-
ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΧΩΝΤΑΣ 3500ΧΛΜ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΟΣ Κ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΗΠΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ. Το golf 6 μου (tsi 122 manual me 3500xlm.) καθος γυριζα απο μια χαλαρη βολτα με τον πατερα μου ενω ολα ωραια κ καλα οταν πηγα να παρκαρω στο γαραζ με οπισθεν κ ανεβικα τιν ραμπουλα που εχει (ελαφρια κληση 10 μοιρων) εκει αρχιζει το προβλημα μου ... ξαφνηκα εχω τρεμουλο απο το αμαξι κ δεν πηγενε βημα μια δυο το καταφερα κ το εβαλα οριακα μεσα .Ωμος εκανε ενα παραξενο θορυβο μαλλον απο σασμαν ακομα και οταν πατουσα τερμα τον συμπλεκτη!!! μικρος θορυβος αλλα ενοχλητικος!!!! στην αντιπροσωποια μου ειπαν να το παω να το δουνε καθος ξεκινισα να το παω ειπα λες να ηταν ζεστος ο συμπλεκτης για να το κανω μια οπισθεν παω να ξεκινισω εκανα λιγο πισω κ μετα η ταχυτητα δεν εβγενε με τπτ ουτε με τερμα συμπλεκτη .παλι καλα που ειχα υπομονη να πατησω τον λεβιε κατω με λιτο χειροφρενο για να βγεει η ταχυτητα και να μπορεσω να το παω στο συνεργειο.το αποτελεσμα ηστερα απο μια μερα εντος αντιπροσωπιας μου ειπαν αλαγη δισκο πλατο ρουλεμαν και διχαλου!!.και βλεπουμε..επισης αναφερω οτι το αυτοκινητο μυριζε εντονη πλαστικουρα οταν σταματουσα!! καθος και οτι μερικες φορες καθος εβαζα οπισθεν σταματιμενος και μεχρι τερμα συμπλεκτη ενοιωθα ασαφια απο τον επιλογεα καθος ειχα τιν αισθηση οτι βρισκουν μεταξι τους τα γραναζια του κιβοτιου 'σαν να σκαλονε' με αποτελεσμα να ακουστει 3 φορες τα γραναζια!!! ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΕΙΖΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΤΙΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΗ ΚΑΘΩς Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΥΠΤΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ Η' 10.000 ΧΛΜ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΩ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΥΧΩΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΔΕΚΤΗ !!!!
-
ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΧΩΝΤΑΣ 3500ΧΛΜ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΟΣ Κ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΗΠΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ. Το golf 6 μου (tsi 122 manual me 3500xlm.) καθος γυριζα απο μια χαλαρη βολτα με τον πατερα μου ενω ολα ωραια κ καλα οταν πηγα να παρκαρω στο γαραζ με οπισθεν κ ανεβικα τιν ραμπουλα που εχει (ελαφρια κληση 10 μοιρων) εκει αρχιζει το προβλημα μου ... ξαφνηκα εχω τρεμουλο απο το αμαξι κ δεν πηγενε βημα μια δυο το καταφερα κ το εβαλα οριακα μεσα .Ωμος εκανε ενα παραξενο θορυβο μαλλον απο σασμαν ακομα και οταν πατουσα τερμα τον συμπλεκτη!!! μικρος θορυβος αλλα ενοχλητικος!!!! στην αντιπροσωποια μου ειπαν να το παω να το δουνε καθος ξεκινισα να το παω ειπα λες να ηταν ζεστος ο συμπλεκτης για να το κανω μια οπισθεν παω να ξεκινισω εκανα λιγο πισω κ μετα η ταχυτητα δεν εβγενε με τπτ ουτε με τερμα συμπλεκτη .παλι καλα που ειχα υπομονη να πατησω τον λεβιε κατω με λιτο χειροφρενο για να βγεει η ταχυτητα και να μπορεσω να το παω στο συνεργειο.το αποτελεσμα ηστερα απο μια μερα εντος αντιπροσωπιας μου ειπαν αλαγη δισκο πλατο ρουλεμαν και διχαλου!!.και βλεπουμε..επισης αναφερω οτι το αυτοκινητο μυριζε εντονη πλαστικουρα οταν σταματουσα!! καθος και οτι μερικες φορες καθος εβαζα οπισθεν σταματιμενος και μεχρι τερμα συμπλεκτη ενοιωθα ασαφια απο τον επιλογεα καθος ειχα τιν αισθηση οτι βρισκουν μεταξι τους τα γραναζια του κιβοτιου 'σαν να σκαλονε' με αποτελεσμα να ακουστει 3 φορες τα γραναζια!!! ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΕΙΖΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΤΙΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΗ ΚΑΘΩς Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΥΠΤΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ Η' 10.000 ΧΛΜ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΩ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΥΧΩΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΔΕΚΤΗ !!!!
