Oct 6, 2009, 4:25 AM

Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Γιατί δεν κοιτάς και για το focus 1.6? Με τις εκπτώσεις που κάνουν κάπου στα 16-17 βγαινει. Ενα διαστημα ενδιαφερόταν ο πατέρας μου και έτυχε να πάρουμε προσφορα. Μπορεί να είναι παλιό αλλά απο τα cruze και i30 ειναι πολύ καλύτερο...

Το Focus πολύ καλύτερο από το i30...??? Σε ποιους τομείς; Τον καιρό που σκεφτόμουν σοβαρά το i30, πήγα και είδα και το Focus. Αυτό που μου έκανε άσχημη εντύπωση ήταν τα πλαστικά στις πόρτες, κάνα δυο κλάσεις κατώτερα από το i30 σε ποιότητα και συναρμογή. Η σχεδίαση του ταμπλώ περίεργη και 'στριμωγμένη', κατά τη γνώμη μου. Οι επιδόσεις του κινητήρα (1600 επίσης) κατώτερες. Το μόνο στο οποίο υπερτερεί είναι τα 400 (περίπου) λίτρα του πορτ-μπαγκάζ. Εκεί μάλιστα, πολύ καλά για hatch-back, αν και το πίσω του τζάμι κατεβαίνει άσχημα, όσο για τα πίσω του φώτα... άσ' το καλύτερα! Όπως το 'πες. Ένα 'παλιό' αμάξι.

Και μην μου πειτε για αυξημενο βαρος και για περισσοτερη ασφαλεια γιατι τοσα χρονια ταξιδια εκανα με τα 65αλογα του favorit.

Καλώς τονε! Από το 1992 μέχρι το 2000 είχα κι εγώ το Favorit με τα 55 άλογα...! Και προσπεράσεις έκανα και ανηφόρες ανέβαινα με 120 και μια χαρά ήμασταν 'παρεούλα'. Εντάξει, φτηνό αμάξι ήταν, είχε και τα προβληματάκια του, αλλά είχε χώρους σαν το Golf της εποχής και ΟΧΙ σαν το Polo, όπως είναι σήμερα το Fabia.

Italakias, με Yugo 45 είχαμε γυρίσει όλο το Πήλιο, καλοκαίρι του '83, όταν το 'χε πάρει μια ξαδέρφη μου γιατρίνα. Αξέχαστες εποχές.