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Άρα ΙΜΟ το δίλλημα θα είναι για τον ΓΑΠ αποζημιώση ή ΜΑΤ και επειδή το δεύτερο δεν στοιχίζει..... καθήστε στις ΤV
To ζητημα ειναι τα ΜΑΤ να βαρεσουν τους σωστους ανθρωπους.
Π.χ.αυτους που εταξαν στους λιμενεργατες τα παντα ολα.το θέμα είναι να μη χτυπάνε κανέναν τα ΜΑΤ. Δεν είναι αυτή η δουλειά τους .(αν σώνει ντε και καλά είναι δουλειά αυτή...)
στα άλλα, ειλικρινά απορώ γιατί χτυπιέσαι έτσι. τα δύο μεγάλα κόμματα δεν έχουν καμια διαφορά ή αν θες οι όποιες διαφορές τους περιορίζονται σε λεπτομέρειες . το καλύτερο που μπορει να προσδοκά κάποιος είναι μια πιο σωστή διαχείριση των προβλημάτων και των αδιεξόδων που τα ίδια δημιούργησαν. μέχρι εκεί. εάν δεν έφτασαν καμια 40αριά χρόνια για να το καταλάβουμε αυτό τι άλλο θα πρέπει να γίνει????
μια κουβέντα μόνο στο θέμα της αστυνομίας , που τους έχω και αδυναμία. και τι έγινε που δεν υπάρχει αρχηγός? θα βρουν ένα μετριοπαθή δεξιό , όπως τον προηγούμενο που είχε ο Χρυσοχοϊδης ή κανένα πασόκο και θα το βάλουν. ε και? καμια 30αριά χρόνια που έκανε πάρτυ η 17Ν η αστυνομία είχε αρχηγό. θέμα αρχηγού είναι???
ki ένα τελευταίο μια και ο cruiser έθιξε το θέμα των εκλογών το Μάρτη: η κόρη του χαφιέ πολλά μπορεί να είναι αλλά ηλίθια δεν είναι. έτσι και γίνουν εκλογές το Μάρτη, το 34% χαλαρά θα γίνει 30% και βγάλε.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
το θέμα είναι να μη χτυπάνε κανέναν τα ΜΑΤ. Δεν είναι αυτή η δουλειά τους .(αν σώνει ντε και καλά είναι δουλειά αυτή...)
Α,μη μας τα γυριζεις συντροφε.Προχθες μας ελεγες οτι ειναι επαγγελμα και μαλιστα εχει τα ρισκα του.
από την άλλη δε νομίζω ότι θα μείνω ξάγρυπνος να πενθήσω. το κάθε επάγγελμα έχει και τα ρίσκα του. το συγκεκριμένο έχει τα δικά του .
viewtopic.php?f=13&t=35211&start=2895
Κι επειδη λοιπον καθε επαγγελμα εχει τα ρισκα του, πες και στους λιμενεργατες οτι το δικο τους εχει σαν ρισκο να τους αγορασουν οι Κινεζοι και να τους δερνουν οι μπατσοι.
C'est la vie!
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Μάγκες είπαμε: http://www.youtube.com/watch?v=odVGroOBs-Ykai αφού δεν υπάρχουν πώς στον ΟΣΕ που βουλιάζει που είναι προβληματικός που...που ...τις 2 γενικές διευθύνσεις τις έκαναν 10??? και αφού δεν υπαρχουν, εκείνες οι 400..επιτροπές που απασχολούν 25 χιλιάδες κοπρίτες που πληρώνονται πέρα από το μισθό τους γιατί έγιναν??? και αφού δεν υπάρχουν τόσα μύρια αναδρομικά που παντελονιάζουν κάθε τόσο οι δικαστικοί που τα βρίσκουν??? και αφού δεν υπάρχουν πώς τα σώματα ασφαλείας πήραν 3 φορές αύξηση σε πέντε χρόνια?? (πέρα από τον προϋπολογισμό) , άσε που η κυρία Στυλιανίδη ήθελε 3-4 χιλιάρικα για το ξενοδοχείο της...
λεφτά μπορεί να μην υπάρχουν για σένα και για μένα αλλά υπάρχουν και μάλιστα πολλά.