-
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΧΩΝΤΑΣ 3500ΧΛΜ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΟΣ Κ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΗΠΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ. Το golf 6 μου (tsi 122 manual me 3500xlm.) καθος γυριζα απο μια χαλαρη βολτα με τον πατερα μου ενω ολα ωραια κ καλα οταν πηγα να παρκαρω στο γαραζ με οπισθεν κ ανεβικα τιν ραμπουλα που εχει (ελαφρια κληση 10 μοιρων) εκει αρχιζει το προβλημα μου ... ξαφνηκα εχω τρεμουλο απο το αμαξι κ δεν πηγενε βημα μια δυο το καταφερα κ το εβαλα οριακα μεσα .Ωμος εκανε ενα παραξενο θορυβο μαλλον απο σασμαν ακομα και οταν πατουσα τερμα τον συμπλεκτη!!! μικρος θορυβος αλλα ενοχλητικος!!!! στην αντιπροσωποια μου ειπαν να το παω να το δουνε καθος ξεκινισα να το παω ειπα λες να ηταν ζεστος ο συμπλεκτης για να το κανω μια οπισθεν παω να ξεκινισω εκανα λιγο πισω κ μετα η ταχυτητα δεν εβγενε με τπτ ουτε με τερμα συμπλεκτη .παλι καλα που ειχα υπομονη να πατησω τον λεβιε κατω με λιτο χειροφρενο για να βγεει η ταχυτητα και να μπορεσω να το παω στο συνεργειο.το αποτελεσμα ηστερα απο μια μερα εντος αντιπροσωπιας μου ειπαν αλαγη δισκο πλατο ρουλεμαν και διχαλου!!.και βλεπουμε..επισης αναφερω οτι το αυτοκινητο μυριζε εντονη πλαστικουρα οταν σταματουσα!! καθος και οτι μερικες φορες καθος εβαζα οπισθεν σταματιμενος και μεχρι τερμα συμπλεκτη ενοιωθα ασαφια απο τον επιλογεα καθος ειχα τιν αισθηση οτι βρισκουν μεταξι τους τα γραναζια του κιβοτιου 'σαν να σκαλονε' με αποτελεσμα να ακουστει 3 φορες τα γραναζια!!! ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΕΙΖΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΤΙΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΗ ΚΑΘΩς Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΥΠΤΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ Η' 10.000 ΧΛΜ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΩ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΥΧΩΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΔΕΚΤΗ !!!!Ορίστε?? Γιατί μόνο τόσο?? Και το κιβώτιο δεν είναι 'Μηχανικά Μέρη'??
-
Το κιβώτιο ναι, ο συμπλέκτης είθισται να θεωρείται αναλώσιμο όπως και τα τακάκια πχ.
-
Αναλώσιμο σε 3500ΚΜ όμως??
-
αυτοι τι σου ειπαν? δεν βρηκαν ακριβως τι φταιει, σου αλλαζαν πραγματα στην τυχη?
εγω ηξερα προβλημα μονο για 7αρια dsg, για χειροκινητο δεν ειχα ξανακουσει
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω ηξερα προβλημα μονο για 7αρια dsg, για χειροκινητο δεν ειχα ξανακουσειναι...που δεν παίρνουν τις μονές ή τις ζυγές ταχύτητες (δηλαδή δε συμπλέκει ο 1 ή ο 2 άξονας ).
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
εγω ηξερα προβλημα μονο για 7αρια dsg, για χειροκινητο δεν ειχα ξανακουσει
ναι...που δεν παίρνουν τις μονές ή τις ζυγές ταχύτητες (δηλαδή δε συμπλέκει ο 1 ή ο 2 άξονας ).
και κανουν θορυβους (το εχει φιλος μου αυτο ) και σε καποια αλλα ζεσταινεται ο συμπλεκτης και σου πεταει νεκρα..
στην αμερικη ξεκινησαν μαζικες ανακλησεις, ελπιζω να μην αργησουν και στη χωρα μας γιατι ειναι ξεφτιλα το ζητημα
-
και κανουν θορυβους (το εχει φιλος μου αυτο ) και σε καποια αλλα ζεσταινεται ο συμπλεκτης και σου πεταει νεκρα..
αν ναι... ...αυτά τους τα αναγνωρίζουν ως πρόβλημα ή...'είναι φυσιολογικό'?
-
Αφού περνάει εγγύηση πάλι καλά. Τι να πουν και οι κάτοχοι sx4.
-
αν ναι... ...αυτά τους τα αναγνωρίζουν ως πρόβλημα ή...'είναι φυσιολογικό'?
αναλογα την αντιπροσοπεια.
στο φιλο μου ο παζαρο του ειπε οτι ολα ειναι νορμαλ
η καρεντα του ειπε οτι εχεις προβλημα και αστο μεσα να το δουμε, την επομενη μερα ομως του ειπαν οτι ετσι ειναι (μιλησαν με γερμανιες και καλα) και οτι δεν ειναι ειναι κατι ανησυχητικο , ψαχνουν ομως να βρουν λυση...
