-
Μολις παει να το κανει ο Γιωργακης (εαν υποθεσουμε οτι θα το κανει),αυτοματα θα απαντησουν οι παπαδες.
Η εκκλησια μην ξεχνατε εχει πολλα χρυσοβουλα και πολλα βατοπεδια,διεκδικει την μιση Ελλαδα αμα θελει,αυτο ειναι ενας μονο τροπος πιεσης,υπαρχουν πολλοι αλλοι,παντως δεν ειμαι αισιοδοξος,εδω ολοκληρος Ανδρεας λυγισε (προλαβε μονο κατι κτηματακια να τους φαει με τον Τριτση),αυτος θα σηκωσει κεφαλι; -
Εγω πιστευω η Εκκλησια απο την πλευρα της(κι εννοω την εκκλησια ως οικονομικη και οχι θρησκευτικη οντοτητα) ειλικρινα χεστηκε για την υποθεση του διαχωρισμου.Η Εκκλησια εχει αποκτησει κρισιμη μαζα(και ειναι λογικο εφοσον ειχε κοντα 2000 χρονια για να την συσσωρευσει) με accountable περιουσια που την καθιστα εναν απο τους ισχυροτερους παικτες στην Ευρωπη.Εαν θελει 'αγοραζει' (καθ'υπερβολη) το ελληνικο κρατος (π.χ αποπληρωνοντας το εθνικο χρεος και αναλαμβανοντας τον ελεγχο της οικονομικης πολιτικης σαν αλλο ΔΝΤ).Αλλα οπως εγραψα χεστηκε για το ελληνικο κρατος,οι φιλοδοξιες της το υπερβαινουν.
Απο κει και περα το θεμα εχει μικροπολιτικο ψωμι για τους αριστερους('-ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ κανουμε πραξη το διαχωρισμο') και για τους δεξιους('-κατω τα χερια απο την Εκκλησιτσα μας,ΡΕ!') προκειμενου να παθιαζονται απο κατω τα αντιστοιχα βοδια και να κουναν τις μπλε και πρασινες σημαιουλες.
Οσο για το αν θα γινει καποτε πραξη σε ουσιαστικο επιπεδο κι οχι απλα π.χ στο μισθολογικο των ιερεων,σκεφτειτε ποσο κατατροπωθηκαν(γελαω και μονο που το γραφω) αλλοι 'νταβατζηδες',μικροτερου βεληνεκους απο τις διαπλεκομενες κυβερνησεις της μεταπολιτευσης.
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Για ακόμα καλύτερα ήμερες...
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=251
' Οι κυριότεροι ανασταλτικοί παράγοντες είναι η «αναποτελεσματική κυβερνητική γραφειοκρατία», οι «περιοριστικοί» κανόνες στις εργασιακές σχέσεις, η διαφθορά, το φορολογικό σύστημα, η «ασταθής» πολιτική, οι περιορισμοί στην πρόσβαση για χρηματοδοτήσεις και οι ανεπαρκείς υποδομές. '
Μπορούν να μας εξηγήσουν αυτοί οι θεσμοί (γιατί το World Economic Forum δεν είναι ούτε καν οργανισμός) πώς οι ΗΠΑ με το τεράστιο έλλειμμα στο εμπορικό τους ισοζύγιο φιγούραραν στην πρώτη θέση της ανταγωνιστικότητας όλα τα προηγούμενα χρόνια; Που είναι αυτό το εμπορικό αλλά και δημοσιονομικό τους έλλειμμα που τους καταβαράθρωσε οικονομικά; Η Κίνα και η Γερμανία με τα μεγαλύτερα εμπορικά πλεονάσματα στον πλανήτη γιατί είναι πιο κάτω; Θέλω να σας δώσω να καταλάβετε το τι μπούρδες είναι όλα αυτά... Ο βασικός δείκτης ανταγωνστικότητας μιας οικονομίας είναι το ισοζύγιο πληρωμών. Γιατί η Mποτσουάνα εξάγει διαμάντια...οκ...πώς είναι η οικονομία της; Πώς ζουν οι άνθρωποί της; Μήπως επειδή έχει παραδοθεί το εμπόριο διαμαντιών σε ένα συγκεκριμένο τμήμα του παγκόσμιου κεφαλαίου, συγκεκριμένης γεωγραφικής καταγωγής, πού είναι και αυτό που διοργανώνει το World Economic Forum κάθε χρόνο στο Davos;
Μην μπερδέβεις το βιωτικό επίπεδο, το ισοζύγιο, το ΑΕΠ και άλλα... με την ανταγωνιστικότητα. Η Ανταγωνιστικότητα είναι δείκτης που λαμβάνει
πολλά πράγματα υπ' οψιν του, όπως το επίπεδο γραφειοκρατειας, την
διαφάνεια στις συνναλαγές, το φορολογικό σύστημα κτλ.
τομείς στους οποίους παραδοσιακά υστερούμε.. και πέφτουμε όλο και πιο
χαμηλά γιατί οι υπόλοιπες χώρες ξυπνήσανε και προχωρούνε με πολύ πιο
γρήγορα βήματα από εμάς -
Το προβλημα η εκκλησια θα το αποκτησει οταν βγαλει αποφαση το ελληνικο κρατος να σταματησει να αναγνωριζει χρυσοβουλα και ασημοβουλα και φιρμανια. Εστω και αναδρομικα.
Εκει καιγεται η εκκλησια και οχι στο διαχωρισμο
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το προβλημα η εκκλησια θα το αποκτησει οταν βγαλει αποφαση το ελληνικο κρατος να σταματησει να αναγνωριζει χρυσοβουλα και ασημοβουλα και φιρμανια. Εστω και αναδρομικα.Εκει καιγεται η εκκλησια και οχι στο διαχωρισμο
ακριβώς! Πώς είναι δυνατόν να αναγνωρίζονται τέτοιου είδους χαρτιά που υπογράφηκαν από άλλα κράτη?