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Μάγκες είπαμε: http://www.youtube.com/watch?v=odVGroOBs-YΈχω λιώσει δεν υπάρχει αυτό το βίντεο
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
το θέμα είναι να μη χτυπάνε κανέναν τα ΜΑΤ. Δεν είναι αυτή η δουλειά τους .(αν σώνει ντε και καλά είναι δουλειά αυτή...)
Α,μη μας τα γυριζεις συντροφε.Προχθες μας ελεγες οτι ειναι επαγγελμα και μαλιστα εχει τα ρισκα του.
από την άλλη δε νομίζω ότι θα μείνω ξάγρυπνος να πενθήσω. το κάθε επάγγελμα έχει και τα ρίσκα του. το συγκεκριμένο έχει τα δικά του .
Κι επειδη λοιπον καθε επαγγελμα εχει τα ρισκα του, πες και στους λιμενεργατες οτι το δικο τους εχει σαν ρισκο να τους αγορασουν οι Κινεζοι και να τους δερνουν οι μπατσοι.
C'est la vie!
ξέρεις τι είναι ΜΑΤ edit[mod]??? για τα ΜΑΤ έγραφα προχθές??? ΜΑΤ ήταν στην αγία παρασκευή??? στα ΜΑΤ ανήκε η μπατσίνα??? έχεις δει ποτέ ΜΑΤζή???
άντε πάρε το σάαμπ του μπαμπά και πήγαινε σε κανένα edit[mod] να ξελαμπικάρεις, υπάρχει και ζωή εκτός ιντερνετ. η ειρωνία σε μάρανε τρομάρα σου.edit[mod]
-
*Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 1985, στις 21.40, έγινε έκρηξη παγιδευμένου οχήματος δίπλα σε λεωφορείο των ΜΑΤ στην Καισαριανή, κοντά στα ξενοδοχεία «Χίλτον» και «Κάραβελ». Αποτέλεσμα αυτής ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του αστυφύλακα Ιωάννη Γεωργακόπουλου και ο τραυματισμός ακόμη 14 αστυνομικών. *
Αυτό μας κάνει;;;
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
*Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 1985, στις 21.40, έγινε έκρηξη παγιδευμένου οχήματος δίπλα σε λεωφορείο των ΜΑΤ στην Καισαριανή, κοντά στα ξενοδοχεία «Χίλτον» και «Κάραβελ». Αποτέλεσμα αυτής ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του αστυφύλακα Ιωάννη Γεωργακόπουλου και ο τραυματισμός ακόμη 14 αστυνομικών. *Αυτό μας κάνει;;;
ναι αυτό μας κάνει αλλά τι σχέση έχει με το προχθεσινό??? τώρα εγώ δηλαδή πρέπει να κάτσω να ψάξω να βρω πόσους έχουν καθαρίσει ή πόσους έχουν αφήσει ανάπηρους τα ΜΑΤ???
εσύ όταν ακους τη λέξη αστυνομικός , το μυαλό σου πάει στο ΜΑΤατζή??
ο 888888 μίλησε για ΜΑΤ, όχι για ..τροχονόμους ούτε για το μπατσούλη που επικυρώνει το γνήσιο της υπογραφής. λες να μην υπάρχει διαφορά???
-
C'est la vie!
ξέρεις τι είναι ΜΑΤ edit [mod]??? για τα ΜΑΤ έγραφα προχθές??? ΜΑΤ ήταν στην αγία παρασκευή??? στα ΜΑΤ ανήκε η μπατσίνα??? έχεις δει ποτέ ΜΑΤζή???
άντε πάρε το σάαμπ του μπαμπά και πήγαινε σε κανένα edit [mod] να ξελαμπικάρεις, υπάρχει και ζωή εκτός ιντερνετ. η ειρωνία σε μάρανε τρομάρα σου.edit [mod]
Πες μου μόνο ότι δεν είσαι εκπαιδευτικός.
Αλλιώς κρίμα που σε πληρώνουν για να μαθαίνεις τη νεολαία γράμματα και να τους δείχνεις αυτό το ήθος. Εύγε!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
C'est la vie!
ξέρεις τι είναι ΜΑΤedit [mod]??? για τα ΜΑΤ έγραφα προχθές??? ΜΑΤ ήταν στην αγία παρασκευή??? στα ΜΑΤ ανήκε η μπατσίνα??? έχεις δει ποτέ ΜΑΤζή???
