-
Μας τα'χουν πρήξει πια με την ασφάλεια των Ολυμπιακών αγώνων τα εξώγαμα της Ku-Klux-Klan και οι αγγλίδες! Για να το πω αλλιώς: ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Μας είχαν πρήξει με τη... 17Ν, αλλά ο White Anglo-Saxon Protestant ο ΜακΒέι έφαγε λάχανο 800 άτομα! Είχαν τόσα χρόνια την Ku-Klux-Klan, οι αμαρτωλές οικονομικές σχέσεις Μπους-Μπιν Λάντεν οδήγησαν 3500+ Αμερικάνους στο θάνατο, σκοτώνουν κάθε χρόνο κι εγώ δεν ξέρω πόσες χιλιάδες αθώους για τις μεγάλες τους επιχειρήσεις κι έχουν μούτρα και μιλάνε από πάνω!
Άμα δε γουστάρουν, ας μην έρθουν!
Α ρε πόσο δίκιο είχε ο Καββαθάς στο 'Εν Λευκώ' αυτού του μήνα...
Αλλά, αν τα έγραφε εδώ μέσα, θα του την πέφτανε όλοι...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μας τα'χουν πρήξει πια με την ασφάλεια των Ολυμπιακών αγώνων..........Δηλαδή θεωρείς την ασφάλεια θέμα άνευ σημασίας? Να ξεκαθαρίσουμε οτι όταν μιλάμε για ασφάλεια, δέν αρχίζουν και τελειώνουν όλα στο τρομοκρατικό χτύπημα. Το θέμα 'ασφάλεια' έχει πολλές πτυχές. Για παράδειγμα, και μια διακοπή ρεύματος που οφείλεται σε κακής ποιότητας εξοπλισμό/κακή συνδεσμολογία εντάσεται μέσα στο πλαίσιο της 'ασφάλειας', καθώς και τα σχέδια αντιμετώπισης τέτοιων προβλημάτων.
Τί γράφει ο Καββαθάς στο Εν Λευκώ?
-
Σωστά το θέτεις. Το ζήτημα όμως είναι ότι ΟΛΟΙ, μα ΟΛΟΙ, ως ασφάλεια εννοούν το... 'τρομοκρατικό χτύπημα'.
Δεν κοιτάνε που οι ίδιοι είναι οι μεγαλύτεροι τρομοκράτες του πλανήτη, τολμάνε και μιλάνε κι από πάνω. Αλλά ξέρεις κάτι; ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. Μυρίστηκαν χρήμα κι ορμήξανε!
Όσο για το τι γράφει ο Καββαθάς, ε, πάρε τους 4Τροχούς και διάβασέ τους.
Α, και περί ασφάλειας πάλι... Εσύ μιλάς για SAFETY (πρόληψη ατυχήματος). Οι θεούσες της νέας τάξης μιλάνε για SECURITY, που το ορίζουν ως... 'μην τολμήσει κανείς να κουνηθεί περίεργα, του την ανάψαμε'.
-
Τη γενική ιδέα τουλάχιστον? Είμαι στο UK αυτή τη περίοδο.
Α, και περί ασφάλειας πάλι... Εσύ μιλάς για SAFETY (πρόληψη ατυχήματος).
Και γώ για security μιλάω. Οι έννοιες safety και security εφάπτονται. Safety έχει να κάνει με ανθρώπινες απώλιες/ζημιές, security είναι πολύ ευρύτερη έννοια. Το security επίσης έχει άμεση σχέση και με αποτροπή/πρόβλεψη για natural disasters.
-
Μια και τα εχω πει ξανα και ξανα. Αλλα τα ιδια βλεπω μια ζωη. Θα κανω quote εσας τους ιδιους
Ο χρήστης artech έγραψε:
Είναι απλό... Όποιος δεν θέλει δεν έρχεται! Καλύτερα για μας!Αυτο θελουμε να ειναι αδεια τα σταδια και να μπατηρησει η χωρα γιατι δεν ηρθαν οι τουριστες. Βρε κουμπαρε δεν βλεπεις οτι αν γινει αυτο και μπουμε μεσα ποιος θα τα πληρωσει οι ξενοι οι εμεις (και φυσικα εσυ που εισαι φορολογουμενος στην Ελλαδα)
Μαιρη έχεις δίκιο, είναι σίγουρο ότι για τους ολυμπιακούς πολλές φορές στρουθοκαμηλίζουμε και δεν βλέπουμε την πραγματικότητα.....
