-
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
εγώ λέω για καμία εβδομάδα να καταργήσουν τελείως την περίπολο μήπως τα παλικάρια θελήσουν να το επιστρέψουν και δεν μπορούν...Γιατί να την καταργήσουν? Τους εμπόδισε σε τίποτα?
-
είναι σε επιφυλακή και ύψιστη ετοιμότητα τώρα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τί στο διάολο μπορούν να κάνουν έναν κινητήρα ελικοπτέρουhttp://en.wikipedia.org/wiki/MTT_Turbine_Superbike
Πιθανών να είναι για εμπόριο ανταλλακτικών σε χώρες του τρίτου κόσμου (γιατί εδώ θα το ανακάλυπταν αμέσως από τους κωδικούς των κομματιών), όπως λχ. 'εξαφανίστηκε' αυτό το 727 στην Αγκόλα: http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/3003058.stm
Από την άλλη, αυτό το μοτέρ δεν μπαίνει και σε πολλά μοντέλα...
http://en.wikipedia.org/wiki/Turbomeca_MakilaΔεν θα αντέξει το κιβώτιο
Εγώ έχω το εξάρι, να δοκιμάσω άραγε;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πόσο είναι το κόστος του να κάνουν ηλεκτρονική την φύλαξη όλων των στρατοπέδων
ελεοccc
Ειναι πολυ φτηνοτερο το καθε κωλοφανταρο να εχει τα ματια του ανοιχτα... αντι να κοιμαται, παιζει με το κινητο κλπ κλπ...
Νομίζεις...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πόσο είναι το κόστος του να κάνουν ηλεκτρονική την φύλαξη όλων των στρατοπέδων
ελεοccc
Ειναι πολυ φτηνοτερο το καθε κωλοφανταρο να εχει τα ματια του ανοιχτα... αντι να κοιμαται, παιζει με το κινητο κλπ κλπ...
Νομίζεις...
πάντως λέτε λέτε χωρίς να έχετε διαβάσει έστω κάτι για το θέμα. Ενα εποχούμενο (σε τζιπ δηλ) περίπολο «φύλαγε» τον χώρο ...όχι μόνο τον συγκεκριμένο γιατί δεν είναι και σαν την αυλή του σπιτιού μας. Για μένα εάν έχεις κάνει περίπολο καταλαβαίνεις ότι όσο και μάγκας και προβλεπέ να είσαι εύκολα μπορείς να την πατήσεις. Το λάθος τους ήταν ότι δεν το αντιλήφθηκαν ούτε και αφού έγινε... κάποια πόρτα ανοικτή, συρματοπλεγμα κομμένο αλλά έφτασε το πρωί για να το καταλάβουν.
Επίσης μιλάμε για το Κρατικό Εργοστάσιο Αεροπορίας δηλ και ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ και της ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ με 150 βύσματα μέσα και καλά που κάνουν την θητεία τους και όχι καμιά μονάδα. Αυτό με τις κάμερες πάντως έχει αρχίσει και υλοποιείται, πολλά στρατόπεδα έχουν ήδη. Γιατί όπως το είπατε με τα φαντάρια δεν γίνεται προκοπή. 9 μήνες είναι μεγάλη κούραση για αυτά που ούτε τα στοιχειώδη δεν μπορούν να κάνουν. Τα χρυσά μου ...
-
Ακόμα και αν οι σκοποί ήταν στη θέση τους είναι πανεύκολο να τους ψαρώσεις.
Κάπως έτσι πέρασε ο άλλος απο την κεντρική πύλη και έκλεψε το Hummer απο ένα στρατόπεδο στη Χαλκίδα, είχε ράψει σήματα ταξίαρχου πάνω σε μια παραλλαγή, πιθανόν πάτησε και ενα σκατό στους σκοπούς με απειλές για Φ κτλ. και πέρασε σαν κύριος.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πάντως λέτε λέτε χωρίς να έχετε διαβάσει έστω κάτι για το θέμα. Ενα εποχούμενο (σε τζιπ δηλ) περίπολο «φύλαγε» τον χώρο ...όχι μόνο τον συγκεκριμένο γιατί δεν είναι και σαν την αυλή του σπιτιού μας. Για μένα εάν έχεις κάνει περίπολο καταλαβαίνεις ότι όσο και μάγκας και προβλεπέ να είσαι εύκολα μπορείς να την πατήσεις. Το λάθος τους ήταν ότι δεν το αντιλήφθηκαν ούτε και αφού έγινε... κάποια πόρτα ανοικτή, συρματοπλεγμα κομμένο αλλά έφτασε το πρωί για να το καταλάβουν.
Εννοείται ότι δεν υπήρχε περίπτωση να καταλάβουν τίποτα με μόνο ένα περίπολο...
Επίσης μιλάμε για το Κρατικό Εργοστάσιο Αεροπορίας δηλ και ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ και της ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ με 150 βύσματα μέσα και καλά που κάνουν την θητεία τους και όχι καμιά μονάδα.
Ακόμα χειρότερα...
