-
J'ai un ptit creux
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Από την εκπομπή του Λαζόπουλου χθες, κάνει διάλογο ο Σταρόβας με το Λάκη:
Σ- Το να είσαι χοντρός έχει και τα πλεονεκτήματά του.
Λ- Δηλαδή τι πλεονεκτήματα έχει ρε;
Σ- Να... εμένα η γυναίκα μου όταν θέλει να με αγκαλιάσει φέρνει και τις φίλες της μαζί!Έλιωσα απ' τα γέλια!
Θα το έχει πει και 800 φορές...
-
pasxos
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
pasxos -
αλάτι
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
pasxosκαθε φορα που σκεφτομαι αυτο το παιδι κλανω στα γελια
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καθε φορα που σκεφτομαι αυτο το παιδι κλανω στα γελοια
-
ελα μωρε εκανα ενα ορθογραφικο εκ παραδρομης και το εκανες θεμα?
με το πασχο εισαι????
-
Κατηγορία ,Ζώα.
'Ενας πελαργός κουβαλάει στην πλάτη του έναν 80χρονο.Κάποια στιγμή πάνω στην πτήση του λέει ο 80χρονος ,,,,,,,,,Να δούμε ρε μαλ,,,,,α πότε θα καταλάβεις ότι έχεις χαθεί!. -
Γιατί ο Καίσαρας φορούσε σανδάλια?
(ήταν Ιούλιος)
-
-
Από contra.gr
Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ελέγχου κωδικού πρόσβασης, διαπιστώθηκε ότι μια ξανθιά χρησιμοποίησε τον ακόλουθο κωδικό:
'MickeyMinniePlutoHueyLouieDeweyDonaldGoofy'
Όταν ρωτήθηκε γιατί χρησιμοποίησε τόσο μεγάλο κωδικό πρόσβασης, είπε ότι:- 'Μα, έπρεπε να είναι τουλάχιστον 8 χαρακτήρες!'
-
Ο γιατρός, είχε τη φήμη πως γιάτρευε τους βραδύγλωσσους.
Γιατρός. Λοιπόν γιατί ήρθες να με βρεις;
Ασθενής. Εεεεγώωωω γιαγιατρετρεμου έεεεχχωχω μιαμια φαφαρρρρρμμμα με παπαπαααπάκια.
Γ. Φάρμα με παπάκια. Ωραία! Λοιπόν:
Α. Κακακαθε πρρρρρωί, ααααανοίγω τηηηη πόοοοορτααα τουυυυ κοκοκοτεεετσιού καικαικαι τους λέεεεω πα – πα. Ααααααυτά ξεξεεερουν πως εεεεειναι τοοοο σύυυυυνθηηημα γιαγια να βγουυυυυν έεεεεξω καικαι βββγαινουν.
Γ. Ωραία μέχρι εδώ.
Α. Τοοοοτο βρααααδυ, φωωωωωνάαααζω πι πι καικαι ξέερουν πωωως είιιιναι ώωωρα να μπουυυυν πάααααλι μέεεεεσα καιιιι μμμμπαινουν.
Γ. Το πρόβλημα δεν κατάλαβα ακόμα.
Α. Έεεεεενα τοοοο άαααατιμο δεεεεν μμμμμπαίνει, τοοοο κυυυνηγάαααω σεεε θααααααμνους, στοοοο ποοοοταααμι, στααααα δεεεεεντρααα καικαι όοοοταν τοοοο πιαααασω, τουυυυ ριιιιχνω μιααααα κλωτσιααααα καικαι τουυυυ λεεεεεω, έεεεμπαααα μέεεεσα γαααααμώωωω τηηηηη πα πα καικαι τόοοτε γιαγιατρέ μου, βγαίιιινουν όοοολα έεεεεξω. -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ασθενής. Εεεεγώωωω γιαγιατρετρεμου έεεεχχωχω μιαμια φαφαρρρρρμμμα με παπαπαααπάκια.
Α. Κακακαθε πρρρρρωί, ααααανοίγω τηηηη πόοοοορτααα τουυυυ κοκοκοτεεετσιού καικαικαι τους λέεεεω πα – πα. Ααααααυτά ξεξεεερουν πως εεεεειναι τοοοο σύυυυυνθηηημα γιαγια να βγουυυυυν έεεεεξω καικαι βββγαινουν.
