-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Έχω μπεί και με 130 ίσως και παραπάνω στο τούνελ απο την αριστερή λωρίδα και δεν μπορώ να πώ οτι προβληματιστηκα
Έμεινες στην ίδια λωρίδα;;;;
Ναι. Το δοκίμασα βράδυ σε άδειο περιφερειακό με στόχο αν δεν χρειαστεί να μην αλλάξω λωρίδα. Συνήθως είμαι με 110-120 οταν δεν έχει κίνηση και όταν έχει κίνηση κινούμαι με την ταχύτητα των υπολοίπων και φροντίζω να κοιτάω μακριά για να μην την πατήσω όπως ο φίλος του Πήτερπαν με αρκετή επιτυχία μέχρι σήμερα.
Για να πω την αλήθεια, μία φορά το είχα καταφέρει με 120 (συνήθως τις ώρες που περνάω έχει κίνηση ή έχω το μωρό πλέον...) με το 206. Πρέπει να ξαναδοκιμάσω, διότι πλέον τίθεται και ζήτημα τιμής! Δεν γίνεται να μας περνάνε και οι μετανάστες gastarbeiter ανθρακωρύχοι στη Γαλλία και Κορεάτικους κουβάδες!!!!
Κάτσε... Προς πια κατεύθυνση; Εγώ μιλάω από Δυτικά προς Ανατολικά...
Κι από τις 2 κατευθύνσεις. Με το i30 πάντως δεν τόλμησα να πάω με παραπάνω από 100
-
Μπήκε και στα ζώα, αλλά μιας κι εδώ 'μαζεύεστε' οι Θεσσαλονικείς: http://news247.gr/a/4!103591
Προσέξτε ότι ο τύπος:
http://www.parliament.gr/synthesh/mp.asp?MPID=391 : Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχει εκλεγεί συντονιστής του Τομέα Επικοινωνιών και Μεταφορών. -
Ναι, και ζητάει και τα ρέστα από πάνω...
-
Στο τούνελ και στις δύο κατευθύνσεις έχει σκοτωθεί κόσμος, είναι το πλέον επικύνδυνο σημείο του περιφερειακού. Μην κάνετε δοκιμές... Και αν θέλετε να δείτε ποιος την έχει πιο μεγάλη (την ιπποδύναμη) να φύγετε, να πάτε αλλού (Σέρρες).
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κι από τις 2 κατευθύνσεις. Με το i30 πάντως δεν τόλμησα να πάω με παραπάνω από 100
Έγραψες 130, κι εγώ διάβασα i30...
Στο τούνελ και στις δύο κατευθύνσεις έχει σκοτωθεί κόσμος, είναι το πλέον επικύνδυνο σημείο του περιφερειακού. Μην κάνετε δοκιμές... Και αν θέλετε να δείτε ποιος την έχει πιο μεγάλη (την ιπποδύναμη) να φύγετε, να πάτε αλλού (Σέρρες).
Αλήθεια... καιρό έχουμε...
-
Έφυγα το Σάββατο αφήνοντας την Καυτατζόγλου μια χαρά και σήμερα που γύρισα έχει ποδηλατόδρομο.
Να δω όμως πού θα παρκάρουν όλοι αυτοί τώρα...
-
Γιατι να παρκαρουν; Να παρουν ποδηλατο
Περα απο την πλακα, ακομα δεν εχει γινει καταληψη του ποδηλατοδρομου... -
Τι εννοείς; Η συγκεκριμένη περιοχή είναι πολύπαθη-εγώ εκεί μένω. Αλλά θα την παλέψουμε.
Είναι καλό που έγινε, μακάρι να συνεχιστεί προς παραλία γιατί εγώ ακόμα φοβάμαι να βγω από κεντρικούς δρόμους και κατεβαίνω από στενά.
-
Εννοω το κλασσικο του ελληνα να παρκαρει σε πεζοδρομια, 'νομιμοποιωντας' την καφριλα.Ελπιζω να φοβουνται οτι τα κολονακια θα τους γρατζουνισουνε τη μασκα... Και μην ξεχναμε οτι εκτος απ' τα ποδηλατα , οτι υπαρχουν και ατομα με ειδικες αναγκες που ειναι αδυνατον να κυκλοφορησουν στις υπαρχουσες συνθηκες.
Btw κι εγω λιγο πιο κατω μενω απο σενα και προχτες εκανα ενα τεστ drive τον καινουριο ποδηλατοδρομο και μου αρεσε αρκετα, παρολη την αρπακολλα στην κατασκευη. Αληθεια, πρωτη φορα απολαυσα χαλαρη βολτα στην πολη με ποδηλατο! -
Ε στην καυτατζογλου δεν παρκαραν ποτε πανω στο πεζοδρομιο... Το θεμα ειναι οτι ολα αυτα τα αμαξια θα μετατοπιστουν προς τα μεσα. los poulos, αλλά δεν πειράζει.