Είναι σαν να λέμε μου υπέγραψαν χαρτί για να πάρω την μισή Αττική οι Ναζί το 1941 και τώρα τα διεκδικώ εν έτει 2009...ελεος! -
τι πρεπει να γινει για αυτοδυναμια;
ποιες οι προυποθεσεις;
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
τι πρεπει να γινει για αυτοδυναμια;ποιες οι προυποθεσεις;
Το να μη μπεί στη Βουλή ΣΥΝ,αν φυσικά ειναι αυτά τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων (που χλωμό το κόβω).
-
Nα ψηφισουν αρκετά γίδια τον γιο, νομιζοντας οτι ψηφιζουν το φαντασμα του πατερα...
-
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Nα ψηφισουν αρκετά γίδια τον γιο, νομιζοντας οτι ψηφιζουν** το φαντασμα του πατερα...**Η Παπαρήγα σε ποιό είδος ανθρωποειδών ανήκει?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Nα ψηφισουν αρκετά γίδια τον γιο, νομιζοντας οτι ψηφιζουν** το φαντασμα του πατερα...**
Η Παπαρήγα σε ποιό είδος ανθρωποειδών ανήκει?
Αυτο μονο ο Λιακοπουλος αυτοπροσωπος μπορει να το απαντησει
-
Μπορεί να ξέρει και ο Πατρινός
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το προβλημα η εκκλησια θα το αποκτησει οταν βγαλει αποφαση το ελληνικο κρατος να σταματησει να αναγνωριζει χρυσοβουλα και ασημοβουλα και φιρμανια. Εστω και αναδρομικα.Εκει καιγεται η εκκλησια και οχι στο διαχωρισμο
νομικά γίνεται κάτι τέτοιο???
-
Γιατί να μη γίνεται; Είναι υποχρεωμένο το ελληνικό κράτος του 2010 να αναγνωρίζει αμφιβόλου ποιότητας και νομιμότητας και γνησιότητας έγγραφα από 1200 χρόνια πριν; Αν φέρω μια πέτρα σκαλισμένη που λεει οτι ο Περικλής χάρισε σε έναν πρόγονό μου την Ακρόπολη, λες να μου τη δώσουν;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Γιατί να μη γίνεται; Είναι υποχρεωμένο το ελληνικό κράτος του 2010 να αναγνωρίζει αμφιβόλου ποιότητας και νομιμότητας και γνησιότητας έγγραφα από 1200 χρόνια πριν; Αν φέρω μια πέτρα σκαλισμένη που λεει οτι ο Περικλής χάρισε σε έναν πρόγονό μου την Ακρόπολη, λες να μου τη δώσουν;δεν ξέρω γι' αυτό ρώτησα και περιμένω κάποιος νομικός να το αναλύσει
αν πχ πάνε σε ευρωπαϊκό δικαστήριο (ή οτι άλλο) ποια θα είναι η έκβαση της υπόθεσης
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Γιατί να μη γίνεται; Είναι υποχρεωμένο το ελληνικό κράτος του 2010 να αναγνωρίζει αμφιβόλου ποιότητας και νομιμότητας και γνησιότητας έγγραφα από 1200 χρόνια πριν; Αν φέρω μια πέτρα σκαλισμένη που λεει οτι ο Περικλής χάρισε σε έναν πρόγονό μου την Ακρόπολη, λες να μου τη δώσουν;
δεν ξέρω γι' αυτό ρώτησα και περιμένω κάποιος νομικός να το αναλύσει
αν πχ πάνε σε ευρωπαϊκό δικαστήριο (ή οτι άλλο) ποια θα είναι η έκβαση της υπόθεσης
το ολο νοημα της επαναστασης τελικα ποιο ηταν ?
απλα συνεχιζουμε και αναγνωριζουμε τα τουρκικα εγγραφα 1ον γιατι οι παπαδες ειναι πανισχυροι και 2ον γιατι μας εχουν πεισει οτι αν δεν αναγνωριζουμε εμεις τα εγγραφα, τοτε δε θα αναγνωρισουν κι αυτοι τα δικα τους που αφορουν τη περιουσια του πατριαρχειου στη τουρκια.
βεβαι εγω αυτο το θεωρω ψευτοδιλημμα , γιατι το τουρκικο κρατος εχει μια συνεχεια, εμεις ειμαστε ανεξαρτητοι μετα απο επανασταση και 400 χρονια σκλαβιας.
Δε μου φαινεται καθολου λογικο το οτι τους διωξαμε για να σεβομαστε τοσα χρονια μετα τα εγγραφα τους.αλλωστε πολλες απο αυτες τις εκτασεις τις εδωσαν λιγο πριν φυγουν, πραγμα που αποδεικνυει ποσο κολληταρια ηταν
να τους ξυρισουν ολους , παρασιτα ειναι...
-
-
Δε βαριέσαι, και χωρίς αυτόν όλο και κάποιος πούστης θα βρεθεί να τους ψηφίσει
-
Ο χρήστης Λαμπράκης κατ έγραψε:
ο χρόνος επωάσεως της ιδέας δεν ήταν αρκετός για τελικές αποφάσειςδιαπλεκόμενε ασίμοφ, που μου διαβάζεις και όμιλο
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Δε βαριέσαι, και χωρίς αυτόν όλο και κάποιος πούστης θα βρεθεί να τους ψηφίσει
Εκλογές 2009