-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Ελαφρώς πιο ενδιαφέρον το Debate σε σχέση με τα προηγούμενα... αλλά θα πρέπει όποτε ρωτάνε κάποιον και απαντάει μια άλλη ερώτηση να μπαίνει ο Σουγκλάκος μέσα και να τους χώνει 1-2 σφαλιάρες να έρθουν στα ίσια τους.Κερδισμένοι και χαμένοι.... δεν είμαι σίγουρος...
Θεωρώ μόνο οτι η Παπαρήγα ήταν χαμένη... ΙΜΟ ήταν λίγο αλλου για αλλου...
Οι αλλοι ούτε κερδισμένοι ούτε χαμένοι...
Ο Καρατζαφέρης ο γνωστός... τους Οικολόγους (πως τον λένε τον τύπο?) τους ζάλισαν με το Μακεδονικό.... ο Καραμανλής προσπαθούσα να μεζέψει τα ασυμάζευτα.. και ο Παπανδρέου πρέπει να μιλάει πιο γρήγορα ....Θα συμφωνήσω και΄γω. Ιδίως στό ότι η Παπαρήγα ήταν η πλέον 'άκυρη' στις απαντήσεις της. Ο δε Χρυσόγελος (έτσι τον λένε), δίκαια τσατίστηκε με τον Σρόιτερ, αλλά απέχει από το να χαρακτηριστεί άτομο με πολιτική άρθρωση λόγου. Όταν μάλιστα ακούω φράσεις του στιλ 'δεν μας νοιάζει τι έγινε το 1920', τα ψιλοπαίρνω (διότι, δε λέω, σωστό είναι να μην είσαι προσκολλημένος στο παρελθόν, αλλά και η ιστορική αμνησία από την άλλη, είναι εξίσου εγκληματική). Ο δε Καρατζαφύρερ έδωσε ρεσιτάλ μειλιχιότηταςν(*), όταν έπιανε θέματα που έκαναν τζίζ......Ο Τσίπρας καλύτερος από ότι περίμενα, ο Τζορτζ βελτιωμένος, αλλά δεν παύει να είναι Τζορτζ, ενώ ο Καραμανλάκης αρκέστηκε σε λεονταρισμούς, έτσι για την τιμή των όπλων.
(*)Ασε που πονεσε, έκλαψε και δάκρυσε.....
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Εσείς λοιπόν συνεχίζετε να πιστεύετε ότι με το να μην ψηφίσετε κάνετε κάποια πολιτική δήλωση;;;; Ή με το να ψηφίζετε μικρό κόμμα οφελείτε τον δικομματισμό;;;; Μην ξεχνάτε ότι τα ποσοστά βγαίνουν με βάση τα έγκυρα ψηφοδέλτια, άρα να είστε σίγουροι ότι τα κοινοβουλευτικά κόμματα ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ να ΜΗΝ πάτε να ψηφίσετε!
Η αποχή (μου φαίνεται τα' χαμε ξαναπεί και στις Ευρωεκλογές) είναι σαφής πολιτική κίνηση. Κάποιος δε γουστάρει να συμμετέχει αυτό το θέατρο της γελοιότητας και το εκδηλώνει έτσι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, κάποια άλλη κάπως αλλιώς δεν έχει σημασία.
Όσο για το πώς 'μετράει' και ποιοι την καρπώνονται :Γιατί θα πρέπει να προβληματιστώ εγώ ? Προβληματίστηκε ο μεροκαματιάρης που φτύνει αίμα για ένα 20άρι και ζει με δανεικά που πάει και ψηφίζει ότι και ο μεγαλοαστός τι επίπτωση έχει η δική του στάση σε μένα???Χέστηκα για το πού πάει η αποχή μου και πώς προσμετράται (σόρυ για την έκφραση )
-
Δεν μπορει καποιος να μαθει Ελληνικα στον Γιωργακη? Ενα 12χρονο εχει καλυτερη συνοχη στον λογο και μεγαλυτερο λεξιλογιο
-
κάπως πιο ενδιαφέρον το φετινό ντιμπέϊτ.