Αστα κομματια ρε σεις. Ναι ναι; Σοβαρα; Μονο για τους Ολθμπιακους γινεται αυτο η και για μερικα αλλα;
εντάξει , τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα, ως προς την προετοιμασία. Αλλά, από τη στιγμή που δεν είμαστε εμείς αυτοί που κάνουν τα έργα, ας περιμένουμε πρώτα να δούμε και μετά να κρίνουμε.
Όσο για την ασφάλεια και την τρομοκρατία, δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει κάτι ουσιαστικό. Αν θέλουν να χτυπήσουν, θα χτυπήσουν. Και δεν είναι θέμα ελλάδας. Το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί παντού. Δηλ. αν γίνονταν οι αγώνες στην Αμερική θα ήταν πιο ασφαλείς? Αρ...δια λέω εγώ.
Και συνήθως δεν προωθώ τέτοιες βλακείες, αλλά σπάστηκα με τις επιλογές.
Δεν ειμαστε εμεις που κανουν τα εργα; δηλαδη τι εννοεις ρε παιδι μου; Οι ξενοι τα φτειαχνουν ολα υπο την δικια μας επιβλεψη; Και μια και εμεις μονο επιβλεπουμε δεν ειμαστε υπευθυνοι; Πως δηλαδη ξερεις οτι στην Αμερικη δεν θα ηταν πιο ασφαλεις και στην Ελλαδα ειναι πιο ασφαλεις. Ξερεις κατι που δεν το ξερουμε η απλως κανεις κουβεντα καφενειου;
Η αλήθεια είναι ότι καθυστερήσαμε πάρα πολύ. Πιστεύω όμως ότι όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους. Βλέπεται γενικά σαν λαός δεν είμαστε υπέρ της οργάνωσης του προγραμματισμού κλπ. Όλα στο πόδι. Από την επαγγελματική μας καριέρα μέχρι και την οικογενειακή μας ζωή. Μήπως κάνω λάθος? Αρπακολατζήδες είμαστε και μη γελιώμαστε. Αλλά πιστεύω σε δυό πράγματα. Στο δαιμόνιο της φυλής μας και στο φιλότιμό μας. Είναι δύο ιδιαιτερότητες που σχεδόν κανένας ξεβράκωτος λόρδος τεχνοκράτης ή άλλη φυλή στον πλανήτη δεν διαθέτει. Εκεί λοιπόν βασίζομαι και λέω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά!
δηλαδη ρε Τακη αυτο ειναι προτερημα η ελαττωμα; Πρεπει να το διωρθωσουμε η οχι. Και μετα φυσικα η διευχολογια ολα θα πανε στο τελος καλα (περιμενε μεχρι το τελος να το πεις αυτο). Αμαν πια αυτο το δαιμονιο της φυλης αμαν πια αυτο το φιλοτιμο που μονο οι Ελληνες το εχουν και ολοι οι υπολοιποι (6 δισ ανθρωποι μαλλον ειχαν ομπρελες οταν ο καλος Θεος το εβρεχε). Δεν ειπανε οι αρχαιοι ημων προγονοι το 'Συν Αθηνα και χειρα κινει'; Δηλαδη οι υπολοιποι ανθρωποι δεν ξεσχιζονται για να πετυχουν κατι μονο οι Ελληνες εχουν το κολλαει; Εγω εδω βλεπω ενα κιλο ανθρωπους που κανουν τα παντα για να δουλεψει κατι. Αυτοι δεν εχουν φιλοτιμο (περηφανια) για την δουλεια τους; Μονο οι Ελληνες το ανακαλυψαμε αυτο;
Νομιζω σαν διοργανωτρια χωρα διατρεχουμε τους λιγοτερους κινδυνους για τρομοκρατικο χτυπημα απο το αν γινοντουσαν οι Ολυμπιακοι καπου αλλου.
Για τιποτα βεβαια δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι (κ πραγματικα ελπιζω οπως ολοι μας να μην ανοιξει ρουθουνι) αλλα οσον αφορα τα τρομοκρατικα χτυπηματα αλλα κρατη τα εχουν απειλησει ανοιχτα. Τα περισσοτερα που γραφονται στο εξωτερικο ειναι για δημιουργια εντυπωσεων κ λοιπων μπουρδων. Μακαρι να τρομαξουν μερικοι κ να ερθουν λιγοτεροι απ αυτους που περιμενουν.Ξανα δεν βλεπουμε περα απο την μυτη μας εδω. Επειδη ειμαστε κολλητοι με τους Παλαιστινιους/Αραβες σουπα μουπες ειμαστε ασφαλεις. Τριχες κατσαρες αγαπητε μου.
