-
τα ρωτάν αυτά τα πράγματα
(για πιό άβατα μιλάμε )
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=90307νομίζω το αίσθημα ασφάλειας πλέον αρχίσει να εμπεδώνεται
Συνελήφθησαν 8 άτομα, εκ των οποίων δύο για κατοχή ναρκωτικών, ένα για καταδικαστικές αποφάσεις, ένα για υγειονομικές παραβάσεις, τρεις παράνομοι αλλοδαποί και ένα άτομο για παράνομα παίγνια. Προσήχθησαν συνολικά 81 άτομα και κατασχέθηκαν 13 γραμμάρια ηρωίνης, μικροποσότητα κοκαΐνης και 46 μηχανήματα για παράνομα παίγνια.
αναρωτιέμαι αν κάναν ένα ντου στο ψυχικό πόσα κιλά κόκα θα βρίσκανε
Στο μεσημεριανο του mega'Το απογευμα θα γινουν και νεες εφοδοι(ωρα στο περιπου,χωρις ραντεβου ) στα Εξαρχεια'
Οκ πιστευω οτι η σταχτη εχει αρχισει ν'απλωνεται σιγα-σιγα στα ματια...
Τι σε ενοχλεί περισσότερο; Το ότι δεν έκαναν ντου στο ψυχικό, ή ότι πάτησαν το ''αβατο' των Εξαρχείων;
μαλλον το οτι ο Χρυσοχοιδης συνομιλει με αναρχικους και αντιεξουσιαστες
-
Και πού να ψάξουν για κόκα; Στο Κολωνάκι;
-
έλα μου ντε
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Ρε ασίμοφ για αυτοάμυνα το χε ο άνθρωπος
Ο ευρων το μπουμπούκι κερδίζει αλυσοπρίονο.Τελικα ειμαστε πολλοι οι παππουδες του φορουμ
Αμα του σπασουνε και το δικο του μαγαζι, ομως, τιποτα αναρχες, θα βγουν εδω μεσα να λενε για κακομοιρηδες που τους καταστρεφουν τις περιουσιες.
Αυτο που ηθελα να πω και φυσικα δεν εγινε κατανοητο (μονο ο koutsan το επιασε) ειναι οτι οι Γεωργιαδηδες δεν ειναι το αντιστοιχο των τρομοκρατουμενων μεταναστων, δεν ειναι παραπλευρες αδικαιολογητες απωλειες: ειναι εκπροσωποι της αντιπαλης ομαδας, μιας ομαδας με την οποια ο πολεμος μαινεται πολλα χρονια τωρα. Το σπασιμο των τζαμιων του μαγαζιου του καθε Γεωργιαδη ειναι ενα ακομα επεισοδιο του πολεμου στη διαρκεια του οποιου οι δυο παραταξεις εναλλασσονται σε ρολους θυτη και θυματος.
Οποτε δεν ειναι καθολου το ιδιο πραγμα να καψουν οι αναρχες το μαγαζι του Γεωργιαδη με το να καψουν οι χρυσαυγιτες το στεκι μεταναστων. Το υποκειμενικο στοιχειο 'με ποιανου το μερος εισαι' ειναι ασχετο.
Το να βαζεις στη μεση τριτους γινεται μονο για ν' αποπροσανατολισεις την κουβεντα και να δημιουργησεις εντυπωσεις. -
το έχασες (και εσύ και ο koutsan)
η βια είναι εναντίων αυτών που δεν χωνεύεις ή αισθάνεσαι (δικαίως ή αδίκως είναι άλλη ιστορία) οτι σε απειλούν
τόσο απλό
ΥΓ
και κερδίζει αυτός που την έχει μεγαλύτερη -
Δεν εχασα τιποτα, η κουβεντα ξεκινησε απο την ευθεια απαντηση μου στην ευθεια ερωτηση σου 'αν πιστευω τα ιδια οταν συμβαινει το ενα και το αλλο', η οποια ηταν 'οχι, γιατι δεν ειναι ιδιες περιπτωσεις'. Θα μπορουσε να ειναι 'οχι, γιατι ειμαι με τους αναρχικους' αλλα δεν ηταν και υπηρχε λογος. Κι αυτο ειναι ασχετο με ποιον ειμαι τελικα.
