-
H Όλγα Κεφαλογιάννη σχεδόν σίγουρα θα βγεί στο Ρέθυμνο αλλά στα Χανιά παίζει και να μη βγει ο Μαρκόγιαννης
-
Arrows, το ίδιο έλεγαν και για το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ. Τελικά αντί για 8+, έκανε 5,5 και πολύ του ήταν.
rx8, όταν διάβαζες ότι οι ΗΠΑ 'ανησυχούν' από τη μια για τους αγωγούς, από την άλλη για το μη γρήγορο και επωφελές για τις ίδιες κλείσιμο των συμφωνιών για αγορά αεροσκαφών (το σχετικό thread του φόρουμ ακόμα χάσκει ανοιχτό) και έχουν ένα μάτσο βολικούς πολιτικούς να περιμένουν τον χοντρό να πέσει σαν καρπούζι, δεν σου έκανε εντύπωση; Δεν είναι ο Κωστάκης ο Κίτσος Τζαβέλλας, αλλά δεν φημολογήθηκε καν ότι ήταν 'ο άνθρωπός τους'.
Δεν ξέρω αν συνηθίζεται, αλλά σύντομος λόγος νικητή εκλογών διαβασμένος από χαρτί δεν μου κάθεται καλά. Πες ρε παιδί μου κάτι κι ας κάνεις σαρδάμ, κι ας πεις για κάλτσες και σοσόνια, κάνε μια προσπάθεια.
Τέλος πάντων, συντάσσομαι μ' αυτό που γράφει ο pik. 'απο εκει και περα το αποτελεσμα σεβαστο ο λαος μιλησε και μαζι με ολους και εμεις ολοι αρα και εγω.'
-
Δηλαδη καποιοι ειδατε τον Καραμανλη να ασκει συγκεκριμενη εξωτερικη πολιτικη;
Ναι ειπε στον αμερικανικο αγωγο,ναι ειπε στον ρωσικο,και ναι θα ελεγε και σε εναν τριτο εαν υπηρχε.
Με την Μακεδονια η γνωστη αδιεξοδη πολιτικη,και με την Κυπρο μακρια και αγαπημενοι.
Overall δεν πηγαμε ασχημα εξωτερικα, και αυτο οφειλεται στον Μολυβιατη κυριως.Στο εσωτερικο που οργιαζανε Σουφλιας,Βουλγαρακης και σία ηταν το ΜΕΓΑΛΟ προβλημα,η χωρα ειχε παραδοθει προς σοδομισμο στους νταβατζήδες και στις συντεχνιες.
-
άσχετο:
είδα σε avatar τον υπέρτατο dude-Lebowski και έπρεπε να ανατρέξω στη συγκεκριμένη σκηνή με τον Jesus να δινει ρεστα http://www.youtube.com/watch?v=IONyLZn0pLI (HQ) -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Arrows, το ίδιο έλεγαν και για το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ. Τελικά αντί για 8+, έκανε 5,5 και πολύ του ήταν.rx8, όταν διάβαζες ότι οι ΗΠΑ 'ανησυχούν' από τη μια για τους αγωγούς, από την άλλη για το μη γρήγορο και επωφελές για τις ίδιες κλείσιμο των συμφωνιών για αγορά αεροσκαφών (το σχετικό thread του φόρουμ ακόμα χάσκει ανοιχτό) και έχουν ένα μάτσο βολικούς πολιτικούς να περιμένουν τον χοντρό να πέσει σαν καρπούζι, δεν σου έκανε εντύπωση; Δεν είναι ο Κωστάκης ο Κίτσος Τζαβέλλας, αλλά δεν φημολογήθηκε καν ότι ήταν 'ο άνθρωπός τους'.
Δεν ξέρω αν συνηθίζεται, αλλά σύντομος λόγος νικητή εκλογών διαβασμένος από χαρτί δεν μου κάθεται καλά. Πες ρε παιδί μου κάτι κι ας κάνεις σαρδάμ, κι ας πεις για κάλτσες και σοσόνια, κάνε μια προσπάθεια.
Τέλος πάντων, συντάσσομαι μ' αυτό που γράφει ο pik. 'απο εκει και περα το αποτελεσμα σεβαστο ο λαος μιλησε και μαζι με ολους και εμεις ολοι αρα και εγω.'
να ρωτήσω ρε παιδιά, τις συμφωνίες για τα φ16 ποιός στο διάολο τις έκλεισε σε βάρος του γιουροφάιτερ? κάνω λάθος? δε το θυμάμαι το θρεντ
-
The dude abides...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Να το λες Μακάρι να βγω ψεύτης, δεν έχω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια σε κάποιο από τα 2 μεγάλα κόμματα αλλά εφόσον δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από το δικομματισμό, καλό είναι να εναλλάσσονται στην εξουσία ώστε να μην γίνουν υπερβολικά αλαζονικά (βλ. ΠΑΣΟΚ, 1981-1990/1993-2004)
ζητείται ελπίς...
