-
Χρόνια πολλά και πάντα γεμάτα αδρεναλίνη.
ευχαριστώ όλους όσους δουλέψαν και δουλέυουν για την κοινότητα αυτή.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Χρόνια Πολλά και Καλά !!!Ευχή που απευθύνεται σε όλους :
-Στους οικοδεσπότες μας , που μας ανέχονται
-Στα ... επιφορτισμένα με την τήρηση της τάξης μέλη (ελληνιστί mod's).
-Στα ... θερμόαιμα μέλη
-Στα μέλη της .....Παράγκας (την ύπαρξή της πολλοί αρνούνται,
τα .... γεγονότα όμως τους διαψεύδουν !!!)- και (ελληνιστί πάλι ...) last but not least , στα μέλη της ομάδας T.R.F. ,
τους συνΤαRίFες μου
Αποστόλης.
Μαζί σου .......μια απο τα ίδια.....
Οταν πρωτοείδα φώς και μπήκα δεν πίστευα οτι όχι μόνο θα κολλήσω τόσο πολύ αλλά και οτι θα εχω τέτοιες μοναδικές εμπειρίες......
Το πιο σημαντικό όμως είναι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ που έιχα την ευτυχία να γνωρίσω και να μοιραστώ πολλά απο αυτά που είχα στο μυαλό μου και να με νοιώσουν...Μακάρι νάμαστε καλά και να μοιραζόμαστε σκέψεις και εμπειρίες.
Άγγελος.
- και (ελληνιστί πάλι ...) last but not least , στα μέλη της ομάδας T.R.F. ,
-
Και απο εμενα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο φορουμ μας να τα κατοστιση και να μας δινει παντα την εκαιρια να συνομιλουμε με ανθρωπους γιατα θεματα που μας ενδιαφερουν.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
-
Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια????
Άντε και στα 100!!!!! -
Ευχαριστώ τις Τεχνικές Εκδόσεις για την πρωτοβουλία και την φιλόξενία, εύχομαι να κρατήσει χρόνια αυτή η παρέα και να γυρίσουν πίσω αυτοί που έφυγαν και που αξίζει να είναι μαζί μας.
-
**Χρόνια πολλά **στο **Forum **και **συγχαρητήρια **σε όσους δουλεύουν και δούλεψαν για αυτό...
-
Χρονια πολλά και εποικοδομητικά!! Ψυχραιμία και αυτοσυγράτηση απο όλους. Ευχαριστούμε θερμα τους οικοδεσπότες που μας ανέχονται και συνεχίζουν να συντηρούν αυτον εδω το χώρο παρόλες τις επιθέσεις που δέχονται κατα καιρούς!
-
Χρόνια Πολλά στο ΦΟΡΟΥΜ!
Μακάρι να είναι για άλλες δύο ντουζίνες διετίες (ιστό-)τοπος γόνιμου προβληματισμού και χρήσιμων συμπερασμάτων!
-
Ευχαριστουμε τους οικοδεσποτες.
Να μαστε καλα να χαλαμε πληκτρολογια -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Ευχαριστουμε τους οικοδεσποτες.
Να μαστε καλα να χαλαμε πληκτρολογιαXρόνια πολλά, πολλά πολλά...
Εγώ πάντως έριξα ένα καλό καθάρισμα, γιατί από την πολύ χρήση (λόγω forum)....δεν βλέπονταν !
2 ΧΡΟΝΙΑ FORUM !