Το αλλο που λες τωρα, το λες τωρα, και ειναι γενικο συμπερασμα με το οποιο συμφωνω εν μερει αλλα δεν εχει σχεση με την κουβεντα. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν εχασα τιποτα, η κουβεντα ξεκινησε απο την ευθεια απαντηση μου στην ευθεια ερωτηση σου 'αν πιστευω τα ιδια οταν συμβαινει το ενα και το αλλο', η οποια ηταν 'οχι, γιατι δεν ειναι ιδιες περιπτωσεις'. Θα μπορουσε να ειναι 'οχι, γιατι ειμαι με τους αναρχικους' αλλα δεν ηταν και υπηρχε λογος. Κι αυτο ειναι ασχετο με ποιον ειμαι τελικα.
Το αλλο που λες τωρα, το λες τωρα, και ειναι γενικο συμπερασμα με το οποιο συμφωνω εν μερει αλλα δεν εχει σχεση με την κουβεντα.άμα έδινες αυτή την απάντηση απο την αρχή θα είχε τελειώσει το θέμα πριν αρκετές δημοσιεύσεις
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
...ειναι ενα ακομα επεισοδιο του πολεμου στη διαρκεια του οποιου οι δυο παραταξεις εναλλασσονται σε ρολους θυτη και θυματος.Αυτά είναι τα κακαρίσματα, αλλού γεννούν οι κότες και όσο νομίζουμε ότι αυτός είναι ο πόλεμος, εμείς μετράμε απώλειες ή νίκες αλλά άλλοι τρώνε τις ομελέτες
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Αυτά είναι τα κακαρίσματα, αλλού γεννούν οι κότες και όσο νομίζουμε ότι αυτός είναι ο πόλεμος, εμείς μετράμε απώλειες ή νίκες αλλά άλλοι τρώνε τις ομελέτες
ΟΚ, δε διαφωνω, αλλα η μεταφορα βοηθουσε για να εκφραστω
-
Η γνωμη μου για την πλειοψηφια της μπατσαριας ειναι γνωστη. Αγραμματοι, τραμπουκοι, ηλιθιοι, γενικως κατωτερες μορφες ζωης. Οι 95 στους 100 ( ) τουλαχιστον. Φυσικα δεν ειναι τυχαιο, δε θες να εχεις ατομα να κουβαλανε οπλα και να εχουν και πολυ μυαλο (μπορει να κανουν κ καμια επανασταση ή να αρχισουν να 'ζητανε' κ εχουν πιο.. δυνατα επιχειρηματα απο τις περισσοτερες κοινωνικες ομαδες ) και ετσι κ αλλιως ατομα με μυαλο δε θα γινουν μπατσοι in the first place, εκτος αν παιζει τρελη πεινα. Ενα ποσοστο τους μαλιστα το θεωρω εντελως διεφθαρμενο, με κονε στη νυχτα, τη μαφια και χειροτερα.
Χθες ετυχε να βρισκομαι στα Εξαρχεια εκεινη την ωρα και ειδα τους ελεγχους . Η αληθεια ειναι οτι ακουσα πολλες ιστοριες σημερα, αλλα τουλαχιστον με τα ιδια μου τα ματια πραγματικα δεν ειδα κατι το εξωφρενικο (εχω δει αρκετες φορες στο παρελθον και θα ημουν ο πρωτος που δε θα εχανε ευκαιρια να τα χωσει στους μπατσους, μου εχει τυχει αλλωστε να με απειλει μπατσος οτι θα μου ανοιξει το κεφαλι σε τοιχο επειδη σταματησα στη μεση του πουθενα να κατουρησω ). Ηταν παρα πολλοι μπατσοι, ζητουσαν ταυτοτητες και εψαχναν τσαντες. Σε μενα ηρθαν 8 ατομα με αλεξισφαιρα, μου ζητησαν απλως την ταυτοτητα μου και ηταν, παραδοξως, ευγενικοι. Βεβαια το να σκανε τοσα ατομα ξαφνικα απο το πουθενα και να κανουν ελεγχους ειναι τρομοκρατια, κατι τυπαδες μεγαλυτεροι σε ηλικια που βρισκονταν στην περιοχη, κοιταζαν με ενα υφος λες και ηρθαν ξανα οι ναζι ή η χουντα. Δεν μπηκαν στον κοπο να με ψαξουν. Διαβασα οτι καποιους τους τραμπουκισαν και οτι εβγαζαν φωτογραφιες απο διαφορες φατσες (φυσικα δεν το αποκλειω, αλλα δεν ειδα κατι τετοιο προσωπικα, ειδα μονο να ζητανε ταυτοτητες και να ψαχνουν τσαντες). Εγιναν δεκαδες προσαγωγες (αυτο ειναι δεδομενο), εγω βεβαια δεν ειδα καμια, αλλα δεν ημουν πανω στην πλατεια, ημουν στα 50 μετρα...
