Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
'Το ξέσπασμα των 180 ίππων και των 250 Nm ροπής αναλαμβάνει να διαχειριστεί το επτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, που στην αυτόματη, τουλάχιστον, διαμόρφωσή του δεν δείχνει να συμμερίζεται τις προθέσεις του εκρηκτικού TSI.
Στα δύσκολα, το DSG των επτά σχέσεων αποδεικνύεται υποδεέστερο της φήμης που το ακολουθεί, μπερδεύοντας ή καθυστερώντας τις αλλαγές των σχέσεων.
Ακόμη και σε ευνοϊκότερες συνθήκες η λειτουργία του δεν θα θυμίσει τις κοφτερές αντιδράσεις και την αδιαπραγμάτευτη συμπεριφορά του εξατάχυτου συνόλου που συναντά κανείς σε ισχυρότερες προτάσεις του ομίλου.'
Πηγή: http://www.in.gr/auto/tests/introductio ... stID=66213
Αλεξανδρε, ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! Δεν εχω λογο να σου πω ψεμματα, ασε που ετσι κι αλλιως
το cupra δεν συμπεριλαμβανεται στα υποψηφια προς αγορα, (το κιβωτιο ομως ναι, και ξερεις τι κολλημα εχω με τα manual) αλλα, αυτα που γραφονται
περι μπερδεματος ή καθυστερησης, ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ, οτι οσο μπορει να ισχυουν στο 7αρι, αλλο τοσο ισχυουν για το DSG6 του Golf GTI που οδηγησα μολις πριν απο το Cupra.
Για να μην πω παλι για τα τρομερα κατεβασματα, με ταυτοχρονο ανεβασμα στροφων, στο manual και S mode του Cupra, κατι που το DSG6 του GTI στις αντιστοιχες λειτουργιες ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ!
P.S Αληθεια, ποιος δοκιμαστης εκανε αυτα τα σχολια?
Δωσε τον στεγνα, (ή εστω στειλε μου σε παρακαλω ενα πμ) να ξερω, να τον 'παρακολουθω' απο κοντα...
Θα τον δικαιολογουσα μονο σε περιπτωση που του ετυχε ταλαιπωρημενο
η προβληματικο κιβωτιο, γιατι προσωπικα ειναι η 5η-6η φορα που δοκιμαζω DSG, και πραγματικα αρχιζω να 'καταλαβαινω' καλυτερα, ειδικα στην περιπτωση του Cupra, ποσο πολυ συμβαλλει στην αναδειξη του ηδη καλου και δυνατου κινητηρα, αλλα και στην μεταμορφωση αυτων των Ibiza γενικοτερα σε πολεμικες μηχανες ...