Αυτό με τις κάμερες πάντως έχει αρχίσει και υλοποιείται, πολλά στρατόπεδα έχουν ήδη. Γιατί όπως το είπατε με τα φαντάρια δεν γίνεται προκοπή. 9 μήνες είναι μεγάλη κούραση για αυτά που ούτε τα στοιχειώδη δεν μπορούν να κάνουν. Τα χρυσά μου ...
Δεν είπα αυτό. Είπα ότι δεν είναι φθηνό να έχεις φαντάρους.
Ακόμα και αν οι σκοποί ήταν στη θέση τους είναι πανεύκολο να τους ψαρώσεις.
Κάπως έτσι πέρασε ο άλλος απο την κεντρική πύλη και έκλεψε το Hummer απο ένα στρατόπεδο στη Χαλκίδα, είχε ράψει σήματα ταξίαρχου πάνω σε μια παραλλαγή, πιθανόν πάτησε και ενα σκατό στους σκοπούς με απειλές για Φ κτλ. και πέρασε σαν κύριος.
Κανονικά την πύλη την ανοίγει ο αξιωματικός πύλης (μόνιμος) μετά τις εργάσιμες ώρες.
Ο σκοπός στον όρχο απ' όπου κλάπηκε το Hummer δήλωσε ότι κοιμόταν στη σκοπιά του (επειδή ήταν κουρασμένος από το εξαντλητικό καθημερινό πρόγραμμα).
(απλά εκείνη την εποχή ήμουν φαντάρος κι εμείς είχαμε έκτακτα μέτρα ασφαλείας επειδή κλάπηκε το Hummer και είχε ακουστεί ότι αυτός ήταν βύσμα του τότε ΓΕΣ και πήρε άδεια... δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύει αυτό)
-
(δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο από τα εικονίδια εκφράζει καλύτερα τον προβληματισμό μου για αυτή την υποψηφιότητα).
-
Γουσταρω!!!Τον φανταζεσαι πρωθυπουργο;!!!!!!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
(σύνδεσμος)(δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο από τα εικονίδια εκφράζει καλύτερα τον προβληματισμό μου για αυτή την υποψηφιότητα).
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γουσταρω!!!Τον φανταζεσαι πρωθυπουργο;!!!!!!Έτσι είναι η δημοκρατία (στο χωριό μου τη λέμε βαζελίνη για την ακρίβεια)
-
Πάει για τρίτο κόμμα η ΝΔ.
Ας πρόσεχε ο Καραμανλής όταν πέρσι στην ΔΕΘ τους κάλυψε όλους και όταν ψήφισαν για τον Παυλίδη.
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Β' = ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΤΗΣ
Κι όμως νίκησε τον Αρχιερέα της διαπλοκής, δήθεν για να χώσει στη φυλακή τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Χρηματιστηρίου.
Όμως πάλι τα κουκούλωσε όλα και δεν έστειλε ούτε έναν στη Δικαιοσύνη. -
παμε ρε ζορο
θα τον ψηφισω!
-
Θέλω τον 'Ν' αρχηγό στη ΝΔ.
Εκεί πραγματικά θα πέσει το τρελό γέλιο!
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Έτσι είναι η δημοκρατία (στο χωριό μου τη λέμε βαζελίνη για την ακρίβεια)
Τοτε,το χωριο σας μπορει να επιστρεψει στην κυβερνηση του βουνου του.Δε θα μας λειψει
-
http://www.skai.gr/articles/news/techno ... %BF%CE%AE/
Η οδήγηση με το κάμπριο 'βλάπτει' την ακοήΗ οδήγηση ενός κάμπριου ( ) αυτοκινήτου είναι πιθανό να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στα αυτιά του οδηγού και των συνεπιβατών του, σύμφωνα με νέα αμερικανική μελέτη.
Η οδήγηση με ταχύτητες 80 έως 112 χλμ., εκθέτει τα αυτιά σε επίπεδα ήχου που πλησιάζουν αυτά ενός τρυπανιού.
Η συχνή έκθεση των αυτιών σε αυτά τα επίπεδα ήχου, που προέρχεται από το συνδυασμένο θόρυβο της μηχανής του αυτοκινήτου, της οδικής κυκλοφορίας και του ανέμου, μπορεί να προκαλέσει μέχρι και μόνιμη απώλεια ακοής, σύμφωνα με τους ερευνητές.
-
Θα συμφωνησω με το γελοιον του Ζορου, αλλα αναρωτιεμαι. Ο Σαμαρας, ο πατρονας της Βοζεμπεργκ και η κορη του δρακουλα ειναι λιγοτερο γελοιοι; Αν ναι με βαση ποιο σκεπτικο;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Θα συμφωνησω με το γελοιον του Ζορου, αλλα αναρωτιεμαι. Ο Σαμαρας, ο πατρονας της Βοζεμπεργκ και η κορη του δρακουλα ειναι λιγοτερο γελοιοι; Αν ναι με βαση ποιο σκεπτικο;Ο Ζορό μπορεί να σου αφησει και λιγο αιμα,η κορη του Δρακουλα ουτε σταγονα!
Ο Σαμαρας ουτε για γλάστρα δεν κανει.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]