Τα έργα στην Αθήνα είχαν περίπου τα ίδια προβλήματα όπως στις άλλες χώρες!Απλώς εμείς -λόγω ιδιαίτερων συνθηκών- τα ΄διαφημίσαμε!!
Και φυσικα υπαρχουν ιδιαιτερες συνθηκες. Τωρα το καταλαβαμε; Ρε σεις τα πραγματα αλλαξαν. Δεν υπαρχει πλεον το αισθημα ασφαλειας που υπηρχε πριν. Η το καταλαβαινουμε η οχι. Aν το καταλαβαινουμε πρεπει να ενεργησουμε. Αν οχι βλεπε δημοσιευμα παραπανω περι στρουθοκαμηλισμου
Μήπως -λέω μήπως- η δημοσιότητα δημιουργήθηκε επίτηδες από την παρούσα κυβέρνηση ώστε όλοι (έλληνες και ξένοι) να την επαινέσουν που τα κατάφερε 'με την ψυχή στο στόμα' να μας βγάλει ασπροπρόσωπους, σε αντίθεση με την προηγούμενη κυβέρνηση; Ξέρετε τώρα, μια παραλλαγή του 'παραλάβαμε χάος'.
Μια θεωρία λέω, χωρίς την παραμικρή διάθεση να το γυρίσουμε στα πολιτικά, μη μου την πέσουν οι νεοδημοκράτες, έτσι;.
Γιατι εσυ εισαι Πασοκτζης και κοιτας να βγαλεις την Νεα Δημοκρατια υπαιτεια για τους τελευταιους 5 μηνες; Δηλαδη παραδωσαμε ολη την οργανωση και τα σκ$τ$σανε οι Νεοδημοκρατες;
Για να το γυρισουμε στο σοβαρο αν γινει κατι ολοι ειναι υπευθυνοι. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ.
Τα αλλα ποστ ειναι τα συνηθησμενα. Οι Αμερικανοι φταινε για ολα. Ειναι τρομοκρατες. Οι κακομοιροι οι λαοι καταπιεζονται απο τους Αμερικανους. Δικαολογιες και μαλιστα πολυ φτωχης διαλογης. Αντι να κοιταμε τα χαλια μας τα φορτωνουμε ολα σε καποιον αλλο. Αυτο αμεσως μας κανει θυματα. Επομενως ειμαστε λαδι. Οταν σταματησουμε να ειμαστε θυματα. Τοτε πρεπει να βαλουμε το κερ$το το φιλοτιμο και το δαιμονιο της φυλης να δουλεψει μαζι και να παψουμε να ειμαστε θυματα και να μας ποδοπατανε ολοι. Οταν παψουμε να σκυβουμε το κεφαλι και να παραδιδουμε τα οπλα. Σφαξε με αγα μου να αγιασω τελειωσε το 1821. Εχουμε 2004 και ακομα κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας.
Με τις υγειες σας.
Νικος
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τη γενική ιδέα τουλάχιστον? Είμαι στο UK αυτή τη περίοδο.
Α, και περί ασφάλειας πάλι... Εσύ μιλάς για SAFETY (πρόληψη ατυχήματος).
Και γώ για security μιλάω. Οι έννοιες safety και security εφάπτονται. Safety έχει να κάνει με ανθρώπινες απώλιες/ζημιές, security είναι πολύ ευρύτερη έννοια. Το security επίσης έχει άμεση σχέση και με αποτροπή/πρόβλεψη για natural disasters.
Λέει ο Καββαθάς ότι εύχεται όλα να πάνε κατ'ευχήν στους Ολυμπιακούς, για να τα τρίψει στη μάπα των διαφόρων γελοίων 'δημοσιογράφων' του CNN και των άλλων αμερικανοαγγλικών ΜΜΕ που προδικάζουν την αποτυχία των αγώνων και διαρκώς βρίζουν τη χώρα μας.
Επίσης, λέει ότι οι Άραβες ΔΕΝ είναι τρομοκράτες, αλλά ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ (ΠΟΛΥ σωστά) κι ότι ο κόσμος κινδυνεύει όχι από τους Μωαμεθανούς, αλλά από τις θεούσες του χριστιανισμού που έχουν αιματοκυλίσει όλον τον πλανήτη.
Κάπου καταντά γελοία αυτή η τρομοϋστερία τους. Επιτέθηκαν σε αστυνομικό τμήμα τα βλαμμένα των Εξαρχείων και όλοι άρχισαν να μιλάνε και για... Αλ Κάιντα (που ήταν ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ, μην ξεχνιόμαστε).
Μια ζωή, όπου θέλουν να πουλήσουν προστασία μιλούν για τρομοκρατία.
