-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Τώρα το πρωί χρειάστηκε να κάνω ένα καλό φρενάρισμα -από βλακεία μου - και δεν έπιασε ούτε καν το ABS. Καμάρωσα για τα Conti PC2 που έχω . Μέχρι στιγμής μια χαρά μου φαίνονται, πολύ καλύτερα από τα Michelin που είχα παλαιότερα. Ας είναι καλά ο drdino που μου τα συνέστησε.Tα φρέσκα λάστιχα είναι μεγάλη υπόθεση...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
πρεπει να ηταν φουλ σκονισμενα γιατι και εμενα ψαρευε αρκετα...μάλλον τα λαστιχα θα ήταν για αλλαγή
-
καλημέρα σε όλους!!
έχετε να προτείνετε service για BMW (116i) αξιόπιστο και οικονομικότερο από τα 2 μεγάλα γνωστά ονόματα της πόλης. έχω βαρεθεί να πληρώνω κερατιάτικα. εννοείται φυσικά πως ότι πληρώνεις παίρνεις στη ζωή αλλά νομίζω πως παραχρεώνουν οι 'επίσημες¨αντιπροσωπείες.
αναμένω προτάσεις
ευχαριστώ εκ των προτέρων -
εμ οταν παιρνεις bmw και τλπ..πρεπει να το ειχες σκεφτει πιο πριν και να εβλεπες ποσο παει η συντηρηση της .
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
πρεπει να ηταν φουλ σκονισμενα γιατι και εμενα ψαρευε αρκετα...Εχεις τα Toyo και ψαρευεις... Που να βαλεις και Kirlagitsi... παραγαδια θα ριχνεις!
Αντε κουνησου... ο Kirlagitsis σε περιμενει, θελει να παρει εκεινο το κοτερακι για το 2010
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
εμ οταν παιρνεις bmw και τλπ..πρεπει να το ειχες σκεφτει πιο πριν και να εβλεπες ποσο παει η συντηρηση της .thanx για το Hint......
αλλά κάποια υπόδειξη για σωστό και οικονομικό service υπάρχει??? -
Ο χρήστης argic έγραψε:
καλημέρα σε όλους!!
έχετε να προτείνετε service για BMW (116i) αξιόπιστο και οικονομικότερο από τα 2 μεγάλα γνωστά ονόματα της πόλης. έχω βαρεθεί να πληρώνω κερατιάτικα. εννοείται φυσικά πως ότι πληρώνεις παίρνεις στη ζωή αλλά νομίζω πως παραχρεώνουν οι 'επίσημες¨αντιπροσωπείες.
αναμένω προτάσεις
ευχαριστώ εκ των προτέρωνΗρακλής στο Φοίνικα, κάπου χωμένος πίσω από το Καρφουρ. Αύριο που θα ψάξω την κάρτα του θα σου στείλω και το τηλέφωνο
-
Ο χρήστης argic έγραψε:
καλημέρα σε όλους!!
αναμένω προτάσεις
ευχαριστώ εκ των προτέρωνΚάνε έναν κόπο και γράψου στο forum των παιδιών με BMW.
Εχουν αναλύσει κάθε πιθανό συνεργείο BMW στην πόλη με πολλά reviews, τιμές κτλ.Y.ΓΟταν λες τα 2 μεγάλα ονόματα εννοείς φαντάζομαι Τρικαλιώτη κ Αδαμίδη;
Eδώ και καιρό και ο Παπαδόπουλος έχει μπει στο επίσημο δίκτυο. -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
πρεπει να ηταν φουλ σκονισμενα γιατι και εμενα ψαρευε αρκετα...
μάλλον τα λαστιχα θα ήταν για αλλαγή
ποιο καινουργια δεν γινεται να ειναι... .ακομη εχουν τα χρωματα πανω τους
-
Ο χρήστης argic έγραψε:
καλημέρα σε όλους!!
αναμένω προτάσεις
ευχαριστώ εκ των προτέρωνεχεις πμ
-
Σήμερα βγαίνοντας από μαλακοπή στον περιφεριακό με κατευθυνση προς τα δυτικά σε εκείνη τη μακράς διαρκείας δεξιά στροφή θυμήθηκα ότι το κλιό(185/60/14) με πάνω από 45 χαω γλιστρούσε με τα 4. Τώρα το φόκους(205/55/16) με 50 χαω δεν γλιστρούσε, αλλά το esp δούλευε συνέχεια
Φαντάζομαι ο thanix θα βγαίνει με τις πόρτες από εκεί -
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Φαντάζομαι ο thanix θα βγαίνει με τις πόρτες από εκεί
Με παρακολουθουν???
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Φαντάζομαι ο thanix θα βγαίνει με τις πόρτες από εκεί
Με παρακολουθουν???
Τσουκ, με αφορμή τη περιγραφή στην είσοδο της νεάπολης, το είπα κι εγώ.
