-
Νόμιζα ότι πηγαίνωντας κάθε μέρα στην δουλειά μου με τα πόδια θα γλίτωνα από τα Ζώα. Αμ δε!
Ψάχνω να βρω έναν οδηγό μοτοσυκλέτας ή παπιού που να μην κλείνει την διάβαση των πεζών . Ακόμα τον ψάχνω, αν ποτέ βρω κάποιον θα του δώσω συγχαρητήρια. -
Ζώα οι αγοραστές της Jaguar εδώ στη Γερμανία έως τις 31/08/2009, όσοι φυσικά είχαν το προνόμιο των Diplomatic Sales, καθόσον από 01/09/2009 η τιμή της Jaguar XF 3.0 Diesel (275HP) Premium Luxury είναι πλέον μόλις 35000€ με το κλειδί στο χέρι!!!
Οι παλαιότεροι αγοραστές (προ 01/09/2009) την πλήρωσαν 9000€ περισσότερο.....μεγάλο ξεπούλημα!!!
ΥΓ1: Τιμή της συγκεκριμένης στην Ελλάδα = 77000€
ΥΓ2: Τιμή του δικού μου με τα ίδια έξτρα & το ίδιο καθεστώς εδώ = 36000€
-
αντε πάρτην....
Μετά θα σε εκτελέσουν στο ελαδιστάν -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αντε πάρτην....
Μετά θα σε εκτελέσουν στο ελαδιστάνδε νομιζω, αγαλμα θα σου κανει μαλλον ο υπ οικονομικων..
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αντε πάρτην....
Μετά θα σε εκτελέσουν στο ελαδιστάνδε νομιζω, αγαλμα θα σου κανει μαλλον ο υπ οικονομικων..
Κ τα δυο ταυτοχρονα.
-
Μεγαλο ζωο μα σαααααμπ που φουσκωνε κ ξεφουσκωνε (9-3 μαλλον) με πηγε καροτσακι απο την μαρινα ζεας μεχρι την πειραικη με απαγορευτικες για το σημειο ταχυτητες κ χωρις να υπαρχει χωρος να προσπερασει μου κολλαγε προφυλακτηρες κ δεν μ αφηνε να παω στην ακρη να παει στην ευχη του θεου...
-
Αυτο ηταν ΑΕRO και εσυ εχεις Τype-R ε ?
Ειναι προφανες, το παιδι ηθελε να δει διαφορες ... -
Ο χρήστης GeorgeY έγραψε:
Ψάχνω να βρω έναν οδηγό μοτοσυκλέτας ή παπιού που να μην κλείνει την διάβαση των πεζών . Ακόμα τον ψάχνω, αν ποτέ βρω κάποιον θα του δώσω συγχαρητήρια.Αν εκτός από συγχαρητήρια δίνεις χρήματα ή τίποτα άλλο χρήσιμο, πες μου που κυκλοφορείς.
Ομολογώ ότι ούτε εγώ το τηρώ αυτό με 100% ευλάβεια, όταν όμως φτάνω πρώτος στο φανάρι σταματάω στην εγκάρσια άσπρη γραμμή. Όταν υπάρχουν ήδη αυτοκίνητα, σταματάω δίπλα τους. Όταν είναι πολύ μπροστά και δεν υπάρχει 'καλός' χώρος μπροστά τους (δεν φαίνεται το φανάρι ή χρειάζεται να κλείσεις εντελώς τη διάβαση) τότε κάθομαι πίσω τους. Καμιά φορά όμως τις πατάω κι εγώ εν μέρει.
Γενικότερα οι διαβάσεις πεζών έχουν ακυρωθεί στη πράξη. Ακόμα και τα αυτοκίνητα τις πατάνε συστηματικά, τα δίκυκλα εννοείται ακόμα περισσότερο.Υπάρχει ενα είδος στο οποίο οι οδηγοί Smart είναι πραγματικά ακατανίκητοι...

