-
Ο χρήστης alter100 έγραψε:
Κρήτη?Σφακιά?
Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχει η πινακίδα?Δεν μπορείς να τη διαβάσεις?
Γράφει καθαρά 'Ανώπολι'
Έλεος...κ@λ@τουρίστες -
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
απο χρονια κυκλοφορει το setup αυτο
κλασικα υπηρχε ενα starletaki στην Ε.Ο. Θεσ/νικης κατερινης, με το ποδι στον καθρεπτη
καποιος ακομη στον περιφερειακο, ομοίως
με τις συνοδηγους το καλοκαιρι βαρεθηκα να βλεπω ποδια ψηλα, εαν γινει κατι το εχουν σκεφτει ποτε , χαλια θα γινουν με ή χωρις αεροσακο
πολυ παιζει το setup αυτο και σε νταλικες, (βαρεμαρα+90χλμ/ω+πολλες ωρες), παρολο που τα φορτηγα εχουν απο τις πιο ανετες θεσεις οδηγησεις+καθισματα για αυτο το λογο (πολυωρη οδηγηση)
Δυστυχώς αυτό και η παντόφλα είναι πολύ must στους νταλικιέρηδες στην Ελλάδα και δεν ασχολείται κανείς με αυτό
-
-
-
-
Μπορείτε να μου εξηγήσετε, πώς μπορεί να ΔΙΑΝΝΟΗΘΕΙ κάποιος να κάνει βόλτα τον σκύλο του, οδηγώντας ταυτόχρονα τη μηχανή του ;
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχει η πινακίδα?Δεν μπορείς να τη διαβάσεις?
Γράφει καθαρά 'Ανώπολι'
Έλεος...κ@λ@τουρίστεςΑυτές οι πινακίδες μου θυμίζουν sundown towns
Μπορείτε να μου εξηγήσετε, πώς μπορεί να ΔΙΑΝΝΟΗΘΕΙ κάποιος να κάνει βόλτα τον σκύλο του, οδηγώντας ταυτόχρονα τη μηχανή του ;
Κάπως έτσι;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Εδώ και πολύ καιρό ακουγόταν ότι η Ασπίς Ασφαλιστική πάει για φούντο. Είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν οι υπάλληλοι της (μέσω των συλλογικών οργάνων τους) είχαν κάνει κάποια ενέργεια, οτιδήποτε (ακόμα κι αν δε θα είχε αποτέλεσμα) τόσα χρόνια που να πιέζει τη διοίκησή τους. Ελπίζω να είχαν προσπαθήσει, διαφορετικά είναι μεγάλα ΖΩΑ που βγήκαν στους δρόμους και έκλεισαν την Κηφισίας διαμαρτυρόμενοι για το λουκέτο.
Αν ήξεραν ότι ο Ψωμιάδης 'μασουλάει' και έκαναν τους χαζούς ('τι μας νοιάζει, εμείς πληρωνόμαστε'), πολύ καλά θα κάνει κι η κυβέρνηση να τους αγνοήσει τώρα.Οι εργαζωμενοι τρεμουν μην χασουν την δουλεια τους, που ξερεις εσυ εαν εχουν συλλογικα οργανα και ποσο αυτα μαχονται για τα δικαιωματα των συναδελφων τους ? Που ξερεις εσυ τι συνθηκες επικρατουν στον χωρο εργασιας τους ?
Με ποιο δικαιωμα λες οτι ειναι ζωα ? Με την ιδια λογικη ειναι ζωα και οι ανεργοι της Altec , της Microland και του αλητη του Λαναρα που εκλεισε τα κλωστηρια Ναουσης και την Lannet ,και πηγε Βουλγαρια.
Απλα απ'οτι καταλαβαινω δεν εχεις βρεθει ποτε ανεργος και με ενα καρο υποχρεωσεις και ευθηνες*Εξυπνο αυτο με το Κάιρο
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Κάπως έτσι;
Κι εγώ που νόμιζα ότι θα έβαζες κάποιο βιντεάκι του ΘΕΟΥ mordeth13. Είναι το μόνο blog / vlog / whatever που παρακολουθώ.