Στα δικά μου μάτια πάντοτε:
Κερδισμένος ο Τσίπρας, σοβαρός και διαβασμένος, με αντιδράσεις αρχηγού μεγαλύτερου κόμματος και μικρές μόνο υπεκφυγές (πχ στην ερώτηση για το ποιά τα λάθη έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ κι έπεσαν τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων0
Κερδισμένος μάλλον και ο Παπανδρέου, κάπως πιο διαβασμένος και ετοιμόλογος, αν και απέφυγε κα΄ποια αγκάθια.
Χαμένος ο τύπος από τους οικολόγους (δε συγκράτησα όνομα). όταν σε ρωτούν κάτι ζόρικο επανειλλημένως, απλά έχεις τα κότσια και απαντάς ξεκάθαρα. Κι ό,τι γίνει...Αδιάβαστος και τρακαρισμένος
Χαμένος μάλλον και ο Πρωθυπουργός. Υπερφύαλος και υπερβολικός, ξεγλιστρούσε στα δύσκολα και κουραστικός με τις χειρονομίες του.
Χαμένος κι ο Καρατζαφύρερ. επί της ουσίς τίποτα, όλοι οι δημοσιογράφοι τον ξεμπρόστιασαν για το ψηφο-ψάρεμα που επιχειρεί, λέγοντας άλλα τη μια και άλλα την άλλη.
η Παπαρήγα κάπου στη μέση. Κλασικές απόψεις και γνωστές τοποθετήσεις, νομίζω είπε λίγο πολύ τα αναμενόμεα και μάλιστα με απλό λόγο
-
Δηλαδη είμαι ο μόνος που δεν το είδε?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δηλαδη είμαι ο μόνος που δεν το είδε?και εγω δεν το ειδα.
-
2-3 πόσταραν ότι το είδαν
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Κερδισμένος ο Τσίπρας, σοβαρός και διαβασμένος, με αντιδράσεις αρχηγού μεγαλύτερου κόμματος
εμ καποτε ηταν στο 15%
-
περί debate
-
Ο Χοντρός.... όπως συνήθως, με δυσκολότερες ερωτήσεις αυτή τη φορά χωρίς να υποπέσει σε λάθη αλλά χωρίς να έχει την έξωθεν πια καλή μαρτυρία. Έπαιξε άμυνα και δεν δέχτηκε γκολ αλλά και δεν σκόραρε. Ως πρωθυπουργός είπε τις λιγότερες μαλακίες (άλλωστε γνωρίζει ότι ο χρόνος του έχει τελειώσει).
-
Ο Προβληματικός και σύντομως Πρωθυπουργός της χώρας (διότι κάθε χώρα έχει τους ηγέτες που τις αξίζουν)... βελτιωμένος σε σχέση με το εφιαλτικό 2004 αλλά στα ίδια του 2007. Ήταν ο περισσότερο 'άλλα λόγια να Αγαπιόμαστε' αν και του ξέφυγε ότι δεν θα αλλάξει την φορολογική κλίμακα στην Ερώτηση του Χοντρού χωρίς όμως να πει τίποτα περί φορολογικών συντελεστών (το 25% ξεχάστε το... ξανά πάλι στο 30%...)
-
Η 'Δεν μου αρέσει η Ιδιωτική Παιδεία άλλα είχα την Κόρη μου στο Αμερικάνικο Κολέγιο'. Δεν με εξέπληξε ο ξύλινος λόγος της. Ειδικά εκεί όπου προσπαθούσε να μας πείσει ότι στο όνομα της ιδεολογίας ας πετάξουμε μερικούς τόνους Νικελίου και πλαστικών στις χωματερές... Το 'Στα Τρίκαλα στα δύο στενά' πραγματικά δείχνει το πόσο εκεί στον Περισσό έχουν άγρια μεσάνυχτα. Είναι προτιμότερο να δουλεύεις στο Λιγνίτη της ΔΕΗ ως υπάλληλος του Υπεργολάβου με 700 ευρώ και όχι στον Ιδιώτη με τα ίδια λεφτά γιατί στην 2η περίπτωση τα 700 ευρώ τα καρπώνεται ο Ιδιώτης ενώ στην 1η την υπεραξία την καρπώνεται και η ΔΕΗ (που είναι και αυτή κατά το ήμισυ ιδιωτική) έστω και αν στον 1ο γαμάς το σύμπαν. Τυπική αντίδραση ΚΚΕ. Τώρα έκανε και την μεγαλύτερη γκάφα πρακτικά 'Αγιοποιώντας' τα αυθαίρετα του Λαού. Να γκρεμιστούν μόνον οι βίλες. Τα παραπήγματα να μείνουν.... Τώρα στο θέμα της περιουσίας μάλλον η αντίδραση της έδειχνε άνθρωπο όπου προσπαθούσε άτεχνα να κρυφτεί και ακροβατούσε μεταξύ του εντάξει να έχετε και εξοχικό δικό σας αλλά σε Κρατική Γη. Χαμένη όπως και τις προηγούμενες φορές. Αλλά έτσι και αλλιώς δεν ήταν ποτέ το δυνατό σημείο της Τσουμπλέκας Παπαντάμας το πίτσι πίτσι.
