-
Καλησπερα σε ολους!
εδω γινεται ενας δημιουργικος διαλογος με τις οποιες αντιπαραθεσεις και σε καμια περιπτωση δεν μου φανηκε οτι το α αυτοκινητο ειναι χειροτερο απο το β κ.ο.κ.
Στο επιπεδο καθημερινοτητας ,βολτα αναψυχης ,ταξιδι,κτλ.δεν υπαρχει καποιος αντικειμενικος δεικτης.
Υπαρχει ομως η ευχαριστηση που παιρνει ο καθενας αλλα...ειναι υποκειμενικη...
Ο.Κ. λοιπον ΟΛΑ τα προαναφερομενα αυτοκινητα το καθενα με τον τροπο του ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ στον κατοχο του-οδηγο του,οδηγικη απολαυση...
Γιατι ΣΤΕΙΡΑ αντιπαραθεση για κατι εκατοστα +/-??
Ας το κανουν τα περιοδικα και οι εκπομπες που ζουν απο αυτα...
Ολοι εμεις ας τα απολαμβανουμε(Οτι και να εχουμε)...
Υ.Γ. Απολαμβανω μεσα στην Αθηνα και την κινηση και το μικρο μου DAIHATSU CUORE AYTOMATIC παρακαλω!! -
Πλάκα-πλάκα, όταν οδηγούσα νισάν vanette του..90, με τελειωμένα αμορτισέρ και λάστιχα(σε παλαιότερη δουλειά) και είχα κέφια, ακόμα και τα αρνητικά του αυτοκινήτου με έκαναν να παίξω και να διασκεδάσω λιγουλάκι(ΠΑΝΤΑ χωρίς υπερβολές και κίνδυνο για τους τριγύρω)
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Υ.Γ. Απολαμβανω μεσα στην Αθηνα και την κινηση και το μικρο μου DAIHATSU CUORE AYTOMATIC παρακαλω!!
Είσαι για μιά αντιπαράθεση με το iQ CVT μου ?
χμμμ...να σκεφτω λιγο....
70ιπποι /6000
0-100 14.1δ.
775κιλα
το δικο μου.....68/6000
0-100 14.1δ.
860κιλα
το δικο σου.....
Φυγαμεεε!!! -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι η 430 (η απλή) είναι ελαφρώς ταχύτερη του GTR σε μια πίστα,Μάλιστα. Το 0,2 παράδειγμα εδώ δε μπορεί να ήταν θέμα οδηγού που θα ξεχωρίσει το ταχύτερο από αργότερο. Επίσης αφού δε δοκιμάστηκαν την ίδια μέρα πώς αυτό το τεστ είναι έγκυρο για σένα;
Να θυμίσω και εγώ ένα άλλο τεστ από ίδιο οδηγό στην ίδια πίστα (ιδανική για Ferrari) αλλά διαφορετική μέρα που όπως πάντα είναι εις βάρος της γαλαζοαίματης
Top Gear track
F430 1:22.9
GTR 1:19.71:22.9 - 1:19.7 =
Θα μας κάνεις την τιμή;Σε 1:22.9 πίστα αυτό
sv2, sign-b; Να υποθέσω έχετε οδηγήσει ο καθένας και τα δύο αυτοκίνητα; Γιατί δεν κανονίζετε τίποτα μεταξύ σας να μας πέιτε και μας εντυπώσεις ο ένας για το όχημα του άλλου; Και δε μιλάω για τα μικρά....
Για τα μικρά άμα ήταν χειροκίνητο το Cuore θα στοιχημάτιζα σε αυτό άλλα τώρα...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Το δικό μου κάνει 0-100 σε 15'' λόγω CVT .....εεε τοτε οχι!!! και θα ηταν αδικο να σου αντιπαραθεσω το PUNTO CVT !!!
....αντε να το κανουμε και ας χασω !!!
.....οι 4τροχοι λενε 14.1 μηπως ειναι αδικο????
...να χαμογελασουμε και λιγο! -
Ο χρήστης foufoutoz έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι η 430 (η απλή) είναι ελαφρώς ταχύτερη του GTR σε μια πίστα,
Μάλιστα. Το 0,2 παράδειγμα εδώ δε μπορεί να ήταν θέμα οδηγού που θα ξεχωρίσει το ταχύτερο από αργότερο. Επίσης αφού δε δοκιμάστηκαν την ίδια μέρα πώς αυτό το τεστ είναι έγκυρο για σένα;
Να θυμίσω και εγώ ένα άλλο τεστ από ίδιο οδηγό στην ίδια πίστα (ιδανική για Ferrari) αλλά διαφορετική μέρα που όπως πάντα είναι εις βάρος της γαλαζοαίματης
Top Gear track
F430 1:22.9
GTR 1:19.71:22.9 - 1:19.7 =
Θα μας κάνεις την τιμή;Σε 1:22.9 πίστα αυτό
sv2, sign-b; Να υποθέσω έχετε οδηγήσει ο καθένας και τα δύο αυτοκίνητα; Γιατί δεν κανονίζετε τίποτα μεταξύ σας να μας πέιτε και μας εντυπώσεις ο ένας για το όχημα του άλλου; Και δε μιλάω για τα μικρά....