Π.χ. εδώ έχει δύο 'εμπνεύσεις', αλλά έχει και πολλά βιντεάκια στα οποία πάει βόλτα παρέα με τα σκυλάκια του, τα οποία ανεβαίνουν άνετα στο scooter του!
-
Απλα απ'οτι καταλαβαινω ή δεν εχεις βρεθει ποτε ανεργος και με ενα καρο υποχρεωσεις και ευθηνες
ή απλά δεν έχει δουλέψει σε ιδιωτικό τομέα
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Και δε λες. Η σύνδεση με Κάιρο είναι πολύ καλή αυτήν την περίοδο.
είναι που κάνει καλό καιρό, γιατί η υγρασία και η βροχή επηρεάζουν τις τηλεπικοινωνίες
Πέραν της πλάκας, lokatzis, εμένα μια χαρά μου φαίνονται αυτά που λές.Επιπλέον δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ο εκάστοτε εργοδότης να δίνει λογαριασμό όταν θα κλείσει την εταιρία του για οποιοδήποτε λόγο.
Είναι σα να εκνευρίζεσαι γιατί σε απέλυσε ο Χ-Ψ εργοδότης.Απλώς επειδή τώρα είναι πολλοί, μπορούν να κάνουν μπούγιο και να φωνάξουν χωρίς το φόβο να τους 'τσιμπήσει' η αστυνομία.
(δε μιλάω για περιπτώσεις που χρωστούνται δεδουλευμένα και αποζημειώσεις, έτσι? )Συν του ότι οι υπάλληλοι της εταιρίας που κλείνει (πχ από χρέη) γνωρίζουν από πολύ πιο πριν τα προβλήματα της εταιρίας και ότι οδηγείται στην διάλυση, οπότε έχουν το χρονικό περιθώριο να ψάξουν για δουλειά (καλύτερη ή χειρότερη), θυσιάζοντας βέβαια την περίπτωση που η εταιρία ανακάμψει και φυσικά ανταμείψει τους υπαλλήλους που τη στήριξαν στη δύσκολη στιγμή
γι'αυτό και δεν καταλαβαίνω γιατί βγαίνουν στους δρόμους.-
Όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτή είναι η αλήθεια.Ειδικα στην εποχη που ζουμε και με τοσο μικρη αγορα εργασιας δεν ειναι ευκολο να βρεις δουλεια, ενας εργαζωμενος 50+ ετων που θα βρει να δουλεψει ?
*Δημοσιοι υπαλληλοι εισαστε ? ανεργοι 'η ελευθεροι επαγγελματιες?
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Καταλαβε το γιατι μπορω να αποκοπωεπικολλω τον ΚΟΚ μερες ολοκληρες μεχρι να το καταλαβεις...
Οχι ρε συ, απλα ειμαι πολλες ωρες μπροστα σε PC στο μαγαζι. Σιγα κιολας, αφου ξερω οτι ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ
Οι εργαζωμενοι τρεμουν μην χασουν την δουλεια τους, που ξερεις εσυ εαν εχουν συλλογικα οργανα και ποσο αυτα μαχονται για τα δικαιωματα των συναδελφων τους ? Που ξερεις εσυ τι συνθηκες επικρατουν στον χωρο εργασιας τους ?
