-
Έχει βάλει κάποιος σε 307 σύστημα παρκαρίσματος;Θέλω να βάλω κάποιο να έχει ένδειξη απόστασης και δεν ξέρω ποιο.Η Peugeot έχει κάποιο δικό της σε προσιτή τιμή;
-
Σήμερα είδα στο δρόμο το καινούριο 308 cc σε ένα άσπρο παστέλ χρώμα και έμεινα με το σαγόνι στο πάτωμα...πανέμορφο, πραγματικά απίστευτα όμορφο αυτοκίνητο...και το χρώμα επίσης ήταν κορυφαίο, άλλαζε αποχρώσεις ανάλογα με την φωτεινότητα και φαινόταν σαν να ιριδίζει.
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
Καλησπερα, υπαρχει μια περιπτωση να αγορασω ενα 307 1.6 16v του 2002, 5θυρο, σαν οικογενειακο (μουλαρι), μπας και αφησω το rallye στην ησυχια του.Ειναι οικογενειακου φιλου και σιγουρα ατρακαριστο, και οχι κακοποιημενο στην οδηγηση, δεν του πινε το αιμα. Τα service του στην αντιπροσωπεια (οχι οτι ειναι εγγυηση αυτο ).
Που πονανε τα συγκεκριμενα? σε γενικες γραμμες.
Ευχαριστω εκ των προτερων
Αλεξανδρος
εγω εχω το μικρο 307 το 1,4 16v!
αλλα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος...φτου φτου μην το ματιασουμε! -
paidia mia erwthsh exw peugeot 307 tou 06 k hthela na rwthsw,ean tou valw 17ares zantes tha kopsei poly to amaksi?k den kserw ean paizei rolo to an tha einai tis peugeot h oxi oi zantes....opoios gnwrizei as mou pei?
-
Ο χρήστης soner 307 1.6 έγραψε:
paidia mia erwthsh exw peugeot 307 tou 06 k hthela na rwthsw,ean tou valw 17ares zantes tha kopsei poly to amaksi?k den kserw ean paizei rolo to an tha einai tis peugeot h oxi oi zantes....opoios gnwrizei as mou pei?Απαγορευονται τα greeklish,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες[mod]
-
παιδια μια ερωτηση,εχω peugeot 307 του 06 κ ηθελα να ρωτησω,εαν του βαλω 17αρες ζαντες θα κοψει πολυ το αμαξι?κ δεν ξερω κ αν παιζει ρολο το αν τηα ειναι τισ peugeot η οχι οι ζαντες....οποιος γνωριζει ας μ πει
-
ρε PEUGEOTακιδες ούτε ένα μπράβο για το αδερφάκι σας
ζηλιάρηδες. -
Ο χρήστης soner 307 1.6 έγραψε:
παιδια μια ερωτηση,εχω peugeot 307 του 06 κ ηθελα να ρωτησω,εαν του βαλω 17αρες ζαντες θα κοψει πολυ το αμαξι?κ δεν ξερω κ αν παιζει ρολο το αν τηα ειναι τισ peugeot η οχι οι ζαντες....οποιος γνωριζει ας μ πειε κατι θα κοψει ειναι σιγουρο ...οπως και σε ανεση .....βασικα ο ντινος στα περι 307 ειναι respect ...το εχει ψαξει το θεμα για αναρτηση ζαντες σε 307 ...θα σου πει.
εγω εχω το 1,4 και δεν με παιρνει να μιλαω -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
ρε PEUGEOTακιδες ούτε ένα μπράβο για το αδερφάκι σας
ζηλιάρηδες.τι εγινε???
-
Κ δεν ξερω κιολας αν θα μου κοψει σε τελικη η σε εκκινηση κ αλλαγες.εγω παντως απτο 1.6 ειμαι ευχαριστημενος.
-
κοιτάξτε τί βρήκα σήμερα στο πανεπιστημιο
-
μπράβο. και γιατί δεν το πήρες.
-
-
Αγορασα 207 το 2006 και μετα απο αλλεπαλληλες επισκεψεις στο συνεργειο ,
το αυτοκινητο στα χερια μου μονο καινουργιο δεν ηταν.
Χαλασμενα ηλεκτρικα , format εγκεφαλου , καμμενη μηχανη !!!
Τους παω δικαστικα γιατι σε αυτη την χωρα καποιος πρεπει να εχει φωνη .Αν ξερετε κατι αναλογο ,
αν μπορειτε να βοηθησετε να ταρακουνηθει αυτη η κ@λ@εταιρεια
επικοινωνειστε μαζι μου -
αν θες μπες σε λεπτομερειες
-
Ξέρει κάποιος ποιος είναι ο αντιπρόσωπος της valeo στην Ελλάδα;
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Ξέρει κάποιος ποιος είναι ο αντιπρόσωπος της valeo στην Ελλάδα;http://www.valeoservice.com/html/greece/en/contact.php
*Liaison Office in Greece
18, Kalamakiou Avenue
17455 Alimos Athens
GreeceCommercial contact : (+30) 210 45 27 447-8
Technical contact : (+30) 210 98 58 944
Fax : (+30) 210 45 27 449* -
Παιδιά, αν αλλάξω διάσταση ελαστικών από 195-65-15 σε 205-60-15 πρέπει να το δηλώσω στη BSI του αυτοκινήτου. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα για να μη χάνει καθόλου το κοντέρ;
Υπάρχει κάποιος που να το έχει κάνει; Αν ναι, είδε διαφορά; (Καλά δεν περιμένω τρελλή διαφορά αλλά ρωτάω αν βελτίωσε καθόλου τα πράγματα)
Ευχαριστώ. -
Όσες φορές και αν έχω τηλεφωνήσει δεν το σηκώνει κανείς.Μόνο ένας τηλεφωνητής μπαίνει...
-
Πήγα και ρώτησα για να βάλω στις 15άρες του 307 205-60-15 και μου είπε ότι δεν μπαίνουν γιατί δεν τα σηκώνει η ζάντα.
Έχει βάλει κανείς τη συγκεκριμένη διάσταση;
PEUGEOT FORUM