-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Πόσο θα κάνει το magic mouse?
http://skroutz.gr/s/95524/Apple-Magic-M ... agic+mouse
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Το επομενο Mighty Mouse;;;;
-
Είμαι πλέον και γω χρήστης των Windows 7. Ολοκλήρωσα τη μετάβαση πριν από λίγο. Έχοντας κάνει downgrade από τα Vista σε XP την 1η μέρα που αγόρασα το laptop δεν τα συνήθισα και μου φαίνονται κάπως extreme τα γραφικά των 7. Κατέβασα και εγκατέστησα και το Microsoft Security Essentials ως Antivirus.
Αντε να δούμε τι λέει και από άποψη ταχύτητας...
-
Για πόσο διάστημα θα συνεχίσουν να δίνονται υπολογιστες με Vista?
Laptop σε καταστήματα που, συνήθως, έχουν το λειτουργικό σύστημα bundled από την εταιρία και το οποίο είναι vista, αναβαθμίζontai σε win7 ή όχι; -
Σε φρέσκια εγκατάσταση W7 πως μεταφέρουμε τον λογαριασμό που είχαμε στα XP/Vista; Να έχουμε δηλαδή τα πάντα ίδια, αλλά στο καινούργιο λειτουργικό.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
σκέφτηκες να αρχίσεις να πλένεις τα χέρια σου
ποσες φορες την ημ.... ωρα;;;;;;
Τα πλένω αλλά στο ενδιάμεσο όλο τίποτα σκάγια θα το πάρουν
jmarr το ποντίκι-ποντίκι που το βρίσκεις;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Πφφ ακριβό ακόμα.
-
Less costs more.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Γιατί να αγοράσει κάποιος ΒΤ ποντίκι, να ακτινοβολείται για ώρες κάθε μέρα και το χέρι του πάνω στο ποντίκι να σαρώνεται από την ακτινοβολία;
Ένας φανατικός οπαδός των ενσύρματων περιφερειακών.
-
κι εγώ του ενσύρματου είμαι αλλά σιγά την ακτινοβολία που εκπέμπει το μπλε δόντι.
-
πωωω τι μπαρμπαδες που ναι αυτοι ρε... ακόμα με τα καλωδια.... Αλλα ετσι ειναι, αμα φτασεις σε καποια επικυνδινη ηλικια φοβασαι μην σε σκοτώσουν τα παντα
Ρε κατεβειτε απ' τα δεντρα ρε φοβιτσιαρηδες... τα παντα σας πειραζουν... ουφ...
-
προσωπικά νέε μου δεν είμαι κατά των ασυρμάτων λόγω ακτινοβολίας αλλά επειδή λειτουργούν για τον φούτσο. Σαν την αξιοπιστία του σύρματος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.-
-
ελπιζω να ειμαι στο σωστο θέμα.
Οταν θέλω να γράψω μια εκπομπή από την τηλεόραση σε δίσκο dvd, το μηχάνημα κάνει φορμάτ στο δίσκο με αποτέλεσμα ο δισκος να μην αναγνωρίζεται παρά μόνο από το συγκεκριμένο μηχάνημα. Πως να το ξεπεράσω -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Οταν θέλω να γράψω μια εκπομπή από την τηλεόραση σε δίσκο dvd, το μηχάνημα κάνει φορμάτ στο δίσκο με αποτέλεσμα ο δισκος να μην αναγνωρίζεται παρά μόνο από το συγκεκριμένο μηχάνημα. Πως να το ξεπεράσωΜηπως πρεπει να 'κλεισει' το δισκακι μετα την εγγραφη;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οταν θέλω να γράψω μια εκπομπή από την τηλεόραση σε δίσκο dvd, το μηχάνημα κάνει φορμάτ στο δίσκο με αποτέλεσμα ο δισκος να μην αναγνωρίζεται παρά μόνο από το συγκεκριμένο μηχάνημα. Πως να το ξεπεράσωΜηπως πρεπει να 'κλεισει' το δισκακι μετα την εγγραφη;
Για αναλυσε το λιγο γιατι δεν ειναι το δυνατο μου σημειο η νεα τεχνολογια .
-
Τα cd ειναι επανεγραφης μηπως φταιει αυτο .
-
Για αναλυσε το λιγο γιατι δεν ειναι το δυνατο μου σημειο η νεα τεχνολογια .
Καπου πρεπει να εχει επιλογη να κλεισει (finalize? ) το δισκακι μετα την εγγραφη για να μπορει να διαβαστει και να ειναι συμβατο και απο αλλα μηχανηματα.Δεν εχω πειρα απο τετοια μηχανηματα ,καπου το ειχα διαβασει.
-
Θα το ψαξω αυτο που λες .
Ευχαριστω μπορεις να συνεχισεις τον καφε σου -
Θα το ψαξω αυτο που λες .
Ευχαριστω μπορεις να συνεχισεις τον καφε σουΛουκουμαδες
-
Μην μου πεις οτι ειναι κ χειροποιητοι γιατι παιρνω το μελι μου κ ερχομαι
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]