**α)Με ποιο δικαιωμα λες οτι ειναι ζωα ? **Με την ιδια λογικη ειναι ζωα και οι ανεργοι της Altec , της Microland και **β) του αλητη του Λαναρα που εκλεισε τα κλωστηρια Ναουσης και την Lannet ,και πηγε Βουλγαρια. **
Απλα απ'οτι καταλαβαινω δεν εχεις βρεθει ποτε ανεργος και με ενα καρο υποχρεωσεις και ευθηνες*Εξυπνο αυτο με το Κάιρο
α) ΟΠΟΙΟΣ κλεινει την Κηφισσιας για ΔΙΚΟ του προβλημα (ή αν ειναι 200 ατομα, για τα δικα τους 200 προβληματα) ειναι ΖΩΟΝ. ΟΛΟΙ οσοι το κανουν αυτο. Κ παρανομοι σε βαθμο αυτοφορου. Κανονικα επρεπε να τους μαζεψουν ολους μεσα. Ακριβως οπως θα εκαναν οι μπατσοι αν εγω καθομουν στην μεση του δρομου κ εκλεινα επιτηδες την Κηφισσιας.
β) γιατι ειναι αλητης παρακαλω? Αν τους αφησε απληρωτους ή χωρις αποζημειωση, ναι ειναι. Αν ομως τον λες αλητη μονο επειδη εκλεισε το εδω εργοστασιο για να παει στην Βουλγαρια, τοτε μαλλον τα εχεις χαμενα.
Δεν καταλαβα, σου χρωσταει κ εξηγησεις? Επιχειρηματιας ειναι κ κανει οτι τον συμφερει. Ο επιχειρηματιας επιχειρει για να βαζει λεφτα στην τσεπη του, οχι για να πληρωνει Χ θεσεις εργασιας επειδη εχει καλη καρδια. Αν τον συνεφερε να μεταφερει τα εργοστασια του στην Βουλγαρια, πολυ καλα εκανε.Απο που κι ως που χρωσταει να δωσει εξηγησεις για το που θα στησει τα εργοστασια του?
-
O kacey ξαναχτυπησε.
εχεις καποιο δικιο για τον επιχειρηματια αλλα και ο κοσμος που εμεινε ανεργος
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
α) ΟΠΟΙΟΣ κλεινει την Κηφισσιας για ΔΙΚΟ του προβλημα (ή αν ειναι 200 ατομα, για τα δικα τους 200 προβληματα) ειναι ΖΩΟΝ. ΟΛΟΙ οσοι το κανουν αυτο. Κ παρανομοι σε βαθμο αυτοφορου. Κανονικα επρεπε να τους μαζεψουν ολους μεσα. Ακριβως οπως θα εκαναν οι μπατσοι αν εγω καθομουν στην μεση του δρομου κ εκλεινα επιτηδες την Κηφισσιας.
β) γιατι ειναι αλητης παρακαλω? Αν τους αφησε απληρωτους ή χωρις αποζημειωση, ναι ειναι. Αν ομως τον λες αλητη μονο επειδη εκλεισε το εδω εργοστασιο για να παει στην Βουλγαρια, τοτε μαλλον τα εχεις χαμενα.
Δεν καταλαβα, σου χρωσταει κ εξηγησεις? Επιχειρηματιας ειναι κ κανει οτι τον συμφερει. Ο επιχειρηματιας επιχειρει για να βαζει λεφτα στην τσεπη του, οχι για να πληρωνει Χ θεσεις εργασιας επειδη εχει καλη καρδια. Αν τον συνεφερε να μεταφερει τα εργοστασια του στην Βουλγαρια, πολυ καλα εκανε.Απο που κι ως που χρωσταει να δωσει εξηγησεις για το που θα στησει τα εργοστασια του?
Α) Δηλαδη με το σκεπτικο σου να μην γινονται πορειες και κινητοποιησεις γιατι κλεινουν τους δρομους και ειναι παρανομες και οσοι διαδηλωνουν ειναι ζωα
Β) Εχεις υπ'οψιν σου τι απατεωνας ειναι και ποσα λεφτα εχει φαει απο το δημοσιο και το χρηματιστηριο ο Λαναρας ?