Για τα μικρά άμα ήταν χειροκίνητο το Cuore θα στοιχημάτιζα σε αυτό άλλα τώρα...
Δεν λεμε ...δεν λεμε.....
-
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
Υ.Γ. Απολαμβανω μεσα στην Αθηνα και την κινηση και το μικρο μου DAIHATSU CUORE AYTOMATIC παρακαλω!!
Είσαι για μιά αντιπαράθεση με το iQ CVT μου ?
χμμμ...να σκεφτω λιγο....
70ιπποι /6000
0-100 14.1δ.
775κιλα
το δικο μου.....68/6000
0-100 14.1δ.
860κιλα
το δικο σου.....
Φυγαμεεε!!!67 ίππους βγάζει, άστο ξεφτιλίστικα εχθές Ανοιξα( ) σε ενα φανάρι με ενα smart και μονο που δεν εβγαλα τα κυαλια. Εχω cvt κιβώτιο αλλα τώρα σκέφτομαι σοβαρά να βάλω F1...
-
α ποιος εχει cuore??????? θελω πληροφοριες!!!
-
Απο που να αρχίσω και που να τελειώσω...η μάλλον δεν θα γράψω πολλά!
Κυρίως θέλω να ευχαριστήσω εδω μέσα τον Βασίλη (που βγήκαμε και γείτονες ) για την ευκαιρία που έδωσε σε εμένα και σε 2 δικούς μου ανθρώπους να πάρουν μια γεύση του τι πάει να πεί GTR.
Βασίλη ότι και να γράψω για το GTR αλλά κυρίως για εσένα, θα σας αδικήσω!!!
Μας σκλάβωσε πραγματικά η προθυμία σου να μας βάλεις στον κόσμο του GTR!!Δεν έχω λόγια!GTR...ότι πιο γρήγορο, συγκλονιστικό, τρελό και ξεμυαλιστηκό τετράτροχο έχω καβαλήσει στην ζωή μου...
πρώτη φορά είδα τον δρόμο να στενεύει από την επιτάχυνση και πρώτη φορά ένιωσα τα μάτια μου να θέλουν να πεταχτούν έξω από την επιβράδυνση!!!! Αυτό το απόγευμα δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Χαίρομαι να βλέπω τα σωστά αμάξια να πηγαίνουν στους σωστούς ανθρώπους!
Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο!Βασίλη σε ευχαριστώ!!!!
P.S Θέλω ένα ΤΩΡΑ!
-
Απ'ότι έχω καταλάβει ο sign-b πρέπει να είναι και μαμώ τα παιδιά
Δεν το λέω για να ζητήσω βόλτα αλλά είναι πραγματικά εκπληκτικό το ότι προσφέρθηκε να βάλει στο (υπερσπάνιο) αυτοκίνητό του μερικά -φαντάζομαι άγνωστα;- άτομα που έχουν αρρώστια με το αντικείμενο και γι αυτους είναι εμπειρία ζωής μια διαδρομή με το θεϊκό Gt-R
Μπράβο -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Δεν το λέω για να ζητήσω βόλτα αλλά είναι πραγματικά εκπληκτικό το ότι προσφέρθηκε να βάλει στο (υπερσπάνιο) αυτοκίνητό του μερικά -φαντάζομαι άγνωστα;- άτομα που έχουν αρρώστια με το αντικείμενο και γι αυτους είναι εμπειρία ζωής μια διαδρομή με το θεϊκό Gt-R
Μπράβο+1000
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
ΜπράβοΌπως το είπες!!!
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
ΜπράβοΌπως το είπες!!!
Eτσι ακριβως!!!
(απο τις σπανιες περιπτωσεις, ανθρωπου που ειναι πολυ cool, εμπειρος
και ταυτοχρονα πολυ φιλικος με ολους, αλλα και προσγειωμενος απολυτως παρα το εντυπωσιακο της κατασκευης!) -
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
Άμα είναι έτσι όπως τα λέτε σε μας τους στερημένους γιατί δε λέει τίποτα;
-
Ο χρήστης foufoutoz έγραψε:
Άμα είναι έτσι όπως τα λέτε σε μας τους στερημένους γιατί δε λέει τίποτα;
....Προσευχη....Υπομονη...νηστεια ...και εγκρατεια!!! ..
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
α ποιος εχει cuore??????? θελω πληροφοριες!!!Στειλε μου Π.Μ.
-
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
... είναι εμπειρία ζωής μια διαδρομή με το θεϊκό Gt-R
-
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
;
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
;