Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Τι να αγορασω ρε παιδια?
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. Τι να αγορασω ρε παιδια?
    • 1
    • 2
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 21
    • 22
    • 11 / 22
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    2
    430
    670
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      stefan147 last edited by

Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
      Eγω κιθαρα παιζω , μια φορα προσπαθησα να βγαλω το As i am και μου εφυγε ο κωλος
      τελικα δεν μπορεσα να το βγαλω οπως το παιζει ο Petrucci.Και αυτο δεν ειναι τιποτα μπροστα σε κατι αλλα που παιζουν

Αστα οι ανθρωποι ειναι αλλου

Ναι ναι κι εγώ έχω επιχειρήσει την εισαγωγή του Honor thy father αλλά γελάγανε και τα τσιμέντα...

Άντε μωρέ με τους ποζεράδες τους άσχετους....για να παίξεις αυτά που παίζουν πρέπει να έχεις 4 χέρια, 32 δάχτυλα και 3 πόδια (όχι σαν αυτά που λέει ο Τσουκαλάς...απτα κανονικά).

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Q
        qsisvts last edited by

Ο χρήστης Emilien έγραψε:
        QsisVTS δεν ζω στο Brooklyn (ο υποχθονιος ειναι λιγο υπερβολικος αλλα το νοημα το πιανεις) ουτε ειμαι κανενα κομμουνι να θελω να τουφεκισω ολους τους πλουσιους..
        πιστευω ειναι απολυτα κατανοητο αυτο που λεω.
        με τους κακομαθημενους πλουσιους τα βαζω. με αυτες τις πληγες που νομιζουν οτι τους ανηκει ο κοσμος και κανουν ο,τι θελουν.
        υπαρχουν κι αλλοι πλουσιοι αρχοντες και σεμνοι. ενας τετοιος θελω να γινω μια μερα. και να μην κακομαθω τα παιδια μου.
        και γω στην ηλικια του παιδιου ειμαι πανω κατω αλλα με το ζορι εχω λεφτα να παρω δωρο στην κοπελα μου. δεν φευγει ομως. μενει μαζι μου. αυτος ομως ποτε δεν θα ξερει αν η κοπελα ειναι μαζι του για τη ζ4 ή γιατι γουσταρει αυτον. και χ$στηκε κιολας ομως. αλλα τον νοιαζουν.
        καταλαβες τι λεω?
        ευχομαι ολοι να ειμαστε ωραιες προσωπικοτητες και καποια μερα να γινουμε πλουσιοι. οχι ελληναραδες πλουσιοι ομως.

καταρχην ζητω συγγνωμη για το υφος μου για να ριξω τους τονους.

αυτο που θελω να καταλαβεις ειναι οτι τα λεφτα ειναι απλα μεσο καλοπερασης και οχι μεσο ευτυχιας (μεχρι ενα βαθμο ειναι και απο αυτο)

το αν καποιος θεοποιει ή οχι τα λεφτα ειναι θεμα προσωπικοτητας που πηγαζει απο την ανατροφη και δεν εχει να κανει με την καταγωγη.
        εσυ για παραδειγμα δεν εχεις γνωστους που μπορει να μην ειναι τοσο φτωχοι , ειναι ομως απιστευτα τσιγγουνηδες ακομα και σε μικροπραγματα?αυτοι δε θεοποιουν το χρημα και δεν ειναι κακομοιρηδες?

οποιος εχει κομπλεξ με τα λεφτα του αλλου (που φυσικο και ανθρωπινο μεχρι ενα σημειο ειναι να εχει) τα θεοποιει πολυ περισσοτερο απο αυτον.

ναι υπαρχουν υπερμαλακισμενα πλουσιοπαιδα (μου εχουν πει ατακα οτι θα μου αγορασουν το σπιτι και θα με πεταξουν εξω να καταλαβεις ) , ομως υπαρχουν και αντιστοιχα φτωχοπαιδα.

