-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δε θα πάθεις τπτ αν μανουβράρεις 2 λεπτά παραπάνω. σκέψου ότι έχεις πετύχει φορτηγό που αδειάζει ή σκουπιδιάρα μπροστά σου και σε πάει καροτσάκι. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
δε θα πάθεις τπτ αν μανουβράρεις 2 λεπτά παραπάνω. σκέψου ότι έχεις πετύχει φορτηγό που αδειάζει ή σκουπιδιάρα μπροστά σου και σε πάει καροτσάκι.
δλδ είμαι βλάκας που κάθε φορά που με κλείνουν μπρος πίσω στα 5εκ. προτιμώ να κάνω 500 μανούβρες παρά να σπρώξω κ να φύγω ? ένα απειλητικό σημείωμα στο παρμπρίζ δουλεύει επίσης καλά
-
Αλλο να σε εχουν κλεισει ετσι (δηλαδη κοντα σου αλλα νομιμα παρκαρισμενοι), κ αλλο να σε εχουν κλεισει διπλοπαρκαρισμενοι ή αναμεσα σε κανονικα παρκαρισμενα σε παρκινγκ, επειδη βαριουνται/δεν θελουν να ψαξουν να βρουν να παρκαρουν.
Εμενα με ενοχλει κ το οτι κουραζει/ξεβολευει εμενα επειδη θελει να βολευτει αυτος, κ η εξυπναδα του μαγκα που κανει την δουλεια του ετσι ενω εμεις οι μαλακες χανουμε την ωρα μας για να παρκαρουμε σωστα.
Κοινως με ενοχλει το 'το παραταω για να κανω την δουλεια μου κ ασε τον μλκ τον Kacey να του βγει η παναγια'. Ειδικα οταν δεν ειναι 'για να κανει την δουλεια του' αλλα για να πινει καφεδακι παραδιπλα.
Δεν μιλαμε για 2 μανουβρες παραπανω, ξαναδιαβασε το αρχικο ποστ. Κ φυσικα οταν ημουν με το παλιο, δεν εδινα καμμια σημασια, απλα ξεπαρκαρα...
-
Φιλος μου κοντεψε να παρει το γονατο του στο χερι, την στιγμη που πηγαινε με μοτοσυκλετα αναμεσα απο σταματημενα αυτοκινητα στην Μεσογειων
Ολα αυτα με την τρομερη ταχυτητα των 30χλμ/ωΑκουστε και τον λογο τωρα
Λιγο πριν την βυθιση της Κατεχακη, ζωο αρσενικου γενους, ανοιξε την πορτα ΧΩΡΙΣ να κοιταξει, για να αλλαξει θεση οδηγησης με την γυναικα του!!!!!
Απο πισω ακολουθουσε αστυνομικος με παπι, που ΚΑΙ αυτος επεσε πανω στην πορτα, και εγιναν ολοι μαλλια κουβαρια
Ο αστυνομικος εσπασε το ποδι του απο οτι εμαθαΦυσικα ηρθε αστυνομια κτλ, και το πιο αποστομωτικο, ηταν η ΓΟΥΡΟΥΝΑ μνηστη του ΒΟΔΙΟΥ, που δηλωσε μολις εμαθες οτι εχουν καλεσει την αστυνομια:
''Οχι ρε γαμωτο, δηλαδη θα αργησουμε να παμε στην ταδε ε?'' -
Και πάλι όμως ο παράνομος δεν είναι αυτός που κάνει διήθηση; Και ακριβώς επειδή αυτός αναλαμβάνει το ρίσκο τα 30χλμ ανάμεσα από σταματημένα είναι πολλά. Δεν λέω, γουρούνια αυτοί που άνοιξαν την πόρτα στην ψύχρα, αλλά η μηχανή σύμφωνα με τον ΚΟΚ δεν έχει καμία θέση ανάμεσα στις λωρίδες...