Φυσικα δεν προκειται να αποδεχθω οτι ενας ενστολος καριολης εχει δικαιωμα να μου ζητησει ταυτοτητα οποτε καυλωσει στα αφεντικα του, τουλαχιστον χωρις να εχω δικαιωμα να ανταποδωσω αυτο το χτυπημα στην ελευθερια μου. Ομως στους δυσκολους καιρους που ζουμε που το κρατος υιοθετει ολο και πιο τραμπουκιστικες μεθοδους καταστολης και τρομοκρατιας, ειναι, ακομα και η ευγενεια, μια μικρη βελτιωση, οφειλω να ομολογησω.... -
Τελικά ο μπουμπούκος ποιός είναι από τη φωτογραφία;
-
Σιγά μην ήταν ο Μπουμπούκος ο Γκαούρ-Ταρζάν.
Βορίδης λέμε.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Η γνωμη μου για την πλειοψηφια της μπατσαριας ειναι γνωστη. Αγραμματοι, τραμπουκοι, ηλιθιοι, γενικως κατωτερες μορφες ζωης. Οι 95 στους 100 ( ) τουλαχιστον. Φυσικα δεν ειναι τυχαιο, δε θες να εχεις ατομα να κουβαλανε οπλα και να εχουν και πολυ μυαλο (μπορει να κανουν κ καμια επανασταση ή να αρχισουν να 'ζητανε' κ εχουν πιο.. δυνατα επιχειρηματα απο τις περισσοτερες κοινωνικες ομαδες ) και ετσι κ αλλιως ατομα με μυαλο δε θα γινουν μπατσοι in the first place, εκτος αν παιζει τρελη πεινα. Ενα ποσοστο τους μαλιστα το θεωρω εντελως διεφθαρμενο, με κονε στη νυχτα, τη μαφια και χειροτερα.Χθες ετυχε να βρισκομαι στα Εξαρχεια εκεινη την ωρα και ειδα τους ελεγχους . Η αληθεια ειναι οτι ακουσα πολλες ιστοριες σημερα, αλλα τουλαχιστον με τα ιδια μου τα ματια πραγματικα δεν ειδα κατι το εξωφρενικο (εχω δει αρκετες φορες στο παρελθον και θα ημουν ο πρωτος που δε θα εχανε ευκαιρια να τα χωσει στους μπατσους, μου εχει τυχει αλλωστε να με απειλει μπατσος οτι θα μου ανοιξει το κεφαλι σε τοιχο επειδη σταματησα στη μεση του πουθενα να κατουρησω ). Ηταν παρα πολλοι μπατσοι, ζητουσαν ταυτοτητες και εψαχναν τσαντες. Σε μενα ηρθαν 8 ατομα με αλεξισφαιρα, μου ζητησαν απλως την ταυτοτητα μου και ηταν, παραδοξως, ευγενικοι. Βεβαια το να σκανε τοσα ατομα ξαφνικα απο το πουθενα και να κανουν ελεγχους ειναι τρομοκρατια, κατι τυπαδες μεγαλυτεροι σε ηλικια που βρισκονταν στην περιοχη, κοιταζαν με ενα υφος λες και ηρθαν ξανα οι ναζι ή η χουντα. Δεν μπηκαν στον κοπο να με ψαξουν. Διαβασα οτι καποιους τους τραμπουκισαν και οτι εβγαζαν φωτογραφιες απο διαφορες φατσες (φυσικα δεν το αποκλειω, αλλα δεν ειδα κατι τετοιο προσωπικα, ειδα μονο να ζητανε ταυτοτητες και να ψαχνουν τσαντες). Εγιναν δεκαδες προσαγωγες (αυτο ειναι δεδομενο), εγω βεβαια δεν ειδα καμια, αλλα δεν ημουν πανω στην πλατεια, ημουν στα 50 μετρα...
