-
Εδω ειναι ενα σκιτσο που αφορα τον αντικαταστατη του 206
http://www.autoscoops.be/scanpeug207.jpgκαι αυτες ειναι ενα δειγμα του πως περιπου θα ειναι το 2007
-
http://www.autoscoops.be/scanpeug207.jpgκαι αυτες ειναι ενα δειγμα του πως περιπου θα ειναι το 2007
-
-
Χμμμ... Ενδιαφέρον... Βέβαια, έχουμε ακόμα καιρό μέχρι την παρουσίασή του (2005), οπότε μπορεί αυτές οι εικόνες να μην μοιάζουν ακριβώς με το τελικό...
Πάντως έχει πολλές ομοιότητες με το 407.
2 είναι αυτά που με χαλάνε:-
Αυτή η μούρη... Εντάξει, δεν με χαλάει και τόσο πολύ, αλλά πολύ μεγάλο στόμα βρε παιδάκι μου... Τι έχεις κάτω από το καπό; V8;;; (χμμμμ... ). Στο 407, πιστεύω ότι πάει περισσότερο αυτή η μούρη, κι ας μην έχει V8
-
Δάπεδο από C3/C2... Ελπίζω η Peugeot να καταφέρει να ρυθμίσει σωστά τις αναρτήσεις τους, γιατί η Citroen δεν τα κατάφερε...(τουλάχιστον στο C3)...
Πάντως το MPV μου αρέσει περισσότερο από το hatchback... Λέτε να έχω αρχίσει να σοβαρεύω;;;
-
-
Μάλλον το σκίτσο έχει μία δόση υπερβολής... Τόσο μεγάλη μούρη κ φώτα;;; Δεν ξέρω αλλά δεν μου κάθεται καλά στην όψη. Αν εξαιρέσεις αυτές τις λεπτομέριες (;) μια χαρά είναι. Από μακριά φωνάζει 'Peugeot' !
-
Σε λίγο τα μπροστινά φώτα θα ενωθούνε με τα πίσω
Πάντως -προσωπική μου γνώμη- ενας τέτοιου είδους σχεδιασμός με στοιχεία υπερβολής (φώτα & τεράστια εισαγωγή αέρα) τα οποία ΔΕΝ εξυπηρετούν τίποτα θα είναι βραχύβιος. Μακροπρόθεσμα μόνο ότι εχει σχεδιαστεί με την λογική του form follows function γίνεται διαχρονικό, ειδάλλως το μόνο που μπορεί να φτάσει είναι το επίπεδο του future retro (όπως πχ τα φτερά των Cadillac στα 50s)
-
Aυτό που βλέπω είναι ένα Renault Scenic !!!
Πάντως το βρίσκω ελκυστικό και μου αρέσει...
-
Όσο περνάει ο καιρός οι φωτογραφίες που βγαίνουν είναι και χειρότερες. Μου φαίνεται θα το πουλήσω το 206 να πάρω ένα άλλο 206 να έχω για αρκετό καιρό ακόμα...
Αυτή η Peugeot με απογοητεύει, το 307 δε μου αρέσει, το 107 δε καλύτερα να μη το βλέπω στο δρόμο γιατί συγχύζομαι (αντικαταστάτης του 106, αντε να τον κάνουν και ραλί τον κουβά ...με συρόμενη πίσω πόρτα ). Το 407 μου φαίνεται καλό, τουλάχιστον ξεχωρίζει. Δεν είναι ανάγκη όμως να χώνουμε τις γκουμούτσες τα φώτα σε όλα τα μοντέλα! -
Plz μην το ψηλώσετε το 207 σε σχέση με το 206...οι δίμετροι ας ψωνίσουν επιτέλους από άλλη μάρκα (μην το πάρει κανείς προσωπικά ). Κάποιοι γουστάρουν να στριμώχνονται, δεν έχουν δικαιώματα αυτοί?
-
Ο χρήστης christopher έγραψε:
Κάποιοι γουστάρουν να στριμώχνονται, δεν έχουν δικαιώματα αυτοί?Ας πάρουν ...ιαπωνικό!