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Και πάλι όμως ο παράνομος δεν είναι αυτός που κάνει διήθηση; Και ακριβώς επειδή αυτός αναλαμβάνει το ρίσκο τα 30χλμ ανάμεσα από σταματημένα είναι πολλά. Δεν λέω, γουρούνια αυτοί που άνοιξαν την πόρτα στην ψύχρα, αλλά η μηχανή σύμφωνα με τον ΚΟΚ δεν έχει καμία θέση ανάμεσα στις λωρίδες...Δεν επιτρέπεται η διήθηση όταν είναι σταματημένα τα αυτοκίνητα;
-
Τυπικά από τον ΚΟΚ, από όσο ξέρω όχι.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Και πάλι όμως ο παράνομος δεν είναι αυτός που κάνει διήθηση; Και ακριβώς επειδή αυτός αναλαμβάνει το ρίσκο τα 30χλμ ανάμεσα από σταματημένα είναι πολλά. Δεν λέω, γουρούνια αυτοί που άνοιξαν την πόρτα στην ψύχρα, αλλά η μηχανή σύμφωνα με τον ΚΟΚ δεν έχει καμία θέση ανάμεσα στις λωρίδες...Αμα κατσουμε στην σειρα ολες οι μοτοσυκλετες, πιστεψε με ΔΕΝ θα σου αρεσει το θεαμα
Μην αρχιζουμε παλι περι διηθησης
Εσενα θα σου αρεσε αν σε ενα επαρχιακο σου απαγορευανε να προσπερασεις μια νταλικα ή ενα τρακτερ, για ΟΛΗ την διαδρομη?
Το ιδιο πραγμα ειναι
Καλως ή κακως, η μοτοσυκλετα μειωνει την κινηση, και για αυτον που την καβαλαει, αλλα ΚΑΙ για τους αλλους, γιατι πολυ απλα ειναι -1 αυτοκινητο στους δρομους -
Ο χρήστης After έγραψε:
Και πάλι όμως ο παράνομος δεν είναι αυτός που κάνει διήθηση; Και ακριβώς επειδή αυτός αναλαμβάνει το ρίσκο τα 30χλμ ανάμεσα από σταματημένα είναι πολλά. Δεν λέω, γουρούνια αυτοί που άνοιξαν την πόρτα στην ψύχρα, αλλά η μηχανή σύμφωνα με τον ΚΟΚ δεν έχει καμία θέση ανάμεσα στις λωρίδες...
Αμα κατσουμε στην σειρα ολες οι μοτοσυκλετες, πιστεψε με ΔΕΝ θα σου αρεσει το θεαμα
Μην αρχιζουμε παλι περι διηθησης
Εσενα θα σου αρεσε αν σε ενα επαρχιακο σου απαγορευανε να προσπερασεις μια νταλικα ή ενα τρακτερ, για ΟΛΗ την διαδρομη?
Το ιδιο πραγμα ειναι
Καλως ή κακως, η μοτοσυκλετα μειωνει την κινηση, και για αυτον που την καβαλαει, αλλα ΚΑΙ για τους αλλους, γιατι πολυ απλα ειναι -1 αυτοκινητο στους δρομουςΑγαπητέ εγώ είμαι φουλ υπέρ της μοτοσικλέτας. Και στον δρόμο ακόμα και αν είναι αρκετά στενός πάντα πιάνω όσο πιο άκρη μπορώ για να περνάνε οι μοτοσικλέτες.Ή αν έχω ξεχαστεί και έχω κλείσει μηχανή πάντα προσπαθώ να ανοίξω χώρο. Αν δεν υπήρχαν τα δίκυκλα στην Αθήνα δεν θα κουνιόταν τπτ από τα αμάξια που θα είχαν γεμίσει τον τόπο.
Αλλά επειδή και νομικά ΔΕΝ είναι κατοχυρωμένος αυτός που κάνει διήθηση με βάση την ελληνική νομοθεσία, πρέπει πάντα να έχει υπ όψη του ότι τυπικά παρανομεί τη στιγμή που κάνει διήθηση και ότι ο εκάστοτε αργόστροφος μέσος έλληνας οδηγός που θα πάει αψυχολόγητα να ανοίξει την πόρτα του, το τελευταίο που θα σκεφτεί είναι μήπως περνάει μηχανή δίπλα του. Γι αυτό, τα 30χλμ ανάμεσα από σταματημένα αυτοκίνητα σημαίνουν ταυτότητα στο στόμα και πλήρη ανάληψη ευθύνης. Δυστυχώς.
