-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ειναι DELL και εχει αποκριση 5ms
Στο πανω μερος θα βλεπεις τιτλους τελους και στο κατω την τελευταια σκινη του εργου.....Νομίζω υπερβάλεις λίγο. Πρίν μόλις 5 χρόνια οι TFT είχαν refresh time της τάξης του 20ms+. Οθόνες με 16 ή 12ms θεωρούνταν 'γρήγορες' και ιδανικές για gaming. Οπότε τα 5ms είναι αστρονομικό νούμερο. Αμφιβάλλω αν υπάρχει άνθρωπος που να μπορεί να καταλάβει διαφορά μεταξύ 5 και 2ms.
Και για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, σύμφωνα με τον τύπο T=1/f:
20ms = 50Hz
16ms = 62.5Hz
12ms = 83.3Hz
5ms = 200Hz
2ms = 500Hz -
γνωριζει κανεις αν το adobe indesign cs3 εχει θεμα συμβατοτητας με windows 7??
το εχει κανεις ευκαιρο να μου το στειλει μηπως???
υπαρχει μηπως τροπος τα αρχεια του indesign cs4 να παιζουν και να επεξεργαζονται σε cs3 χωρις προβλημα???
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Παιδια επειδη αυτος ειναι αχρηστος (πλακα κανω ε )εχει αντιμετωπισει καποιος κατι παρομοιο ;
πήγαινε λίγο στο disk manager νομίζω δεξί κλικ πάνω στο my computer και δες αν εμφανίζεται η κάρτα εκεί.
Αν ναι δεξί κλικ και φορμάτ, αν δε σε καίνε οι φωτό.
(εχω βίστα στο μπουρδέλο, δ μπορώ ναθυμηθώ ακριβώς πως πας ) -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ειναι DELL και εχει αποκριση 5ms
Στο πανω μερος θα βλεπεις τιτλους τελους και στο κατω την τελευταια σκινη του εργου.....Νομίζω υπερβάλεις λίγο. Πρίν μόλις 5 χρόνια οι TFT είχαν refresh time της τάξης του 20ms+. Οθόνες με 16 ή 12ms θεωρούνταν 'γρήγορες' και ιδανικές για gaming. Οπότε τα 5ms είναι αστρονομικό νούμερο. Αμφιβάλλω αν υπάρχει άνθρωπος που να μπορεί να καταλάβει διαφορά μεταξύ 5 και 2ms.
Και για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, σύμφωνα με τον τύπο T=1/f:
20ms = 50Hz
16ms = 62.5Hz
12ms = 83.3Hz
5ms = 200Hz
2ms = 500Hzμαλλον το μετριο αισθητικο αποτελεσμα οφειλεται σε κακη υλοποιηση overdrive.Οι DELL παντως γενικως αντιπροτεινονται για gaming,αλλα και σε ταινια?
Αναλογως και το panel -
παντως για μενα οθονη δεν ειναι μονο ο χρονος αποκρισης αλλα και η γωνια θεασης και η συνολικη ποιοτητα της εικονας αλλα και του προιοντος για αυτο μια ζωη θα τα σκαω στην eizo
-
για χρηση ως monitor σε συγκεκριμενες εφαρμογες και χωρους συμφωνω,αλλα για multitainment ,σημερα μπορεις στα ιδια λεφτα να βρεις μια 32αρα TV και να κανεις τη δουλεια σου μια χαρα
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
για χρηση ως monitor σε συγκεκριμενες εφαρμογες και χωρους συμφωνω,αλλα για multitainment ,σημερα μπορεις στα ιδια λεφτα να βρεις μια 32αρα TV και να κανεις τη δουλεια σου μια χαραναι συμφωνω απολυτως και προς τα κει σκεφτομαι να κινηθω οταν αλλαξω pc
(ισως οχι 32αρα γιατι για το χωρο μου ειναι μεγαλη)η αληθεια ειναι πως σκεφτομουν να κρεμασω μια τηλεοραση στον τοιχο μου πανω απο το pc αλλα τελικα για τις ταινιες τουλαχιστον περιοριστηκα σε laptop με HDMI θυρα για να παιζω ο,τι αρχειο γουσταρω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
για χρηση ως monitor σε συγκεκριμενες εφαρμογες και χωρους συμφωνω,αλλα για multitainment ,σημερα μπορεις στα ιδια λεφτα να βρεις μια 32αρα TV και να κανεις τη δουλεια σου μια χαρα
ναι συμφωνω απολυτως και προς τα κει σκεφτομαι να κινηθω οταν αλλαξω pc
(ισως οχι 32αρα γιατι για το χωρο μου ειναι μεγαλη)η αληθεια ειναι πως σκεφτομουν να κρεμασω μια τηλεοραση στον τοιχο μου πανω απο το pc αλλα τελικα για τις ταινιες τουλαχιστον περιοριστηκα σε laptop με HDMI θυρα για να παιζω ο,τι αρχειο γουσταρω
Παρε 32 αρα τουλαχιστον να σαι σιγουρος,Προς τα πανω κανεις δεν το μετανιωσε ΣΤο πατρικο μου τους εβαλα να παρουν 40αρα μετα απο 26αρα και σε 15 μερες ειχαν συνηθισει(μιλαμε για 2 μετρα αποσταση θεασης,maximum)
Για το αλλο που λες υπαρχουν τηλεορασει LG και Samsung,που παιζουν σχεδον ολα τα format,μεχρι 1080p ενσυρματα απο HDD/usb stick ή και ασυρματα μεσω wi-fi
-
αστο καλυτερα πηγα και τα εσκασα πριν 3 χρονια να παρω dvd που να παιζει τα avi με ελληνικους υποτιτλους και μετα μου εγιναν μοδα τα matroska (mkv) για να βλεπω τα 720ρ μου..
