-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Η αληθεια ειναι βεβαια οτι για λογους που εγω δεν πολυκαταλαβαινω αλλα ο koutsan συμμεριζεται (κι απ' την πλευρα του εχει ενα δικιο) στου Παπαγου δε θα ψαξει για σπιτι το μεσο ζευγαρι (που κατα τ' αλλα ειναι ακριβως οπως τα λες)
Και γενικά γιατί να ψάξει ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ σε τέτοιες τιμές και όχι κάτι αυτόνομο??
Αυτή είναι η ενστασή μου...Μονοκατοικία εννοείς σε δικό σου οικόπεδο, έτσι ; Επί της αρχής συμφωνώ αλλά με 400 k μόνο λίγο δύσκολα τα πράγματα, εκτός αν αρχίσεις να κοιτάς σε περιοχές που δεν είμαι βέβαιος ότι θα ήθελαν οι περισσότεροι να μείνουν, αλλά το κάνουν μόνο και μόνο για να υλοποιήσουν αυτό που προτείνεις...
Επίσης - αν και προσωπικά οπαδός της μονοκατοικίας - καθότι δε συμβιώνω πολύ αρμονικά με τους γύρω μου - έχω παρατηρήσει ότι σε πάρα πολύ κόσμο δε λέει απολύτως τίποτα η έννοια της μονοκατοικίας και τους είναι από αδιάφορη έως μη επιθυμητή...
Άβυσσος η ψυχή μπλα μπλα... -
Οσοι έχουν μεγαλώσει σε μονοκατοικία , θέλουν διαμέρισμα και το αντίστροφο .
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Η αληθεια ειναι βεβαια οτι για λογους που εγω δεν πολυκαταλαβαινω αλλα ο koutsan συμμεριζεται (κι απ' την πλευρα του εχει ενα δικιο) στου Παπαγου δε θα ψαξει για σπιτι το μεσο ζευγαρι (που κατα τ' αλλα ειναι ακριβως οπως τα λες)
Κακοδιατυπωμένο εκ μέρους σου μάλλον γιατί δε γίνεται να μη καταλαβαίνεις ότι οι λόγοι που τα 'μέσα' ζευγάρια δεν ψάχνουν σπίτι στου Παπάγου είναι πολύ απλά ότι οι τιμές δεν είναι 'μέσες'
Αυτό που μάλλον δεν καταλαβαίνεις λοιπόν είναι γιατί οι τιμές είναι υψηλές, αλλά επ'αυτού δεν βλέπω κάποιο λόγο να σε πείσω, όσοι το προτιμάνε και τα σκάνε κάτι θα έχουν υπόψη τους.Ε ναι κανω και δουλεια παραλληλα (κατι με προβατα αυτες τις μερες ) και δεν εχω μυαλα να γραφω
Καλα το καταλαβες παντως αυτο εννοουσα , αλλα οποιοι κι αν ειναι οι λογοι, 4 χιλιαρικα το τετραγωνικο σε διαμερισμα 7ετιας 1ου οροφου ειναι ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ακομα και για το σεντραλ παρκ -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Οσοι έχουν μεγαλώσει σε μονοκατοικία , θέλουν διαμέρισμα και το αντίστροφο .Δεν θα το έλεγα καθόλου αυτό...Το ανάποδο συμβαίνει, όποιος έχει μεγαλώσει σε μονοκατοικία του φαίνεται αδιανόητο ότι θα συνεννοηθεί με κάποιον άσχετο για το τι εξώπορτα θα βάλει, τι φυτά στον κήπο θα φυτέψει, πόσο δυνατά θα έχει τη μουσική, αν θα βάψει ή όχι το κτήριο, τι χρώμα κλπ κλπ...
Αντίθετα για κάποιον που έχει μεγαλώσει σε διαμέρισμα συχνά αυτά του φαίνονται αστείες διαδικασίες-πταίσματα και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί να πληρώσει χρυσάφι αυτή την 'ψευδαίσθηση', όπως την ονομάζει, ελευθερίας...
