-
-
Αν ξεχάσεις το παρελθόν, δεν πρόκειται να έχεις και μέλλον και ευτυχώς η citroen στην περίπτωση της C6 δεν ξέχασε
-
ήταν μία σήμερα στο πανεπιστήμιο
περίμενα μήπως εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης αλλά τπτ -
ξέχασε το μονάκτινο τιμόνι της, και την μισο- καλυμμένη πίσω ρόδα αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Αν και απ' οτι διαβάζω στην άνεση της ανάρτησης δεν είναι τόσο άνετες όσο οι cx prestige και οι πρώτες xm, αλλά και πάλι είναι πολύ καλύτερες από ένα μη υδροπνευματικό αυτοκίνητο
-
και εσυ xm????????? μα καλα ποσες ειστε ????
-
λίγοι είμαστε αλλά επιμένουμε στην παλιά γαλλική φινέτσα με όλες μας τις δυνάμεις
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
και εσυ xm????????? μα καλα ποσες ειστε ????O ιδιος ειναι ρε..αλλαξε avatar..αλλα απο ανθρωπο με peugeot τι περιμενεις...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
O ιδιος ειναι ρε..αλλαξε avatar..αλλα απο ανθρωπο με peugeot τι περιμενεις...
έχω μεγάλη αγάπη και στο λιονταράκι εγώ πάντως
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
ηρθα απο κατι στροφιλικια και ακομα το μυαλο δεν εχει ερθει στα σωστα του....για αυτο
-
ηρθα απο κατι στροφιλικια και ακομα το μυαλο δεν εχει ερθει στα σωστα του....για αυτο
Δικαιολογιες... Πού ηταν τα στροφιλικια..?
-
αααααααααα δεν λεω...δεν θελω να ξερουν οτι ημουν εγω...γιατι μπορει καποιος να ηταν απο εδω μεσα!!!!!
ειχα κοντριτσα με bmw 318 !!!!!
και το παλικαρι ...η δεν ξερει να την πηγαινει .... η δ εν στριβει ρε παιδια το bmw. ...
μαλλον το πρωτο!!!
επαιζα μαζι του για πλακα και αυτος εβγαλε 2 φορες μικρο κολαρακι και μπηκε (μαλλον) το esp του!!
καλα μη νομιζετε πως ειμαι και καποιος φοβερος οδηγος...απλα το πλικαρι ηταν μαλλον ασχετος...αλλιως η bmw 318 ειναι μαπα -
αααααααααα δεν λεω...δεν θελω να ξερουν οτι ημουν εγω...γιατι μπορει καποιος να ηταν απο εδω μεσα!!!!!
ειχα κοντριτσα με **bmw 318 **!!!!!
και το παλικαρι ...η δεν ξερει να την πηγαινει .... η δ εν στριβει ρε παιδια το bmw. ...
μαλλον το πρωτο!!!
επαιζα μαζι του για πλακα και αυτος εβγαλε 2 φορες μικρο κολαρακι και μπηκε (μαλλον) το esp του!!
καλα μη νομιζετε πως ειμαι και καποιος φοβερος οδηγος...απλα το πλικαρι ηταν μαλλον ασχετος...αλλιως η bmw 318 ειναι μαπαΚαι σου εχω πει να μη καις τσαμπα βενζινη...
-
Που χαθηκατε ολοι??
Ολα τα citroen του forum δουλευουν ρολοι..?? Απιστευτο.. -
Περιμένουμε .... C5 THP , C3 II , DS3 , C4 II , DS4 , μικρότερο CITROEN - MITSUBISHI SUV .
Τα υπάρχοντα πάντα δουλεύουν ρολόι . Απλά μερικά πάνε λίγο πίσω , όπως και τα Rolex άλλωστε .
-
Ωπα τωρα με μπερδεψες...Πως γινεται να περιμενουμε νεα μοντελα ...? Εμεις παραδοσιακα ειμαστε προσκολλημενοι στα παλια μοντελα!
-
Γιατί την τελευταία δεκαετία , μας στενοχώρησαν λίγο τα καινούρια , αν εξαιρέσεις το C4 .
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Που χαθηκατε ολοι??
Ολα τα citroen του forum δουλευουν ρολοι..?? Απιστευτο..το δικό μου ρολόι έχει σταματήσει κάπου στο 1990.
je t ' aime ma citroen xm -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Γιατί την τελευταία δεκαετία , μας στενοχώρησαν λίγο τα καινούρια , αν εξαιρέσεις το C4 .+1
-
ΓΕΝΙΚΑ τα μοντελα PSA μας στενοχωρησαν και για αυτο εχασε φανατικους πελατες αλλα κερδισε ...αλλους...
π.χ ανθρωπους που αγοραζαν toyota ....καλοβλεπουν τα peugeot σκεψου!! -
Ο χρήστης nikzhk έγραψε:
Που χαθηκατε ολοι??
Ολα τα citroen του forum δουλευουν ρολοι..?? Απιστευτο..το δικό μου ρολόι έχει σταματήσει κάπου στο 1990.
je t ' aime ma citroen xmέχω ένα πρόβλημα με το τιμόνι μιας xsara 1800,αριστερά κόβει κανονικά και δεξιά μουλαρώνει.
ελέχθησαν ακρομπαρα,μπαλάκια,αμορτισέρ μήπως κόλλαγε κανένα αλλά ήταν εντάξει.
αλλάχτηκε η μπουκάλα υποβοήθησης της κρεμαγιερας αλλά μια από τα ίδια.
την δεύτερα πάμε για κρεμαγιερα.
χιλ. αυτοκινήτου 45000 και είναι το πρώτο από τα 27 που παρουσίασε αυτό το πρόβλημα.
CITROËN FORUM