Ε, να πω κι εγώ μια γνώμη;
ΠΟΤΕ στη ζωή μου δεν ένιωσα να με απειλεί ούτε η 17Ν ούτε η 1η Μάη ούτε ο ΕΛΑ!
Πιο επικίνδυνος είναι ο μπαμπουίνος που το παίζει... πρόεδρος κράτους και οι θεούσες του.
Πιο επικίνδυνο είναι το Ισραήλ με τα πυρηνικά του.
Πιο επικίνδυνος είναι ο κρετίνος ο Μπλαιρ, το σκυλάκι του μπαμπουίνου.
Πραγματικά είναι... καλές οι ηπα:
Είδατε πόσο καλά συμπεριφέρονται οι ηπα στους αλλόφυλους και αλλόθρησκους; Τα συμπεράσματα δικά σας...
Α, και κάτι άλλο: ΔΕΝ είναι μεμονωμένο περιστατικό.
-
Η ΙΟC για πρώτη φορά στην ιστορία τής πήρε ασφάλεια 170 εκατομύρια $ για τους Ολυμπιακούς σε περίπτωση που ματαιωθούν.
http://www.cbsnews.com/stories/2004/05/05/world/main615609.shtml
Μάλιστα με την βομβιστική επίθεση σις προηγούμενες μέρες το Policy που πληρώνεται στη AIG (Αμερικάνικη ασφαλιστική εταιρία) πήγε πάνω κατα 33%. Δηλαδή απο 6$ εκατομύρια σε 8$ εκατομύρια.
http://www.cbsnews.com/stories/2004/05/07/world/main616195.shtml
Ένα άλλο παράδειγμα είναι ένας γείτονας στο Νew Jersey ο οποίος έχει καθαριστήριο απέναντη απο τη ΝΥ (Hoboken). Πριν 4 χρόνια είχε πάρει ένα ολοκαίνουργιο Cadillac Deville. H δουλειά πήγαινε καλά αλλα μετα την 11η Σεπτεμβρίου έγιναν τα εξής.
- Η δουλειές έπεσαν.
- Το ενοίκιο του καθαριστηρίου απο 1300$ πήγε στα 2500$, $3500 και μετά του ζητούσαν $5000
- Η Βετζίνη ακρίβηνε και τότα παραπονιέται που το αμάξι του πηγαίνει 14-16 μίλια το γαλλόνι
- Η ασφαλιστική του εταιρία (εργασίας) τον 'έριξε' με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρεί άλλη ασφάλεια και να αναγκαστεί να βρεί μια ασφάλεια του 'κόλου' για 300% περισσότερα λεφτά.
- Αναγκάστηκε να πουλήσει τις Business για ένα κομμάτι ψωμί....γιατί δεν έβγαινε ο άνθρωπος...
Και όλα αυτά γιατί οι επιτήδιοι οι οποίοι στη ΥΠΑ δεν είναι και λίγοι εκμεταλεύτηκαν την 11η Σεπτεμβρίου για όλους του παραπάνω λόγους.
...και όλα αυτά σας τα λέω εγώ που τα τελευτία 10 χρόνια ζω σε απόσταση 8 μιλίων απο το Manhattan.
...Αυτή είναι μόνο η αρχή...αλλα πιστευω οτι υπάρχει θεία δίκη
Μακάρι να τους διαψεύσουμε
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι καθυστερήσαμε πάρα πολύ. Πιστεύω όμως ότι όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους. Βλέπεται γενικά σαν λαός δεν είμαστε υπέρ της οργάνωσης του προγραμματισμού κλπ. Όλα στο πόδι. Από την επαγγελματική μας καριέρα μέχρι και την οικογενειακή μας ζωή. Μήπως κάνω λάθος? Αρπακολατζήδες είμαστε και μη γελιώμαστε. Αλλά πιστεύω σε δυό πράγματα. Στο δαιμόνιο της φυλής μας και στο φιλότιμό μας. Είναι δύο ιδιαιτερότητες που σχεδόν κανένας ξεβράκωτος λόρδος τεχνοκράτης ή άλλη φυλή στον πλανήτη δεν διαθέτει. Εκεί λοιπόν βασίζομαι και λέω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά!
