-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Του λείπει και λίγο λάστιχο για να τις γεμίσει.tire stretching http://www.google.gr/search?hl=el&clien ... ng&spell=1
-
Δεν ειναι επικινδυνο αυτο το πραγμα?
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Δεν ειναι επικινδυνο αυτο το πραγμα?Φαρδιά ζάντα με στενό λάστιχο βάζουν λίγο πολύ σε όλα τα αυτοκίνητα επιδόσεων (κατηγορίας Μ3, 911 κτλ).
Το πλαινό έτσι γίνεται πολύ άκαμπτο και αν εξαιρέσεις το κοπάνημα στις λακούβες, το λάστιχο αντέχει μεγαλύτερα φορτία και ταχύτητες και δουλεύει σε χαμηλότερες θερμοκρασίες.
Ο τύπος εδώ το έχει παρακάνει βέβαια, αλλά πρόβλημα πάλι δέν υπάρχει.
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Τελικά σε αυτό το car.gr μπορείς να δεις μεγάλη γκάμα από μεταλλαγμένα χωρίς να προσπαθήσεις πολύ.και η πλακα ειναι οτι τα πουλανε
-
Νομίζω ότι το παρακάτω πρέπει να είναι στο top-10:

Acura Integra -> BMW 5er
Περισσότερες φώτο εδώ: http://carscoop.blogspot.com/2009/10/ac ... e-bmw.html
-
Audi , golf k το κακομοιρο το integra ....δεινοπαθησαν στα χερια του καγκουρα ...Αλλα κ αυτος με το ψιροκο , τι του εφταιξε το αμαξι κ του εβαλε αυτα τα κινεζικα αυτοκολλητα , λες κ το ετοιμαζε να κατεβει σε αγωνες K-1 scirocco vs masato ...
-
EMETOΣ
Τωρα αυτος νομιζει οτι ειναι ομορφο ?
-
Πολλά συμπλέγματα
-
H μουρη μοιαζει με το πρωτο vw transporter ...
-

-
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
EMETOΣ
Τωρα αυτος νομιζει οτι ειναι ομορφο ?a τον έχω πετύχει πολλές φορες αυτόν, στην κηφισιά την έβγαλες την φωτό?
ρε παιδιά έχει βγει ποτε ibiza cupra???
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
Ναι αμέ! Το διαφημίζει κι όλας στην tv.
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
EMETOΣ
Τωρα αυτος νομιζει οτι ειναι ομορφο ?a τον έχω πετύχει πολλές φορες αυτόν, στην κηφισιά την έβγαλες την φωτό?
οχι στο Περιστερι
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
οχι στο Περιστεριτον έχω πετύχει σε πολλά μέρη, παίζει να είναι και περισσότεροι από ένας βεβαια
χθες είδα ένα ibiza προηγουμενης γενιάς που έγραφε πίσω cupra υπάρχει κάτι τέτοιο???
-
-
a ναι αυτό ήταν, οποτε δεν ήτο καγkουρια πάλι καλά που ρώτησα πρώτα
-
και η Λιανα Κανελλη την ιδια παπατζα εχει κανει στο σμαρτ της, την εχω πετυχει στην Κηφισιας
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
και η Λιανα Κανελλη την ιδια παπατζα εχει κανει στο σμαρτ της, την εχω πετυχει στην Κηφισιαςεεεετσι
γιατί κάθε κομμουνιστής χρειάζεται ένα καπιταλιστικό premium αστέρι στο καπό του
-
Καμιά φωτό του pasxoμπρικιού θα βάλουμε? Έχω ακούσει ότι έχει επέμβει αισθητικά
Australia Uber Alles!!!!! [#5]