-
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Κι έλεγα δεν μπορεί, θα χτυπήσει κι ο τραβΠολύ ψύχραιμο σε βρίσκω πάντως
ε'ιμαι λιώμα από την κούραση με το ζόρι κρατιέμαι
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Κι έλεγα δεν μπορεί, θα χτυπήσει κι ο τραβ
Πολύ ψύχραιμο σε βρίσκω πάντως
ε'ιμαι λιώμα από την κούραση με το ζόρι κρατιέμαι
Συνέχισε έτσι, διαφυλάσσεις την ψυχική σου υγεία
-
Το θετικότερο που προκύπτει από αυτές τις εκλογές, είναι η ελπίδα να διαλυθεί πια τελεσίδικα το ασπόνδυλο, δίχως πίστη και στόχους κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Η ελληνική κοινωνία χρειάζεται έναν ριζικά διαφορετικό εκφραστή της θέλησής της να ξαναβρεί τον δυναμισμό και την αρχοντιά του ονόματός της: Να ξαναστήσει κράτος λειτουργικό, να κερδίσει ποιότητα ζωής και διεθνή αξιοπρέπεια αξιοποιώντας την ετερότητα της πρότασης πολιτισμού που κομίζει.
Πηγή: http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_355_11/10/2009_332958
Kι έλεγα πού θα την πετάξει την παπάρα του
Πραγματικά, μέσα απ το χώρο της ΝΔ μπορεί να αναγεννηθεί η ελλάδα, απλά χρειάζεται μια επανίδρυσηΕντάξει ρε συ, δε γίνεται να συμφωνείς μαζί του σε όλα.
Παρεμπιπτόντως, για απλή επανίδρυση της ΝΔ πιστεύεις ότι μιλάει ο τύπος όταν λέει ότι η κοινωνία χρειάζεται 'ριζικά διαφορετικό εκφραστή της θέλησής της'?!
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Το θετικότερο που προκύπτει από αυτές τις εκλογές, είναι η ελπίδα να διαλυθεί πια τελεσίδικα το ασπόνδυλο, δίχως πίστη και στόχους κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Η ελληνική κοινωνία χρειάζεται έναν ριζικά διαφορετικό εκφραστή της θέλησής της να ξαναβρεί τον δυναμισμό και την αρχοντιά του ονόματός της: Να ξαναστήσει κράτος λειτουργικό, να κερδίσει ποιότητα ζωής και διεθνή αξιοπρέπεια αξιοποιώντας την ετερότητα της πρότασης πολιτισμού που κομίζει.
Πηγή: http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_355_11/10/2009_332958
Kι έλεγα πού θα την πετάξει την παπάρα του
Πραγματικά, μέσα απ το χώρο της ΝΔ μπορεί να αναγεννηθεί η ελλάδα, απλά χρειάζεται μια επανίδρυσηΈχεις δίκιο...
Και εγώ, ενώ συμφωνώ σε αρκετά σημεία του κειμένου, την τελευταία παράγραφο δεν την διάβασα ολόκληρη...Προτίμησα να την αποφύγω !
Μέγιστη παπαριά...Mην χάνεις το θάρρος σου, ξεκίνα με μερικά σημεία και σε λίγο καιρό θα έρθει η πλήρης ομοφωνία. Έμαθα πως άδειασε και μια έδρα θεολογίας κάπου, γιατί όχι;
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Παρεμπιπτόντως, για απλή επανίδρυση της ΝΔ πιστεύεις ότι μιλάει ο τύπος όταν λέει ότι η κοινωνία χρειάζεται 'ριζικά διαφορετικό εκφραστή της θέλησής της'?!
Την έκφραση που ψάχνει αυτός μόνο εκεί στο χώρο της ΝΔ μπορεί να την βρεί
Και προφανώς έχει γίνει πολύ λάιτ για τα γούστα του, μπουρλότο θέλει και ξαναχτίσιμο -
Και προφανώς έχει γίνει πολύ λάιτ για τα γούστα του, μπουρλότο θέλει και ξαναχτίσιμοΑυτό ακριβώς λέει [βλ. bold]. Καλά, παντού συμφωνείς μαζί του τελικά??!!!