δηλαδη ρε Τακη αυτο ειναι προτερημα η ελαττωμα; Πρεπει να το διωρθωσουμε η οχι. Και μετα φυσικα η διευχολογια ολα θα πανε στο τελος καλα (περιμενε μεχρι το τελος να το πεις αυτο). Αμαν πια αυτο το δαιμονιο της φυλης αμαν πια αυτο το φιλοτιμο που μονο οι Ελληνες το εχουν και ολοι οι υπολοιποι (6 δισ ανθρωποι μαλλον ειχαν ομπρελες οταν ο καλος Θεος το εβρεχε). Δεν ειπανε οι αρχαιοι ημων προγονοι το 'Συν Αθηνα και χειρα κινει'; Δηλαδη οι υπολοιποι ανθρωποι δεν ξεσχιζονται για να πετυχουν κατι μονο οι Ελληνες εχουν το κολλαει; Εγω εδω βλεπω ενα κιλο ανθρωπους που κανουν τα παντα για να δουλεψει κατι. Αυτοι δεν εχουν φιλοτιμο (περηφανια) για την δουλεια τους; Μονο οι Ελληνες το ανακαλυψαμε αυτο;
Νικος
Νικόλα γιά σου. Καιρό έχουμε να τα πούμε. Λοιπόν επι του θέματος.
Νίκο μου ποιός τάχα να είναι αυτός που καθορίζει τα προτερήματα και τα ελαττώματα κάθε φυλής. Και με τι κριτήρια άραγε? Ποιός πλέον μπορεί να μας πεί τι είναι σωστό και τι όχι. Τόσα χρόνια μας δίδασκαν για τους κακούς ανατολικούς και τους καλούς δυτικούς. Και να που τα πράγματα ήλθαν τούμπα. Και οι καλοί δυτικοί γίνανε βασανιστές και οι κακοί ανατολικοί εντάχθηκαν στην δυτική οικογένεια. Και εγώ τι πρέπει πλέον να πιστέψω που μεγάλωσα ακούγοντας ότι οι κομμουνιστές σφάζανε με τα κονσερβοκούτια, και σήμερα αγοράζω Ρώσικο αυτοκίνητο με τις ευλογίες της GM? Για τούτο μη μου λές για ελαττώματα που πρέπει να διορθώσουμε κλπ. Μπορείς να μου αποδείξεις ότι εμείς οι Ελληνες έχουμε το λάθος και οι Ολανδοί έχουν το σωστό? Εγώ πιστεύω ότι κάθε φυλή προσαρμοζόμενη στον γεοφυσικό χώρο που κατοικεί, αναπτύσει τρόπους και σηνήθειες τέτοιες που την εξυπηρετούν. Ενα απλό, απλούστατο παράδειγμα σε αυτό. Οπως καλά θα ξέρεις κανείς Ελληνας δε περιμένει στη σειρά του στη στάση ενός λεωφορείου, και μόλις αυττό εμφανιστεί όλοι μπουλούκι τρέχουμε σπρώχνοντας να μπούμε μέσα. Σε αντίθεση ο Αμερικανός π.χ. περιμένει στη σειρά του κόσμια κλπ. κλπ. Και σε ρωτώ ποιανού η συμπεριφορά είναι σωστή και ποιανού όχι? Η απάντηση είναι η εξής. Ο Αμερικανός περιμένει στη σειρά του και αν δεν χωρέσει στο πρώτο λεωφορίο σε 5 λεπτά θα έλθει το επόμενο και θα φύγει, σε αντίθεση με τον Ελληνα που γνωρίζει ότι το επόμενο θα περάσει σε μισή ώρα ας πούμε, και ως εκ τούτου πρέπει να φερθεί κατά τον Ελληνικό τρόπο.
Και θα μου πείς να βάλουμε περισσότερα λεωφορεία για να εξυπηρετούμεθα. Ελα όμως ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν το επιτρέπει το οδικό δίκτυο της πόλης, αν τότε πούμε να μεγαλώσουμε το οδικό δύκτιο θα προσπέσουμε επάνω σε ιδιοτικές περιουσίες, και πάμε λέγοντας. Ετσι λοιπόν το σωστό του Ελληνα είναι λάθος για τον Αμερικανό και ανάποδα.
Για το δαιμόνιο της φυλής μας. Νίκο λόγω της δουλειάς μου ταξιδεύω συχνά σε πολά μέρη. Στην Βραζιλία, Αργεντίνα, Κολομβία, Σινγαπούρη, Περσικό κλπ-κλπ. Σε όλα λοιπόν αυτά τα μέρη βρήκα Ελληνες επιχειρειματίες. Δεν βρήκα όμως το αντίστοιχο στην Ελλάδα π.χ. Κολομβιάνο επιχειρειματία. Μόνο κάτι ποδοσφαιριστές που φέρνουν κατά καιρούς διάφορα σωματεία. Αλλά τι κάθομαι και σου λέω. Πιστέυω ότι το καλύτερο παράδειγμα είσαι εσύ ο ίδιος. Οσο για το φιλότιμο, είναι κάτι που πραγματικά δεν το συναντάς στις αγγλοσαξονικές φυλές για τούτο και δεν υπάρχει αντίστοιχη λέξη στο λεξιόγιό τους. Ναι Νίκο πίστεψέ το. Είναι όπως τα λές “κρατούσαν ομπρέλες” Περιφάνια θα δείς σε κάθε φυλή σε κάθε άνθρωπο. Φιλότιμο με την πραγματική ένοια, όχι.Αντε, τα είπαμε και σήμερα. Να είσαι καλά!