Φυσικα δεν προκειται να αποδεχθω οτι ενας ενστολος καριολης εχει δικαιωμα να μου ζητησει ταυτοτητα οποτε καυλωσει στα αφεντικα του, τουλαχιστον χωρις να εχω δικαιωμα να ανταποδωσω αυτο το χτυπημα στην ελευθερια μου. Ομως στους δυσκολους καιρους που ζουμε που το κρατος υιοθετει ολο και πιο τραμπουκιστικες μεθοδους καταστολης και τρομοκρατιας, ειναι, ακομα και η ευγενεια, μια μικρη βελτιωση, οφειλω να ομολογησω....Ετσι γινεται η δουλεια,αγαλι-αγαλι,σημερα δεν σε χαλαει να σου ψαχνουν την τσαντα,δεν σε χαλαει να σε χουφτωνουν οι σεκιουριταδες στο αεροδρομιο,μεθαυριο δεν θα σε χαλαει να δοκιμαζουν την ανθεκτικοτητα του πρωκτου σου
Βεβαια οταν εχει γεμισει ο τοπος Ταλιμπανηδες και χουλιγκανς που παραμονευουν σε καθε βημα να σε σβησουν απο το βιβλιο της ζωής απλως για την καύλα τους,τοτε δεν υπαρχει σωτηρια,θα τον τρωμε και απο τους μεν και απο τους δε,βοηθεια μας. -
Αν ο Γεωργιάδης κάνει 'πόλεμο', ανταποδίδεις τα ίσα με το να αντιπαρατεθείς ιδεολογικά μαζί του, όχι με το να του σπάσεις το (καθ' όλα νόμιμο) μαγαζί του, ενώ φυσικά το να σπάσεις καμμια 10ρια ακόμα βιτρίνες και αυτοκίνητα είναι ακόμα πιο βλακώδες
-
Ετσι γινεται η δουλεια,αγαλι-αγαλι,σημερα δεν σε χαλαει να σου ψαχνουν την τσαντα,δεν σε χαλαει να σε χουφτωνουν οι σεκιουριταδες στο αεροδρομιο,μεθαυριο δεν θα σε χαλαει να δοκιμαζουν την ανθεκτικοτητα του πρωκτου σου
Φυσικα δεν προκειται να αποδεχθω οτι ενας ενστολος καριολης εχει δικαιωμα να μου ζητησει ταυτοτητα οποτε καυλωσει στα αφεντικα του, τουλαχιστον χωρις να εχω δικαιωμα να ανταποδωσω αυτο το χτυπημα στην ελευθερια μου
δεν ξερω τι καταστασεις εχεις ζησει με τσεους, εγω που εχω περασει αρκετους τραμπουκισμους απο την κρατικη μαφια, οσο να'ναι η ευγενεια μου φαινεται μια βελτιωση... αυτο δε σημαινει οτι δεν με χαλαει, αλλα εχω συνηθισει πιο αγρια πραγματα. εξ αλλου ξερω οτι η EA sports θα παρει πισω το αιμα μου για την τρομοκρατικη ατμοσφαιρα του ντου των τσεων στα εξαρχεια . Οπως και να το κανουμε, 'it's in the game'
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Η γνωμη μου για την πλειοψηφια της μπατσαριας ειναι γνωστη. Αγραμματοι, τραμπουκοι, ηλιθιοι, γενικως κατωτερες μορφες ζωης. Οι 95 στους 100 ( ) τουλαχιστον. Φυσικα δεν ειναι τυχαιο, δε θες να εχεις ατομα να κουβαλανε οπλα και να εχουν και πολυ μυαλο (μπορει να κανουν κ καμια επανασταση ή να αρχισουν να 'ζητανε' κ εχουν πιο.. δυνατα επιχειρηματα απο τις περισσοτερες κοινωνικες ομαδες ) και ετσι κ αλλιως ατομα με μυαλο δε θα γινουν μπατσοι in the first place, εκτος αν παιζει τρελη πεινα. Ενα ποσοστο τους μαλιστα το θεωρω εντελως διεφθαρμενο, με κονε στη νυχτα, τη μαφια και χειροτερα.Ετσι ειναι.Αυτους που εχω γνωρισει εγω,δε θα τους εμπιστευομουν ουτε για να μου κατεβασουν τα σκουπιδια
Η αληθεια ειναι οτι ακουσα πολλες ιστοριες σημερα, αλλα τουλαχιστον με τα ιδια μου τα ματια πραγματικα δεν ειδα κατι το εξωφρενικο (εχω δει αρκετες φορες στο παρελθον και θα ημουν ο πρωτος που δε θα εχανε ευκαιρια να τα χωσει στους μπατσους, μου εχει τυχει αλλωστε να με απειλει μπατσος οτι θα μου ανοιξει το κεφαλι σε τοιχο επειδη σταματησα στη μεση του πουθενα να κατουρησω ). Ηταν παρα πολλοι μπατσοι, ζητουσαν ταυτοτητες και εψαχναν τσαντες. Σε μενα ηρθαν 8 ατομα με αλεξισφαιρα, μου ζητησαν απλως την ταυτοτητα μου και ηταν, παραδοξως, ευγενικοι.