-
Και προφανώς έχει γίνει πολύ λάιτ για τα γούστα του, μπουρλότο θέλει και ξαναχτίσιμοΑυτό ακριβώς λέει [βλ. bold]. Καλά, παντού συμφωνείς μαζί του τελικά??!!!
είπα πουθενά ότι ψάχνω χώρο έκφρασης στα πέριξ της νουδου? χριστός κοντά μας
για τα γούστα του κλάμπανου μιλάω βλ. [μπλε] [/μπλε] -
είπα πουθενά ότι ψάχνω χώρο έκφρασης στα πέριξ της νουδου? χριστός κοντά μας
για τα γούστα του κλάμπανου μιλάω βλ. [μπλε] [/μπλε]Α, όταν λέει ότι η ΝΔ θέλει γκρέμισμα και ξαναχτίσιμο εσύ καταλαβαίνεις ότι ο ίδιος ψάχνει χώρο έκφρασης στα πέριξ της (!) και με ΑΥΤΟ είναι που διαφωνείς και το αποκαλείς 'παπάρα'... Με όλα τ' άλλα συμφωνείς....
-
μη με τρολάρεις σε παρακαλώ, αρκετές παπάτζες μαζεύτηκαν στην προηγούμενη σελίδα, μη φθείρουμε πληκτρολόγια για τον θεούσο
-
Εαν η επανίδρυση της ΝΔ είναι σαν την επανίδρυση του κράτους το 2004... τότε....
-
μη με τρολάρεις σε παρακαλώ, αρκετές παπάτζες μαζεύτηκαν στην προηγούμενη σελίδα, μη φθείρουμε πληκτρολόγια για τον θεούσοΠαναγιώτη, αν το μόνο στο οποίο βρήκες να διαφωνήσεις μαζί του ήταν αυτό που έγραψες πιο πάνω, για την 11η από τις 11 παραγράφους του άρθρου του, και μου λες μετά ότι σε τρολάρω, τότε....
Σόρι κιόλας.
-
ρε nidosan, δεν καταλαβες το πνεύμα αυτών που γράφω?
Δεν μπαίνω στον κόπο καν να σχολιάσω τις συγκεκαλυμμένες αρλούμπες που γράφει, γιατί είναι κλασσική τακτική να αναφέρεις γνωστά προβλήματα (σε καμία περίπτωση δε συμφωνώ με το πνεύμα ούτε με την ουσία των όσων παρουσιάζει) και μετά να πετάς την πίπα σου για να αναγκάσεις τον άλλο να του φανεί λογική συνέπεια η λύση που προτείνεις σε αυτά που διάβασες λίγο νωρίτερα.άστο να πάει με τον τύπο, δεν τον παλεύω, απλά σχολίασα την ουσία που κρύβεται πίσω απ όλα όσα γράφει, την 'πατριωτική' αναγέννηση
-
Το 'η ελπίδα να διαλυθεί πια τελεσίδικα το ασπόνδυλο, δίχως πίστη και στόχους κόμμα της Νέας Δημοκρατίας' διότι 'η ελληνική κοινωνία χρειάζεται έναν ριζικά διαφορετικό εκφραστή της θέλησής της' το κάναμε... 'πατριωτική αναγέννηση', η οποία έγινε και η 'ουσία' ολόκληρου του άρθρου (και η οποια -φυσικά- είναι 'whatever' ).
ΟΚ...
Είπαμε, αν συνεχίσει να γράφει έτσι σε λίγο ούτε ο 1 στους 10 από 'εδώ μέσα' δε θα τον καταλαβαίνει.
-
-
-
Το 'η ελπίδα να διαλυθεί πια τελεσίδικα το ασπόνδυλο, δίχως πίστη και στόχους κόμμα της Νέας Δημοκρατίας' διότι 'η ελληνική κοινωνία χρειάζεται έναν ριζικά διαφορετικό εκφραστή της θέλησής της' το κάναμε... 'πατριωτική αναγέννηση', η οποία έγινε και η 'ουσία' ολόκληρου του άρθρου (και η οποια -φυσικά- είναι 'whatever' ).ΟΚ...