-
Εχει δημοσιευτεί σε 4 φόρουμ που γράφω και στο IRC...
Oμοψυχία οι έλληνες...μπράβο μας!
Για αυτούς που μιζεριάζουν ..γιατί όλα στο εξωτερικό είναι νομίζετε καλά..?
Αυταπατάστε!Και στην τελική δεν δέχομαι να μου την 'λένε' αυτοί που δημιούργησαν την ανασφάλεια στον κόσμο!
-
Μα βρε Νίκο( titsataki) εγω δεν είπα αν καθυστερήσαμε ή οχι!Αυτό είναι κάτι μετρήσιμο (χρονοδιαγράμματα υπάρχουν)!!
Το θέμα για μένα είναι οτι γίνεται παρα πολλή φασαρία απο συγκεκριμένες χώρες για κάτι που είναι παγκόσμιο φαινόμενο και για το οποίο (ασφάλεια) εχουμε κάνει ότι είναι δυνατόν!
Και εξήγησα ότι αυτό γίνεται λόγω διαθνών οικονομικών συμφερόντων!Τι σημασία έχει αν έπρεπε ή όχι να καθυστερήσουμε?Δεν έπρεπε?Και?
Στα έργα (όλα τα έργα κατασκευής) υπάρχουν καθυστερήσεις απο απρόβλεπτους παράγοντες!Παντού!Είπα λοιπόν οτι στην προκειμένη περίπτωση 1ον Διαφημίσαμε μόνοι μας τα προβλήματα και 2ον κάποιες χώρες τα έκαναν παντιέρα για να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα!Διαφωνείς?
Οσον αφορά στην ασφάλεια...ΕΛΕΟΣ!!
Πληρώνουμε 1.000.000.000 δολλάρια για ασφάλεια,που είναι τα διπλά απο ότι εχει πληρωθεί ποτέ!!! Η ΔΟΕ δηλώνει οτι εχει γίνει οτι είναι ανθρωπίνως δυνατόν...τι παραπάνω θέλουν??!!
Αυτό που εγω καταλαβαίνω είναι οτι κάποιοι εκμεταλεύονται τις συνθήκες με την διεθνή τρομοκρατία και το Ιράκ για να βγάλουν παραπάνω χρήμα. Και στηρίζονται στο γεγονός οτι φοβώμαστε μήπως τυχόν συμβεί κάτι και μας πάρει ο διάολος!Λές και θα φταίμε εμείς!!
Καταλαβες γιατι τοποθετούμε ετσι??!!Ξένων κέρατα πληρώνουμε γ@@@ το φελέκι τους!!
-
Μέχρι και τα δισέγγονά μας θα πληρώνουν την... 'ασφάλεια' για την οποία μας έχουν πρήξει πια.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
δηλαδη ρε Τακη αυτο ειναι προτερημα η ελαττωμα; Πρεπει να το διωρθωσουμε η οχι. Και μετα φυσικα η διευχολογια ολα θα πανε στο τελος καλα (περιμενε μεχρι το τελος να το πεις αυτο). Αμαν πια αυτο το δαιμονιο της φυλης αμαν πια αυτο το φιλοτιμο που μονο οι Ελληνες το εχουν και ολοι οι υπολοιποι (6 δισ ανθρωποι μαλλον ειχαν ομπρελες οταν ο καλος Θεος το εβρεχε). Δεν ειπανε οι αρχαιοι ημων προγονοι το 'Συν Αθηνα και χειρα κινει'; Δηλαδη οι υπολοιποι ανθρωποι δεν ξεσχιζονται για να πετυχουν κατι μονο οι Ελληνες εχουν το κολλαει; Εγω εδω βλεπω ενα κιλο ανθρωπους που κανουν τα παντα για να δουλεψει κατι. Αυτοι δεν εχουν φιλοτιμο (περηφανια) για την δουλεια τους; Μονο οι Ελληνες το ανακαλυψαμε αυτο;Πές τα χρυσόστομε!
