-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εμένα να δεις τι μού έκαναν το καλοκαίρι, επειδή ακόμα και με τον καύσωνα φορούσα φουλ εξοπλισμό μπουφανάκι - γάντια - κράνος και μάλλον νόμιζαν ότι είμαι 'γλήγορος'. Ερχεται ο άλλος ο ξεκράνωτος στο φανάρι, με κοιτάει, και φεύγει κάνοντας σούζα . Ούτε που γύρισα να τού δώσω σημασία!
Παρότι μου κάνει εντύπωση που το διαβάζω, πραγματικά πιστεύω ότι είναι η σωστή ενδυμασία όταν οδηγάς μηχανή.
Σε συγχαίρω φίλε μου γιατί πραγματικά είστε (δεν οδηγώ μηχανή πλέον) ελάχιστοι ανάμεσα στους 'μηχανόβιους'.Το ίδιο σχόλιο του 'γληγολου' μου έκανε και η κοπέλα μου χθες που είδαμε έναν τύπο πάνω σε R1 με full ενδυμασία-εξοπλισμό και της εξήγησα ότι θεωρητικά όλοι οι μηχανόβιοι έτσι έπρεπε να κυκλοφορούν γιατί έτσι μόνο προστατεύουν τον εαυτό τους.Το ίδιο είναι περίπου και στα αμάξια, απλώς αντί να το φοράς εσύ όπως στη μηχανή, το έχουν 'φορέσει' πάνω στο αμάξι.
-
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
...στην πλατεία Ιπποδαμείας στον Πειραιά ...Αυτος που σχεδιασε αυτη την διασταυρωση πρεπει να ειναι ΠΟΛΥ μαλακας...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...στην πλατεία Ιπποδαμείας στον Πειραιά ...
Αυτος που σχεδιασε αυτη την διασταυρωση πρεπει να ειναι ΠΟΛΥ μαλακας...
+1000000!!!!
-
...στην πλατεία Ιπποδαμείας στον Πειραιά ...
Αυτος που σχεδιασε αυτη την διασταυρωση πρεπει να ειναι ΠΟΛΥ μαλακας...
+1000000!!!!
ω ναι!δεν πρεπει να υπαρχει τετοιο μπλεξιμο πουθενα αλλου
-
Αρχικά θα το έγραφα στα απίθανα στους ελληνικούς δρόμους, αλλά το ξανασκέφτηκα και αποφάσισα ότι (λόγω της ύπαρξης συνοδηγού) ταιριάζει περισσότερο στα ζώα... ή μάλλον στα ΖΩΑ.
Σήμερα, λοιπόν, γυρνόντας από δουλιά κατά τις 7+ το απόγευμα, είδα αυτό που δεν είχα ξαναδεί μέχρι τώρα στον Αθήνα. Διασταύρωση λεοφ. Ηρακλείου και Αγ. Λαύρας, στα Πατήσια, και όπως περιμένω στο φανάρι προς Πατησίων, βλέπω να μπαίνει στην Ηρακλείου (στο ρεύμα προς Περισσό) ένα Renault Scenic με τον οδηγό να είναι... παιδάκι. Και όταν λέμε παιδάκι, εννοούμε κάπου 12-13 το πολύ... Ωστόσο, το εξωφρενικό ήταν το γεγονός ότι στη θέση του συνοδηγού καθόταν το ζώο που είχε για μάνα, γιατί περί ζώου πρόκειται όταν δίνει το αμάξι σε παιδάκι να οδηγήσει μέσα σε μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας!!!!
Πριν 2-3 μέρες κάπου προς τα κει (πάλι) είχα πετύχει κλασικό ζώο-πατέρα παπάκουλα, ακράνωτος, να έχει βάλει μπροστά του να κρατιέται από το τιμόνι το μικρό παιδάκι του (γύρω στα 5), φυσικά ακράνωτο και αυτό...
-
Ε ρε φούστη μου...πόσο με εκνευρίζουν τέτοια ζώα!!! Κάποιος να τους μαζέψει ρε γαμώτο υπάρχει;;; Ακου παιδάκι να οδηγεί!!! Και μάλλιστα μέσα στην Αθήνα!!! ΕΛΕΟΣ!