μενει να δουμε, απλα επειδη εχω φιλο με golf ο οποιος δεν θα το αφησει ετσι, παρακολουθω το θεμα απο 1ο χερι
-
τι κανει;;;
στο φιλο μου ο παζαρο του ειπε οτι ολα ειναι νορμαλ
η καρεντα του ειπε οτι εχεις προβλημα και αστο μεσα να το δουμε, την επομενη μερα ομως του ειπαν οτι ετσι ειναι (μιλησαν με γερμανιες και καλα) και οτι δεν ειναι ειναι κατι ανησυχητικο , ψαχνουν ομως να βρουν λυση...
μενει να δουμε, απλα επειδη εχω φιλο με golf ο οποιος δεν θα το αφησει ετσι, παρακολουθω το θεμα απο 1ο χερι
μηπως ειναι λιγο υπερβολικος; οπως και να εχει κρατα μας ενημερους (για την περιπτωση που δεν ειναι )
Δεν νομιζω οτι αν ηταν χοντρο το προβλημα δεν θα το ειχαν παρει πρεφα πριν το βγαλουν στην παραγωγη...ΥΓ: εχω την εντυπωση ,το ειχα ξαναπει και τοτε, οτι τα dsg που ανακληθηκαν στην Αμερικη ειναι 6αρια
ΥΓ2: πωωωω σε αναμενα καρβουνα με βαλατε απογευματιατικο -
ψαξε λογο στο νετ, γινονται μαζικες ανακλησεις στις ηπα
edit δεν ξερω αν ειναι μονο 6αρια πρεπει να ρωτησω τον φιλο μου (που και γω τον λεω υπερβολικο καμια φορα ) να με ενημερωσει περισσοτερο
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
ΥΓ: εχω την εντυπωση ,το ειχα ξαναπει και τοτε, οτι τα dsg που ανακληθηκαν στην Αμερικη ειναι 6αριαΜου έφτιαξες το βράδυ...
Qsis αν μάθεις λεπτομέρειες, στείλε ένα Pm.
-
Τελικα το πηρα σημερα το golf μου πισω φτιαγμενο εντος εγγυησης και ολα τζιτζι.. τελικα το προβλημα ηταν αστοχεια υλικου του πλατο του συμπλεκτη καπιο χτενι προφανος και αυτο οδηγησε και στην φθορα του δισκου .κ΄ αυτο εμφανιστικε στιν οπισθεν καθος ειναι μεγαλη ταχυτητα (ροπη)η' στην πρωτη θα εμφανιζοτανε!!!σημειωνω οτι η εξηπηρετιση μου ηταν υποδειγματικη(πεμτη το εδωσα -δευτερα το πηρα φτιαγμενο).qsis προφανος και ηξεραν τι ελεγαν οτι φτεει αλλα οταν σου πεταξουνε τιν φραση 'και μετα βλεπουμε για τιν καλη λειτουργεια'δεν θα σε προβληματισει και ιδιαιτερα οταν το αμαξι ειναι καινουργιο??? και μια ερωτηση οταν σου δινουν το αμαξι με 4 χλμ στο κοντερ και καλα για ελεγχους τι κανουνε???δεν τα κοιτανε αυτα???αυτο που θα ηθελα να τονισω στους κατοχους ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟς !!!!(εχουμε και πολυ χαμηλα την ροπη ειδικα οι 122αριδες)!!!!
-
Αλλά στα ημιαυτόματα με 2 συμπλέκτες, όχι σε manual
-
**Δεν νομιζω οτι αν ηταν χοντρο το προβλημα δεν θα το ειχαν παρει πρεφα πριν το βγαλουν στην παραγωγη...
**
Για φαντασου να εκανες σε ταξιδι προσπεραση στιν κορινθου-πατρων (και να ειχε πιασει θερμοκρασια που λετε το dsg ) και να σου πεταγε νεκρα !!! προφανος θα επρεπε να ειχες τυχη για να βρισκοσουν εδω σημερα!!! -
ΥΓ: εχω την εντυπωση ,το ειχα ξαναπει και τοτε, οτι τα dsg που ανακληθηκαν στην Αμερικη ειναι 6αρια
Μου έφτιαξες το βράδυ...
Qsis αν μάθεις λεπτομέρειες, στείλε ένα Pm.
το 7αρι δεν φοριεται στα 1400 μονο ; (περα απο το Q5)
μονο τυχη;
Τελος καλο ολα καλα για σενα παντως, απροβληματιστο απο εδω και περα σου ευχομαι...
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
Για φαντασου να εκανες σε ταξιδι προσπεραση στιν κορινθου-πατρων (και να ειχε πιασει θερμοκρασια που λετε το dsg ) και να σου πεταγε νεκρα !!! προφανος θα επρεπε να ειχες τυχη για να βρισκοσουν εδω σημερα!!!Για φαντάσου επίσης να πας να πάρεις το αμάξι σου και να μην παίρνει τις ταχύτητες του 2ου άξονα και να παίρνει μόνο τις ζυγές.
Όπισθεν πώς θα κάνεις?ΥΓ:σαν το περιστατικό με το 'σου πετάει νεκρά' δεν είναι βέβαια
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ME VW GOLF VI