-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κι ομως δε τη γλιτωνουμε...
http://www.reporter.gr/default.asp?pid=16&la=1&art_aid=222697Κι εδω...
http://www.capital.gr/News.asp?id=807407
http://www.sport-fm.gr/article/193277 -
o τρόπος που θα περάσει αν περάσει .... το ότι είναι λιιιγοο αντισυνταγματικός ..... δεν ενοχλεί κανέναν !!!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
o τρόπος που θα περάσει αν περάσει .... το ότι είναι λιιιγοο αντισυνταγματικός ..... δεν ενοχλεί κανέναν !!!εμένα καθόλου....στα @@ μου
-
αν θέλεις ανάλυσε τον συλλογισμό σου .....
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Οι αντιπρόσωποι θα είναι σε ιατρική καταστολή το επόμενο χρονικό διάστημα. Τέτοιο γύρισμα του νομίσματος ούτε στον εχθρό τους.Σίγουρα τρόμαξαν!
Χθες πάντως σε ρεπορτάζ σε ειδήσεις βγήκε ένας μεγαλόσχημος εισαγωγέας και έλεγε πόσο κρίμα είναι να μην γίνει η απόσυρση ... 'για το περιβάλλον ρε γαμώτο'!!!
Μετά απο λίγο όμως άλλο ρεπορτάζ έλεγε ότι μάλλον (αν καταλαβα και εγώ ... την διατύπωση του δημοσιογράφου) ότι θα γίνει η αποσυρση ... μαζί με τα δωρεάν laptop στα παιδιά της 1ης γυμνασίου... -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
o τρόπος που θα περάσει αν περάσει .... το ότι είναι λιιιγοο αντισυνταγματικός ..... δεν ενοχλεί κανέναν !!!Κανεις λαθος φιλε μου.Συμφωνα με τα πορισματα δεκαδων συνταγματολογων,μεχρι τις 20 Σεπτεμβριου που θα ερθει το Golf μου και θα αποσυρω το παλιο,ειναι 100% συνταγματικος!
Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου παρακάμπτεται το πρόβλημα για τις ρυθμίσεις ΦΠΑ, απόσυρσης και πλειστηριασμών
*Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που θα εκδοθεί την επόμενη εβδομάδα, τίθενται σε άμεση εφαρμογή οι ρυθμίσεις για την απόσυρση και την επιβολή των αυξημένων «πράσινων τελών» κυκλοφορίας, την πληρωμή του ΦΠΑ με δόσεις και την αναστολή των πλειστηριασμών για χρέη έως 200.000 ευρώ.
Αυτό αποφασίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικής Πολιτικής υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, με σκοπό να μην καθυστερήσει η εφαρμογή των συγκεκριμένων μέτρων λόγω των εκλογών.
Πρόκειται για τα μέτρα, που ενώ είχαν εξαγγελθεί θα έμεναν σε εκκρεμότητα, λόγω της πρόωρης διάλυσης της Βουλής. Στο πλαίσιο αυτό επιλέχθηκε η φόρμουλα της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, όπως είχε γίνει και με τα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων του 2007, όταν τα μέτρα λήφθηκαν ενώ είχε κλείσει η Βουλή, επίσης λόγω των εκλογών.*
http://www.news4you.gr/index.php?option ... &Itemid=60
-
H Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου προβλέπετε από το Σύνταγμα, μόνο για έκτακτες περιπτώσεις ....
Η απόσυρση και τα άλλα μέτρα με το 'πνεύμα' του Συντάγματος, θα μπορούσαν να περιμένουν ....
αλλά τώρα από ποιους και για ποιους λόγους, γίνονται στρεβλώσεις κατά την ερμηνεία του συντάγματος είναι φαντάζομαι πασιφανές -
Βασικα αν δεν καναν αυτην την ρυθμιση ολοι θα λεγανε: Να ειδες προανήγγηλε αποσυρση αλλα δεν την εφαρμοζει πριν τις εκλογες για να παρει ψηφους.
Αυτη η ρυθμιση που κανουν είναι θετικη κατα τη γνωμη μου, γιατι ειναι πολυ πιθανο στις 4 οκτωβριου να μην προκυψει κυβερνηση και να παμε σε νεες εκλογες. Ετσι θα καθυστερήσει πολυ το μετρο. -
Ο χρήστης giorgospetrou έγραψε:
Βασικα αν δεν καναν αυτην την ρυθμιση ολοι θα λεγανε: Να ειδες προανήγγηλε αποσυρση αλλα δεν την εφαρμοζει πριν τις εκλογες για να παρει ψηφους.
