-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
:lol:nonos C Ερωτας nn
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
πεσμένα τα πράγματα στο τοπικό των ακατανόμαστων, τρολάρει ο ντρίφτερ στις εκλογές και έχει πέσει στα τάρταρα
άντε χρόνια σας πολλά ψιτροενάκηδες
ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη.
ή αλλιώς άμα τσιγκλάς τον γάιδαρο, π@ρδές θ' ακούσεις
εγώ για καλό σας τρολάρω αφού ξέρεις ότι κατα βάθος (απύθμενο) μου αρέσουν τα ψιτροέν
-
η citroen κατ εμέ ειναι η εταιρία με το καλύτερο για την εποχή του αυτοκίνητο πολύ μπροστα από υην εποχή του για την ds ντεσε θεα δηλαδί αλλά οι βάρβαροι Ελληνες την είπαμε βάτραχο λέω για αυτο και μόνο ότι αυτοκίνητο κι αν οδηγείς respect για την citroen.
-
Update σχετικά με τις ζάντες: Τελικά όταν θέλεις να μετατρέψεις τον αριθμό τον μπουλονιών αναγκαστικά μία τρύπα θα πέφτει πολύ κοντά σε μία απο τις παλιές. Οπότε δύο πράγματα μπορείς να κάνεις, ή το νέο καρέ θα έχει τουλάχιστον 2 με 2,5 πόντους μεγαλύτερη διάμετρο ή αλλιώς χρησιμοποιείς ακριβώς το ίδιο καρέ με πρίν ωστε η μία τρύπα να είναι κοινή.
Αύριο θα το ψάξει ο μάστορας και θα μου πεί τι μπορεί να κάνει. Πάντως ψάχνοντας στο Internet βρήκα και αυτά: http://www.ultratuning.com/en/product-8294-pcd-adapter-from-4x108-651-to-5x108-651.html. 26 το εργοστασιακό offset και 26mm το πάχος του αποστάτη αρα θέλει ζάντα κοντα στο ET50 για να κάτσει σωστά.
-
-
πήγες βόλτα ρε αχρείε
ζηλεύωωωω
-
Alpine θελουμε πληρη αναλυση...
-
το αυτοκίνητο ήταν σε συνεργείο της citroen, την πήγε δοκιμή ο εργοδηγός και με έβαλε στο δεξί κάθισμα.
όταν τελείωσε η δοκιμή με έβγαλαν βιαίως έξω γιατί εγώ δεν κατέβαινα και ήθελα και άλλο.
το πως νιώθεις εκεί μέσα άστα να πάνε. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
το αυτοκίνητο ήταν σε συνεργείο της citroen, την πήγε δοκιμή ο εργοδηγός και με έβαλε στο δεξί κάθισμα.
όταν τελείωσε η δοκιμή με έβγαλαν βιαίως έξω γιατί εγώ δεν κατέβαινα και ήθελα και άλλο.
το πως νιώθεις εκεί μέσα άστα να πάνε.Φαντασου να φοραγες ζωνη και ξαφνικα να κολαγε ο μηχανισμος και να εγκλωβιζοσουν
μεσα αλλο που δεν ηθελες -
-
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
το πως νιώθεις εκεί μέσα άστα να πάνε.Φαντασου να φοραγες ζωνη και ξαφνικα να κολαγε ο μηχανισμος και να εγκλωβιζοσουν
μεσα αλλο που δεν ηθελεςμπαααα θα με έβγαζαν τα κολ@π@ιδα γιατί περίμενε να την πάρει ο ιδιοκτήτης της
-
-
-
παλιοψιτροενάκηδες, πάλι το σηκώσατε
εκμεταλλεύεστε την απουσία της μαμάς εύας
-
ίσως θα ήταν καλύτερα να μην έμπαινα μέσα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
παλιοψιτροενάκηδες, πάλι το σηκώσατεεκμεταλλεύεστε την απουσία της μαμάς εύας
χαλαρααααααααά
-
Καλο
-
Σημερα ηρθε ενας πιτσιρικας με μια 318is E36 και ηθελε να τα παμε
Δεν γνωριζε το αμαξι τι ηταν απλα τον ειχα περασει στην Α.Ο. χωρις να πιεσω το δικο και μετα τον ειχα αφησει να περασει νομιζε πως ειναι λεει 2λιτρο
-
κιοτεψες ορέ να του τα ρίξεις.
CITROËN FORUM