-
Ο Ντένις ο Τρομερός. Σακάκι Boss ή Γιαννέτος (δεν υπήρξε ομοφωνία με τη σύζυγο), ρολογάκι των 10,000€+ στο χέρι (δεν ήταν Rolex), πουκάμισο των 500+ ευρώ και από πολιτικό λόγο άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Το ισχυρό χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Αλαβάνος. Μετά το σημερινό.... άστα να πάνε... Μάλλον έχουν πιστέψει ότι το 2.5% δεν το αποφεύγουν.
-
Ο 'Το κόμμα το γέννησα εγώ, το έφτιαξα εγώ και δεν το κληρονόμησα από κανέναν'. Κωλοτούμπας Α.Ε. Για την Εκκλησιαστική περιουσία τα έχει γυρίσει 10 φορές. Σήμερα το ανεμοδούριο έδειχνε προς την υποχρέωση της Εκκλησίας να μην αφήνει μέρος της περιουσίας της ανεκμετάλλευτο. Δεν είχε τα @@ να μείνει πιστός στην θέση του περί των κουκουλοφόρων. Οι ερωτήσεις του στα όρια του Λαϊκισμού. Στα θέματα περιβάλλοντος δύο λαλούν και τρεις χορεύουν
-
Ο 'Είμαι πράσινος εναλλακτικός' (θα καίει και αμόλυβδη). Ο εκνευρισμός όταν ο Ρόιτερ του έκανε και πάλι ερώτηση περί των προδοτικών δηλώσεων Τρεμόπουλου ήταν και η χαριστική του βολή. Ψηφοφόρο της ΝΔ να πάρει δεν πρόκειται. Του ΠΑΣΟΚ ούτε κατά διάνοια. Από το ΣΥΡΙΖΑ όσους πήρε μάλλον τους έχασε. Τσιράκι των Αμερικάνων που συνεχίζουν το παιγνιδάκι του διαίρει και βασίλευε (είχαν καλούς δασκάλους πως να το κάνουμε), φερέφωνο των Σκοπιανών (ο Λιάνης τώρα δικαιώνεται). Τουμπεκί ψιλοκομμένο για τις φωτιές (πως να το κρύψουμε άλλωστε) μιλούσε περί Ιδιωτικής Πρωτοβουλίας. Κατά άλλα Πράσινοι στα εύκολα. Το χρωματιστό βαζάκι με νερό από τον Ασωπό το αποκορύφωμα της κακογουστιάς.
(όπως καταλάβατε είδα από τις ερωτήσεις για το περιβάλλον χάνοντας όμως την απάντηση του Τρομερού παιδιού).
ΥΓ. Για τους 1 και 2 δεν έχω περισσότερα να πω από αυτά. Μεταξύ των κατορθωμάτων της ΝΔ για την ανακύκλωση (σε ποιόν να πω ότι το 26% στην ανακύκλωση είναι ποσοστό για να νιώθει κάποιος Εθνικά Υπερήφανος και να μην με πάρουν στις ντομάτες) και του 'τι να σου πω για τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια, πρέπει να ρωτήσω τον Βενιζέλο' η επιλογή είναι εύκολη.....
'Αφαίρεση του κέντρου λόγου, συνειδήσεως και κίνησης.....'
-
-
Mπορεί κάποιος να πεί αν ρωτήθηκαν όλοι οι αρχηγοί για την εκκλησιαστική περιουσία και ποιές ήταν οι απαντήσεις?
(δεν κατάλαβα αν έγινε αυτή η ερώτηση σε όλους) -
Απ όσο θυμάμαι ρωτήθηκε μόνο ο Φύρερ. Και είπε μλκίες.
