-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
10,5!!!!
http://ekloges.ypes.gr/pages/index.htmlΣτα καθ' ημας, ο Τσιπρακος αξιοπρεπες 4,6 κι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλο ενα 0,4, μαζι κανουν ενα 5%, τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει
Το ΚΚΕ πρέπει να κάτσει και να προβληματιστεί λίγο. Το να υποχωρήσουν τα ποσοστά του, σε εκλογικές περιφέρειες όπως η Β' Πειραιά και η Β' Αθήνας και πιθανό και σε άλλες που δε γνωρίζω , δεν ήταν και ότι καλύτερο μπορούσε να του συμβεί.Στα αστικά κέντρα που τα προβλήματα είναι πολύ οξυμένα κάτι παίρνει. Στην επαρχία κοντεύει να εξαφανιστεί.
Και κάτι χαριτωμένα του τύπου 'κρατήσαμε τις δυνάμεις μας' που έλεγε μια τύπισσα χθες σε ένα τηλεοπτικό σταθμό, είναι ...για τον πολύ τον κόσμο. Ελπίζω να μην τα πιστεύουν ούτε οι ίδιοι. Είμαι πολύ περίεργος να δω τι κουκιά πήρε από τους νέους ψηφοφόρουςΑυτό το θέμα με τις εκλογές 2009 πρέπει να κρατηθεί ανοιχτό, προσθέτωντας ίσως στον τίτλο 'οι πρώτες 30 ημέρες μετά την 4/10'. Προβλέπεται κωμωδία ολκής. Ο ΓΑΠ εναντίον παλαιοκομματικών και άλλων τυρρανόσαυρων, συνωστισμός στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ (δώσε και μένα μπάρμπα), οι προσυνεδριακές διεργασίες στην ΝΔ ( Κόρη δράκουλα, Αβραμό, Σαμαράς, ίσως ο γράνας ως 4ος πόλος) Καρατζαφιόζης σε νέες ανεπανάληπτες ατάκες για το χάλι της δεξιάς παράταξης, ορκωμοσία κυβέρνησης, χειροφιλήματα στον Ιερώνυμο, έχει πράμα που σαλεύει.
το σίγουρο είναι ότι δε θα πλήξουμε
-
Και να πόσο αντιπροσωπευτικό μπορεί να είναι κατά τόπους το εκλογικό μας σύστημα.......και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και άλλα παρόμοια ευτράπελα, όπως υπήρχαν και παλαιότερα....
Πιερία Νέα Δημοκρατία 42.32 % Ψήφοι 39,993 Έδρα 1 ΠΑ.ΣΟ.Κ 41.34 % Ψήφοι 39,062 Έδρες 3
Τόσο δύσκολο είναι να έχουμε απλή αναλογική με μία μόνο κατανομή;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
10,5!!!!
http://ekloges.ypes.gr/pages/index.htmlΣτα καθ' ημας, ο Τσιπρακος αξιοπρεπες 4,6 κι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλο ενα 0,4, μαζι κανουν ενα 5%, τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει
Το ΚΚΕ πρέπει να κάτσει και να προβληματιστεί λίγο. Το να υποχωρήσουν τα ποσοστά του, σε εκλογικές περιφέρειες όπως η Β' Πειραιά και η Β' Αθήνας και πιθανό και σε άλλες που δε γνωρίζω , δεν ήταν και ότι καλύτερο μπορούσε να του συμβεί.Στα αστικά κέντρα που τα προβλήματα είναι πολύ οξυμένα κάτι παίρνει. Στην επαρχία κοντεύει να εξαφανιστεί.
Και κάτι χαριτωμένα του τύπου 'κρατήσαμε τις δυνάμεις μας' που έλεγε μια τύπισσα χθες σε ένα τηλεοπτικό σταθμό, είναι ...για τον πολύ τον κόσμο. Ελπίζω να μην τα πιστεύουν ούτε οι ίδιοι. Είμαι πολύ περίεργος να δω τι κουκιά πήρε από τους νέους ψηφοφόρουςΚατι θα πηρε (η ΚΝΕ σε κατι τετοια ειναι εγγυηση), ομως με την Κανελλη και τους λοιπους δεν παει πουθενα, ενω η ηγεσια δεν εμπνεει.
Εμενα πιο πολυ με προβληματισε και με εξοργισε η σταση στα δεκεμβριανα... Θεωρω οτι τα τελευταια χρονια ο ρολος του ειναι υποπτος (συμμεριζομαι ομως τα οσα λεει ο γηραιος για το ΠΑΜΕ).