(και εγώ οδηγούσα πριν πάρω δίπλωμα... αλλά πάντα μέσα σε δικό μας συρματοπλεγμένο οικόπεδο στην Αίγινα και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ στον δρόμο και πάντα με την επίβλεψη μεγαλύτερου!) -
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Αρχικά θα το έγραφα στα απίθανα στους ελληνικούς δρόμους, αλλά το ξανασκέφτηκα και αποφάσισα ότι (λόγω της ύπαρξης συνοδηγού) ταιριάζει περισσότερο στα ζώα... ή μάλλον στα ΖΩΑ.Σήμερα, λοιπόν, γυρνόντας από δουλιά κατά τις 7+ το απόγευμα, είδα αυτό που δεν είχα ξαναδεί μέχρι τώρα στον Αθήνα. Διασταύρωση λεοφ. Ηρακλείου και Αγ. Λαύρας, στα Πατήσια, και όπως περιμένω στο φανάρι προς Πατησίων, βλέπω να μπαίνει στην Ηρακλείου (στο ρεύμα προς Περισσό) ένα Renault Scenic με τον οδηγό να είναι... παιδάκι. Και όταν λέμε παιδάκι, εννοούμε κάπου 12-13 το πολύ... Ωστόσο, το εξωφρενικό ήταν το γεγονός ότι στη θέση του συνοδηγού καθόταν το ζώο που είχε για μάνα, γιατί περί ζώου πρόκειται όταν δίνει το αμάξι σε παιδάκι να οδηγήσει μέσα σε μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας!!!!
Πριν 2-3 μέρες κάπου προς τα κει (πάλι) είχα πετύχει κλασικό ζώο-πατέρα παπάκουλα, ακράνωτος, να έχει βάλει μπροστά του να κρατιέται από το τιμόνι το μικρό παιδάκι του (γύρω στα 5), φυσικά ακράνωτο και αυτό...
τι λες ρε και δεν την σταματησες την κ@ργιολα ?
-
Μπορούσε σάμπως...? φαντάζεσαι να έλεγε στο παιδάκι να σταματήσει τι θα γινόταν? άσε που θα διακινδύνευε και το αυτοκίνητό του...
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Αρχικά θα το έγραφα στα απίθανα στους ελληνικούς δρόμους, αλλά το ξανασκέφτηκα και αποφάσισα ότι (λόγω της ύπαρξης συνοδηγού) ταιριάζει περισσότερο στα ζώα... ή μάλλον στα ΖΩΑ.
Σήμερα, λοιπόν, γυρνόντας από δουλιά κατά τις 7+ το απόγευμα, είδα αυτό που δεν είχα ξαναδεί μέχρι τώρα στον Αθήνα. Διασταύρωση λεοφ. Ηρακλείου και Αγ. Λαύρας, στα Πατήσια, και όπως περιμένω στο φανάρι προς Πατησίων, βλέπω να μπαίνει στην Ηρακλείου (στο ρεύμα προς Περισσό) ένα Renault Scenic με τον οδηγό να είναι... παιδάκι. Και όταν λέμε παιδάκι, εννοούμε κάπου 12-13 το πολύ... Ωστόσο, το εξωφρενικό ήταν το γεγονός ότι στη θέση του συνοδηγού καθόταν το ζώο που είχε για μάνα, γιατί περί ζώου πρόκειται όταν δίνει το αμάξι σε παιδάκι να οδηγήσει μέσα σε μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας!!!!
τι λες ρε και δεν την τράκαρες την κ@ργιολα ?
Fixed.
-
-Εγώ εχτές, 'έπαιξα' τα φώτα, σε έναν μ@λ@κα που πήγε να διπλοπαρκάρει ακριβώς πάνω στο φανάρι για την Αιτωλικού!
-Ε..ναι;Χμμμ... εγώ ήμουν... και στο είπα... ήμουν σίγουρος πως ήσουν εσύ!Καλά το πήρε!
