Oct 5, 2009, 7:56 AM

Ο χρήστης Asimov έγραψε:
10,5!!!!
http://ekloges.ypes.gr/pages/index.html

Στα καθ' ημας, ο Τσιπρακος αξιοπρεπες 4,6 κι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλο ενα 0,4, μαζι κανουν ενα 5%, τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει

Το ΚΚΕ πρέπει να κάτσει και να προβληματιστεί λίγο. Το να υποχωρήσουν τα ποσοστά του, σε εκλογικές περιφέρειες όπως η Β' Πειραιά και η Β' Αθήνας και πιθανό και σε άλλες που δε γνωρίζω , δεν ήταν και ότι καλύτερο μπορούσε να του συμβεί.Στα αστικά κέντρα που τα προβλήματα είναι πολύ οξυμένα κάτι παίρνει. Στην επαρχία κοντεύει να εξαφανιστεί.
Και κάτι χαριτωμένα του τύπου 'κρατήσαμε τις δυνάμεις μας' που έλεγε μια τύπισσα χθες σε ένα τηλεοπτικό σταθμό, είναι ...για τον πολύ τον κόσμο. Ελπίζω να μην τα πιστεύουν ούτε οι ίδιοι. Είμαι πολύ περίεργος να δω τι κουκιά πήρε από τους νέους ψηφοφόρους

Αυτό το θέμα με τις εκλογές 2009 πρέπει να κρατηθεί ανοιχτό, προσθέτωντας ίσως στον τίτλο 'οι πρώτες 30 ημέρες μετά την 4/10'. Προβλέπεται κωμωδία ολκής. Ο ΓΑΠ εναντίον παλαιοκομματικών και άλλων τυρρανόσαυρων, συνωστισμός στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ (δώσε και μένα μπάρμπα), οι προσυνεδριακές διεργασίες στην ΝΔ ( Κόρη δράκουλα, Αβραμό, Σαμαράς, ίσως ο γράνας ως 4ος πόλος) Καρατζαφιόζης σε νέες ανεπανάληπτες ατάκες για το χάλι της δεξιάς παράταξης, ορκωμοσία κυβέρνησης, χειροφιλήματα στον Ιερώνυμο, έχει πράμα που σαλεύει.

το σίγουρο είναι ότι δε θα πλήξουμε