Oct 11, 2009, 12:30 PM

Μα εγώ δεν είπα να μην πάρουν και 2ο και 3ο και 4ο αυτοκίνητο. Απλώς είπα ότι πρέπει να έχουν λύσει και το θέμα του πάρκινγκ. Γιατί δηλαδή θα πρέπει να έχουμε την απαίτηση να μας φτιάξουν πάρκινγκ, και ελεύθερο και δίπλα στο σπίτι μας? Από πότε το αυτοκίνητο έγινε είδος πρώτης ανάγκης..? Και εγώ έχω αυτοκίνητο, και μένω και σε δύσκολη περιοχή μιας και δεν πολυκυκλοφορούν λεωφορεία αλλά δεν κατεβαίνω στο κέντρο ή στην σχολή με το αυτοκίνητο γιατί ξέρω ότι είτε θα χάσω ώρα στο να βρω να παρκάρω νόμιμα είτε ότι θα αναγκαστώ να πληρώσω πάρκινγκ. Γι'αυτό και κάθεται το αυτοκίνητο στο σπίτι, ασχέτως αν θα κάνω μια ώρα για να γυρίσω σπίτι μου μετά. Πρέπει κάποτε να φτιάξουμε οδηγική συνείδηση. Μπορώ για παράδειγμα να κατεβαίνω στο πανεπιστήμιο από τις 8 το πρωί που έχει θέσεις να παρκάρω, όμως δεν το κάνω γιατί ξέρω ότι θα έρθουν αργότερα άλλοι από χαλάστρα, θέρμη, εύοσμο κλπ και θα έχουν περισσότερο 'δίκιο' να παρκάρουν αυτοί... Αυτό με την στάθμευση και τα αυτοκόλλητα δεν ξέρω που ισχύει, άμα θέλεις και γνωρίζεις θέλεις να μου εξηγήσεις σε ποιους δρόμους ισχύει?