Νομιζω οτι υπαρχει καταπιεσμενη βαθια καπου μεσα στον ΣΥΝ (οχι στον ΣΥΡΙΖΑ) μια αλλη αριστερα, το κενο της οποιας, μεχρι να βρει τη διεξοδο της, δε μπορουν να καλυψουν οι ΝΑΡιτες για τους γνωστους λογους. -
Στο εκλογικό μου τμήμα ήρθε να ψηφίσει ο Καλυβάτσης
-
Τελευταία φορά που κοίταξα δεν εκλέγεται μαμώ την τρέλλα μου
Θα ήταν η αποθέωση του σουρεαλισμού.Να λέει ο ΓΑΠ στη βουλή 'εμεις λέμε μόνο αλήθειες' και από κάτω να χειροκροτά ο ορθοπεδικός.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Επίσης, βγαίνει βουλευτίνα η Άννα Νταλάρα, και το κοινό προτίμησε να στηρίξει Πολύδωρα, Γιακουμάτο, Καμμένο αντί για Άρη Σταθάκη. Άβυσσος η ψυχή.......
Δε θα ήταν πολύ ωραίο να ήταν ανεξάρτητη η σταυροδοσία από την ψήφο κόμματος;
H Aννα Νταλαρα βγηκε γιατι πηρε φορα το ΠΑΣΟΚ αλλα ας εχει και αυτη την ευκαιρια της (ελπιζουμε οτι δεν εχει αναγκη να κλεψει),ο Αρης Σταθακης ειχε την ευκαιρια του τοσα χρονια,περα απο το να παριστανει τον γκρινιαρη (κατι που εκανε και πριν εκλεγει βουλευτης) δεν καταφερε κατι χειροπιαστο,άρα σπιτι του.
Ο Καμμενος ειναι παρεξηγημενη περιπτωση,παρουσιαζεται ως αιμοσταγης ακροδεξιος αλλα προσέφερε εργο από την θεση του υφυπουργού.
Ο Πολυδωρας διορισε αγροφυλακες ,οποτε τα παλια και νεα πελατάκια τον ψηφισαν. -
Τί είδα μόλις τώρα στην ΝΕΤ. Ο Boy George είπε ότι τα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα θα έχουν ελληνική υπηκοότητα?
-
το αστειο ειναι οτι και να συνεργαζοντουσαν Ν.Δ - ΛΑΟΣ παλι θα εχαναν
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τί είδα μόλις τώρα στην ΝΕΤ. Ο Boy George είπε ότι τα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα θα έχουν ελληνική υπηκοότητα?ναι το είχε πει και προεκλογικά. Προσωπικά με βρίσκει σύμφωνο.
-
Δεν θα χρειαστεί να αλλάξω και τοποθεσία κάτω από το avatar...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τί είδα μόλις τώρα στην ΝΕΤ. Ο Boy George είπε ότι τα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα θα έχουν ελληνική υπηκοότητα?Ισχύει στις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Μεγ. Βρετανία, δε βλέπω γιατί όχι και στην Ελλάδα. Πολύ σωστό.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τί είδα μόλις τώρα στην ΝΕΤ. Ο Boy George είπε ότι τα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα θα έχουν ελληνική υπηκοότητα?
Ισχύει στις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Μεγ. Βρετανία, δε βλέπω γιατί όχι και στην Ελλάδα. Πολύ σωστό.
+Νοτιος Αφρικη.Τα ξαδερφια μου που εχουν γεννηθει εκει εχουν διπλη υπηκοοτητα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ισχύει στις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Μεγ. Βρετανία, δε βλέπω γιατί όχι και στην Ελλάδα. Πολύ σωστό.
+1, ένα βήμα για την ένταξη των παιδιών στην κοινωνία είναι και αυτό. Αλλά δεν πρέπει να μείνει εκεί.
-
Τιγκάραμε με ρωσοπόντιους που ήρθαν από το πουθενά πήραν δάνεια και σπίτια που ακόμα να πληρώσουν, έχουμε γεμίσει με πακιστανούς, ιρανούς και κάθε λογής ανεπτυγμένους ανθρώπους να μας έρθουν και τα παιδιά τους να ψάχνουμε να βρούμε έλληνες μετά με το σταγονόμετρο. Δεκτή κάθε άποψη απλά προσωπικά διαφωνώ. Δεν έχω κάτι με τους ανθρώπους, άμοιροι άνθρωποι είναι πεινασμένοι , ψυχές που περιφέρονται στο πουθενά. Αλλά και εμείς εδώ είμαστε μια ιδιόμορφη χώρα με τα δικά προβλήματα μεταξύ των οποίων και πληθησμιακά (βλ, κακούς γείτονες κλπ) δεν θα σώσουμε εμείς τον κόσμο. Ας σώσουμε πρώτα τη χώρα που την βλέπω για φούντο
-
Εφόσον αυτό συνεπάγεται και εγγραφή στους Στρατολογικούς καταλόγους και υποχρέωση θητείας καλώς. Αλλιώς η όλη ιστορία θα ξαναδημιουργήσει 'Έλληνες' δύο ταχυτήτων.
