-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
citrovag φοβερή η φωτογραφία σου!!!
Μου θύμισε μια που έβγαλα το καλοκαίρι και μου έκαναν εντύπωση οι γραμμές στον ουρανό!
Οι γραμμές στον ουρανό είναι ίδιες με τις δικές μου φωτογραφίες. Το sensor bloom το ξέρω, για το φαινόμενο με τις γραμμές ζητάω εξηγήσεις
Η ατμοσφαιρα λογω παχους στην δυση του ηλιου, γινεται φιλτρο για ορισμενα χρωματα κ δεν επιτρεπει καποιες αχτινες (χρωματα)να περασουν .Ειναι καθαρα φυσικο φαινομενο .
Αυτά να τα πείτε στον Χαρδαβέλα
Δεν παρακολουθω Χαρδαβελα μαλλον ασχολειται με τα πειραματα που γινονται για τον ελεγχο του κλιματος .Δεν ξερω τι κ πως τα παρουσιαζει για το μονο που ειμαι σιγουρος ,ειναι οτι συμβαινουν κ δεν προκειται για σεναρια

-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σοδι ή Αγιο Ματθαιο μενεις????
Άνω Χαλέπα!
πρωτη φορα ακουω να λενε Ανω Χαλεπα.Ειναι σαν να λεμε βορεια προαστεια???
εννοεις τερμα παπαναστασιου?το λεω γιατι για Χαλεπα εχει φοβερη θεα -
Ο χρήστης mitsos587 έγραψε:
Σοδι ή Αγιο Ματθαιο μενεις????
Άνω Χαλέπα!
πρωτη φορα ακουω να λενε Ανω Χαλεπα.Ειναι σαν να λεμε βορεια προαστεια???
εννοεις τερμα παπαναστασιου?το λεω γιατι για Χαλεπα εχει φοβερη θεαΔεν είναι Άνω Χαλέπα αλλά Κάτω Άγιος Ματθαίος!!!
-

-
Πολύ όμορφος ο επιλεκτικός χρωματισμός. Θυμίζει φωτογραφία άλλης εποχής που έβαζαν το χώμα από πάνω. Πολύ όμορφη φωτογραφία. Αν μάλιστα το 'φωτιστικό' ήταν ακριβώς στην αντίθετη μεριά του κάδρου (για ισορροπία και να είναι απερίσπαστη η εικόνα της κοπέλας ή 'έφευγε' και εντελώς με ψηφιακό τρόπο) θα ήταν τέλεια.
-
O επιλεκτικός χρωματισμός γίνεται μετά με κάποιο πρόγραμμα, συνοδευτικό της μηχανής?
Και το καντάρι λες και θα πέσει στο κεφάλι της είναι
Όπως βλέπετε άρχισα και τις παρατηρήσεις ακόμα δεν πήρα μηχανή πανάθεμά με
Πολύ ωραία
-
νικό, απλά respect.
έπιασες φοβερή έκφραση, ωραίο κάδρο (να μην είχε και το 'εμποδιο' αριστερα θα ήταν τέλειο) και φοβερή ιδέα να παίξεις με ασπρόμαυρο και χρωματισμο...uitstekend όπως θα λέγαμε κι εδώ
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
O επιλεκτικός χρωματισμός γίνεται μετά με κάποιο πρόγραμμα, συνοδευτικό της μηχανήςΚάποιες μηχανές έχουν σαν επιλογή πρόγραμμα που σου επιτρέπει να διαλέξεις ένα χρώμα στη φωτογραφία, πριν την τραβήξεις και βγάζουν όλη τη φωτογραφία α/μ εκτός από αυτό το χρώμα. Η Canon SX10 is που είχα το είχε αυτό.
Από κει και πέρα μπορείς να το κάνεις σε όποια φωτογραφία θες μέσα από προγράμματα επεξεργασίας εικόνας. Εκεί μπορείς να βάλεις περισσότερα χρώματα.
-
Ευχαριστώ fog
-
Σας ευχαριστώ πολύ! Ναι όντως αυτό πάνω από το κεφάλι της θα ταίριαζε από την άλλη μεριά. Είναι πολύ εύκολο από το photoshop να το έκανα μια μεταφορά προς τα εκεί!
Το επιλεκτικό χρώμα είναι μέσω photoshop κι αυτό, πολύ εύκολο.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
έπιασες φοβερή έκφραση, ωραίο κάδρο (να μην είχε και το 'εμποδιο' αριστερα θα ήταν τέλειο)Εμένα μ αρέσει το 'εμπόδιο' πάντως. Πολύ ωραία εικόνα
-

-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:inlove:Και αν προσεξες καλα το ποντικι δεν ειναι απλα mouse αλλα supermouse!
-
Ο γατος ειναι κουκλος
-
edit mod
-
edit mod
-
-
Ελπιζω να ειναι απλα καποιος διπλογραμμενος που τρολλαρει..Αλλιως εχουμε σοβαρο προβλημα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ελπιζω να ειναι απλα καποιος διπλογραμμενος που τρολλαρει..Αλλιως εχουμε σοβαρο προβλημα..Σιγα που θα εχουμε προβλημα.....Ενα μπαν ειναι...
Ποσταρε μια τυχαια φωτογραφια (πολλες φωτος) [#4]