#106_4_ever, -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Σήμερα βγαίνοντας από μαλακοπή στον περιφεριακό με κατευθυνση προς τα δυτικά σε εκείνη τη μακράς διαρκείας δεξιά στροφή θυμήθηκα ότι το κλιό(185/60/14) με πάνω από 45 χαω γλιστρούσε με τα 4. Τώρα το φόκους(205/55/16) με 50 χαω δεν γλιστρούσε, αλλά το esp δούλευε συνέχεια
Φαντάζομαι ο thanix θα βγαίνει με τις πόρτες από εκείΝα αλλάξεις γραμμή και να πλησιάσεις στην εσωτερική, θα ενθουσιαστείς. Βέβαια, είναι λίγο αγχωτικό λόγω πλάτους του Focus, αλλά αξίζει τον κόπο. Με 195/65/15 σε Focus σαν το δικό σου χωρίς ESP, τα 50 γλιστράνε, αλλά θέλω να το δω και με φρέσκα. Αν είχες το Κλιό (τι λάστιχα;) , πήγαινε και με παραπάνω.
*Τη στροφή την ξέρω λίγο καλύτερα από την παλάμη μου.
-
Ερχόμουν από την εθνική στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη και πέτυχα 2 καραμπόλες με αποτέλεσμα καθυστερήσεις. Η μια μόλις είχε γίνει στον κόμβο για τον καινούριο περιφερειακό (4-5 αυτοκίνητα) και μετά από 2 km είχε και άλλη καραμπόλα πριν τα φανάρια στον Αδαμίδη αλλά εκείνα (3 αυτοκίνητα και ένας που έφευγε με διαλυμένη μούρη) τα μαζεύανε. Μάλλον μόνο υλικές ζημιές, δεν ήταν τόσο σοβαρά χτυπημένα τα αυτοκίνητα και στις 2 καραμπόλες.
-
Πολυ μπατσαρια σημερα. Τι παιζει?
(Μακαρι να βλεπανε τον τυπο που εβαλε οπισθεν στην εξοδο Αγ. Παυλου γιατι ξεχασε να στριψει.)
-
Χθες πέρασα από Β. Γεωργίου και είδα ότι άνοιξε η εσοχή και το φανάρι για τη δεξιά στροφή στην Γ' Σεπτεμβρίου. Είχε κλείσει για την ανέγερση του ανακτόρου. Επιτέλους, θα διευκολύνει την κατάσταση σε εκείνο το σημείο καθώς μπορείς να στρίψεις πλέον γρήγορα χωρίς υπερβολική επιβράδυνση (ιδίως για το λεωφορείο γραμμής 8 ). Βέβαια αμέσως μετά έχει δημιουργηθεί εσοχή, άντε να δούμε αν θα υπάρχει δημοτομπάτσος εκεί ή θα είναι μόνιμα κλεισμένη διπλοσειρά.
Δεν είδα εγκαίρως το άνοιγμα και έστριψα από την ορθή γωνία αμέσως μετά, όπως τα προηγούμενα χρόνια.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι οι άνθρωποι που κορνάρουν αφού γίνει ότι γίνει, και αφου πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος, έτσι απλά για να δείξουν ότι αυτοί 'ξέρουν'.
Είχα βγει στη Γεωργίου από στενό και έχοντας ελέγξει και με επαρκή απόσταση, μετακινούμουν στη δεξιότερη λωρίδα για να στρίψω. Βέβαια οι ταρίφες κάτι παθαίνουν, και όταν δουν (έστω και αν είναι 80 μέτρα πίσω) ότι βγάζεις φλας, αντί να σε διευκολύνουν, γκαζώνουν. Μετά φρέναρα και έστριψα δεξιά στη Γ' Σεπτεμβρίου από την παλιά ορθή γωνία (που τυπικά δεν απαγορεύεται κιόλας), καθώς λόγω του ταρίφα δεν προλάβαινα να στρίψω με ασφάλεια από την εσοχή...
Ε, αφού έστριψα και ήδη επιτάχυνα στην Γ' Σεπτεμβρίου, ο γομάρ ταρίφ θεώρησε σωστό να κορνάρει
-
Σήμερα πηγαίνοντας για τα πανεπιστήμια, στο ύψος του Βιολογικού και της Φαρμακευτικής, είδα ότι υπήρχαν ΚΑΝΟΝΙΚΑ παρκαρισμένα αυτοκίνητα πάνω στο πεζοδρόμιο. Μυαλό ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΟΤΕ σε αυτήν την πόλη (ή και χώρα). Το θέμα όμως είναι ότι ΕΥΤΥΧΩΣ που υπήρχε ένας δημοτικός αστυνόμος και τους περιποιήθηκε... Βέβαια το πιο λογικό (γι'αυτούς, διότι αφού την κάνουν την μαλακία θα έπρεπε να πούνε και συγνώμη ) που θα κάνουν αυτοί που εισέπραξαν κλήση θα είναι να την σκίσουν και να την πετάξουν...
-
Αρχισαν να αντικαθιστανται τα κολωνακια των ποδηλατοδρομων με χαμηλα επιμηκη καουτσουκενια 'αναχωματα'.
Σιγουρα πιο ασφαλη για ολους και (μαλλον) δεν ξηλωνονται, αλλα ειναι παιχνιδακι να τα καβαλησει αυτοκινητο και να παρκαρει στο πεζοδρομιο...
Posts προς Θεσσαλονικείς