-
Kacey,θα σου πω εγώ από που χρωστάει να δώσει εξηγήσεις. Από τη στιγμή που πήρε τρία καράβια κρατικές επιδοτήσεις με την υπόσχεση να κρατήσει τα εργοστάσια ανοιχτά και την επόμενη που παντελόνιασε το χρήμα, την έκανε για Βουλγαρία. Ας έλεγε, όχι είμαι χρεωμένος, δεν βγαίνω άλλο, γεια χαρά. Με αυτή όμως την κίνηση, μαζί με τις φορολογικές διευκολύνσεις και τις τεράστιες αλχημείες που έκανε κατά την περίοδο του χρηματιστηρίου στις μετοχές των εταιρειών που είχε, χωρίς ποτέ να λογοδοτήσει σε κανέναν, χρωστάει εξηγήσεις σε όποιον μιλάει ελληνικά. Φυσικά χρωστάει και σε εσένα όπως καταλαβαίνεις, γιατί τμήμα από τα σπασμένα θα στα ζητήσει, ή στα έχει ζητήσει ήδη η όποια κυβέρνηση, μέσω αύξησης της άμεσης και της έμμεσης φορολογίας. Δυστυχώς δεν είναι ο μόνος που τα έχει κάνει αυτά, αλλά μια και ανάφερες το όνομα χωρίς προφανώς να τον ξέρεις (πολύ κακώς βέβαια, γιατί τον έχεις πληρώσει) είπα να σε διαφωτίσω.
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Kacey,θα σου πω εγώ από που χρωστάει να δώσει εξηγήσεις. Από τη στιγμή που πήρε τρία καράβια κρατικές επιδοτήσεις με την υπόσχεση να κρατήσει τα εργοστάσια ανοιχτά και την επόμενη που παντελόνιασε το χρήμα, την έκανε για Βουλγαρία. Ας έλεγε, όχι είμαι χρεωμένος, δεν βγαίνω άλλο, γεια χαρά. Με αυτή όμως την κίνηση, μαζί με τις φορολογικές διευκολύνσεις και τις τεράστιες αλχημείες που έκανε κατά την περίοδο του χρηματιστηρίου στις μετοχές των εταιρειών που είχε, χωρίς ποτέ να λογοδοτήσει σε κανέναν, χρωστάει εξηγήσεις σε όποιον μιλάει ελληνικά. Φυσικά χρωστάει και σε εσένα όπως καταλαβαίνεις, γιατί τμήμα από τα σπασμένα θα στα ζητήσει, ή στα έχει ζητήσει ήδη η όποια κυβέρνηση, μέσω αύξησης της άμεσης και της έμμεσης φορολογίας. Δυστυχώς δεν είναι ο μόνος που τα έχει κάνει αυτά, αλλά μια και ανάφερες το όνομα χωρίς προφανώς να τον ξέρεις (πολύ κακώς βέβαια, γιατί τον έχεις πληρώσει) είπα να σε διαφωτίσω.Ωραια....
Εγω τι φταιω να πηζω στην Κηφησιας για μιαμιση ωρα και στο τελος να χανω ενα πολυ σοβαρο επαγγελματικο ραντεβου;;; -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Α) Δηλαδη με το σκεπτικο σου να μην γινονται πορειες και κινητοποιησεις γιατι κλεινουν τους δρομους και ειναι παρανομες και οσοι διαδηλωνουν ειναι ζωα
Β) Εχεις υπ'οψιν σου τι απατεωνας ειναι και ποσα λεφτα εχει φαει απο το δημοσιο ο Λαναρας ?
Έχουμε ξεφτιλίσει το θέμα της πορείας και της κινητοποίησης στην Ελλάδα.
Όποιος θέλει, όποτε θέλει, όπου θέλει, κάνει πορεία.