-
Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο αυτό που θέλει να κάνει ο ΓΑΠ. Άλλωστε υπάρχει και αυτό:'Έλληνες εισίν οι της ημετέρας παιδείας (συμ)μετέχοντες'.Το είχε πει ο γνωστός 'ανθέλλην' Ισοκράτης και έτσι ευτυχώς γλυτώνουμε(;) από την ακατάσχετη παπαρολογία των λαοτιανών και του ηγέτη τους με το ελληνοπρεπέστατο επώνυμο.
-
@ QsisVTS
Το πόσο καλά θα περάσεις εφορευτική επιτροπή εξαρτάται και από τους τοπικούς και τον Δικαστικό Αντιπρόσωπο. Συνήθως ο 2ος αναλαμβάνει τα έξοδα για το φαγητό και τα νερά και αυτά δεν είναι premier των Goody's αλλά κάτι καλύτερο.
Για τον όγκο της δουλειάς απλά έτσι είναι.
Για να γλυτώσεις τα λάθη στην καταμέτρηση των σταυρών το καλύτερο σύστημα είναι οι 5άδες όπου αναγράφονται τα νούμερα των ψηφοδελτιών.
Για το σάλιωμα και εγώ παραλίγο να το κάνω το ατόπημα και δεν ήμουν και παππούς. Ο καλύτερος τρόπος (γλυτώνεις το 90% του σαλιώματος) είναι να τους ενημερώνεις ότι ο φάκελος έχει αυτοκόλλητο.
ΥΓ. Δεν είναι επίταξη εργασίας η συμμετοχή στην εφορευτική επιτροπή.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
σωστό μου ακούγεται... +1
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Εφόσον αυτό συνεπάγεται και εγγραφή στους Στρατολογικούς καταλόγους και υποχρέωση θητείας καλώς. Αλλιώς η όλη ιστορία θα ξαναδημιουργήσει 'Έλληνες' δύο ταχυτήτων.Οπως υπηρετουν και οι rosopont ? Που πινουν βοτκες και πλακωνονται με τα καραβανια* στα κεντρα και μετα τους δινουν αδεια μεχρι την απολυση τους?
Καλά ολα αυτα αλλά εμεις δεν ειμαστε δυστηχως ουτε ΗΠΑ, ουτε Γαλλια... Ας γινουμε χωρα πρώτα, γιατι ειμαστε ενα βημα πριν το φουντο, και μετα βλεπουμε.
- Αυτο μου αρεσε παντως
-
Εγώ είχα εφορευτική μόνο έναν. Όλοι οι άλλοι έφεραν χαρτιά από γιατρούς..... Αρρώστησαν όλοι μαζί
Τα φαγητά τα καλύπτει ο δήμαρχος. Αν είναι κιμπάρης τρως καλά αν είναι τσίπης τρως πούλο
Αυτό που μου έκανε τρομερά αρνητική εντύπωση είναι η κακία στα πρόσωπα του κόσμου και η αγένεια. Ελάχιστοι είπαν καλημέρα και ΄΄χάρισαν΄΄ ένα χαμόγελο παρόλο που ήμουν ευγενέστατος σε όλους και χαμογελαστός έτοιμος ανά πάσα στιγμή να προσφέρω τη βοήθειά μου χωρίς να ξαποστάσω ούτε λεπτό και με ένα πρεμιέρ όλη μέρα . Πέρα από το πώς μας κοιτούσαμ με μίσος και υποψία τα ακούσαμε και από μερικούς -ες που περίμεναν 5 λεπτά όταν πλάκωσαν όλοι μαζί, κλασσικά μετά την εκκλησία
Υπήρχαν και ελάχιστοι ευγενικοί και πρόσχαροι άνθρωποι που τους χάρηκε η ψυχή μου.
Τόσο κοστίζει ένα καλημέρα , ένα χαμόγελο και λίγη ευγένεια. Σκατολαός
Εκλογές 2009