-
Γίνεται σε αρκετά clip αυτό το fusion...;)
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πως θα αντεξεις τοσο καιρο μου λες??
Μαθημένα τα βουνά απ τα χιόνια......
Δυστυχώς ο χρόνος τρέχει πολύ γρήγορα.....Λοιπον τι λες? Με το που παραλαβεις την 458, σου αγοραζω για κανα δεκαρικακι χιλιαδες την F430! Τιμια προταση σου κανω πιστευω... θα με θεωρουσα μαλιστα και κοροιδο να δωκω 10κ για μεταχειρα Ιταλικο... αλλα νταξ... μην με πεις και κλεφτη
Λοιπον? μεσα? Να το κλεισουμε?
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μπα....σκέφτομαι όταν έρθει η ώρα να αλλάξω την μτχ 430 με μτχ 612 .Ανταλλαγη????Ενδιαφερομαι,βεβαια η δικια μου 612 ειναι σε μινιατουρα δεν πιστευω να σε πειραζει
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μπα....σκέφτομαι όταν έρθει η ώρα να αλλάξω την μτχ 430 με μτχ 612 .
Ανταλλαγη????Ενδιαφερομαι,βεβαια η δικια μου 612 ειναι σε μινιατουρα δεν πιστευω να σε πειραζει
μπα ... προτιμά την δικιά μου, που είναι τηλεκατευθυνόμενη
-
αυτές τις εξατμίσεις δεν μπορώ να τις χωνέψω με τίποτα ρε γαμώτο
τρελή καγkουρια, πάλι καλά που δεν βάλανε καμια αεροτομή σιδερώστρα
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
αυτές τις εξατμίσεις δεν μπορώ να τις χωνέψω με τίποτα ρε γαμώτοτρελή καγkουρια, πάλι καλά που δεν βάλανε καμια αεροτομή σιδερώστρα
Ε πάλι καλά δε λες, παραλίγο να την κάνουν F40
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ε πάλι καλά δε λες, παραλίγο να την κάνουν F40τρελή ιαπωνιλα
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
αυτές τις εξατμίσεις δεν μπορώ να τις χωνέψω με τίποτα ρε γαμώτοτρελή καγkουρια, πάλι καλά που δεν βάλανε καμια αεροτομή σιδερώστρα
ΑΝ αντιλαμβάνεσαι έστω και στο ελάχιστο για ποιο λόγο υπάρχουν οι τρεις αποληξεις και κυρίως σε τι συμβάλλει η μεσαία, μάλλον θ´αρχισεις να μασάς τσιχλιτσα (κατα το πρότυπο της πολύ πετυχημένης διαφήμισης)...
-
είμαι σίγουρος ότι θα κάνει κάτι πολύ γαμάτο αλλα αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι άθλιο
-
Το ίδιο πράγμα (3 εξατμισόνια) στο Lexus LF-A το λέμε καγκουριά και στην Ferrari ψαγμένο νεωτερισμό με αναφορά στην F40
Θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο πράγμα και με 2 μπούκες (και ο έξτρα πρίμος ήχος να διοχετεύεται μέσω αυτών προς τα έξω). Απλα **ήθελαν ** να βάλουν 3μπουκο.-
-
Αφενός μεν δεν ξέρω και δεν μ'ενδιαφέρει τί μπορεί να λέει ο καθένας για το LF-A το οποίο προσωπικά θεωρώ... , αφετέρου όποιος θεωρεί την τρίτη απόληξη των εξατμίσεων ως παραπομπή στην τουρμπάτη F40 (που εκεί έχει τελείως διαφορετικό ρόλο...) μάλλον... δεν γνωρίζει!
Όχι πως θα μου προξενούσε εντύπωση το τελευταίο, αλλά σίγουρα νεωτερισμός ΔΕΝ είναι ούτε το τρίμπουκο, ούτε το τετράμπουκο της California (βλ. copy/paste από IS-F)...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Βάλανε μία εξάτμιση αντί για δύο με τα κλαπέτα κλειστά για να κερδίσουν κάποια κιλά....Έτσι είναι αν και από τα σχέδια που έχω δει μάλλον προκύπτει το ανάποδο. Δηλαδή η μεσαία είναι μονίμως ανοιχτή και οι δύο ακριανές έχουν τα κλαπέτα που ανοίγουν στις μεσαίες στροφές και γίνεται κόλαση (και φυσικά εξασφαλίζεται η σωστή εκπνοή για το τέρας).
-
απο 260 αρχιζε η 430?
ενα cooper s διαφορα?οικονομικη κριση σου λενε μετα
-
Αφενός μεν νεο μοντέλο, αφετέρου έχει στον βασικό κάποια προαιρετικά της προηγούμενης, η διαφορά ακούγεται απολύτως φυσιολογική, ανεξάρτητα κι αν ποσοτικά φαίνεται να είναι μεγάλη...
Μια χαρά είναι! ....
Χαλάλι το Cooper S! -
Σημείωση (για να ανάψω και την συζήτηση): Όλες οι τιμές είναι προ εκπτώσεων!
-
delete
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
290.000 ευρώ η τιμή της στην ΕλλάδαΚαι πότε οι πρώτες παραδώσεις;
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Σημείωση (για να ανάψω και την συζήτηση): Όλες οι τιμές είναι προ εκπτώσεων!πατάκια δίνουν δώρο???
Ferrari F458 Italia