Στην πρώτη κατηγορία θεωρώ ότι σχεδόν δεν υπάρχουν εξαιρέσεις που να θέλουν διαμέρισμα, στη δεύτερη κατηγορία όμως, επειδή πολλοί είχαν πολύ άσχημες εμπειρίες με συνιδιοκτήτες πολυκατοικίας ΠΟΛΥ μ@λακες, ονειρεύονται μια μονοκατοικία... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κακοδιατυπωμένο εκ μέρους σου μάλλον γιατί δε γίνεται να μη καταλαβαίνεις ότι οι λόγοι που τα 'μέσα' ζευγάρια δεν ψάχνουν σπίτι στου Παπάγου είναι πολύ απλά ότι οι τιμές δεν είναι 'μέσες'
Αυτό που μάλλον δεν καταλαβαίνεις λοιπόν είναι γιατί οι τιμές είναι υψηλές, αλλά επ'αυτού δεν βλέπω κάποιο λόγο να σε πείσω, όσοι το προτιμάνε και τα σκάνε κάτι θα έχουν υπόψη τους.Ε ναι κανω και δουλεια παραλληλα (κατι με προβατα αυτες τις μερες ) και δεν εχω μυαλα να γραφω
Καλα το καταλαβες παντως αυτο εννοουσα , αλλα οποιοι κι αν ειναι οι λογοι, 4 χιλιαρικα το τετραγωνικο σε διαμερισμα 7ετιας 1ου οροφου ειναι ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ακομα και για το σεντραλ παρκΈτσι γενικά και αόριστα να το δεχτώ, τζάμπα είναι άλλωστε
Αυτό που είχα διατυπώσει είναι ότι αν δέχεσαι ότι υπάρχουν τιμές 4000 το τμ σε διάφορες περιοχές της Αττικής, άποψή μου είναι ότι ο Παπάγος ευθέως συγκρίνεται με όλες αυτές και δεν αποτελούν παράδοξο αυτές οι τιμές...Πως θα μπορούσε άλλωστε, η αγορά είναι αμείλικτη -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Στην πρώτη κατηγορία θεωρώ ότι σχεδόν δεν υπάρχουν εξαιρέσεις που να θέλουν διαμέρισμα, στη δεύτερη κατηγορία όμως, επειδή πολλοί είχαν πολύ άσχημες εμπειρίες με συνιδιοκτήτες πολυκατοικίας ΠΟΛΥ μ@λακες, ονειρεύονται μια μονοκατοικία...Δεν νομίζω να είμαι η εξαίρεση . Ξέρω αρκετούς που μεγάλωσαν σε μονοκατοικία , αλλά η διαμονή σε ένα ωραίο διαμέρισμα με μεγάλες βεράντες , σε ψηλό όροφο και με ωραία θέα , δεν συγκρίνεται με καμμιά μονοκατοικία . Ασε που δεν χρειάζεται να κλείνεις τα πατζούρια το βράδυ γιά να μην σε βλέπουν οι περαστικοί . Τώρα αν μιλάμε γιά βίλλα σε οικόπεδο άνω του ενός στρέμματος που είναι απομονωμένη από τον δρόμο , επειδή μιλάμε γιά αξία κάποιων εκατομμυρίων € , δεν μπαίνει σε σύγκριση με διαμέρισμα , λόγω τιμής .
Καλα το καταλαβες παντως αυτο εννοουσα , αλλα οποιοι κι αν ειναι οι λογοι, 4 χιλιαρικα το τετραγωνικο σε διαμερισμα 7ετιας 1ου οροφου ειναι ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ακομα και για το σεντραλ παρκ
Γιά το σεντραλ παρκ δεν ξέρω γιά την Γαλλία , την Γερμανία και την Αγγλία , δεν είναι σίγουρα γιά ανάλογες περιοχές από πλευράς ποιότητας διαμονής , κατοίκων και πρόσβασης στο κέντρο .
-
Ωρε αν είχα τόσα φράγκα θα έπαιρνα ένα σπίτι στη Βιέννη. Τί Αθήνες και Ελλάδες με λέτε
-
εγώ ένα δίπατο στο eindoven
πέρα απ την πλάκα, ένα loft στο παρίσι
παπάγου, με τους στρατηγούς
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
εγώ ένα δίπατο στο eindovenπέρα απ την πλάκα, ένα loft στο παρίσι
παπάγου, με τους στρατηγούς
Μου θές και loft είχατε και στην Μιναρούπολη τέτοια?
