-
καλα οι καινουριοι ειναι στανταρ ακριβοτεροι...λαδια αλλαξα τα χριστουγεννα περιπου με 20% εκπτωση τοτε...ξαναλλαξα τον σεπτεμβρη και με 25% εκπτωση πληρωσα παραπανω κανα 8ευρω....που ενταξει στα λαδια ειναι αρκετα αρκετα μεγαλη διαφορα αφου η τιμη κυμαινεται στα 40-50 euros...οποτε υπαρχει μια αυξητικη ταση.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:oops:
Μόλις σήμερα πήγα στην αντιπροσωπία να κοιτάξουν το προβληματάκι που έχει παρουσιαστεί και βάζω όπισθεν και δεν ανάβουν τα φώτα της όπισθεν. Ποιά είναι η βλάβη?
Βαλβίδα όπισθεν!!!
Τί είναι πάλι ετούτο το πράμα ρε παίδες?
Αμ το άλλο.
'Πόσο κάνει αυτο για να το φτιάξουμε?' ρωτάω
'49,50' η απάντηση
'Ε καλά θα ξαναρθω τον άλλο μήνα' είπα και έφυγα50 ευρω ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ???????
Μια βαλβιδα ειναι για την οπισθεν
Μια βαλβιδα στο σασμαν που μολις κουμπωσεις οπισθεν δινει εντολη και αναβει τα πισω φωτα.Ασφαλεια κοιταξες/αν ;
Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα με το Clio πριν 4 μήνες.
Νόμιζα ότι είχε χαλάσει η ασφάλεια αλλά μου είπαν ότι είχε χαλάσει η 'βαλβίδα'.
Αγνοούσα εντελώς τί είναι η 'βαλβίδα' για την όπισθεν και μου εξήγησαν.
Μετά μου είπαν την τιμή μαζί με τα εργατικά:
39.22 η βαλβίδα
27.60 τα εργατικά...
Υπόψιν ότι τα 'εργατικά' χρεώνονται 46 ευρώ (τιμή μονάδας) και για την αλλαγή της βαλβίδας 'χρειάστηκαν' 0.60 'μονάδες' χρόνου.(στοιχεία που έγραφε η μηχανογραφημένη απόδειξη)
Η αλλαγή έγινε στην ΠΛΑΜΑΡ (από την οποία αγόρασα το Clio και δεν έχω κάποιο παράπονο για το after sales τους).
Αλλά αναρρωτιέμαι αν είναι λίγο υπερβολικές οι χρεώσεις τους (είτε της ΠΛΑΜΑΡ είτε της αντιπροσωπείας - δεν ξέρω) -
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ανοίγει - άνοιξε νέα αντιπροσωπεία Renault - ΚΑΤΑΚIS στον κόμβο του Hyatt. O συγκεκριμένος είχε και την αντιπροσωπεία της Seat (δεν ξέρω αν την άφησε - νομίζω όχι). Μακάρι να 'σπάσει' το μονοπώλιο του Ρομπόπουλου και να έχουμε καλύτερη εξυπηρέτηση και όχι τιμές 'φαρμακείο'.
-
katakis renault???????????ωχ παναγια μου!
-
Κατάλαβα... Για πες....
-
Άστο, μείνε μακριά. Βάρεσε 3 χτυπήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα και μπορώ μετά χαράς να σου πω να πας να ψωνίσεις από τον Ψιψίκα στην Βέροια που έχει και ωραίο επίθετο.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Άστο, μείνε μακριά. Βάρεσε 3 χτυπήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα και μπορώ μετά χαράς να σου πω να πας να ψωνίσεις από τον Ψιψίκα στην Βέροια που έχει και ωραίο επίθετο.Υπάρχει κι ανεξάρτητος εισαγωγέας ο Τσουρουκίδης...
-
καπου διαβασα οτι στη θεσσαλονικη θα ανοιξει μαγαζι η pga-automobile για την οποια ακούγονται καλα σχολια στην αθηνα
-
Και ο Τσουρουκίδης έχει ωραίο επίθετο! Αλλά Ψιψίκας δεν είναι!
-
Και ο Τσουρουκίδης έχει ωραίο επίθετο! Αλλά Ψιψίκας δεν είναι!Έλεος, δεν θα μας παίρνουν στα σοβαρά.....
Αν ο ΧατζήΤσομπάνης έκανε μαγαζί εδώ θα τον πρότεινες; -
Πάντως στο Βόλο λειτουργεί πλέον Renault Σφακιανάκης:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=10565
-
Άστο, μείνε μακριά. Βάρεσε 3 χτυπήματα σε σύντομο χρονικό διάστημαΤι εννοεις?
-
Το πήρα επιτέλους το μεγκανάκι μου πριν λίγο. Μπορώνα πώ με σιγουριά ότι έγινε άριστη δουλειά. Ακόμα και το χρώμα πέτυχε.
υγ η γυναίκα μου μου απαγόρευεσαι να την ξαναφήσω να οδηγήσει στο μέλον.
-
Ο χρήστης surudos έγραψε:
Άστο, μείνε μακριά. Βάρεσε 3 χτυπήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα
Τι εννοεις?
Εννοώ ότι πίστευα (ως Σεατ) ότι απλώς ήταν ανοργάνωτος την 1η φορά. Τη 2η φορά ότι απλώς είναι παπατζής, αλλά την 3η είναι απλώς οικονομικός εγκληματίας/απατεών.
Ως Ρενό, δεν έχω την καλή διάθεση να τον δοκιμάσω.