Και ΟΧΙ να μην γίνονται πορείες. Δεν μπορούν να γίνονται πορείες γιατί θέλουν 500 άτομα και να ταλαιπωρούνται εκατομμύρια. Εγώ σήμερα έκανα 4 ώρες να πάω και να επιστρέψω στο Μαρούσι. Θα με αποζημιώσει κανείς για το χαμένο μου χρόνο ή να κατέβω να κάνω πορεία;
Θεωρώ ότι γράφεις τα παραπάνω γιατί δε μένεις στην Αθήνα. Ή δε δουλεύεις. Ή δε βιάζεσαι γενικότερα. Αλλιώς θα είχες αλλάξει απόψεις.Όσον αφορά το Λαναρα, το θέμα που θέτεις είναι διαφορετικό από αυτό που ανέφερε ο kacey. Ένας επιχειρηματίας μπορεί να ανοιγοκλείνει τα εργοστάσια του, όπου θέλει. Δεν είναι κοινωφελές ίδρυμα η επιχείρηση του.
Επίσης θεωρώ εδώ ότι δεν έχεις καταλάβει ότι ζεις σε ένα καπιταλιστικό σύστημα.Ωστόσο θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι απατεώνας λόγω των επιδοτήσεων που τσέπωσε για να διατηρήσει τα εργοστάσια ανοιχτά, αλλά έφυγε. Όμως, ας φροντίσουμε να υπάρχουν οι κατάλληλοι εκπρόσωποι του δημοσίου και οι κατάλληλοι ελεγκτικοί μηχανισμοί, ώστε να μην τρώει τα λεφτά (αν και προσωπικά διαφωνώ κάθετα με την διατήρηση ζημιογόνων επιχειρήσεων με κρατικά χρήματα). Και αυτό θα το φροντίσουμε ψηφίζοντας, όχι μέσω της αποχής που προωθείται σαν νέα μόδα, τελευταία.
Φιλικά..
-
δουλευω στο κεντρο της Αθηνας και ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος
Γιάυτο τον ειπα αλητη , γιατι εκτος τα χρηματα που εφαγε απο το χρηματηστηριο και τις επιδοτησεις που του εδωσε το ελληνικο δημοσιο για να σωσει τις επιχειρησεις του που ο ιδιος εκανε ζημιωγονες εφαγε και λεφτα απο τους εγαζωμενους και δεν τον ακουμπησε κανεις ( ειναι κουμπαρος του Βαρβιτσιωτη του βουλευτη της ΝΔ )
Ο οποιοσδηποτε υγιης επιχειρηματιας φυσικα και δεν χρωσταει να δωσει λογο για τις κινησεις του και για τα εργοστασια του, θα κανει αυτο που τον συμφερει στην συγκεκριμενη περιπτωση ομως ο Λαναρας γλυτωσε την φυλακη γιατι εχει κουμπαρο πολιτικο τον βαρβιτσιωτη
Ο καθενας ειναι ελευθερος να διαδηλωσει και να παλεψει για τα δικαιωματα του και εμενα μου εχει δημιουργηθει προβλημα με τις κινητοποιησεις αλλα το ανεχομαι και το δεχωμαι
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Kacey,θα σου πω εγώ από που χρωστάει να δώσει εξηγήσεις. Από τη στιγμή που πήρε τρία καράβια κρατικές επιδοτήσεις με την υπόσχεση να κρατήσει τα εργοστάσια ανοιχτά και την επόμενη που παντελόνιασε το χρήμα, την έκανε για Βουλγαρία. Ας έλεγε, όχι είμαι χρεωμένος, δεν βγαίνω άλλο, γεια χαρά. Με αυτή όμως την κίνηση, μαζί με τις φορολογικές διευκολύνσεις και τις τεράστιες αλχημείες που έκανε κατά την περίοδο του χρηματιστηρίου στις μετοχές των εταιρειών που είχε, χωρίς ποτέ να λογοδοτήσει σε κανέναν, χρωστάει εξηγήσεις σε όποιον μιλάει ελληνικά. Φυσικά χρωστάει και σε εσένα όπως καταλαβαίνεις, γιατί τμήμα από τα σπασμένα θα στα ζητήσει, ή στα έχει ζητήσει ήδη η όποια κυβέρνηση, μέσω αύξησης της άμεσης και της έμμεσης φορολογίας. Δυστυχώς δεν είναι ο μόνος που τα έχει κάνει αυτά, αλλά μια και ανάφερες το όνομα χωρίς προφανώς να τον ξέρεις (πολύ κακώς βέβαια, γιατί τον έχεις πληρώσει) είπα να σε διαφωτίσω.