-
ο Παπάγου σαν περιοχή είναι τρομερή. Πολλές μονοκατοικίες, φαρδείς δρόμοι, άνετο πάρκιγκ, ησυχία και σε 10' είσαι κέντρο. Τι να λέμε τώρα.
-
Άσε, απ τα ρετιρέ, στις συγκατοικίσεις με 3
Μωρέ μιά χαρά πρέπει να είναι στου Παπάγου, αλλά φαντάσου να έχεις γείτονες τους γονείς του κουτσάν
-
Τώρα πλέον σίγουρα δεν θα ήθελες να έχεις γείτονα τον πατέρα μου, νεκροταφείο του Βύρωνα γαρ Ούτε καν στο πρώτο ρε παιδί μου δεν είναι
Ε της μάνας μου δεν της τρέχει και η νοημοσύνη από τα μπατζάκια αλλά για τα δεδομένα των στρατηγών του Παπάγου μια έδρα στο πανεπιστήμιο θα τη διεκδικούσεΤο φρόνημα του προαστίου είναι υγιές κύριοι
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ο Παπάγου σαν περιοχή είναι τρομερή. Πολλές μονοκατοικίες, φαρδείς δρόμοι, άνετο πάρκιγκ, ησυχία και σε 10' είσαι κέντρο. Τι να λέμε τώρα.Καλά μην τρελλαίνεσαι τώρα . Και άλλα είναι έτσι και καλύτερα και δεν έχουν και περίεργους γείτονες . Οσο γιά τα 10 λεπτά , μόνο τον Αύγουστο νομίζω . Εκτός αν εννοείς κέντρο την Κατεχάκη .
-
Γιατί ειπα πουθενά ότι είναι μοναδικό αυτό ;
-
Οχι , αλλά όπως ξέρεις είμαστε τοπικιστές
-
Ραφήνα μένω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ο Παπάγου σαν περιοχή είναι τρομερή. Πολλές μονοκατοικίες, φαρδείς δρόμοι, άνετο πάρκιγκ, ησυχία και σε 10' είσαι κέντρο. Τι να λέμε τώρα.Eχω καποια χρονια να παω στου Παπαγου αλλα πιστευω λογω θεσης δεν μπορει να συγκριθει με περιοχες οπως η Φιλοθεη. Παντως σε τελευταια αναλυση ακομα Αθηνα εισαι και εκτος και αν εχεις καποια στρωμενη δουλεια με ευκολα χρηματα (πανω απο 100 χιλ καθαρα τον χρονο) δεν βλεπω τον λογο να δεινεις αυτα τα χρηματα για ενα μικρο διαμερισμα.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Οσοι έχουν μεγαλώσει σε μονοκατοικία , θέλουν διαμέρισμα και το αντίστροφο .Καμμία, μα καμμία σχέση....!!! Μεγάλωσα σε διωροφο (οχι σε μεζονέττα, στο 1 οροφοδιαμέρισμα εκ των 2), έχω 6 χρόνια που ζω σε σχετικά καλή πολυκατοικία απο καθε άποψη και ανυπομονώ να φύγω και να πάω στη μονοκατοικία που φτιάχνω....!!! Στα τσακίδια και οι απο πάνω που κοπανάνε ο,τι ωρα γουστάρουν, στα τσακίδια και οι απο κάτω, που έτσι και βάλω σκαρπίνια (1 λεπτό πριν φύγω) για να πάω σε κανα γάμο, αρχίζουν τα παράπονα....Τη θέα της τσιμεντούπολης τους την χαρίζω...!!!!!!
-
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα έχεις κακούς η απλά περίεργους γείτονες στην μονοκατοικία ? Αυτό είναι θεμα τύχης . Και εγώ μεγάλωσα σε διόροφο και ζώ 20 χρόνια σε τελευταίους ορόφους πολυκατοικιών με ωραία θέα και δεν τρέχω όλη μέρα μόνος μου γιά την τρέχουσα διαχείρηση που έχει η μονοκατοικία (πετρέλαιο , κήπος , ασφάλεια κλπ)
-
Στην Αθηνα δεν θα αισθανομουνα ασφαλης σε μονοκατοικια εκτος και ειχα συναγερμους, ψηλους τοιχους και καμερες. Το προβλημα τα κλοπων ειναι τεραστιο πιστευω.
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!