-
Αυτή τη στιγμή η Θεσσαλονίκη έχει σοβαρό 'πρόβλημα' στο aftersales. Επρεπε να έχουν τουλάχιστον άλλες 2 με 3 εναλλακτικές.
Και στο παρελθόν πάντως (επι Mava) η Renault εδώ πάνω ... 'ασθενούσε' και όχι μόνο στο θέμα τιμών (το βασικότερο μεν), αλλά και σε ποιότητα εργασιών, υπηρεσιών, συμπεριφορές κλπ!
Τώρα όμως με το μονοπώλιο ... έδωσε ρέστα! -
νομίζω ότι ο ανταγωνισμός θα δουλεψει ...και θα παιξουν καλύτερες τιμές στα service. Στην ΣΕΑΤ τα νούμερα του ΚΑΤΑΚΗ είναι εξαιρετικά ...γι αυτό και το ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ τους έδωσε το κατάστημα της Θεσσαλονίκης..που το αναγέννησε ...και τωρα τους δείνει και την ΣΑΑΜΠ..κάτι περισσότερο θα ξέρει
-
Ο χρήστης surudos έγραψε:
νομίζω ότι ο ανταγωνισμός θα δουλεψει ...και θα παιξουν καλύτερες τιμές στα service. Στην ΣΕΑΤ τα νούμερα του ΚΑΤΑΚΗ είναι εξαιρετικά ...γι αυτό και το ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ τους έδωσε το κατάστημα της Θεσσαλονίκης..που το αναγέννησε ...και τωρα τους δείνει και την ΣΑΑΜΠ..κάτι περισσότερο θα ξέρειΤην saab την είχαν και πιο παλιά και τη χάσανε ... Όσον αφορά τη renault αγοράσανε πρόσφατα την αντιπροσωπεία κάπου στη Δ.Μακεδονία οπότε πιστεύω πως η συνέχεια ήταν να γίνει αντίστοιχο και στη Θεσσαλονίκη. Τώρα εγώ δεν θα πω κοντά η μακριά απλά βρείτε και ρωτήστε κάποιον που έχει εμπειρία ...
-
Ανάκληση αυτοκινήτων Renault
*Ανάκληση αυτοκινήτων RENAULT μοντέλα SCENIC II και KANGOO II για επαναπρογραμματισμό του υπολογιστή του ηλεκτρικού τιμονιούΗ Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει, ότι η εταιρεία PGA ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕ, επίσημη αντιπρόσωπος της RENAULT στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου εκτελούν πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων RENAULT μοντέλα SCENIC II και KANGOO II.
Η ανάκληση αφορά 1171 οχήματα, παραγωγής μεταξύ Ιανουαρίου 2006 και Μαρτίου 2007 (μοντέλο SCENIC II) και από την αρχή της παραγωγής έως τις 15-1-2009 (μοντέλο KANGOO II), στα οποία υπάρχει πιθανότητα λανθασμένης βαθμονόμησης (καλιμπράρισμα) του υπολογιστή του ηλεκτρικού τιμονιού, γεγονός που θα μπορούσε να επηρεάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και την ασφάλειά του.
Όλοι οι κάτοχοι των συγκεκριμένων οχημάτων θα ειδοποιηθούν σχετικά με συστημένες επιστολές από την εταιρεία PGA ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕ, προκειμένου να προσέλθουν στο πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο του δικτύου RENAULT, ώστε να γίνει επαναπρογραμματισμός του υπολογιστή του ηλεκτρικού τιμονιού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την εταιρεία PGA ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕ στους αριθμούς 211 1070 700 και 800 - 11 - 11011.
*
http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1116081&nt=103MEGANE II / SCENIC II με κινητήρες K9K 732
*Πιθανότητα θορύβου στο χώρο του κινητήρα, πιθανότητα ένδειξης λυχνίας μπαταρίας. Πιθανότητα παύσης λειτουργίας κλιματισμού, που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει σε ακινητοποίηση του οχήματος. Η επίσημη αντιπροσωπεία θα ενημερώσει το δίκτυο και του κατόχους των εμπλεκομένων πλαισίων με συστημένη επιστολή.
Έπαναδιορισμός υπολογιστή ψεκασμού και αλλαγή συμπιεστή κλιματισμού.Η ανάκληση αφορά οχήματα MEGANE και SCENIC II με κινητήρες K9K 732, που έχουν κατασκευαστεί από 15/12/2005 έως και 6/4/2007.
*
http://www.yme.gr/?getwhat=7&tid=200&aid=2010&id= -
http://www.autocar.co.uk/News/NewsArtic ... rs/244466/
'Renault's electric concepts driven'κάντο όπως οι ιάπωνες
-
Θέλω να σας πω τον πόνο μου, γιατί εδώ μια οικογένεια είμαστε...
Χρειάζομαι σέρβις 120Κ (με ιμάντα δηλαδή, λάδια, ξύδια, κλπ.)
Σετ συμπλέκτη - προληπτικά μεν, δικαιολογημένα από το βάρος του πεντάλ και τα 116Κ δύσκολα km
Μπαταρία προληπτικά για να μην ξαναμείνω κάνα πρωινό χειμωνιάτικο
Αμορτισέρ γιατί έχουν καμιά 70Κ πάνω τους
Τακάκια και ελπίζω όχι και δίσκους
Σύνολο: καμιά 1000€, μια ημέρα σίγουρα χαμένη από τη δουλειά και ένας ευτυχισμένος Eng. Στρούλιος
...τους γ@μημένους τους 4 αεραγωγούς του ταμπλό πού θα τους βρω;;;
RENAULT FORUM