Έχουμε γεμίσει απο 'Ελληνάρες' που νομίζουν οτι σαν λαός εμείς είμαστε οι πιο φιλότιμοι, οι πιο φιλόξενοι, οι πιο κουβαρντάδες κτλ. και όλοι οι άλλοι είναι 'κουτόφραγκοι'.
Αυτό είναι πολύ εμφανές σε αυτούς που δεν έχουν βγεί στο εξωτερικό. Όσοι βγαίνουν, απορρίπτουν αυτή τη νοοτροπία αργά ή γρήγορα, εκτός αν έχουν παρωπίδες.
-
Επίσης, λέει ότι οι Άραβες ΔΕΝ είναι τρομοκράτες, αλλά ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ (ΠΟΛΥ σωστά) κι ότι ο κόσμος κινδυνεύει όχι από τους Μωαμεθανούς, αλλά από τις θεούσες του χριστιανισμού που έχουν αιματοκυλίσει όλον τον πλανήτη.Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ
Τρομοκράτες του κερατά είναι, εκτός αν κάνουμε παιχνιδάκια με τις λέξεις. Μπορεί να έχουν δίκιο σε κάποια πράγματα (όχι σε όλα), αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τις πράξεις τους.
Αν εγώ ζωστώ με βόμβες και πάω να τιναχτώ μέσα σε ένα εστιατόριο τί είμαι? Αντιστασιακός?
Θύματα της θρησκείας τους και των εκάστοτε θρησκευτικών ηγετών.
-
Και γιατί παρακαλώ δεν είναι αντιστασιακοί;
Βρίσκονται ή δεν βρίσκονται υπό κατοχή; Δαιμονοποιούνται διαρκώς, ναι ή όχι; Ζουν διαρκώς με τον τρόμο της επίθεσης από τις θεούσες των ηπα, ναι ή όχι; Τους διώκουν συνεχώς μόνον και μόνον λόγω της θρησκείας τους; Πάνε να τους επιβάλουν ξενόφερτα καθεστώτα, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
Σε τι διαφέρει η θέση τους από αυτήν στην οποία βρισκόμασταν εμείς επί ναζιστικής κατοχής;
Όποιος αντιτίθεται σε τέτοια πράγματα, ό,τι κι αν κάνει, είναι αντιστασιακός. Και λίγα έχουν κάνει μέχρι τώρα, με όσα έχουν τραβήξει.
Και να σου θυμίσω, γιατί μάλλον επιλεκτική είναι η μνήμη σου:
Τους αγωνιστές του '21, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ.
Ποιοι;
- Μέττερνιχ
- Σουλτάνος
- ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ.
Τους αντιστασιακούς του Β' Π.Π. στην Ελλάδα, οι ναζήδες ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ τους αποκαλούσαν. Και μαζί τους και οι αγιορείτες μοναχοί που συνεχάρησαν τον Χίτλερ για τις επιτυχίες του.
Τους Κύπριους αγωνιστές, η βασίλισσα της Αγγλίας και η κυβέρνησή της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ τους αποκαλούσε. Και έστειλε 16χρονα παιδιά σε θάνατο ως ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.
Αρκετά πια μ'αυτήν την ηλίθια καραμέλλα.
Μοναδικοί τρομοκράτες είναι ηπα, ισραήλ και τα παρελκόμενά τους.
-
Όποιος αντιτίθεται σε τέτοια πράγματα, ό,τι κι αν κάνει, είναι αντιστασιακός. Και λίγα έχουν κάνει μέχρι τώρα, με όσα έχουν τραβήξει.
Δηλαδή θεωρείς σωστό να τινάζουν στον αέρα άμαχο πληθυσμό? Τότε και η δολοφονία Yassin ήταν δικαιολογημένη, αφού και οι Ισραηλινοί έχουν υποφέρει πολλά απο τους Παλαιστίνιους
Το πρόβλημα είναι οτι οι Παλαιστίνιοι δέν θέλουν απλά να ανακαταλάβουν τα εδάφη τους(πράγμα απολύτως λογικό), θέλουν να εξαφανίσουν τελείως τους Εβραίους. Γιαυτό όλες οι ειρηνευτικές προσπάθειες έχουν αποτύχει.
Τους αντιστασιακούς του Β' Π.Π. στην Ελλάδα, οι ναζήδες ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ τους αποκαλούσαν.
Hint: και οι Έλληνες, και η επίσημη ιστορία έτσι και χειρότερα (κατσαπλιάδες) τους αποκαλεί.