άντε πάρε το σάαμπ του μπαμπά και πήγαινε σε κανένα edit [mod] να ξελαμπικάρεις, υπάρχει και ζωή εκτός ιντερνετ. η ειρωνία σε μάρανε τρομάρα σου.edit [mod]
Πες μου μόνο ότι δεν είσαι εκπαιδευτικός.
Αλλιώς κρίμα που σε πληρώνουν για να μαθαίνεις τη νεολαία γράμματα και να τους δείχνεις αυτό το ήθος. Εύγε!
άντε να τσαγιάσεις καμια alfa εσύ για να αισθανθείς καλύτερα και άστα τα υπόλοιπα. δεν είναι για σένα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΘΑ δοθεί όταν ψηφιστεί ο σχετικός νόμος.500 ως 1300 ευρώ.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1057853 (πριν τις εκλογές, θα δινόταν ως τα Χριστούγεννα)
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=18147143 (μετά τις εκλογές, μιλάμε για αρχές 2010)Αν είναι αυτές οι προυποθέσεις τότε πρέπει να το πάρω 1000%. Άντε να δούμε πότε ΘΑ γίνει.
-
Πρέπει να είσαι και ο μοναδικός έλληνας που διαχωρίζει τον ματατζη απο τους υπόλοιπους αστυνομικούς.
Συμφωνώ ότι το κάθε επάγγελμα έχει τα ρίσκα του και του αστυνομικού έχει τις σφαίρες που τον ψάχνουν ενίοτε. Βέβαια και το κάθε επάγγελμα έχει άλλα διαφορετικά ρίσκα. κανένα όμως εργατικό ατύχημα δεν συγκρίνεται με τέτοια μορφή βίας και εκ προμελέτης απόπειρα ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΖΩΗΣ που καθημερινά αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί. -
Ο χρήστης balo έγραψε:
Πρέπει να είσαι και ο μοναδικός έλληνας που διαχωρίζει τον ματατζη απο τους υπόλοιπους αστυνομικούς.
Συμφωνώ ότι το κάθε επάγγελμα έχει τα ρίσκα του και του αστυνομικού έχει τις σφαίρες που τον ψάχνουν ενίοτε. Βέβαια και το κάθε επάγγελμα έχει άλλα διαφορετικά ρίσκα. κανένα όμως εργατικό ατύχημα δεν συγκρίνεται με τέτοια μορφή βίας και εκ προμελέτης απόπειρα ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΖΩΗΣ που καθημερινά αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί.ε καλά τώρα εντάξει...άμα είναι να δουλευόμαστε μεταξύ μας...δηλαδή εσύ μπερδεύεις τον τροχαίο με τον ΜΑΤά και τον ΜΑΤά με τον 'χ' τυπάκο που τον τρύπωσε ο βουλευτής στην αστυνομία για να φάει ένα κομμάτι ψωμί??
-
θα σου βάλει και τους δημοτόμπατσους μες στην εξίσωση και θα σε μπερδέψει
-
Μα ο ιδιος αστυνομικος που κανει το αγροτικο του στην τροχαια ειναι αυτος που μετα θα επιδιωξει να παει στα ματ για τα καλα ωραρια και τα ρεπο ή μετα σε ενα γραφειακι για να βαραει σφραγιδες.
Ο τροπος που αντιμετωπιζεις τη στολη και αυτο που αντιπροπωπευει δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ να κανει με το ποστο του καθε αστυνομικου μεσα στην υπηρεσια του. Εχεις βαθεια ριζωμενη την αντιδραση εναντι της αστυνομιας ως θεσμου και οχι επειδη εχεις φαει καμια ψιλη απο τα ματ ή σου εσβησε καμια κληση κανας κολλητος τροχαιος. -
ξέρεις τι είναι ΜΑΤ edit [Mod]??? για τα ΜΑΤ έγραφα προχθές??? ΜΑΤ ήταν στην αγία παρασκευή??? στα ΜΑΤ ανήκε η μπατσίνα??? έχεις δει ποτέ ΜΑΤζή???