Γ. Ωραία μέχρι εδώ.
Α. Τοοοοτο βρααααδυ, φωωωωωνάαααζω πι πι καικαι ξέερουν πωωως είιιιναι ώωωρα να μπουυυυν πάααααλι μέεεεεσα καιιιι μμμμπαινουν.
Α. Έεεεεενα τοοοο άαααατιμο δεεεεν μμμμμπαίνει, τοοοο κυυυνηγάαααω σεεε θααααααμνους, στοοοο ποοοοταααμι, στααααα δεεεεεντρααα καικαι όοοοταν τοοοο πιαααασω, τουυυυ ριιιιχνω μιααααα κλωτσιααααα καικαι τουυυυ λεεεεεω, έεεεμπαααα μέεεεσα γαααααμώωωω τηηηηη πα πα καικαι τόοοτε γιαγιατρέ μου, βγαίιιινουν όοοολα έεεεεξω.Mπορω να εχω την βοηθεια του κοινου;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Γ. Ωραία μέχρι εδώ.
Α. Έεεεεενα τοοοο άαααατιμο δεεεεν μμμμμπαίνει, τοοοο κυυυνηγάαααω σεεε θααααααμνους, στοοοο ποοοοταααμι, στααααα δεεεεεντρααα καικαι όοοοταν τοοοο πιαααασω, τουυυυ ριιιιχνω μιααααα κλωτσιααααα καικαι τουυυυ λεεεεεω, έεεεμπαααα μέεεεσα γαααααμώωωω τηηηηη πα πα καικαι τόοοτε γιαγιατρέ μου, βγαίιιινουν όοοολα έεεεεξω.Mπορω να εχω την βοηθεια του κοινου;
πφφφ πρέπει να το αφηγήσαι για να βγει καλό
-
Ξενόγλωσσα επιτρέπονται;
In a mental institution a nurse walks into a room and sees a patient acting like he's driving a car. The nurse asks him, 'Charlie, what are you doing?' Charlie replied, 'Driving to Chicago!' The nurse wishes him a good trip and leaves the room. The next day the nurse enters Charlie's room just as he stops driving his imaginary car and asks, 'Well Charlie, how are you doing?' Charlie says, 'I just got into Chicago.' 'Great,' replied the nurse. The nurse leaves Charlie's room and goes across the hall into Bob's room, and finds Bob sitting on his bed furiously pleasuring himself. Shocked, she asks, 'Bob, what are you doing?' Bob says, 'I'm screwing Charlie's wife while he's in Chicago!'
-
What to do the next time you're on an airliner and there is a real jerk sitting next to you.
-
Take out your laptop.
-
Slowly open your laptop.
-
Turn it on.
-
Make certain your neighbor is watching and can see the laptop.
-
Open your internet browser.
-
Close your eyes for a few moments, open them and then look up to the sky, or the heavens if you will.
-
Breathe deeply and open the site
-
Look at the expression on your neighbor's face.
-
-
ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Από την εκπομπή του Λαζόπουλου χθες, κάνει διάλογο ο Σταρόβας με το Λάκη:
Σ- Το να είσαι χοντρός έχει και τα πλεονεκτήματά του.
Λ- Δηλαδή τι πλεονεκτήματα έχει ρε;
Σ- Να... εμένα η γυναίκα μου όταν θέλει να με αγκαλιάσει φέρνει και τις φίλες της μαζί!Είναι μια απο τις ατακες του απο το Ανοιξαμε και σας περιμενουμε (με Ζουγανελη).
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
What to do the next time you're on an airliner and there is a real jerk sitting next to you.-
Take out your laptop.
-
Slowly open your laptop.
-
Turn it on.
-
Make certain your neighbor is watching and can see the laptop.
-
Open your internet browser.
-
Close your eyes for a few moments, open them and then look up to the sky, or the heavens if you will.
-
Breathe deeply and open the site
-
Look at the expression on your neighbor's face.
-
Ανεκδοτα [#6]