Ακριβώς drifter. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση, την οποία ούτε στηρίζω, ούτε ανέχομαι...χρόνια προσπαθώ να πείσω κόσμο.....ότι η ψήφος οπουδήποτε πλην των δύο μεγάλων ΔΕΝ είναι χαμένη............μάταια όμως........
Τι θα κάνουμε;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
... αλλά στα Χανιά παίζει και να μη βγει ο ΜαρκόγιαννηςΑπό ό,τι φαίνεται δεν παίζει.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Arrows, το ίδιο έλεγαν και για το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ. Τελικά αντί για 8+, έκανε 5,5 και πολύ του ήταν.
rx8, όταν διάβαζες ότι οι ΗΠΑ 'ανησυχούν' από τη μια για τους αγωγούς, από την άλλη για το μη γρήγορο και επωφελές για τις ίδιες κλείσιμο των συμφωνιών για αγορά αεροσκαφών (το σχετικό thread του φόρουμ ακόμα χάσκει ανοιχτό) και έχουν ένα μάτσο βολικούς πολιτικούς να περιμένουν τον χοντρό να πέσει σαν καρπούζι, δεν σου έκανε εντύπωση; Δεν είναι ο Κωστάκης ο Κίτσος Τζαβέλλας, αλλά δεν φημολογήθηκε καν ότι ήταν 'ο άνθρωπός τους'.
να ρωτήσω ρε παιδιά, τις συμφωνίες για τα φ16 ποιός στο διάολο τις έκλεισε σε βάρος του γιουροφάιτερ? κάνω λάθος? δε το θυμάμαι το θρεντ
Aναφέρομαι σε νεότερη αγορά, αυτή που λες ήταν λύση ανάγκης, για να κλείσουν άμεσα τρύπες.
Περισσότερα εδώ. Μη δώσεις μεγάλο βάρος στις 'εκτιμήσεις' των -πάντα- έγκριτων αρθρογράφων, αλλά στους αριθμούς των αεροσκαφών που έπρεπε και πρέπει να αγοραστούν. Καμιά 30ριά πήρε κάπου στο 2005-6006 η Ελλάς. -
Μεχρι και η Πετρουλα πανυγηριζει και ειναι ''ντυμενη'' σεμνα και ταπεινα
-
καλη επιτυχια στον ΓΑΠ τη πρωθυπουργαρα μας! πραγματικα ελπιζω να κωλοφαρδιστει και η χωρα να περασει τα επομενα 2 χρονια με τις λιγοτερες δυνατες απωλειες...
ο κωστακης απετυχε και καλως αποχωρει...ειχε ευκαιρια αλλα προτιμησε να παιζει κρυφτο!οποτε καλως φευγει και με αυτη τη διαφορα!
επισης, η ΕΕ προσευχομαι ναναι καλη μαζι μας!
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Να το λες Μακάρι να βγω ψεύτης, δεν έχω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια σε κάποιο από τα 2 μεγάλα κόμματα αλλά εφόσον δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από το δικομματισμό, καλό είναι να εναλλάσσονται στην εξουσία ώστε να μην γίνουν υπερβολικά αλαζονικά (βλ. ΠΑΣΟΚ, 1981-1990/1993-2004)
ζητείται ελπίς...
Ακριβώς drifter. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση, την οποία ούτε στηρίζω, ούτε ανέχομαι...χρόνια προσπαθώ να πείσω κόσμο.....ότι η ψήφος οπουδήποτε πλην των δύο μεγάλων ΔΕΝ είναι χαμένη............μάταια όμως........
Τι θα κάνουμε;
ενω αμα παει στο λαος και στο κκε η στους οικολογους κατι θα γινει ε;
αληθεια πιστευεις οτι αυτα τα μικρα και ανευθυνα κοματα μπορουν να κυβερνησουν και να λυσουν σοβαρα προβληματα ,ιδιαιτερα τα εξωτερικα;εγω τρομαζω στην ιδεα.
-
Μολις γυρισα
Τι τρολαρισμα ειναι αυτο, ρε ντριφτυ τι εχεις κανει εδω ?
Δεν προλαβαινω να διαβαζω σελιδες
ΓΑΠ πρωτη φορα ψηφισα εσενα και το κομμα σου και γαμηθηκες 10 μοναδες διαφορα?