-
Μεγάλος με σκούρο SUV (ΧΑΑ-****) 'προσπάθησε' να με πατήσει σήμερα το βράδυ αλλά ευτυχώς (για μένα) απέτυχε. Περίμενα στο πεζοφάναρο επί της Κηφισίας στο ύψος της Αγίας Φιλοθέης για να διασχίσω την πρώτη. Κάποια στιγμή το φανάρι των πεζών έγινε πράσινο (των αυτοκινήτων είναι καμιά 20αριά μέτρα πιο πριν). Παρόλα αυτά ένα αυτοκίνητο και μια μηχανή πέρασαν με βαθύ πορτοκαλί οπότε δεν ξεκίνησα αμέσως. Αφού πέρασαν αυτοί, είδα ότι τα αυτοκίνητα είχαν σταματήσει και ξεκίνησα να διασχίσω τη διάβαση. Όμως, κι ενώ είχα διασχίσει την πρώτη λωρίδα, είδα με την άκρη του ματιού το ανωτέρω ζώο να περνάει αφρενάριστο ανάμεσα από τα σταματημένα οχήματα (1η & 3η λωρίδα τα σταματημένα) και να συνεχίζει σα να μη συμβαίνει τίποτα. Έκανα ακόμα 1-2 βήματα σκεφτόμενος ότι δεν μπορεί, θα σταματήσει. Αλλά δεν. Συνέχισε απτόητος/αφρενάριστος και πέρασε δίπλα μου στο μισό μέτρο αγνοώντας (;) και την παλινδρομική κίνηση του δεξιού μου χεριού, το οποίο έτεινα προς το μέρος του μήπως και καταλάβει τι έκανε.
Πραγματικά, είχαν περάσει τουλάχιστον 3-4 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που πρασίνισε για τους πεζούς μέχρι που εμφανίστηκε από το πουθενά.
ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ο εν λόγω ΜΑΛΑΚΑΣ!!!
-
Εμένα σήμερα μου έτυχε το απίστευτο, να φτάνω σε κάθετη διασταύρωση με φανάρι, να έχω πράσινο, να έχουν περάσει 2 αμάξια πριν από εμένα με πράσινο και όπως πλησιάζω βλέπω ένα polo να ξεκινάει χαλαρά και να περνάει το κόκκινό τους λες και άναψε το φανάρι τους Πλακώνομαι στα φρένα, το ζώο μια γυναίκα περί τα 40 εμφανώς καθυστερημένη στο μυαλό ίσα που φρενάρει και πάει να συνεχίσει στρίβω και της κλείνω το δρόμο απ τα νεύρα μου μπαίνοντας μπροστά της, αναγκάζεται να σταματήσει. ΠΟΥ στο #$%)@#$ πας κυρά μου... 'ήσουν μακριά και προλάβαινα να περάσω' η απάντηση... το τι καντήλι έπεσε μέσα στη μέση του δρόμου δε λέγεται...
-
πάντως προτεινόμενη ταχύτητα διήθησης από ενημερωτικό φυλάδιο για δικυκλιστές από
αττική οδό είναι 20 χιλιόμετρα /ώρα σχετική ταχύτητα.Είναι η ταχύτητα όπου θα μπορέσεις να αντιδράσεις εγκαίρως ως οδηγός δικύκλου.....
Όταν όλοι είναι σταματημένοι εσύ κινείσαι με 20 όταν οι άλλοι έχουν 50 εσύ μέχρι 70... Με επιστημονικό υπόβαθρο αυτά για τους χρόνους αντίδρασης κλπ.