Στην αρχή το ξεκίνησε καλά - 'Απαράδεκτο να υπάρχει εκκλησιαστική περιουσία, όταν υπάρχουν άκληροι αγρότες' κτλ, αλλά μετά ψιλοπλημμύρισε. μέχρι και στις ταυτότητες το γύρισε.Πάντως πέτυχα στον Σκαϊ σε επανάληψη αυτή τη στιγμή...
@ christos.dimou
Στα μισά που λες διαφωνώ, αλλά τα γράφεις εξαιρετικά! -
Aπ τις σοβαρές ερωτήσεις που έπρεπε να τεθεί σε όλους
κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με τον Χρήστο, διαφωνώ κάθετα αλλά γουστάρω να τον διαβάζω
-
Για την εκκλησία ρωτήθηκε και η Παπαρήγα(μόνο αυτή και ο Καρατζαφέρης, ο οποίος με εξέπληξε θετικά με την συνολική απάντηση --- η Παπαρήγα είπε ότι κανονικά αν ερχόταν στην εξουσία θα φορολογούσε κανονικά την εκκλησία με το ποσοστό που αντιστοιχεί στα μεγάλα εισοδήματα ή μπορεί και να την δήμευε... ΜΑΚΑΡΙ να το' καναν όλοι αυτό, άλλα είπε ο Χριστός, άλλα πράττουν οι επιχειρηματίες εκμεταλλευτές φοβιών ).
Πρέπει να ρωτήθηκε και ο Παπανδρέου για το ίδιο θέμα, αλλά ήταν υποερώτηση ή ο Τσίμας δεν πρόλαβε να τελειώσει αυτό που ρωτούσε και λίγο θόλωσε το πράγμα(πάντως το ΠΑΣΟΚ έχει πει ότι θέλει να φορολογήσει, να δούμε αν θα τολμήσει και να το κάνει ή θα μείνει στα λόγια λόγω αντιδράσεων). -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Aπ τις σοβαρές ερωτήσεις που έπρεπε να τεθεί σε όλουςκι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με τον Χρήστο, διαφωνώ κάθετα αλλά γουστάρω να τον διαβάζω
Η εκκλησιαστική περιουσία σοβαρή ερώτηση?? Δηλαδή πιο σοβαρή από την οικονομική κρίση και τα προβλήματα της παιδείας??
Παλαιότερα στις αρχές του 90 είχε φτάσει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η προσφυγή της Ελλαδικής Εκκλησίας κατά του Δημοσίου για την Κρατικοποίηση της Εκκλησιαστικής Περιουσίας εμπνεύσεως Ανδρέα και μη εκτελέσεως (τυπικό παράδειγμα Λαϊκισμού ο Ανδρέας.... κορώνες μόνον για να μασάνε οι ψηφοφόροι σανό). Το ποσό που απαιτούσε η εκκλησία ήταν τότε στο 120% του ΑΕΠ της χώρας. Καθώς το Σύνταγμα Δήμευση Περιουσίας απαγορεύει (κάτι που ούτε η Τσουμπλέκα Παπαντάμα πρέπει να το γνωρίζει από όσο φαίνεται και για τους υπόλοιπους υπάρχουν βάσιμες αμφιβολίες ακόμα και για το αν το έχουν ξεφυλλίσει* το σχετικό κείμενο) η υπόθεση 'Απαλλοτρίωση' είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί. Να τα πάρει το Δημόσιο να τα κάνει τι??? Να πληρώσει δηλαδή πχ. 20,000,000+ ευρώ για το οικόπεδο που βρίσκεται το Κτήριο της Ακαδημίας για το οποίο δεν πληρώνει ενοίκιο στη Μονή Πετράκη??? Γιατί για να μην γνωρίζουν που να βάλουν τα λεφτά οι παππάδες?? Πως θα αντέξει ένα Δημόσιο χρέος στο 250% του ΑΕΠ της χώρας που θα απαιτεί μόνον για τόκους το 12.5% του ΑΕΠ?? Η φορολόγηση επί των εισοδημάτων δεν φτάνει? Γιατί το ΕΤΑΚ που φορολογεί την εκκλησία (έστω και ως Φυσικό πρόσωπο) να καταργηθεί και να επανέλθει το ΦΜΑΠ που εξαιρούσε την εκκλησιαστική και μοναστηριακή περιουσία?? Είμαστε τόσο large που αφήνουμε την μισή και πλέον γη αφορολόγητη???