σε πολυ πλουσια παιδια μαλιστα εχω δει κατι πολυ μοναδικο.πληρη αδιαφορια για το χρημα και αυτο εμενα μου φαινεται εξωγηινο.
        υπαρχουν πολλα πλουσια ατομα τα οποια θα συναναστραφουν μαζι σου και ας μην εχεις μια και υπαρχουν (ευτυχως) παρα πολλες γκομενες που δε δινουν δεκαρα για το ποσα λεφτα κουβαλας.

οποτε αραξε, μαλακες υπαρχουν παντου , απλα οι πλουσιοι ειναι πιο σπαστικοι, δεκτο .
        γραψτους στα @@@@δια σου και μην εχεις εμμονες να γινεις ντε και καλα σαν αυτους.
        αμα κατσει καλως, δε θα σκασουμε κιολας..

• K
          kavoyras last edited by

Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
          ρε καλυτερα που δεν εχεις ηχεια...

κι εώ πλέον δεν έχω...

Emilien, πραγματικά δεν μπορω να καταλάβω που κόλλησες.
          Ο φίλος μας το είπε αυτό προφανώς αστειευόμενος το 'άλλος πληρώνει'.και τονίζω το 'προφανώς' γιατί από μία οικογένεια, τα έξοδα από το ίδιο σακί πληρώνονται όλα.
          Επιπλέον όταν πας να πάρεις στο παιδί σου αμάξι, θυμίσου ότι μέσα στην (περίπου 5ετία) που θα το κρατήσει (εύχομαι να είναι τόσο ευχαριστημένος που να το κρατήσει και παραπάνω) θα πάει και ταξίδια σε εθνικές όπως η Κορίνθου-Πατρών και όταν θα κάνει προσπέραση με το premium 1,6αράκι που θα είναι και 1300kg (γιατί θες και ασφάλεια όπως είπες) και θα κάνει 20sec να προσπεράσει το φορτηγό που πηγαίνει με 80-100km/h ενώ με ένα πιο δυνατό αμάξι θα έκανε τουλάχιστον το μισό χρόνο και άρα θα κινδυνεύει λιγότερη ώρα εκτεθημένος στους απέναντι...τότε θα καταλάβεις ότι δεν ήταν και η καλύτερη επιλογή.

Τώρα το ότι πρέπει να παίρνουμε όλοι στα παιδιά μας αμάξι με 100 άλογα και 1300kg δεν είναι απαραίτητα σωστό το συμπέρασμα ότι θα είναι ασφαλής.
          Και με 1000cc κυβικά αυτοκίνητο μπορείς να σκοτωθείς αν δεν έχεις το μυαλό στη θέση του.
          Και κρίνοντας και από μένα και από τους γύρω μου, όσοι είχαμε μικρό (σε κυβισμό) αμάξι (και μετά πήραμε μεγαλύτερου κυβισμού πιο γρήγορο), τότε ηρέμησαμε.Όσο είχαμε το 'αδύναμο', έπρεπε να το σκίζουμε για να πηγαίνει, για να προσπεράσουμε, για να διατηρήσουμε κάποια χ ταχύτητα σε εθνική (~140km/h) κτλ και τότε ήταν που κάναμε τις μ@λ@κίες.όταν πήραμε το πιο δυνατό ηρέμησαν τα πνεύματα πάρα πολύ, αφού πλέον έχεις δύναμη όταν τη χρειάζεσαι, το αμάξι δε θα σε κρεμάσει όταν θα θ ες να προσπεράσεις και δεν έχεις το άγχος 'μη με κόψει γιατί άντε να ξαναεπιταχύνω' και δεν προσπερνάς στις χαροτικές εθνικές οδούς (ala Κορίνθου-Πατρών, Πέταλο κτλ) με το τζόκερ στο ένα χέρι (γιατί όντως πολύ ώρα δίπλα σε αυτόν που προσπερνάς, αυξάνεται εκθετικά ο κίνδυνος για τρακάρισμα είτε με τον δίπλα είτε με τον απέναντι).