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ενω αμα παει στο λαος και στο κκε η στους οικολογους κατι θα γινει ε;
αληθεια πιστευεις οτι αυτα τα μικρα και ανευθυνα κοματα μπορουν να κυβερνησουν και να λυσουν σοβαρα προβληματα ,ιδιαιτερα τα εξωτερικα;εγω τρομαζω στην ιδεα.
Κάπως πρέπει να γίνει η τομή. Ελπίζω όχι με ΛΑΟΣ βέβαια. Και σίγουρα, όταν είναι έξω από τον 'χορό' της εξουσίας, εύκολα λένε διάφορα όλοι τους.
Όμως κάποτε ο τόπος πρέπει να βγει από το τέλμα. Συντηρητικοί και προοδευτικοί υπάρχουν παντού.... μόνο οι δεύτεροι μπορούν να μας σώσουν, αρκεί να καταλάβουν ότι υπάρχει κάτι που τους ενώνει, κόντρα στην ηλίθια κάθετη διαίρεση δεξιάς-κέντρου-αριστεράς.
Προοδευτικοί του τόπου, ενωθείτε...
Μόνο με εσάς θα πάμε μπροστά... -
Πρώτον συγχαρητήρια στους Πράσινους που πήραν την εξουσία αν και δεν ήταν τελικά τόσο δύσκολο. Δύο έτη πλύσιμο εγκεφάλου από τα ΜΜΑ ήταν αρκετό.
Ας προσέχατε παίδες των μπλε. Τι τα ήθελε ο Χοντρός τα βέτο... Δεν καθόταν στον Μπαϊρακτάρη για κανένα Σουβλάκι πήγε στο Βουκουρέστι.
Κλάμα στον Περισσό. Όταν με τέτοια ξεμαλιάσματα δεν μπορούν να υπερβούν το ποσοστό του 2007.
ΛΑΟΣ η 4η δύναμη ....
ΣΥΡΙΖΑ με τον Τσίπρα στα Βουλευτικά έδρανα....
Οικ. Πράσινοι... ευτηχώς δεν βγήκαν...
Εκλογές σε 6 μήνες με τη Ντόρα στο τιμόνι της ΝΔουλάς και με το ΠΑΣΟΚ να πέρνει μετά βίας 155 έδρες με το Νόμο του +50.
ΥΓ. Για τα περί Αμερικανικού Δακτύλου... Θα δούμε τι θα πιάσει ο Γεωργάκης.....
-
Εκλογές σε 6 μήνες με τη Ντόρα στο τιμόνι της ΝΔουλάς και με το ΠΑΣΟΚ να πέρνει μετά βίας 155 έδρες με το Νόμο του +50.
Τώρα που το ρεγάλο στον πρώτο είναι +40 πάει για 160 έδρες, με +50 θα βγάλει 155 με το ζόρι?
Και με τη Θοδώρα απέναντί του?
Δεν αντελήφθην τον συλλογισμό.Κάνε explain. -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Εκλογές σε 6 μήνες με τη **Ντόρα **στο τιμόνι της ΝΔουλάς ...
Θες να πέσει ο σέρβερ Χρήστο?
Η επιστροφή του Δράκουλα με 'θηλυκό' παρουσιαστικό.
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Μεχρι και η Πετρουλα πανυγηριζει και ειναι ''ντυμενη'' σεμνα και ταπεινα
H γρια διπλα τι ρολο παιζει τη τσατσα της Πετρουλας(ΠΑΣΟΚ)???????
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Πρώτον συγχαρητήρια στους Πράσινους που πήραν την εξουσία αν και δεν ήταν τελικά τόσο δύσκολο. Δύο έτη πλύσιμο εγκεφάλου από τα ΜΜΑ ήταν αρκετό.Βασικα αυτο το φανταστηκες φυσικα... Ο Γιωργακης αν κατι ετρωγε απο τα media ηταν θαψιμο! Αλλωστε ηταν μονιμα φυτεμενος και στις στατιστικες! Τα Media ποτε δεν τον προμοταρισαν! Ta media αν κατι ανεδειξαν ηταν τα εργα και ημερες της ΝΔ που ξεκολλωθηκε να τους δινει συνεχως καυτες ειδησεις με απατες σκανδαλα κλπ... Δεν ηταν ο Γιωργος που αναδειχθηκε, δεν ηταν καποια ικανοτητα δικη του που τον εφεραν στην παρουσα θεση, αλλα η πληρη ακυβερνησια σε ολα τα επιπεδα του Κωστακη.
Να κερασω κανα μπαλσαμικο?
-
ξεχαστε την ντορα.
ο επομενος προεδρος την ν.δ ειναι ο σαμαρας.
Εκλογές 2009