Το πρόβλημα είναι το πως η Ελληνική Οικονομία πέρα από Υπηρεσίες (τσατσιλίκια) θα αποκτήσει και υγιή πραγματική δραστηριότητα. Θες Τουρισμό, θες προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας (άυλα και μη) ώστε να μην μετατραπούμε σε Αργεντινή. Αλλά κουβέντα καμία για την ταμπακιέρα. Κροκοδείλια δάκρυα για τις ακάλυπτες επιταγές λες και η μεταχρονολόγηση είναι του τελευταίου έτους φαινόμενο. Πλαστογράφοι του αισχίστου είδους οι Έλληνες 'Επιχειρηματίες' με ακάλυπτες επιταγές και ένα σύστημα που τους καλύπτει. Όχι ότι είναι καλύτερο το Δημόσιο που απαιτεί την χρηματοδότηση πρακτικά των Δημοσίων Έργων από τους Εργολάβους, που πληρώνει (αν πληρώσει) 12 μήνες μετά την πιστοποίηση μίας πληρωμής. Αποτέλεσμα η εμφάνιση ακόμα μίας παρα-τραπεζικής δραστηριότητας της 'προ-εξόφλησης' λογαριασμού όπου ο Εργολάβος πληρώνει το 7% ως κόμιστρο. 7% για ένα έτος ήτοι επιτόκιο 7.5% επιτόκιο για την Τράπεζα και 7.5% μικρότερη έκπτωση για το Δημόσιο (λες και ο Εργολάβος δεν θα τα φορτώσει τα έξοδα στις τιμές). Ένας φαύλος κύκλος για να παράγονται νούμερα χωρίς έργο και στο τέλος να κερδίζουν και μόνον οι διάφοροι αυλικοί (βλέπε παρατρεχάμενοι).
Άλλο το πρόβλημα της παιδείας. Η παιδεία σήμερα δεν παράγει ούτε ανειδίκευτους εργάτες. Φυσικά παράγει με το κιλό Δ.Υ., βο(υ)λευτές, συνδικαλιστές και άλλα συναφή που ελάχιστα προσφέρουν στην Ελληνική Πραγματικότητα (πέρα από το να ρουφάνε το αίμα του εργαζόμενου πολίτη) και στην πραγματική οικονομία.
Τώρα για τα θέματα της παιδείας από τα τζιμάνια Δημοσιογράφους ο χρόνος αναλώθηκε στα τυχόν επεισόδια στην επέτειο του Γρηγορόπουλου και στο αν τα Κολέγια θα επιτραπούν ή όχι. Κοινώς για τους άρχοντες της 4ης εξουσίας το μόνο που ενδιαφέρει είναι το αν θα έχουν δουλεία πριν τα Χριστούγεννα και το αν τα αφεντικά τους θα μπορούν να επεκταθούν και σε έναν ακόμα τεράστιο κλάδο αποτέλεσμα της Ελληνικής πραγματικότητας που είναι η εκπαίδευση.
Αυτά τα δύο ,είναι σοβαρά θέματα ΙΜΗΟ και όχι το ανεδαφικό της μερικής ή ολικής κρατικοποίησης μίας εκκλησιαστικής περιουσίας που σε μεγάλο βαθμό (μέσα από έναν αμοιβαίο σφιχταγγαλιασμό των δύο 'μονομάχων') εκμεταλλεύεται και το Δημόσιο (με παροχές - συμβάσεις) επιτρέποντας το ίδιο να πράττει και η εκκλησία.
- το έχουν πάντως αρκετές φορές ξεφτιλίσει.... (τι να θυμηθεί κανείς?? το συμβολικό πρόστιμο του Κων/νου Β που ήταν ένα ράπισμα στο τρομερό παιδί συνταγματολόγο του ΠΑΣΟΚ, το βασικό μέτοχο που κρίθηκε από την ΕΕ ότι είναι σε σύγκρουση με τις βασικές αρχές ανταγωνισμού, τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια που απαγορεύονται μεν αλλά λειτουργούν με αποφάσεις Προεδρικές ή Υπουργικές (φαίνεται ότι το Σύνταγμα δεν έχει φτάσει ακόμα στα σχετικά Υπουργία) κ.α....