-
Μη μασας, τα ιδια λεγαμε κι εμεις οταν κλεισανε την αλανα πισω απ' τον ευκλειδη που χωρουσε καμια 100αρια αυτοκινητα για να κανουν το σταθμο του μετρο. Τελικα παλι βρισκω παρκινγκ με την πρωτη γυρα γιατι διαπιστωσα οτι αυτοι που παρκαραν στην αλανα ηταν απο αλλες περιοχες που δεν βρισκαν παρκινγκ, επισκεπτες νοσοκομειων κλπ, που οταν ειδαν οτι εκλεισε πηγαν αλλου. Φυσικα τηρω ευλαβικα τα ωραρια, ποτε δεν ξεπαρκαρω απο 9 - 2 και απο 17 - 22 μιας και βολευει και η δουλεια μου σ' αυτο.
-
Εμένα πάλι στη Λ. Στρατού και τα γύρω στενά μου έχει τύγει να γυρνάω 50λεπτό μέχρι να βρω...περί ώρα 21:00. Συνήθως μου παίρνει 15-20 λεπτά (τις δύσκολες ώρες).
-
Γειτονάκι και συ;
-
Όχι ακριβώς, αλλά στο ζήτημα του παρκαρίσματος έχω κάνει διατριβή στη γειτονιά αυτή καθώς έχει χρειαστεί αρκετές φορές να πάρω ΙΧ εκεί. Λεωφορείο και πάλι λεωφορείο πάντως...
Υ.Γ. Δεν παρκάρω ποτέ καβαλώντας τα πεζοδρόμια των διάφορων καθέτων οδών στη Λ. Στρατού (π.χ. Ευζώνων, Σαρανταπόρου)
Υ.Γ .#2 Μπροστά από το ΑΠΘ στην Εγνατία έχουν περιφράξει τμήμα του πεζοδρομίου που καβαλούσαν οι διάφοροι....ευτυχώς έχουμε κάπου να περπατήσουμε και εμείς οι πεζοί..
-
χαμος στην βασιλεως γεωργιου.... ο κοσμος κατεβαινει στον γιωργακη
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
χαμος στην βασιλεως γεωργιου.... ο κοσμος κατεβαινει στον γιωργακηΑπ' όόόόόόόλλλληηηηηηηηη την Β.Ελλάδα όμως...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έφυγα το Σάββατο αφήνοντας την Καυτατζόγλου μια χαρά και σήμερα που γύρισα έχει ποδηλατόδρομο.Να δω όμως πού θα παρκάρουν όλοι αυτοί τώρα...
Σήμερα το πρωί είχαν φτάσει λίγο πριν το Στρατοδικείο. Λίγο τους έμεινε!
Εκείνο που σκεφτόμουνα βλέποντας τον είναι τι γίνεται με τις στάσεις των λεωφορείων. Πεζός vs ποδηλάτης σε κατηφόρα! -
Επειδή ξέρεις καλύτερα την περιοχή, τα παρκαρισμένα στην Καυτατζόγλου δημιουργούσαν πρόβλημα στην κίνηση και έπρεπε να εκδιωχθούν από αυτόν τον δρόμο 'ταχείας κυκλοφορίας';
Θέλω μια επιβεβαίωση για την μ@λ@κία που δέρνει τον Δήμο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Επειδή ξέρεις καλύτερα την περιοχή, τα παρκαρισμένα στην Καυτατζόγλου δημιουργούσαν πρόβλημα στην κίνηση και έπρεπε να εκδιωχθούν από αυτόν τον δρόμο 'ταχείας κυκλοφορίας';Θέλω μια επιβεβαίωση για την μ@λ@κία που δέρνει τον Δήμο.
Προχθες το βραδυ που περασα απο Τσιμισκη,εκαναν κατι εργα πριν την Αριστοτελους..ξερει κανεις τι φτιαχνουν?
-
Επειδή μένω στη περιοχή επιτρεψε μου να σου απαντήσω. Τα παρκαρισμένα κανονικά ( με τη μουρη προς τα κάτω , 30 εκατοστά απο το πεζοδρόμιο) δεν ενοχλούσαν. Τα στραβοπαρκαρισμένα 1μέτρο απο το πεζοδρόμιο , για να μη τους κλείσουν -διπλοπαρκαρουν οι πελάτες απο τα απέναντι συνεργεία που τα παρκαραν και ανάποδα απο τη κίνηση του δρόμου ενοχλούσαν και παρα ενοχλούσαν.
Posts προς Θεσσαλονικείς