Σημείωναν φυσικά ότι απαγορεύεται αλλά είναι μια πραγματικότητα οπότε τουλάχιστον αυτή είναι μια ασφαλής ταχύτητα.Προσπαθώ να εναρμονιστώ κυρίως για την ασφάλειά μου αφού κ δίκιο να έχει ο δικυκλιστής ο τραυματισμός του μπορεί να είναι από επιπόλαιος έως σοβαρός για ψύλλου πήδημα....
-
Επίσης αν το διάβασες προσεκτικά, ίσως παρατήρησες και την άλλη πολύ καλή συμβουλή. Λέει ότι είναι ασφαλέστερο να κάνεις διήθηση όταν τα αυτοκίνητα κινούνται λίγο, γιατί αν είναι εντελώς σταματημένα, υπάρχει κίνδυνος να ανοίξει καμμία πόρτα!
-
Ένα βράδυ πεζός στην Αγ. Παρασκευή παρατήρησα ένα smart, στουκαρισμένο σε διάφορα σημεία-κόκκινο κροκοδιλέ δερμάτινο σαλόνι άρα ανήκει σε γυναίκα...
Στο παρμπριζ μπόρεσα να διακρίνω ένα σημείωμα (προφανώς το είχε έτοιμο δια πάσα χρήση). 'Αν εμποδίζω καλέστε το ****** (κινητό)' και αυτόματα κατάλαβα ότι η κοπέλα δουλεύει κάπου στη βωβούπολη.
Η ερώτηση είναι απλή. Τι κάνεις αν πετύχεις μια τέτοια περίπτωση; Εννοώ με fix σημείωμα-αποδεικτικό μαλακίας;
Εγώ πάω στοίχημα ότι τα στουκαρίσματα θα ήταν από κλωτσιές και κρίμα δηλαδή το αμαξάκι να τρώει κλωτσές που έπρεπε να φάει η καρκάλα της γκόμενας...@Αfter
Νομίζω ότι ο ΚΟΚ λέει ότι η διήθηση επιτρέπεται στο φανάρι όταν τα αμάξια είναι σταματημένα και μόνο. Και πάλι είναι σπαστικό βραδυάτικα να είσαι δεξιά λωρίδα (νόμιμα) και να έρχεται ο πάπιος που ενώ ξέρει ότι πάει με 30 και εσύ με 50-60 και απλά θα ταλαιπωρηθείς να τον περάσεις πάλι, πάει μπροστά μη χάσει τη σειρά... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
@kaceyΈνα βράδυ πεζός στην Αγ. Παρασκευή παρατήρησα ένα smart, στουκαρισμένο σε διάφορα σημεία-κόκκινο κροκοδιλέ δερμάτινο σαλόνι άρα ανήκει σε γυναίκα...
Στο παρμπριζ μπόρεσα να διακρίνω ένα σημείωμα (προφανώς το είχε έτοιμο δια πάσα χρήση). 'Αν εμποδίζω καλέστε το ****** (κινητό)' και αυτόματα κατάλαβα ότι η κοπέλα δουλεύει κάπου στη βωβούπολη.
Η ερώτηση είναι απλή. Τι κάνεις αν πετύχεις μια τέτοια περίπτωση; Εννοώ με fix σημείωμα-αποδεικτικό μαλακίας;
Εγώ πάω στοίχημα ότι τα στουκαρίσματα θα ήταν από κλωτσιές και κρίμα δηλαδή το αμαξάκι να τρώει κλωτσές που έπρεπε να φάει η καρκάλα της γκόμενας...Γραφεις το κινητο της σε καθε δημοσια τουαλετα!!
-
Περι διηθησης:
Ο ΚΟΚ δεν νομιζω να αναφερει πουθενα για αυτο το θεμα. Αυτο που λεει ξεκαθαρα κ ΝΟΜΙΖΩ οτι ειναι αυτο που βγαζει ολους του μηχανακηδες παρανομους, ειναι το 'η θεση των οχηματων στην οδο ειναι αποκλειστικα εντος των λωριδων που εχουν οριστει για την κυκλοφορια τους κ στην μεση αυτων'.
