Μαριε επειδη εγραψες οτι ειναι δικαιολογιες το οτι δεν αγοραζει καποιος ντιζελ επειδη ειναι Αθηνα και λεει δηθεν για θορυβο ηχο αισθηση κλπ...
εγω οπως γνωριζεις αθηνα δεν ειμαι...
και ομως δεν σκεφτηκα καν την ντιζελ η οποια τοτε εβγαζε 163αλογα.
και ο λογος δεν ηταν τα χρηματα
ηταν αλλοι παραγοντες οπως η ποιοτητα πετρελαιου το σερβις τα χιλιομετρα και με αυτα βαλε ΚΑΙ τον ηχο και την αισθηση(αυτα για μενα επαιξαν καθοριστικο ρολο) και τα εχεις ολα...
να τονισω οτι μενω πολλα χρονια εξωτερικο και εχω ᾽᾽μαθει᾽᾽την αξια των ντιζελ απο το 1999.
Στην περιοχη που βρισκομαι δε το 80% των 3er ειναι 320d.(και δεν ειναι υπερβολη αυτο που λεω)
δεν υπαρχει κουλτουρα πετρελαιοκινησης στην Ελλαδα και ειδικα σε επαρχια δεν γνωριζουν τα βασικα ακομα και για τις βενζινοκινητες εκδοσεις...
επομενως ασε μην το ψαχνεις...
τωρα το οτι ο κινητηρας που φορας ειναι κορυφαιος αυτο ισχυει αλλα επαναλαμβανω σε μερικους απο εμας παιζει ρολο και η αισθηση.
πχ για μενα τα ντιζελ ειναι για οικογενειαρχες. ενα ξεσπασμα απο 2500 μεχρι 4000 στροφες εχεις εκει ενα τρελο τραβηγμα και μετα ΠΟΥΦ....
που ειναι ο ηχος;
η γραμμικοτητα;
το βαθος στο τραβηγμα;
ολα αυτα πληρωνονται βεβαιως...εννοειται!
οταν ομως γινει πραγματικοτητα κινητηρας τυπου diesotto τοτε το ντιζελ θα πεθανει...
ειναι τοσο κριμα ενα πανεμορφο αμαξι να ακουγεται σαν τρακτερ οταν ειναι κρυο...
αυτο δεν σημαινει βεβαια πως δεν σεβομαστε τις επιλογες του καθενος...
ο καθενας διαθετει τα χρηματα του οπως καλητερα αυτος νομιζει.
πχ για σενα που κανεις πολλα ταξιδια και κινησαι σε δρομους και γενικα καταναλωνεις και γραφεις χλμ ηταν ιδανικη επιλογη το αμαξι σου.