Το πρόβλημα μας κατά την 4η εξουσία είναι όμως το παπαδαριό και πως να του βάλουμε χέρι (στα λόγια γιατί στα έργα...) και το άσυλο (που από την μία οργίζονται όταν γίνονται επεισόδια με το άσυλο να αποτελεί χώρο προστασίας εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου αλλά από την άλλη ξιφουλκούν κατά της οποιαδήποτε Κυβέρνησης που θα προσπαθήσει να θέσει και πάλι το θέμα της αναδιαπραγμάτευσης του ασύλου σε λίγο πιο υγιείς βάσεις). Πλήρης αποπροσανατολισμός του κόσμου και λόγια του αέρα....
-
Εμενα το μονο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι αφου ο Τσιπρας στο κλεισιμο του αναφερθηκε στην αλλη ελλαδα (νοσοκομες, γιατρους, απολυμενους του λαναρα, νεους αγροτες, νεους των stage, κλπ), ο Γιωργος ειπε ακριβως τα ιδια (νοσοκομες, γιατρους, αγροτες, απολυμενους, stage, κλπ), γιατι προφανως δεν του ειχαν ετοιμασει δευτερη εναλλακτικη και ηταν too much γι αυτον να αυτοσχεδιασει. Καλοριζικος.
-
Καλα καθισατε και ειδατε αυτη την προκάτ σούπα που λέγεται debate;
Εισαστε άρρωστοι -
Κερδισμενος για μενα τουλαχιστον (αν και δεν το ειδα ολο)ηταν μονο ο Τσιπρας,πολυ καλυτερος απο τον Αλαβανο κι αυτο ισως του δωσει τελικα την εισοδο στην βουλη.Ολοι οι αλλοι ηταν μια απ΄τα ιδια.Ο Γιωργακης θελει πολυ δουλεια ακομη,ημαρτον ρε παιδια αυτος θα γινει πρωθυπουργος,δεν απαντησε σε καμια ερωτηση κι οταν χρειαστηκε ν'αυτοσχεδιασει οπως αναφερθηκε πιο πανω τα θαλασσωσε.Πρεπει καποια στιγμη νάπαλλαγουμε απο Καραμανληδες και Παπανδρεου,υπαρχουν σιγουρα καλυτεροι,κι αυτο που αποδειχθηκε περιτρανα ειναι οτι κανεις δεν εχει ουτε προγραμμα ουτε σχεδιο και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η εξουσια και η διαχειριση.
-
-
@Δήμου:
Δεν μίλησα για δήμευση, μίλησα για φορολογία.
Και ναί, μέσω κρίσης είναι σοβαρότατο θέμα, όταν την ίδια στιγμή εμπνέεσαι φόρους για όλους.Ο ΦΜΑΠ επειδή εξαιρούσε την εκκλησία δεν σημαίνει ότι είναι κακός, απλά πρέπει να την περιλάβει, γιατί ο ΕΤΑΚ είναι αστείος ως φόρος για τέτοιες κατοχές.
Α, και επιτέλους, θα πρέπει κάποια στιγμή να συζητήσουμε και για το τί αναγνωρίζουμε ως τίτλους ιδιοκτησίας ως κράτος. Γιατί ναι μεν το δημόσιο μπορεί να μην πληρώνει ενοίκιο στην μονή λεχράκη, αλλά όλη αυτή η περιουσία ήρθε απ τους εχθρούς της εκκλησίας και τους ηθικούς αυτουργούς του κρυφού σχολειού.
Επίσης είμαστε τόσο large ώστε να τους πληρώνουμε ως ΔΥ
τωρα για τα υπόλοιπα, γιατί πρέπει να τα διαβάσω και οργανωμένα για να απαντήσω, οπότε το βραδάκι:
Αλλά δεν μπορώ να μη μιλήσω για τον γκλυψμπουργκ
Στον βασιλεύ, το πρώτο ράπισμα δόθηκε με τα κοντέινερ, ακολούθησε το χάδι του συνταγματολόγου
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Η Δράμα έχει τον δικό της Μπολντ ... ( my name is Μπολντ ... James Μπολντ )
Και εδώ, η κειμενογράφος της αφίσσας.

Εκλογές 2009