Το ίδιο σχόλιο του 'γληγολου' μου έκανε και η κοπέλα μου χθες που είδαμε έναν τύπο πάνω σε R1 με full ενδυμασία-εξοπλισμό και της εξήγησα ότι θεωρητικά όλοι οι μηχανόβιοι έτσι έπρεπε να κυκλοφορούν γιατί έτσι μόνο προστατεύουν τον εαυτό τους.Το ίδιο είναι περίπου και στα αμάξια, απλώς αντί να το φοράς εσύ όπως στη μηχανή, το έχουν 'φορέσει' πάνω στο αμάξι.
Έτσι είναι. Κι εγώ μόνιμα φοράω είναι κράνος, γάντια και μπουφάν. Για το καλοκαίρι στη πόλη έχω ένα διάτρητο και 1-2 φορές που δεν το έχω φορέσει μέσα στη πόλη ένιωθα πολύ πιο άνετα από άποψη ζέστης (κυρίως στα φανάρια) αλλά ταυτόχρονα και αρκετά εκτεθειμένος...
βλέπω να μπαίνει στην Ηρακλείου (στο ρεύμα προς Περισσό) ένα Renault Scenic με τον οδηγό να είναι... παιδάκι. Και όταν λέμε παιδάκι, εννοούμε κάπου 12-13 το πολύ... Ωστόσο, το εξωφρενικό ήταν το γεγονός ότι στη θέση του συνοδηγού καθόταν το ζώο που είχε για μάνα
Τηλ στο 100 αμέσως! Τι περιμένετε δηλαδή όταν βλέπετε τέτοια;
Κι ένα σημερινό:
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Το ίδιο σχόλιο του 'γληγολου' μου έκανε και η κοπέλα μου χθες που είδαμε έναν τύπο πάνω σε R1 με full ενδυμασία-εξοπλισμό και της εξήγησα ότι θεωρητικά όλοι οι μηχανόβιοι έτσι έπρεπε να κυκλοφορούν γιατί έτσι μόνο προστατεύουν τον εαυτό τους.Το ίδιο είναι περίπου και στα αμάξια, απλώς αντί να το φοράς εσύ όπως στη μηχανή, το έχουν 'φορέσει' πάνω στο αμάξι.
Έτσι είναι. Κι εγώ μόνιμα φοράω είναι κράνος, γάντια και μπουφάν. Για το καλοκαίρι στη πόλη έχω ένα διάτρητο και 1-2 φορές που δεν το έχω φορέσει μέσα στη πόλη ένιωθα πολύ πιο άνετα από άποψη ζέστης (κυρίως στα φανάρια) αλλά ταυτόχρονα και αρκετά εκτεθειμένος...
+1
Ειδικά τις ημέρες με πολύ ζέστη, όσο παράδοξο και αν ακούγεται, είναι χειρότερα χωρίς κράνος-γάντια-μπουφάν γιατί ο ζεστός αέρας σε συνδυασμό με την ταχύτητα σου αφυδατώνει τα εκτεθειμένα μέρη του σώματος σε dt.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
ένα Renault Scenic με τον οδηγό να είναι... παιδάκι. Και όταν λέμε παιδάκι, εννοούμε κάπου 12-13 το πολύ... Ωστόσο, το εξωφρενικό ήταν το γεγονός ότι στη θέση του συνοδηγού καθόταν το ζώο που είχε για μάνα, γιατί περί ζώου πρόκειται όταν δίνει το αμάξι σε παιδάκι να οδηγήσει μέσα σε μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας!!!!μου φαίνεται σχεδόν αδύνατο, ειδικά για το σημείο που λες νομίζω έχει και αστυνομικό τμήμα πολύ κοντά.
μήπως ήταν δεξιοτίμονο το αυτοκίνητο?(το εύχομαι πραματικά) -
Μυαλό δεν βάζουμε
http://news24gr.blogspot.com/2009/09/bl ... _1920.html -
καλα για τους βλάκες της Χαλκιδας μπείτε στο youtube Κ διαβαστε κατω τα σχόλια! Εχει εναν που έκανε κ αυτος την ανάστροφη κ προσπαθεί να το δικαιολογήσει κιόλας !
-
Αγώνας ταχύτητας σε καταδίωξη μηχανόβιων από αστυνομικούς
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009, 08:49
Μια τρελή καταδίωξη ανάμεσα σε αστυνομικούς και τέσσερις μηχανόβιους, που ξεκίνησε από την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και σταμάτησε στην πλατεία Πια της Ναυπάκτου, έκανε όσους έζησαν τις σκηνές δράσης από κοντά να νομίζουν ότι βλέπουν ταινία του Χόλυγουντ.