τα πηρα στο κρανιο , λεω ασταδιαλα , θελαμε και laptop , οποτε φροντισα να εχει hdmi να μην ενωνω πολλα καλωδια και τωρα ο,τι αρχειο και να γινει της μοδας εγω θα το παιζω και χεστηκα
εννοειται και ασυρματο logitech ποντικι για τηλεκοντρολ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Παιδια επειδη αυτος ειναι αχρηστος (πλακα κανω ε )
εχει αντιμετωπισει καποιος κατι παρομοιο ;
πήγαινε λίγο στο disk manager νομίζω δεξί κλικ πάνω στο my computer και δες αν εμφανίζεται η κάρτα εκεί.
Αν ναι δεξί κλικ και φορμάτ, αν δε σε καίνε οι φωτό.
(εχω βίστα στο μπουρδέλο, δ μπορώ ναθυμηθώ ακριβώς πως πας )Μα τον καινε οι φωτογραφιες. Πριν απο αυτο το βημα υπαρχει σωτηρια ;
Θα το δοκιμασω στο jaunty να σω αν κανει mount και βλεπουμε. Danke! -
http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... catalog=23
πηρα αυτην εδω απο 19''αρα που ειχα και ενω στην αρχη νομιζα οτι θα ειχα προβλημα επειδη μου φαινοταν τεραστια,μεσα σε 1 μερα την συνηθησα και πιστευω πως εκανα μλκια που δεν περιμενα να παρω καμια 24αρα(βεβαια απο εκει ξεφευγουν οι τιμες)
για 24αρα που ψαχνει ο angel http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... D4AD66A21E αυτη πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο,καθως εχει κ αναλογικο -ψηφιακο δεκτη και ειναι κ η πιο ομορφη οθονη.αν δν ειχα παρει την 22αρα θα μαζευα λεφτα για μια τετοια
-
Tι κάνουμε με το snow leopard??? αναβάθμιση/αγορά από το site http://www.apple.com/macosx/ ή μέσω του dealer???
-
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1212044&DIAGONIAL_SIZE=22+inches&category=69978102&catalog=23πηρα αυτην εδω απο 19''αρα που ειχα και ενω στην αρχη νομιζα οτι θα ειχα προβλημα επειδη μου φαινοταν τεραστια,μεσα σε 1 μερα την συνηθησα και πιστευω πως εκανα μλκια που δεν περιμενα να παρω καμια 24αρα(βεβαια απο εκει ξεφευγουν οι τιμες)
για 24αρα που ψαχνει ο angel http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... D4AD66A21E αυτη πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο,καθως εχει κ αναλογικο -ψηφιακο δεκτη και ειναι κ η πιο ομορφη οθονη.αν δν ειχα παρει την 22αρα θα μαζευα λεφτα για μια τετοια
Δεν πήγες σε 24άρα αλλά μην έχεις ενοχές, δεν είναι τόσο τρελή η διαφορά από τις 22άρες.
Να έλεγες για 28-30, τότε θα έβλεπες όντως. -
Για όσους έχουν mac, η παρακάτω δημοσίευση θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη:
-
Ωραίος!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Tι κάνουμε με το snow leopard??? αναβάθμιση/αγορά από το site http://www.apple.com/macosx/ ή μέσω του dealer???Έχω παραγγείλει το family pack από το eshop. Υποτίθεται ότι περιμένουν παραλαβή στα μέσα του μήνα.
-
Θα ηθελα να αναβαθμισω τη ram στο laptop μου, ενα acer aspire 5920g.
To μονο που ξερω ειναι οτι τωρα εχει μεσα 2gigs ενα και ενα, αρα πιανονται ολα τα slots.
Το θεμα ειναι οτι δε ξερω τι ακριβως χρειαζεται να παρω.
Πως μπορω να το δω χωρις να ανοιξω το laptop?
Χρησιμοποιησα ενα scaner και μου εβγαλε οτι εχω PC2-5300 DDR2-667 200pin SODIMM.
Αρα για τι ψαχνω?
Ειναι κοινες ram για laptop να υποθεσω η ψαχνω συχνοτητες μηπως παω παραπανω, συμβατοτητες κλπ?
Ποσα περιπου να υπολογιζω για 4gigs? -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Θα ηθελα να αναβαθμισω τη ram στο laptop μου, ενα acer aspire 5920g.
To μονο που ξερω ειναι οτι τωρα εχει μεσα 2gigs ενα και ενα, αρα πιανονται ολα τα slots.
Το θεμα ειναι οτι δε ξερω τι ακριβως χρειαζεται να παρω.
Πως μπορω να το δω χωρις να ανοιξω το laptop?
Χρησιμοποιησα ενα scaner και μου εβγαλε οτι εχω PC2-5300 DDR2-667 200pin SODIMM.
Αρα για τι ψαχνω?
Ειναι κοινες ram για laptop να υποθεσω η ψαχνω συχνοτητες μηπως παω παραπανω, συμβατοτητες κλπ?
Ποσα περιπου να υπολογιζω για 4gigs?2 X http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553104 και θα είσαι μια χαρά.
Παραπάνω (δηλαδή 800MHz μνήμες) δεν θα έχουν πρόβλημα αλλά μην περιμένεις καλύτερες επιδόσεις, οι φορητοί δεν σου δίνουν περιθώρια να παίξεις με τις ταχύτητες.Αν όμως έχεις 32μπιτ λειτουργικό θα βλέπεις μόνο τα 3 από τα 4Gbs...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
[
Αν όμως έχεις 32μπιτ λειτουργικό θα βλέπεις μόνο τα 3 από τα 4Gbs...Δηλαδή τα Vista 32 bit δεν αξιοποιούν πχ τα 4 GB; Σίγουρα;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]