Αυτή η πολυκατοικία έχει πιλοτή και στο σημείο αυτό είναι η είσοδος για τους πεζούς, οπότε ένα αυτοκίνητο χωράει να παρκάρει παράλληλα, εν μέρει πάνω στο πεζοδρόμιο μέχρι τη λωρίδα για τους τυφλούς, χωρίς να ενοχλεί ιδιαίτερα ούτε τους πεζούς, ούτε να προεξέχει επικίνδυνα στο δρόμο.
Τώρα γιατί ο/η στόκος πάρκαρε έτσι, κλείνοντας όλο το πλάτος του πεζοδρομίου χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, μόνο ένας θεός το ξέρει... -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Μεγαλο ζωο μα σαααααμπ που φουσκωνε κ ξεφουσκωνε (9-3 μαλλον) με πηγε καροτσακι απο την μαρινα ζεας μεχρι την πειραικη με απαγορευτικες για το σημειο ταχυτητες κ χωρις να υπαρχει χωρος να προσπερασει μου κολλαγε προφυλακτηρες κ δεν μ αφηνε να παω στην ακρη να παει στην ευχη του θεου...Τσίμπημα στο φρενάκι. Αν δεν καταλάβει ώστε να κρατήσει απόσταση ασφαλείας, μείωση ταχύτητας στα 10 χλμ και μετά πάλι επαναφορά στην κανονική ταχύτητα. Γιατί να ανησυχείς με τη βλακεία που τον δέρνει, αντί να γελάς με τη λύσσα του;
-
Προφανως επεσα σε ψυχοπαθη γτ 2 φορες που πατησα φρενο γτ ΕΠΡΕΠΕ , ειδα τα φωτα του σχεδον στο ταμπλο μου....ευτυχως εφτασα σπιτι μου στην πειραικη προλαβα εστριψα στο γκαραζ μου κ φυσικα τονν εκραξα αν κ δεν νομιζω οτι με ακουσε ...
-
Ποιό ζωο ή ζώα πήγαν και διέριξαν το Seicento γνωστής μου προχθές? Η μανία τους ήταν τόσο μεγάλη που η πόρτα του οδηγού θέλει αντικατάσταση όπως και όλο το πλαϊνό.
Γιατι τέτοια λύσα? Το κουφό είναι ότι δεν πείραξαν απολύτως τίποτα μέσα, ούτε καν το στερεοφωνικό που δεν ήταν δα και απο τα πιο φτηνά. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ποιό ζωο ή ζώα πήγαν και διέριξαν το Seicento γνωστής μου προχθές? Η μανία τους ήταν τόσο μεγάλη που η πόρτα του οδηγού θέλει αντικατάσταση όπως και όλο το πλαϊνό.
Γιατι τέτοια λύσα? Το κουφό είναι ότι δεν πείραξαν απολύτως τίποτα μέσα, ούτε καν το στερεοφωνικό που δεν ήταν δα και απο τα πιο φτηνά.Δεν ήταν διάρρηξη ΙΜΗΟ. Εκδίκηση ήταν.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ψάχνω να βρω έναν οδηγό μοτοσυκλέτας ή παπιού που να μην κλείνει την διάβαση των πεζών . Ακόμα τον ψάχνω, αν ποτέ βρω κάποιον θα του δώσω συγχαρητήρια.
Αν εκτός από συγχαρητήρια δίνεις χρήματα ή τίποτα άλλο χρήσιμο, πες μου που κυκλοφορείς.
Ομολογώ ότι ούτε εγώ το τηρώ αυτό με 100% ευλάβεια, όταν όμως φτάνω πρώτος στο φανάρι σταματάω στην εγκάρσια άσπρη γραμμή. Όταν υπάρχουν ήδη αυτοκίνητα, σταματάω δίπλα τους. Όταν είναι πολύ μπροστά και δεν υπάρχει 'καλός' χώρος μπροστά τους (δεν φαίνεται το φανάρι ή χρειάζεται να κλείσεις εντελώς τη διάβαση) τότε κάθομαι πίσω τους. Καμιά φορά όμως τις πατάω κι εγώ εν μέρει.