Eτσι,ετσι με το Πασοκ καλυτερα...
Διαβασα οτι καποιους τους τραμπουκισαν
θα αποπεμφθουν αυτοι απο το σωμα,να ειμαστε βεβαιοι
Φυσικα δεν προκειται να αποδεχθω οτι ενας ενστολος καριολης εχει δικαιωμα να μου ζητησει ταυτοτητα οποτε καυλωσει στα αφεντικα του, τουλαχιστον χωρις να εχω δικαιωμα να ανταποδωσω αυτο το χτυπημα στην ελευθερια μου.
Εχεις το δικαιωμα να ζητησεις τα στοιχεια του αστυνομικου και να τον αναφερεις.Επισης μην ξεχνας ποια ειναι η αρχη που εξεδωσε την ταυτοτητα.Αν θυμηθεις καλα,εσυ πρεπει να πηγες στο τοπικο στρουμφοχωριο για να την αποκτησεις. .Δε λεω οτι υπεγραψες την καταδικη σου,αλλα αποδεχθηκες επι της αρχης καποιους κανονες του παιχνιδιου
Ομως στους δυσκολους καιρους που ζουμε που το κρατος υιοθετει ολο και πιο τραμπουκιστικες μεθοδους καταστολης και τρομοκρατιας, ειναι, ακομα και η ευγενεια, μια μικρη βελτιωση, οφειλω να ομολογησω....
-Παρακαλω,μπορω να σας κοπανησω με το γκλομπ?
-Ε,τι να σου πω? μαλλον ναι...
-Εδω ειναι καλα?
-εεε.... -
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Επισης μην ξεχνας ποια ειναι η αρχη που εξεδωσε την ταυτοτητα.Αν θυμηθεις καλα,εσυ πρεπει να πηγες στο τοπικο στρουμφοχωριο για να την αποκτησεις. .Δε λεω οτι υπεγραψες την καταδικη σου,αλλα αποδεχθηκες επι της αρχης καποιους κανονες του παιχνιδιου
Ισχυει, βεβαια ημουν 14 χρονων οταν την εβγαλα , λες να'ναι πολυ αργα να τους πω να την παρουν πισω;
-Παρακαλω,μπορω να σας κοπανησω με το γκλομπ?
-Ε,τι να σου πω? μαλλον ναι...
-Εδω ειναι καλα?
-εεε.... -
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
η EA sportsEA sports...
Η γνωμη μου για την πλειοψηφια της μπατσαριας ειναι γνωστη. Αγραμματοι, τραμπουκοι, ηλιθιοι, γενικως κατωτερες μορφες ζωης. Οι 95 στους 100 ( ) τουλαχιστον. Φυσικα δεν ειναι τυχαιο, δε θες να εχεις ατομα να κουβαλανε οπλα και να εχουν και πολυ μυαλο (μπορει να κανουν κ καμια επανασταση ή να αρχισουν να 'ζητανε' κ εχουν πιο.. δυνατα επιχειρηματα απο τις περισσοτερες κοινωνικες ομαδες ) και ετσι κ αλλιως ατομα με μυαλο δε θα γινουν μπατσοι in the first place, εκτος αν παιζει τρελη πεινα. Ενα ποσοστο τους μαλιστα το θεωρω εντελως διεφθαρμενο, με κονε στη νυχτα, τη μαφια και χειροτερα.
Έλα τώρα... Νομίζω ότι υπερβάλεις... Όλοι μας ξέρουμε ότι πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά...
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]