-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Το πασοκ δε μπορει να την ακυρωσει; (μετα τις εκλογες).To Πασοκ εχει ανακοινωσει μεταξυ αλλων οτι α)θα την 'τροποποιησει' και β) θα την καταργησει (τρεχα γυρευε).Παντως οποιος και να βγει αργα η γρηγορα θα την εφαρμοσει καθως προκειται για κοινοτικη απαιτηση/οδηγια.
Αυτό που βλέπω είναι πως ότι και να πούμε εμείς, δε ξέρουμε τι μας ξημερώνει..
Μόνο μετά τις εκλογές θα έχουμε μια ξεκαάθαρη εικόνα τόσο για τα τέλη όσο και για την απόσυρση. Μέχρι τότε κάθε μέρα θα ακούμε 1,000,000 διαφορετικά σενάρια και 'υποσχέσεις'Απο τη στιγμη που θα δημοσιευτει στην εφημεριδα της κυβερνησεως,ειναι νομος του κρατους σε ισχυ,τουλαχιστον για το διαστημα που προβλεπεται.Απο κει και περα ειναι θεμα μετεκλογικων αποφασεων
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Ονειρο ηταν και παειΓ. Παπανδρέου: Θα καταργήσει την τακτοποίηση ημιυπαίθρίων και απόσυρση αυτοκινήτων
Προς τα παρόν, αποσύρει βουλευτές!
Για να μου φύγει κάθε κακή σκέψη, το έδωσα για βάψιμο.
Βρε ουστ που 8α το δώσω για 2000k το αυτοκινητάκι μου -
Σημερα ακουσα οτι τα εγγραφα που ειναι προς υπογραφη απο τον Προεδρο της Δημοκρατιας δεν εχουν σταλει ακομα απο τον πρωθυπουργο (ο οποιος τα εχει). Αρα????? Αποσυρση παπαλα???? Μηπως το.....ξεχασε με τις λιστες????
-
Στις εφημεριδες λενε πως τα χει στο γραφειο του στο Μαξιμου απο την Παρασκευη.Μιας και θα ναι τα τελευταια νομοσχεδια που θα περασει,θα θελει λιγο χρονο μαζι τους πρωτα για να τ'αποχαιρετησει...
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Το πασοκ δε μπορει να την ακυρωσει; (μετα τις εκλογες).
To Πασοκ εχει ανακοινωσει μεταξυ αλλων οτι α)θα την 'τροποποιησει' και β) θα την καταργησει (τρεχα γυρευε).Παντως οποιος και να βγει αργα η γρηγορα θα την εφαρμοσει καθως προκειται για κοινοτικη απαιτηση/οδηγια.
Αυτό πώς προκύπτει?
-
Κατατέθηκε η πρόταση
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 009_297691 -
-
Και εγώ είμαι
αλλά τώρα πρέπει να αποφασίσω ποιο θα πάρω -
Οτι αμάξι και να πάρεις μετά έχεις 1000 ευρώ κέδρος
http://www.tsoukakis.gr/newentry?id=274 (δείτε το 5)
Και μεταχειρισμένο Ελληνικό που κυκλοφορεί με πινακίδες . Σου τα δίνει η ΔΟΥ πίσω τα λεφτα
-
υπογραφηκε τελικα προς απογοητευση των παπαγαλακιων που διατεινονταν το αντιθετο
-
Το θέμα τώρα είναι για πόσο θα κρατήσει.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Το θέμα τώρα είναι για πόσο θα κρατήσει.του λαχιστον 40 μερες μετα την συγκληση της Βουλης.Περιπου 2 μηνες δλδ
-
kalhmera. ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ με θεμα ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ 2 αυτοκινητων που εχω στην κατοχη μου.
1....
ΕΧΩ ΕΝΑ Ι.Χ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΡΟΒΕΡ ΤΟΥ 1992 ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΥ ΤΟΝ ΔΕΚΕΒΡΗ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΡΤΙ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ.ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΙΦΘΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ????
ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΕΤΥΟΣ 2009.ΟΚ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ ΔΙΠΛΟ ΟΜΩΣ????? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΤΕΟ????????
ΚΙΝΗΤΕ ΠΕΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
2...
ΕΧΩ ΕΝΑ Ι.Χ. ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
ΕΧΩ ΤΟ ΧΑΡΤΙ.ΘΑΡΡΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΓΚΗΝΩΝΙΩΝ.
ΘΑ ΠΕΡΙΛΙΦΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ???????
ΕΧΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΔΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΜΕ ΓΕΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ?????
ΘΑΜΟΥΝ ΕΥΓΝΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.Δεν χρειάζεται να ανοίγεις και ξεχωριστό θέμα! [mod]
-
- πρέπει να περιμένεις να υπογραφούν οι κοινές υπ.αποφάσεις για να διευκρινιστούν οι λεπτομέριες
- αν το αυτοκίνητο δεν κινήται και δεν έχει πινακίδες -- τέλη, απίθανο να μπορείς.
-
- εφόσον έχεις κάνει προσωρινή κατάθεση, δεν επιβαρύνεσαι με πρόστιμο οταν θελήσεις να το επαναφέρεις σε κυκλοφορία. οπότε πληρώνεις τα κανονικά τέλη μόνο.
-
Ρε παιδιά, εγώ που έχω και τέλη πληρωμένα και πινακίδες, αλλα το αμάξι έχει μείνει από κινητήρα τι να γίνεται?πιστεύω την εταιρία ανακύκλωσης δεν την ενδιαφέρει, εξάλλου το ίδιο θα ζυγίζεο το αμάξι...μόνο η μπαταρία του λείπει...
-
Βρίσκεις μια οποιαδήποτε μπαταρία στα τελευταία της από έναν ηλεκτρολόγο, τη βάζεις επάνω, βάζεις μπροστά το αυτοκίνητο και φτάνεις στην εταιρεία. Θεωρητικά (και ουσιαστικά πιστεύω) τους το παραδίδεις στην κατάσταση που απαιτείται. Τι κι αν θέλει καλώδια για να πάρει μπροστά δηλαδή;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Βρίσκεις μια οποιαδήποτε μπαταρία στα τελευταία της από έναν ηλεκτρολόγο, τη βάζεις επάνω, βάζεις μπροστά το αυτοκίνητο και φτάνεις στην εταιρεία. Θεωρητικά (και ουσιαστικά πιστεύω) τους το παραδίδεις στην κατάσταση που απαιτείται. Τι κι αν θέλει καλώδια για να πάρει μπροστά δηλαδή;Λεει οτι τα εχει παιξει το μοτερ..εκτος της μπαταριας...
-
Κι έλεγα ότι κάτι δε μου πάει καλά αλλά όσες φορές και να το κοιτούσα διάβαζα «κινητήρας» και καταλάβαινα «μπαταρία». Τεσπά, θεωρώ ότι αφού το αυτοκίνητο είναι πλήρες (πόσο δε μάλλον με πληρωμένα τέλη, πινακίδες επάνω κλπ συναφή) μπορεί ο φίλος μας κάλλιστα να βάλει μια μπαταρία επάνω και να το ρυμουλκήσει μέχρι εκεί. Για παν ενδεχόμενο βέβαια είναι φρονιμότερο να κάνει ένα τηλέφωνο πρώτα στην εταιρεία καταστροφής που θα το πάει ώστε να του πουν αν σίγουρα μπορούν να το πάρουν με χαλασμένο κινητήρα, αν και πραγματικά δε βλέπω το λόγο να μην το κάνουν.
-
Kυριάκο
Σήμερα άκουγα στο χαζοκούτι να λένε ότι δεν τους ενδιαφέρει η κατάσταση του ΙΧ, αρκεί να έχει κομπλέ τα χαρτιά του. Μήπως αυτό μήπως σημαίνει ότι εκτός από το να πάει μόνο του μπορεί και να το μαζέψει ο δικός τους ο μπόγιας?
Απόσυρση Ι.Χ. 2009 - 2016