-
Μην πιάσουμε τώρα την 'ένδοξη ιστορία' του 'κακόμοιρου' περιούσιου λαού, γιατί βρωμάει το πράμα! Αυτοί ήσαν οι πρωτοπόροι των θρησκευτικών διακρίσεων, διώξεων και γενοκτονιών! Κι έχουν και το θράσος και μιλάνε από πάνω!
Επιπλέον, η αληθινή τρομοκρατία ασκείται ΠΑΝΤΑ από αυτόν που έχει εξουσία. Έχει εξουσία ο Παλαιστίνιος; ΟΧΙ. Το μόνο που έχει είναι η απελπισία στην οποίαν τον οδήγησαν υποδουλώνοντάς τον στο κράτος του Ισραήλ.
Και ξέρεις τι είναι το Ισραήλ; Καταφύγιο για όποιον πιστό της ιουδαϊκής θρησκείας εγκλημάτησε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα και δεν θέλει να μπει φυλακή. Και γι'αυτό δεν εκδίδουν ποτέ τους εγκληματίες τους, για να μην... 'δικαστούν από μη Εβραίους, που εξ ορισμού είναι ρατσιστές'.
Άσε τώρα, μην αρχίσω και δεν τελειώνουμε ούτε μετά από εκατό χιλιάδες χρόνια.
-
Αλλη περιπτωση παντως μια επεμβαση με παραπλευρες απωλειες αλλα με ξεκαθαρους στρατιωτικους στοχους,και αλλο επιθεση αυτοκτονιας με στοχο αθωους και αμαχους...
-
Μπα; 'Παράπλευρες απώλειες' το λέμε τώρα; Τι αηδίες είναι αυτές;
Ξεχνάμε πόσες φορές οι θεούσες του Μπους (και του Κλίντον και του Νίξον και του Ρήγκαν...) στόχευσαν ΑΜΑΧΟΥΣ και μετά είπαν... 'παράπλευρες απώλειες'; Μην προσβάλλουμε τη νοημοσύνη μας!
Ο καμικάζι δεν έχει άλλη επιλογή, πάει και τελείωσε. Του σκοτώνουν την οικογένεια, τους γείτονες, πάει κι αυτός και κάνει τα ίδια. Και είναι και πιο γενναίος, γιατί πάει και σκοτώνεται κι αυτός, γιατί το μόνο που έχει πια να χάσει είναι η ζωή του - που πια γι'αυτόν δεν έχει νόημα. Ενώ τα παλικαράκια του 'περιούσιου λαού' και της αυτοκρατορίας πάνε και σκοτώνουν ΑΜΑΧΟΥΣ ΑΟΠΛΟΥΣ πάνοπλα, χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΙΝΔΥΝΟ.
Και το κάνουν και μόνο για να πουλήσουν μαγκιά.
-
Νεος ορισμος της γενναιοτητας ειναι αυτος;
Χωρις κανεναν κινδυνο,ενω πλεον οι Αμερικανοι εχουν περισσοτερα θυματα απο τους Ιρακινους;
Τελικα,μονο και μονο για μαγκια το κανουν ή για τα πετρελαια;Ή για θρησκευτικους λογους;
Δεν υποστηριζω σε καμμια περιπτωση τους Αμερικανους,αλλα πρεπει να βλεπουμε σφαιρικα τα θεματα,απ'ολες τις διαστασεις τους.Αν ολα τα εχουμε δεδομενα και χαρακτηριζουμε αηδιες καθε αντιθετη αποψη,δεν κερδιζουμε τιποτα...Ας σκεφτομαστε λιγο τι λεμε...
-
Τι έκανε λέει; Οι αμερικάνοι έχουν περισσότερα θύματα απ'τους Ιρακινούς;
Τα 1.000.000+ θύματα του εμπάργκο (μεταξύ αυτών 500.000 παιδιά) και του απεμπλουτισμένου ουρανίου δεν τα μετράς, έτσι; Σε κάθε επίθεση οι αμερικάνοι σκοτώνουν 50 αμάχους χαλαρά κι εσύ μας λες ότι οι 740 ως τώρα γιάνκηδες είναι περισσότεροι από την εκατόμβη που προκάλεσαν;
Τα δε κίνητρα των γιάνκηδων:
- Πετρέλαια
- Μπάζα από δημόσια έργα ανοικοδόμησης
- Μετατροπή του Ιράκ σε προτεκτοράτο
- Ο θρησκευτικός φανατισμός του επιτελείου του Μπους που ελπίζει να... φέρει τη Δευτέρα Παρουσία! Και το λένε και σοβαρά αυτό!
Πανε να μας την πούνε για την ασφάλεια των ολυμπιακών