Είπαμε, αν συνεχίσει να γράφει έτσι σε λίγο ούτε ο 1 στους 10 από 'εδώ μέσα' δε θα τον καταλαβαίνει.
γιατί με αναγκάζεις να σπαταλαώ φαιά ουσία για τον τρόμπα δεν καταλαβαίνω. Έχεις διαβάσει κείμενά του για να καταλάβεις το ύφος που γράφει? ε, όλο στον επιούσιο λαό το γυρίζει, γι αυτό σου λεώ, το να 'ανιχνεύει' προβλήματα δε μου λεει τπτ απολύτως, τα έχω εντοπίσει κι εγώ με το φτωχό μυαλουδάκι μου
αυτά τα μεγαλεπίβολα δεν μπορώ να διαβάζωΠατρίδα ονόμαζαν κάποτε οι άνθρωποι τη γη (το χώμα και το τοπίο) όπου γεννήθηκαν, εντάχθηκαν σε οικογένεια και σε κοινότητα, πήγαν σχολειό, έζησαν την εκκλησιά, δηλαδή τη Γιορτή, ψηλάφησαν αισθητά την Ιστορία, άσκησαν τον δημιουργικό τους μόχθο, έθαψαν αγαπημένους νεκρούς. Σήμερα αυτή η πατρίδα δεν υπάρχει, μια τίμια και ευφυής δημοσκόπηση θα το πιστοποιούσε άμεσα. Για τα εννέα δέκατα του πληθυσμού που ζουν στις πανομοιότυπες, απρόσωπες, τάχα και πόλεις του ελλαδικού οικιστικού πρωτογονισμού, η ελληνικότητα είναι κρατική υπηκοότητα, τίποτε άλλο. Σώζεται ακόμα ένα φθίνον γλωσσικό ιδίωμα, μια ρητορική και ευτελισμένη «εθνική ιδεολογία», κάποιο φολκ-λορ γραφικών ιδιαιτεροτήτων.
Το κυριότερο, όμως, είναι ότι η ελληνική κρατική υπηκοότητα σήμερα βιώνεται σαν μοιραία, εκ γενετής αναπηρία. Το ελληνώνυμο κράτος προξενεί στους πολίτες του, ακατάπαυστα, οργή, ντροπή, αηδία, πνιγμό. Το διαφεντεύουν μαφίες ασύδοτων συμφερόντων με προσχηματικές ετικέτες κομμάτων, συνδικάτων, δημόσιων οργανισμών, ιδρυμάτων κοινής ωφέλειας. Κράτος τύραννος του πολίτη, βασανιστής, όχι υπηρέτης του, όπως θα όφειλε. Το ενδεχόμενο νοσηλείας σε νοσοκομείο, εφιάλτης. Το σχολειό και το πανεπιστήμιο των παιδιών του, σε παρακμιακή αθλιότητα αγιάτρευτη. Η αγορά όπου θα παλαίψει για το ψωμί του, αρένα ληστρικής κερδοσκοπίας. Η δημοσιοϋπαλληλία εκβιάζει γκανγκστερικά για να «λαδωθεί». Ολα, τα πάντα, κάνουν τον πολίτη να νιώθει αντίπαλος με τον τόπο του, αντίδικος με την «πατρίδα» του.
καταλαβαίνεις τώρα ή να το κάνω ακόμα πιο λιανά? Αν δεν μπορείς να καταλάβεις που το πάει και αρκείσαι μόνο σε μια επιφανειακή ανάγνωση, γούστο σου και καπέλο σου
εγώ έχω καταλάβει τί πρεσβεύει ο κύριος και η γνώμη μου για δαύτον δεν αλλάζει.