Γενικότερα οι διαβάσεις πεζών έχουν ακυρωθεί στη πράξη. Ακόμα και τα αυτοκίνητα τις πατάνε συστηματικά, τα δίκυκλα εννοείται ακόμα περισσότερο.Περιμένω στην διασταύρωση στο δημοτικό στο πειραιά, πεζός, να περάσω το φανάρι.
Όπως περιμένω πάνω στο πεζοδρόμιο στη διάβαση έρχεται και σταματάει ταρίφας μπροστά μου στην 'πιάτσα' που 'έχουν' εκεί. Κάνω το γύρω του αυτοκινήτου, πάει στο διάολο λέω ας μην πάρω το 100 να τους γράψει όλους τους κιτρινιάριδες.
Ανάβει πράσινο πάμε να περάσουμε και ξαφνικά έρχεται, κάθεται και κόβει την μισή διάβαση μία γκόμενα η οποία προφανώς είχε φύγει με πορτοκαλί. Πρέπει να μάθω να ανεβαίνω σε καπό σβέλτα πατώντας στη ρόδα...
Έτσι για να μην λέμε μόνο για τα μηχανάκια... (που πάει στα κομμάτια να κάθονται μπροστά από τα αμάξια όταν τα περνάνε σε μποτιλιάρισμα, ας προχωρήσουν όμως όταν ανάβει το κωλοπράσινο... ειδικά κάτι παπάκια που δυνοπαθείς να τα προσπεράσεις και μετά σε ξαναπερνάνε στο φανάρι...) -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ποιό ζωο ή ζώα πήγαν και διέριξαν το Seicento γνωστής μου προχθές? Η μανία τους ήταν τόσο μεγάλη που η πόρτα του οδηγού θέλει αντικατάσταση όπως και όλο το πλαϊνό.Mε τη μεθοδο 'κοσερβοκουτι' ?
-
Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα οδηγό να κάθεται διπλοσειρά σε φανάρι για να στρίψει, ενώ ήταν μόνος του στον δρόμο.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα οδηγό να κάθεται διπλοσειρά σε φανάρι για να στρίψει, ενώ ήταν μόνος του στον δρόμο.Η δυναμη της συνηθειας
-
Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα οδηγό να κάθεται διπλοσειρά σε φανάρι για να στρίψει, ενώ ήταν μόνος του στον δρόμο.Έπρεπε να πας από αριστερά του και να συνεχίσεις ευθεία.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα οδηγό να κάθεται διπλοσειρά σε φανάρι για να στρίψει, ενώ ήταν μόνος του στον δρόμο.
Έπρεπε να πας από αριστερά του και να συνεχίσεις ευθεία.
αυτό δε γίνεται αν έχει διαγράμμιση υποχρεωτικής πορείας δεξιά ή αριστερά (ό,τι είναι το φανάρι)
-
Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα οδηγό να κάθεται διπλοσειρά σε φανάρι για να στρίψει, ενώ ήταν μόνος του στον δρόμο.Που? Γιατι υπαρχει διασταυρωση που αυτο το κανω εγω επιτηδες, αλλα εκει ΕΧΕΙ δυο λωριδες για αριστερα κ καποια ζωα χρησιμοποιουν την δεξιοτερη απο τις δυο για να προσπερασουν τις δυο δεξια λωριδες (για ευθεια πορεια) κ να συνεχισουν ισια. Οποτε τρωνε ενα μπλοκο εκει περα κ αφριζουν απο το κακο τους
-
Μου αρέσει που έχεις μονίμως το ζωνάρι λυμένο για καβγά. Φαντάζομαι θα τσαντίζεσαι όταν οι άλλοι αδιαφορούν και σε προσπερνάνε
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]