-
-
Ρε παιδιά τα φώτα απο που τα πήραν;;; Απο κανένα SCANIA και είναι τόσο μεγάλα;;;
-
Τα πίσω φώτα είναι όπως του scenic......Σχεδον ολόιδια
-
Και εμένα μου αρέσει. Μόνη ένσταση το 'στομα' μπροστά. Και κάτι άλλο, όλο και πιο ψηλά τα κανουνε τα αυτοκίνητα. Σε λίγο οι φορτηγατζήδες θα αγοράζουν τράκτορα......207!
-
Πολύ πολύ καλό το βρίσκω.
Καμιά φωτό από το πίσω μέρος ? -
Σε αυτή την έκδοση μοιάζει πάρα πολύ με το υπάρχον.... ειδικά από το πλάι μπορεί να τα μπερδέψεις.
Και εγώ ελπίζω να μην το ψηλάσουν, άλλωστε βολεύονται και οι ψηλοί σε αυτό....>Ο χρήστης christopher έγραψε:(αντικαταστάτης του 106, αντε να τον κάνουν και ραλί τον κουβά ...με **συρόμενη πίσω πόρτα **:evil: )
Η συρόμενη πόρτα δεν είναι πίσω είναι η μοναδική και μάλλον πιάνεται για μπροστινή και όχι πισινή! Το 1007 αποτελεί επιπλέον μοντέλο ειδικού πολυμορφικού χαρακτήρα και δεν είναι ο αντικαταστάτης του 106. Υποτίθεται ότι θα βγει και 2007 μοντέλο που θα είναι το αντίστοιχο για το 207.... Το πότε θα βγει το απλό 107 που θα αντικαταστήσει το 106 οπότε και αναμένεται σπόρ έκδοση δεν το γνωρίζω.
-
Πληροφορίες για το 107 υπάρχουν εδώ...
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=7724...ενώ για το 2007 στη κορυφή αυτής της σελίδας.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
(αντικαταστάτης του 106, αντε να τον κάνουν και ραλί τον κουβά ...με **συρόμενη πίσω πόρτα **:evil: )
Η συρόμενη πόρτα δεν είναι πίσω είναι η μοναδική και μάλλον πιάνεται για μπροστινή και όχι πισινή! Το 1007 αποτελεί επιπλέον μοντέλο ειδικού πολυμορφικού χαρακτήρα και δεν είναι ο αντικαταστάτης του 106. Υποτίθεται ότι θα βγει και 2007 μοντέλο που θα είναι το αντίστοιχο για το 207.... Το πότε θα βγει το απλό 107 που θα αντικαταστήσει το 106 οπότε και αναμένεται σπόρ έκδοση δεν το γνωρίζω.
Έχεις δίκιο, όταν το έγραψα είχα την εντύπωση ότι αλλάζει η ονομασία των Peugeot (έτσι έλεγε ένα τοπικ) και θα είναι από Χ0Χ σε Χ00Χ. Φυσικά αυτό ισχύει μόνο για τα πολυμορφικού χαρακτήρα αυτοκίνητα της εταιρείας. Πάντως αν συνεχίσει αυτή τη φιλοσοφία με πολυμορφικές και πιο 'χαμηλές' εκδόσεις για όλα τα νούμερα (τουλάχιστον 1,2,3) τότε την παραδέχομαι...
-
Ομορφο και αυτό...
Σκέψου να τρακάρεις και να χρειάζεται να αλλάξεις αυτά τα φανάρια...μισό στρέμμα είναι..!
Ιδιοι καθρέπτες με του 107 και η απορία ίδια...γιατί τους έκαναν έτσι..?Πολύ έξω δεν είναι..?
Μήπως όταν παρκάρεις να στους παίρνουν παραμάζωμα...και να πληρώνεις..?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Aυτό που βλέπω είναι ένα Renault Scenic !!!Έχεις δίκιο το 2007 μοιάζει αρκετά... Εμένα τώρα μου φέρνει πιο πολύ στην A-class ειδικά στην πλάγια από πίσω φωτό! Είναι και σε αντίσοιχο μέγεθος.....
Τουλάχιστον ελπίζω με αυτά τα Χ00Χ μοντέλα να εκτονωθούν κάπως ώστε να συνεχίσουν να βγάζουν κανονικά χαμηλά αυτοκίνητα για όσους θέλουν να συναχίσουν να οδηγάνε αυτοκίνητο και όχι βάρκα....(κακιούλα....)
Peugeot 207 2006