-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σε φρέσκια εγκατάσταση W7 πως μεταφέρουμε τον λογαριασμό που είχαμε στα XP/Vista; Να έχουμε δηλαδή τα πάντα ίδια, αλλά στο καινούργιο λειτουργικό.Αν και δεν εχω εμπειρια απο τη διαδικασια, αυτο ειναι ευκολο (απο οτι λενε) εαν η μεταβαση στα Win7 γινεται απο Vista με τη λειτουργεια 'Windows easy transfer'.
Λογικα θα γινεται και με τη μεθοδο upgrade-update, αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
To δυσκολο ειναι οταν το upgrade γινεται απο Windows XP. -
εχω ενα acer aspire 5930g και η καρτα γραφικων ειναι nvidia geforce 9300gs 256mb αλλα στα χαρακτηριστικα της καρτας λεει πως μπορει να ανεβει μεχρι τα 1535mb... Πως γινεται??
-
Δεν γίνεται. Εννοεί ότι μπορεί, αν χρειαστεί, να δεσμεύσει τμήμα της μνήμης του υπολογιστή για χρήση από την κάρτα. Αυτό δεν το ελέγχεις εσύ και δεν προσφέρει πολλά στις επιδόσεις.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Αν και δεν εχω εμπειρια απο τη διαδικασια, αυτο ειναι ευκολο (απο οτι λενε) εαν η μεταβαση στα Win7 γινεται απο Vista με τη λειτουργεια 'Windows easy transfer'.
Λογικα θα γινεται και με τη μεθοδο upgrade-update, αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
To δυσκολο ειναι οταν το upgrade γινεται απο Windows XP.Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
εχω ενα acer aspire 5930g και η καρτα γραφικων ειναι nvidia geforce 9300gs 256mb αλλα στα χαρακτηριστικα της καρτας λεει πως μπορει να ανεβει μεχρι τα 1535mb... Πως γινεται??Συνήθως αξιοποιεί μνήμη RAM για να το πετύχει...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πόσο θα κάνει το magic mouse?
http://skroutz.gr/s/95524/Apple-Magic-M ... agic+mouse
Γιατί να αγοράσει κάποιος ΒΤ ποντίκι, να ακτινοβολείται για ώρες κάθε μέρα και το χέρι του πάνω στο ποντίκι να σαρώνεται από την ακτινοβολία;
Ένας φανατικός οπαδός των ενσύρματων περιφερειακών.
Άν εβγαινε σε ενσύρματο θα το έπαιρνα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
. Όμως το restore προφανώς κάνει πρώτα format στον δίσκο, γιαυτό και η καθυστέρηση.Γιατι να κανει φορματ για το restore?
Αχρειαστο δεν ειναι; -
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πρώτα κάνει format στον δίσκο γιατί σε κάποια στιγμή σε προειδοποιεί ότι όλα τα περιεχόμενα θα σβηστούν. Όταν τελειώσει η διαδικασία βέβαια όλα είναι όπως ακριβώς τα άφησες την στιγμή του αντιγράφου ασφαλείας, οπότε it's as painless as it gets...
-
Ο χρήστης διπλοντούβαρο έγραψε:
Σας παρακαλώ μια ιδέαΙδού: http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... 0B-382.htm
Πώς σας φαίνεται;;
Θέλω βασικά να είναι οπωσδήποτε 11.6 ίντσες, όχι μικρότερο
Και η ερώτηση κρίσης: tv card παίρνει; Ή τέλος πάντων κάποιον τρόπο να βλέπω τηλεόραση (χωρίς ίντερνετ )
Μερσίιιι
Άψογο, επιτέλους ένα Netbook με οθόνη της προκοπής! Άψογο μέγεθος και ανάλυση!
Μου έκανε τρομερή εντύπωση το πόσο καλοφτιαγμένο είναι και στιβαρό, ούτε το TZ μου έτσι, για την ακρίβεια αρκετά καλύτερο αλλά με τον καιρό δε νομίζω να παραμείνει ετσι!
Εάν δεν έχεις κολλήματα με τον επεξεργαστή τσίμπησε το, εμένα δεν με έχει προβληματίσει κάπου!
Τρομερή τιμήΓια αναμονή κτλ στο μέλλον... προς το παρόν στρώνει η μπαταρία του...
-
Ενδιαφέρον άρθρο για το e-ink. http://www.theregister.co.uk/2009/11/01 ... echnology/
-
ψάχνω ένα media player σε σχετικά καλή τιμή κ με καλή απόδοση.
έχω το wd media player και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά θέλω κάτι που να παίζει κ ήχο DTS χωρίς ενισχυτή.υπάρχει κάποιος που έχει ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα;;
-
Τα Egreat στο τελευταίο firmware κάνουν πλέον DTS downmix.
-
τις τελευταίες μέρες ο kmplayer μου κάνει νερά. όταν επιλέγω για player directsound:spdif (έχω xfi platinum και στέλνω με optical out σε ενισχυτή sony str db-840) με το που πατάω play σε μια ταινία με πολυκάναλο ήχο βλέπει για 1 δευτερόλεπτο το surround (γίνεται μπλε δλδ ο ενισχυτής) και μετά σταματάει να παίζει ο ήχος. φοβήθηκα μην φταίει ο ενισχυτής. δοκίμασα και με spdif και απ'αυτή την κάρτα αλλά και από της μητρικής και έκανε τα ίδια, μέχρι που δοκίμασα το κουλό να έχω τις δύο κάρτες ενεργοποιημένες και default την xfi αλλά να δίνω στο kmp να παίζει η άλλη και έπαιζε κανονικά από την xfi, αφού εκεί ήταν το καλώδιο. δοκίμασα και το vlc αλλά μου κάνει κρασαρίσματα.
υπάρχει κανά άλλο παρόμοιο πρόγραμμα που να μπορεί να παίξει πολυκάναλο από spdif ? το media player είναι ανίκανο
-
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
VLC player -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
... . δοκίμασα και το vlc αλλά μου κάνει κρασαρίσματα.υπάρχει κανά άλλο παρόμοιο πρόγραμμα που να μπορεί να παίξει πολυκάναλο από spdif ? το media player είναι ανίκανο
VLC player
-
Χμ, κάποιο media center software όπως xbmc ή mediaportal, ίσως; Αυτά είναι φτιαγμένα γι'αυτά τα πράγματα.
-
Υπάρχει κανένα freeware download manager αντίστοιχων δυνατοτήτων/επιδόσεων του Internet Download Manager;
-
JDownloader ;
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]