Αρα η διηθηση (=αναμεσα στις λωριδες κ πανω στις διαγραμμισης) βγαινει παρανομη απο το απο πανω. Καπου διαβασα (σε μοτοπεριοδικο) οτι 'τωρα πια που επιτρεπεται κ η διηθηση...' αλλα δεν ξερω ουτε πως του ηρθε ουτε ποσο σωστο ειναι αυτο που εγραφε. Επισης δεν ξερω τι μπορει να αλλαξε ωστε 'τωρα πια' να ειναι νομιμη.
Οποτε ο ΙΧης μπορει ανετοτατα να πει οτι το τελευταιο πραγμα που περιμενε να παθει, σε μποτιλιαρισμενο δρομο (σημαντικο αυτο γιατι μποτιλιαρισμα = δεν κινειται αλλο οχημα διπλα του) ειναι να πεσει πανω καποιος στην πορτα του. Επειδη δεν (επρεπε να) κινειται κανεις διπλα του. Κ για αυτο δεν κοιταξε.
-
Από συγγενή μου στην αστυνομία πάντως, η απάντηση είναι πως έχει δοθεί εντολή να υπάρχει ανοχή στο θέμα διήθησης όσον αφορά τις κλήσεις (δλδ δεν σου κόβουν κλήση για διήθηση) αλλά σε περίπτωση ατυχήματος την ευθύνη έχει το δίκυκλο γιατί δεν κινείται σε νόμιμη λωρίδα και θεωρείται ότι πραγματοποιεί 'επικίνδυνο ελιγμό'.
-
ΖΩΑ όλα εκείνα που πιστεύουν ότι πρέπει να ανάβουν τους προβολείς ομίχλης χωρίς να έχει ομίχλη... Ρε τούβλα, ναι εσάς λέω που σας αναβόσβηνα το πίσω φως ομίχλης αλλά και τους προβολείς αλλά ΔΕΝ χαμπαριάζετε, δεν καταλαβαίνετε ότι τυφλώνετε τον άλλο ?? 7/10 αυτοκίνητα είχαν αναμμένα φώτα ομίχλης σήμερα... Ε δεν νομίζω να είχε τόση ομίχλη... Παίζει να μην είχε ούτε τις μέρες που έβρεχε... Αει σιχτίρ πια...
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
ΖΩΑ όλα εκείνα που πιστεύουν ότι πρέπει να ανάβουν τους προβολείς ομίχλης χωρίς να έχει ομίχλη... Ρε τούβλα, ναι εσάς λέω που σας αναβόσβηνα το πίσω φως ομίχλης αλλά και τους προβολείς αλλά ΔΕΝ χαμπαριάζετε, δεν καταλαβαίνετε ότι τυφλώνετε τον άλλο ?? 7/10 αυτοκίνητα είχαν αναμμένα φώτα ομίχλης σήμερα... Ε δεν νομίζω να είχε τόση ομίχλη... Παίζει να μην είχε ούτε τις μέρες που έβρεχε... Αει σιχτίρ πια...Το κολπο ειναι να πας απο πισω τους και να αναψεις την μεγαλη σκαλα. Εγω αυτο κανω και τους σπαω τα νευρα
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
ΖΩΑ όλα εκείνα που πιστεύουν ότι πρέπει να ανάβουν τους προβολείς ομίχλης χωρίς να έχει ομίχλη... Ρε τούβλα, ναι εσάς λέω που σας αναβόσβηνα το πίσω φως ομίχλης αλλά και τους προβολείς αλλά ΔΕΝ χαμπαριάζετε, δεν καταλαβαίνετε ότι τυφλώνετε τον άλλο ?? 7/10 αυτοκίνητα είχαν αναμμένα φώτα ομίχλης σήμερα... Ε δεν νομίζω να είχε τόση ομίχλη... Παίζει να μην είχε ούτε τις μέρες που έβρεχε... Αει σιχτίρ πια...
Το κολπο ειναι να πας απο πισω τους και να αναψεις την μεγαλη σκαλα. Εγω αυτο κανω και τους σπαω τα νευρα
Υπάρχει και χειρότερο: να κάτσεις μπροστά τους και να τους ανάψεις το πίσω φως ομίχλης σου
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]