-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
fullHD ?Όχι, dvdrip είχα στο μυαλό μου...
Αλλά από ότι φαίνεται θα περιμένουμε... -
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Έχει βρεί κανείς σε καλή ποιότητα το transformers 2??οι λεξεις ποιοτητα και transformers 2 στην ιδια προταση
-
Πλιτς, πλιτς, πλιτς.
Στάζει εγκαθετίλα. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Πλιτς, πλιτς, πλιτς.
Στάζει εγκαθετίλα.πληρωμενη 8 ευρω (χωρις τα νατσος)
-
Αν δεν αξίζουν αυτές οι ταινιες στο σινεμά, που είναι φουλ σε ηχητικά και οπτικά εφέ, ποιες αξίζουν, το 'Αμελί' ή ο 'Αγγλος ασθενής'...???
-
Knowing (2009)
Μία ακόμα χαζο-ταινία από τον Cage... Απορώ με τη μανία που με πιάνει να επιμένω να βλέπω τέτοιες σάχλες μέχρι τέλους (τουλάχιστον την είδα σε τέσσερα-πέντε κομμάτια και μετριάστηκε η δόση της σαχλαμάρας)..._
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Αν δεν αξίζουν αυτές οι ταινιες στο σινεμά, που είναι φουλ σε ηχητικά και οπτικά εφέ, ποιες αξίζουν, το 'Αμελί' ή ο 'Αγγλος ασθενής'...???Κατα τη γνωμη μου,το Big Mac ειτε στο Βυζαντινο το φας ειτε στο δρομο την ιδια γευση εχει...
Οσο για το τεχνικο σκελος της ερωτησης σου δεν συμφωνω.Στις περισσοτερες αιθουσες ο ηχος κακοποιειται,για χαρη του φθηνου εντυπωσιασμου.Στο σπιτι με ενα mid-fi συστημα μπορεις να πετυχεις (πολυ) καλυτερα αποτελεσματα.Για το μονο που αξιζει ο σινεμας πλεον ειναι για την παρεα.
-
Οι δύο πιο αγαπημένες μου ταινίες ever είναι το Memento και το Prestige. Όσοι δεν τις έχουν δει πρέπει να το πράξουν άμεσα.
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Αν δεν αξίζουν αυτές οι ταινιες στο σινεμά, που είναι φουλ σε ηχητικά και οπτικά εφέ, ποιες αξίζουν, το 'Αμελί' ή ο 'Αγγλος ασθενής'...???
Κατα τη γνωμη μου,το Big Mac ειτε στο Βυζαντινο το φας ειτε στο δρομο την ιδια γευση εχει...
Οσο για το τεχνικο σκελος της ερωτησης σου δεν συμφωνω.Στις περισσοτερες αιθουσες ο ηχος κακοποιειται,για χαρη του φθηνου εντυπωσιασμου.Στο σπιτι με ενα mid-fi συστημα μπορεις να πετυχεις (πολυ) καλυτερα αποτελεσματα.Για το μονο που αξιζει ο σινεμας πλεον ειναι για την παρεα.Ναι, γιατί είναι απλά ενα Big Mac....Aν επρόκειτο για αστακό, συνοδευόμενο απο ένα καλό κρασί πχ, στο 'χέρι', δεν νομίζω πως θα τρωγόταν....!! Θα ήθελε το χώρο του...
Ως προς το δεύτερο και το μιλφέιγ το κακοποιούν σε πολλά ζαχαροπλαστεία, παρόλα αυτά ξέρω απο που θα το πάρω για να το απολαύσω... -
1ον) Ρεαλιστικα δεν υπαρχει περιπτωση να τρως αστακο και Βig Mac με την ιδια συχνοτητα(εκτος κι αν εισαι καποιος εκκεντρικος πλουσιος)
2ον)Στα ψαγμενα ζαχαροπλαστεια θα πρεπει να πας πολυ νωρις ή να περιμενεις πολυ ωρα στην ουρα.Ασε που καλυτερο απο το σπιτικο δυσκολα θα βρεις:iconcool:
-
edit
-
Lennemi public
Επειδη εχω μπερδευτει ειναι δυο ταινιες;Εγω ειδα αυτη που ξεκινα με την 528 τρυπημενη απο τις σφαιρες και τελειωνει με την ιδια σκηνη.Αυτη ειναι το #2; -
Πήγαμε οικογενειακά και είδαμε το up η ψηλά στον ουρανό. Pixar σημαίνει εγγύηση. Μας άρεσε πολύ σε όλους. Τα παιδιά το φχαριστήθηκαν, η τάσαινα (ως συνήθως) το έκλαψε, κι εγώ που είμαι και γαιδούρι ...
Το έργο είχε κάτι που δεν μπορώ να το προσδιορίσω με ακρίβεια, θα το έλεγα ...αφέλεια, η αφαίρεση, δεν ξέρω, περάσαμε όλοι καλά, συγκινηθήκαμε με τα όνειρα και την απλότητα της απλής ζωής ενος ήρωα που μοιάζει με μας η με τον πατέρα μας. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Lennemi public
Επειδη εχω μπερδευτει ειναι δυο ταινιες;Εγω ειδα αυτη που ξεκινα με την 528 τρυπημενη απο τις σφαιρες και τελειωνει με την ιδια σκηνη.Αυτη ειναι το #2;L'instinct de mort http://www.imdb.com/title/tt1259014/
L'ennemi public n°1 http://www.imdb.com/title/tt0411272/Χαίρομαι που δε τη πάτησα μόνο εγώ
Το 2 μου άρεσε περισσότερο από το 1, χωρίς να μειώνω το 1, αξίζει απίστευτα.
Ο χαρακτήρας του Mesrine είναι απίστευτος, και ο Κασέλ κεντάει. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Lennemi public
Επειδη εχω μπερδευτει ειναι δυο ταινιες;Εγω ειδα αυτη που ξεκινα με την 528 τρυπημενη απο τις σφαιρες και τελειωνει με την ιδια σκηνη.Αυτη ειναι το #2;L'instinct de mort http://www.imdb.com/title/tt1259014/
L'ennemi public n°1 http://www.imdb.com/title/tt0411272/Χαίρομαι που δε τη πάτησα μόνο εγώ
Το 2 μου άρεσε περισσότερο από το 1, χωρίς να μειώνω το 1, αξίζει απίστευτα.
Ο χαρακτήρας του Mesrine είναι απίστευτος, και ο Κασέλ κεντάει.Βγήκε η βιβλιάρα σε ταινία? Πιάστηκα αδιάβαστος!
-
ΚΑτεβασα και το πρωτο μερος,θα το δω σε λιγο.
-
To TRAFIC κατεβηκε ή ακομα
-
εμένα ρωτάς η τον BIILL
-
Τον bill
-
θα χει πλακωθεί με τον γείτονα.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]