Αυτη η ρυθμιση που κανουν είναι θετικη κατα τη γνωμη μου, γιατι ειναι πολυ πιθανο στις 4 οκτωβριου να μην προκυψει κυβερνηση και να παμε σε νεες εκλογες. Ετσι θα καθυστερήσει πολυ το μετρο.Συγγνωμη ...αλλα απο που βλεπεις οτι θα εχουμε 2η Κυριακη???? Πιστευεις οτι η ΝΔ ειναι το ιδιο ισχυρη με το 2004-2007 ωστε να παρει τις εκλογες ξανα?? Γιατι σε λιγο θα αρχισουμε να πεταμε χειροβομβιδες στους δρομους ετσι που εγιναν τα πραγματα
-
να ψήφιζε στην ΒΟΥΛΗ τους νόμους και μετά να έκανε εκλογές .....
όχι ότι δεν έχει λογική αυτό που λέει ο giorgospetrou.
-
χ
-
Ο χρήστης zoikarios έγραψε:
Αυτη η ρυθμιση που κανουν είναι θετικη κατα τη γνωμη μου, γιατι ειναι πολυ πιθανο στις 4 οκτωβριου να μην προκυψει κυβερνηση και να παμε σε νεες εκλογες. Ετσι θα καθυστερήσει πολυ το μετρο.Συγγνωμη ...αλλα απο που βλεπεις οτι θα εχουμε 2η Κυριακη???? Πιστευεις οτι η ΝΔ ειναι το ιδιο ισχυρη με το 2004-2007 ωστε να παρει τις εκλογες ξανα?? Γιατι σε λιγο θα αρχισουμε να πεταμε χειροβομβιδες στους δρομους ετσι που εγιναν τα πραγματα
πιστεύεις.... πως οτιδήποτε φέρνει έσοδα στο κράτος ΤΕΛΗ κτλ και έχει φάει άλλος το πολιτικικό κόστος ... θα το καταργήσει το ΠΑΣΟΚ ?
-
Δεν ειπα οτι θα καταργησει κτι το ΠΑΣΟΚ αλλωστε ημαστε εν αναμονη στο τι θα κανει...δεν θελω να δημιουργησω εντυπωσεις αλλα ουτε και να προιδεασω κανεναν. Το θεμα ειναι πως εξαγγελθηκαν πολυ σκληρα οικονομικα μετρα που πιστευω εχουν ως στοχο την μικρομεσαια ταξη και μισθοτους.Λαικη εντολη η φουσκα πηρε 2 φορες......3η ευκαιρια την εχασε...
-
Ονειρο ηταν και παει
Γ. Παπανδρέου: Θα καταργήσει την τακτοποίηση ημιυπαίθρίων και απόσυρση αυτοκινήτων
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Ονειρο ηταν και παειΓ. Παπανδρέου: Θα καταργήσει την τακτοποίηση ημιυπαίθρίων και απόσυρση αυτοκινήτων
Τουλάχιστον μαζί εφυγαν και τα 'περιβαλλοντικά' τέλη κυκλοφορίας..
-
Δύσκολο μου φαίνεται να μην γίνει απόσυρση.. Ίσως να γίνει με άλλο τρόπο, ή να καθυστερήσει, αλλά στο τελος νομίζω θα την κάνουν..Απ ότι ακουστηκε στην τηλεόραση όμως απο το πασοκ, λέγεται οτι οι ανθρωποι με χαμηλο εισοδημα δε θα υποκεινται σε αυξηση των τελων κυκλοφοριας..
Το χειροτερο θα ειναι να αυξηθουν τα τελή και να μην γίνει απόσυρση, πραγμα που μου φαίνεται δύσκολο να γίνει..
-
Σημερα υποτιθεται πως επικυρωνει ο Παπουλιας την πραξη νομοθετικου περιεχομενου,η οποια μολις παρει ΦΕΚ,θα ισχυσει τουλαχιστον για 40 μερες μετα τη συγκληση της νεας Βουλης.Οποτε λογικα η αποσυρση θα ισχυσει μεχρι τοτε.
-
Το πασοκ δε μπορει να την ακυρωσει; (μετα τις εκλογες).
-
Αυτό που βλέπω είναι πως ότι και να πούμε εμείς, δε ξέρουμε τι μας ξημερώνει..
Μόνο μετά τις εκλογές θα έχουμε μια ξεκαάθαρη εικόνα τόσο για τα τέλη όσο και για την απόσυρση. Μέχρι τότε κάθε μέρα θα ακούμε 1,000,000 διαφορετικά σενάρια και 'υποσχέσεις' -
Παγωμάρα και επιφυλάξεις έχει φέρει αυτή η κατάσταση. Αλλά τι περίμενες από την πιο ...ανύπαρκτη κυβέρνηση όλων των εποχών. Μιλάω αντικειμενικά γιατί μια φορά την είχα ψηφίσει κιόλας (μπα να μου κοβόταν το κουλό)
Απόσυρση Ι.Χ. 2009 - 2016