Συγκεκριμένα, το πρωί του Σάββατου τέσσερεις μηχανές μεγάλου κυβισμού διέσχισαν τη γέφυρα και πέρασαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα από τον σταθμό των διοδίων χωρίς να πληρώσουν.
Αμέσως οι υπεύθυνοι της γέφυρας ειδοποίησαν την αστυνομία, και περιπολικό που βρισκόταν κοντά στα διόδια άρχισε να καταδιώκει τις μηχανές. Οι αναβάτες, παρά τις ειδοποιήσεις των τροχονόμων, δεν έκοψαν ταχύτητα. Κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, ανάμεσα από αυτοκίνητα που διέσχιζαν την εθνική οδό Αντιρρίου-Ναυπάκτου, και με μεγάλη ταχύτητα, οι τέσσερεις αναβάτες κατευθύνονταν προς τη πόλη της Ναυπάκτου.
Οι δύο τροχονόμοι είχαν, ωστόσο, προλάβει να ενημερώσουν το κέντρο και στήθηκε νέα μπλόκο από την τροχαία και άνδρες της ασφάλειας στο λιμάνι της Ναυπάκτου. Οι τέσσερεις αναβάτες κατάφεραν όμως να περάσουν... και από εκεί με μεγάλη ταχύτητα, κόβοντας την ανάσα σε οδηγούς και πεζούς, και κατευθύνθηκαν προς Ιτέα, με τα περιπολικά της αστυνομίας να τους ακολουθούν κατά πόδας.
Τελικά, ένα τζιπ της αστυνομίας κατάφερε να κόψει την πορεία της μιας μηχανής και να ακινητοποιήσει τον αναβάτη στην πλατεία Πια. Στο σημείο έσπευσαν και άλλοι αστυνομικοί, οι οποίοι και συνέλαβαν τον νεαρό αναβάτη, κάτοικο Αιγίου, ο οποίος και προέβαλε αντίσταση, ενώ κατά την συμπλοκή του με τους αστυνομικούς προξένησε φθορές σε ένα όχημα της τροχαίας.
Συνοδεία περιπολικών, ο άνδρας μεταφέρθηκε στο τμήμα τροχαίας Ναυπάκτου και ακολουθήθηκε η αυτόφωρος διαδικασία, με την δικογραφία να περιλαμβάνει σωρεία παραβάσεων. Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Μεσολογγίου, προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες. Οι άλλοι τρεις ακόμη καταζητούνται, με την αστυνομία να δηλώνει πως είναι θέμα χρόνου η σύλληψή τους, αφού υπάρχουν αρκετά στοιχεία.
Όπως έγινε γνωστό, η ομάδα αποτελείται από τέσσερα άτομα, δύο κατοίκους Αιγίου και δύο Πατρινούς, που εδώ και αρκετό καιρό περνούν από τη γέφυρα χωρίς να πληρώσουν, ενώ στις μηχανές τους δεν διαθέτουν πινακίδες.
Δεν ξέρω αν θα βρουν τους άλλους τρεις, όμως, ο ένας που έπιασαν θα 'φάει' καλά
-
Αν 'φάει καλά' αυτός... θα τους βρούν και τους άλλους
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ένα Renault Scenic με τον οδηγό να είναι... παιδάκι. Και όταν λέμε παιδάκι, εννοούμε κάπου 12-13 το πολύ... Ωστόσο, το εξωφρενικό ήταν το γεγονός ότι στη θέση του συνοδηγού καθόταν το ζώο που είχε για μάνα, γιατί περί ζώου πρόκειται όταν δίνει το αμάξι σε παιδάκι να οδηγήσει μέσα σε μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας!!!!
μου φαίνεται σχεδόν αδύνατο, ειδικά για το σημείο που λες νομίζω έχει και αστυνομικό τμήμα πολύ κοντά.
μήπως ήταν δεξιοτίμονο το αυτοκίνητο?(το εύχομαι πραματικά)Όχι δεν ήταν δεξιοτίμονο, και όχι δεν ήρθαν από την πλευρά του Α.Τ. Γαλατσίου, αλλά από την πλευρά της Πατησίων (ηλ. σταθμός).