τέλος από μένα αρκετή σημασία του δώσαμε -
γιατί με αναγκάζεις να σπαταλαώ φαιά ουσία για τον τρόμπα δεν καταλαβαίνω. Έχεις διαβάσει κείμενά του για να καταλάβεις το ύφος που γράφει? ε, όλο στον επιούσιο λαό το γυρίζει, γι αυτό σου λεώ, το να 'ανιχνεύει' προβλήματα δε μου λεει τπτ απολύτως, τα έχω εντοπίσει κι εγώ με το φτωχό μυαλουδάκι μου
αυτά τα μεγαλεπίβολα δεν μπορώ να διαβάζωΠατρίδα ονόμαζαν κάποτε οι άνθρωποι τη γη (το χώμα και το τοπίο) όπου γεννήθηκαν, εντάχθηκαν σε οικογένεια και σε κοινότητα, πήγαν σχολειό, έζησαν την εκκλησιά, δηλαδή τη Γιορτή, ψηλάφησαν αισθητά την Ιστορία, άσκησαν τον δημιουργικό τους μόχθο, έθαψαν αγαπημένους νεκρούς. Σήμερα αυτή η πατρίδα δεν υπάρχει, μια τίμια και ευφυής δημοσκόπηση θα το πιστοποιούσε άμεσα. Για τα εννέα δέκατα του πληθυσμού που ζουν στις πανομοιότυπες, απρόσωπες, τάχα και πόλεις του ελλαδικού οικιστικού πρωτογονισμού, η ελληνικότητα είναι κρατική υπηκοότητα, τίποτε άλλο. Σώζεται ακόμα ένα φθίνον γλωσσικό ιδίωμα, μια ρητορική και ευτελισμένη «εθνική ιδεολογία», κάποιο φολκ-λορ γραφικών ιδιαιτεροτήτων.
Το κυριότερο, όμως, είναι ότι η ελληνική κρατική υπηκοότητα σήμερα βιώνεται σαν μοιραία, εκ γενετής αναπηρία. Το ελληνώνυμο κράτος προξενεί στους πολίτες του, ακατάπαυστα, οργή, ντροπή, αηδία, πνιγμό. Το διαφεντεύουν μαφίες ασύδοτων συμφερόντων με προσχηματικές ετικέτες κομμάτων, συνδικάτων, δημόσιων οργανισμών, ιδρυμάτων κοινής ωφέλειας. Κράτος τύραννος του πολίτη, βασανιστής, όχι υπηρέτης του, όπως θα όφειλε. Το ενδεχόμενο νοσηλείας σε νοσοκομείο, εφιάλτης. Το σχολειό και το πανεπιστήμιο των παιδιών του, σε παρακμιακή αθλιότητα αγιάτρευτη. Η αγορά όπου θα παλαίψει για το ψωμί του, αρένα ληστρικής κερδοσκοπίας. Η δημοσιοϋπαλληλία εκβιάζει γκανγκστερικά για να «λαδωθεί». Ολα, τα πάντα, κάνουν τον πολίτη να νιώθει αντίπαλος με τον τόπο του, αντίδικος με την «πατρίδα» του.
καταλαβαίνεις τώρα ή να το κάνω ακόμα πιο λιανά? Αν δεν μπορείς να καταλάβεις που το πάει και αρκείσαι μόνο σε μια επιφανειακή ανάγνωση, γούστο σου και καπέλο σου
εγώ έχω καταλάβει τί πρεσβεύει ο κύριος και η γνώμη μου για δαύτον δεν αλλάζει.
τέλος από μένα αρκετή σημασία του δώσαμεΤο να ασχοληθείς και να τον ξαναματαχαρακτηρίσεις νομίζω ότι μόνος σου το επέλεξες.
Κατά τ' άλλα το μόνο που μπορώ να σου απαντήσω κρίνοντας από τα όσα γράφεις και το που εστιάζεις είναι ότι ίσως πρέπει ν' αναρωτηθείς μήπως την 'επιφανειακή ανάγνωση' αυτός που την κάνει είσαι εσύ. Πιθανότατα επειδή 'έχεις ήδη καταλάβει τι πρεσβεύει'...
Αν θες να 'μου το κάνεις λιανά', βέβαια (ειδικά το που διαφωνείς, ένα-προς-ένα ), be my guest.
[EDIT]
Για τα αδέσποτα πότε θα πούμε?? -
Αυτός ο Γιανναράς κάτι μου θυμίζει Πόσα πόστ έχει στην καθημερινή;
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Αυτός ο Γιανναράς κάτι μου θυμίζει Πόσα πόστ έχει στην καθημερινή;Που να μπορεί να τα καταλάβει ο μέσος Έλληνας ή γενικά?
Εκλογές 2009