άντε πάρε το σάαμπ του μπαμπά και πήγαινε σε κανένα κωλόμπαρο να ξελαμπικάρεις, υπάρχει και ζωή εκτός ιντερνετ. η ειρωνία σε μάρανε τρομάρα σου.edit [Mod]
Αισθανεσαι πολυ σημαντικος με το να βριζεις ανθρωπους απο πισω απο μια οθονη και ενα πληκτρολογιο?Νομιζεις οτι καταφερνεις κατι σπουδαιο,ετσι?Μηπως τα βραδια ντυνεσαι στα μαυρα και δερνεις αγνωστους περαστικους στους δρομους,επειδη καποιος σε ειρωνευτηκε στο ιντερνετ?Αν νομιζεις οτι πετυχαινεις κατι μ'αυτο,συνεχισε.Εγω τους διαγωνισμους βρισιματος τους εχω σταματησει χρονια τωρα.Φυσικα αν μου τα λεγες αυτα κατα προσωπο η αντιδραση μου θα ηταν διαφορετικη.Αλλα εσυ εκει πονταρεις...
Οσο για τα ΜΑΤ,ΕΣΥ ξερεις τι ειναι?
http://el.wikipedia.org/wiki/Μ�% ... E%B7%CF%82
η μηπως υπαρχουν καποιοι τους αξιζει περισσοτερο να τους πυροβολουν σε σχεση με αλλους?
Οχι οτι δε δεχτηκε και κλουβα των ΜΑΤ επιθεση
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=970330
Παντως εγω δεν πιστευω οτι η ειρωνια μου ενοχλει εναν χοντροπετσο που αποκαλουσε μια 23χρονη κοπελα που χαροπαλευε,'μπατσοτραυματια'.
γουστο ειχε παντως το punchline:edit [Mod] Ειναι εκει που εχεις ξεσπασει,εχεις πει τα βαρια,σου χουν τελειωσει τα πολεμοφοδια αλλα θες να πεις κατι για το τελος.
'παλιοχαρακτηρα'
(αντε βρισε τωρα για να ξεθυμανεις)
-
TRAVELLER έτσι συνέχισέ το. Δείξε κι άλλο το επίπεδό σου...
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Μα ο ιδιος αστυνομικος που κανει το αγροτικο του στην τροχαια ειναι αυτος που μετα θα επιδιωξει να παει στα ματ για τα καλα ωραρια και τα ρεπο ή μετα σε ενα γραφειακι για να βαραει σφραγιδες.
Ο τροπος που αντιμετωπιζεις τη στολη και αυτο που αντιπροπωπευει δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ να κανει με το ποστο του καθε αστυνομικου μεσα στην υπηρεσια του. Εχεις βαθεια ριζωμενη την αντιδραση εναντι της αστυνομιας ως θεσμου και οχι επειδη εχεις φαει καμια ψιλη απο τα ματ ή σου εσβησε καμια κληση κανας κολλητος τροχαιος.Την τελευταία παράγραφο με τις εικασίες την προσπερνάω γιατί έτσι δε θα βγούμε πουθενά. Πάντως εάν έχεις το χάρισμα να μαντεύεις , πες το μου, μπορεί και να σε χρειαστώ.
Στα άλλα: τα ΜΑΤ είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο και κάνουν κάτι πολύ συγκεκριμένο. όχι μόνο αυτοί αλλά και άλλες 'ειδικές μονάδες'.έχουν γραφτεί, έχουν ειπωθεί, έχουν ανέβει εικόνες και βίντεο. να ξαναλέμε τα ίδια πάλι??? ποιο το νόημα??? εάν δεν τα έχεις δει κάνε ένα κόπο και βρέστα.
πάντως αυτοί που μου επικυρώνουν καμια φορά το γνήσιο της υπογραφής δεν υπήρξαν ματατζήδες
TRAVELLER έτσι συνέχισέ το. Δείξε κι άλλο το επίπεδό σου...
άσε ρε Vasgti νυχτιάτικο , που θα κρίνεις κιόλας...κάνε μου τη χάρη
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
κανένα όμως εργατικό ατύχημα δεν συγκρίνεται με τέτοια μορφή βίας και εκ προμελέτης απόπειρα ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΖΩΗΣ που καθημερινά αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί.για να σου αφαιρεσουν τη ζωη, πρεπει να ΕΧΕΙΣ ζωη
elementary my dear watson
100 ημέρες ΠΑΣΟΚ, απολογισμός κυβερνητικού έργου