Ωραια....
Εγω τι φταιω να πηζω στην Κηφησιας για μιαμιση ωρα και στο τελος να χανω ενα πολυ σοβαρο επαγγελματικο ραντεβου;;;Γράφω για τον συγκεκριμένο ''επιχειρηματία'',τις λαδιές του και για ποιους λόγους χρωστάει εξηγήσεις. Βλέπεις πουθενά να λέω 'γειασάν των απολυμένων και κλείστε ότι δρόμο βρείτε για να δικαιωθείτε'; Ή μήπως περιμένεις να κάνω κάτι εγώ για το χαμένο σου χρόνο στο μποτιλιάρισμα και το χαμένο σου επαγγελματικό ραντεβού;
Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι, οπλίσου με αρκετή υπομονή, γιατί με τις κανονάρες που αναμένεται να ηχήσουν τον προσεχή χειμώνα, θα μποτιλιαριστείς άπειρες ώρες και θα χάσεις πολλά επαγγελματικά ραντεβού. -
Ακριβως οτι εγραψε ο www2000
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
α) Αλλο να κανεις διαδηλωση χιλιαδων, γιατι κατι κοινο (πχ ανεργια, ασφαλιστικο κλπ), κ αλλο να κλεινεις τον δρομο χιλιαδων, για ενα προβλημα 100-200 ατομων. Ξαναλεω, αν εγω, οταν απολυθηκα παρανομα, εβγαινα στην Κηφισσιας να κυνηγαω αυτοκινητα = να δημιουργησω τεραστιο χαος, δεν θα με μαζευαν μεσα? Τωρα επειδη ειναι 200 ατομα ειναι 'διαδηλωση' κ μπορουν να κανουν οτι τους κ@υλωσει? Μακαρι να τους παταγαν. Μπερδεμενα τα εχετε...
Οπως επισης: οι διαδηλωσεις ανακοινωνονται, κλεινουν οι δρομοι επισημα, κ (οποιος εχει αυτια τουλαχιστον) το μαθαινουμε απο πριν απο τις ειδησεις κλπ κ κανονιζουμε τις διαδρομες μας αναλογα. Αυτο ελειπε τωρα οποιος απολυεται να κλεινει κεντρικους δρομους, 'επειδη ειναι πολλα ατομα'...
Η νομιμη 'διαδηλωση', αυτη που ο καθενας μας εχει δικαιωμα να κανει, ειναι κατι πολυ συγκεκριμενο κ φυσικα ΟΧΙ το 'μαζευτηκαμε 200 ατομα την στιγμη που μας κ@υλωσε κ γ@μ@με αλλους 50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ για να στρεψουμε τις καμερες πανω μας...
Kacey,θα σου πω εγώ από που χρωστάει να δώσει εξηγήσεις...
Β) Εχεις υπ'οψιν σου τι απατεωνας ειναι και ποσα λεφτα εχει φαει απο το δημοσιο και το χρηματιστηριο ο Λαναρας ?
β) Οχι. Για αυτο εγραψα πολυ συγκεκριμενα πραγματα τα οποια προσπερασατε. Ειπα 'αν τον αποκαλειτε αλητη ΜΟΝΟ επειδη επελεξε να μεταφερει την επιχειρηματικη του δραστηριοτητα αλλου γιατι ετσι τον συνεφερε, κ αυτο εχει ως (προφανεστατη) συνεπεια την απωλεια Χ θεσεων εργασιας', τοτε τα λετε λαθος. Αν ισχυουν αλλα πραγματα εδω, τοτε αλλη κουβεντα. Αλλα ετσι οπως γραφτηκε στην αρχη...
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]