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
καλα για τους βλάκες της Χαλκιδας μπείτε στο youtube Κ διαβαστε κατω τα σχόλια! Εχει εναν που έκανε κ αυτος την ανάστροφη κ προσπαθεί να το δικαιολογήσει κιόλας !Το λινκ είναι λάθος.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Αγώνας ταχύτητας σε καταδίωξη μηχανόβιων από αστυνομικούς
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009, 08:49
Μια τρελή καταδίωξη ανάμεσα σε αστυνομικούς και τέσσερις μηχανόβιους, που ξεκίνησε από την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και σταμάτησε στην πλατεία Πια της Ναυπάκτου, έκανε όσους έζησαν τις σκηνές δράσης από κοντά να νομίζουν ότι βλέπουν ταινία του Χόλυγουντ.
Συγκεκριμένα, το πρωί του Σάββατου τέσσερεις μηχανές μεγάλου κυβισμού διέσχισαν τη γέφυρα και πέρασαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα από τον σταθμό των διοδίων χωρίς να πληρώσουν.
Αμέσως οι υπεύθυνοι της γέφυρας ειδοποίησαν την αστυνομία, και περιπολικό που βρισκόταν κοντά στα διόδια άρχισε να καταδιώκει τις μηχανές. Οι αναβάτες, παρά τις ειδοποιήσεις των τροχονόμων, δεν έκοψαν ταχύτητα. Κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, ανάμεσα από αυτοκίνητα που διέσχιζαν την εθνική οδό Αντιρρίου-Ναυπάκτου, και με μεγάλη ταχύτητα, οι τέσσερεις αναβάτες κατευθύνονταν προς τη πόλη της Ναυπάκτου.
Οι δύο τροχονόμοι είχαν, ωστόσο, προλάβει να ενημερώσουν το κέντρο και στήθηκε νέα μπλόκο από την τροχαία και άνδρες της ασφάλειας στο λιμάνι της Ναυπάκτου. Οι τέσσερεις αναβάτες κατάφεραν όμως να περάσουν... και από εκεί με μεγάλη ταχύτητα, κόβοντας την ανάσα σε οδηγούς και πεζούς, και κατευθύνθηκαν προς Ιτέα, με τα περιπολικά της αστυνομίας να τους ακολουθούν κατά πόδας.
Τελικά, ένα τζιπ της αστυνομίας κατάφερε να κόψει την πορεία της μιας μηχανής και να ακινητοποιήσει τον αναβάτη στην πλατεία Πια. Στο σημείο έσπευσαν και άλλοι αστυνομικοί, οι οποίοι και συνέλαβαν τον νεαρό αναβάτη, κάτοικο Αιγίου, ο οποίος και προέβαλε αντίσταση, ενώ κατά την συμπλοκή του με τους αστυνομικούς προξένησε φθορές σε ένα όχημα της τροχαίας.
Συνοδεία περιπολικών, ο άνδρας μεταφέρθηκε στο τμήμα τροχαίας Ναυπάκτου και ακολουθήθηκε η αυτόφωρος διαδικασία, με την δικογραφία να περιλαμβάνει σωρεία παραβάσεων. Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Μεσολογγίου, προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες. Οι άλλοι τρεις ακόμη καταζητούνται, με την αστυνομία να δηλώνει πως είναι θέμα χρόνου η σύλληψή τους, αφού υπάρχουν αρκετά στοιχεία.
Όπως έγινε γνωστό, η ομάδα αποτελείται από τέσσερα άτομα, δύο κατοίκους Αιγίου και δύο Πατρινούς, που εδώ και αρκετό καιρό περνούν από τη γέφυρα χωρίς να πληρώσουν, ενώ στις μηχανές τους δεν διαθέτουν πινακίδες.
Δεν ξέρω αν θα βρουν τους άλλους τρεις, όμως, ο ένας που έπιασαν θα 'φάει' καλά
οσοι ειναι με μηχανες χωρις πινακιδες καλα να τους κανουν...να τους δωσουν να φανε 'πολυ σκατο' κουραδομαγκες
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]