Βέβαια έχω και 1 παράδειγμα προς αποφυγήν που πατέρας είχε πολλά χρήματα και αγόρασε στο γιό του το αμάξι των ονείρων του (SL500 ) και ο γιός αυτή τη στιγμή μας χαιρετά από κάπου μακρυά.Σίγουρα όμως αυτός και 1,6lt να είχε και 1.4lt να του δίνανε, πάλι τις μ@λ@κίες θα τις έκανε.Στάνταρ...οπότε αν το παιδί σου δεν το έχεις μάθει να φυλάγεται από μόνο του, να έχει το μυαλό στο κεφάλι του, την π@π@ρι@ του θα την κάνει θες δε θες όταν δε θα είσαι μπροστά για να του φωνάξεις μετά.

Εγώ θα πω στο Στέφανο να πάρει ένα περιοδικό αυτοκινήτου και να δει σε αυτά τα λεφτά τι μπορεί να παρει (και με βάση αυτά τα κριτήρια που θέτει στον εαυτό του).Ξέρω ότι ακούγεται λάθος αλλά είναι ένας τρόπος για να πάρεις μία κατεύθυνση, να ξέρεις τι ψάχνεις, τι μπορείς να αγοράσεις γύρω από αυτό το ποσό.
          Σίγουρα δε θα μείνουν πάνω από 10 αμάξια στην λίστα.Σίγουρα θα αποκλείσεις πχ την E-class, οπότε μη σου πω ότι μένουν και κάτω από 10 αμάξια που θα πρέπει να κοιτάξεις πιο σοβαρά.
          Περνάς από όλες τις αντιπροσωπείες και ζητάς προσφορές βάζοντας τα extra που θες στο αμάξι και κάνοντάς το όπως σου αρέσει.Επίσης ζητάς και testdrive (αν είναι δυνατή αυτή η επιλογή μιας και δεν υπάρχουν πολλες εταιρίες με testdrive 2,5lt-3.0lt αυτοκινήτων).
          Σίγουρα μετά από την 1η γύρα, τα αμάξια που θα σου αρέσουν περισσότερο δε θα είναι πάνω από 3-4.
          Μετά τα βάζεις κάτω, βλέπεις πιο σου 'μιλάει' περισσότερο στην ψυχή/καρδιά και ταυτόχρονα σε καλύπτει σε όλες τις δυνατές ανάγκες και απαιτήσεις που μπορείς να φανταστείς ότι θα έχεις από το αμάξι σου.
          Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις τι θέλεις.
          Δύσκολα πάντως ακολουθώντας τα παραπάνω να μην φτάσεις έστω σε ένα δίλημμα μεταξύ 2 αυτοκινήτων ενώ οι περισσότεροι έχουν αποφασίσει φτάνοντας στο τέλος τι αμάξι θέλουν ,αφού είναι το μόνο που κατάφερε να 'προκριθεί'.

ΥΓ:εγώ στη θέση του θα αγόραζα ή 335i coupe ή Α5 2.0ΤQ Stronic με μερικα (ακόμα) έξτρα αφού περισσεύουν και μερικά ευρώπουλα, αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ εγώ δεν είμαι ο Στέφανος και δεν έχουμε τις ίδιες ανάγκες και απαιτήσεις από το αμάξι μου, οπότε δεν έχει και πολύ νόημα να σου πω τι μου αρέσει εμένα.

• E
            evgenios last edited by

Ο χρήστης stefan147 έγραψε:

Eγω κιθαρα παιζω , μια φορα προσπαθησα να βγαλω το As i am και μου εφυγε ο κωλος
            τελικα δεν μπορεσα να το βγαλω οπως το παιζει ο Petrucci.Και αυτο δεν ειναι τιποτα μπροστα σε κατι αλλα που παιζουν

Αστα οι ανθρωποι ειναι αλλου

Ναι ναι κι εγώ έχω επιχειρήσει την εισαγωγή του Honor thy father αλλά γελάγανε και τα τσιμέντα...

Άντε μωρέ με τους ποζεράδες τους άσχετους....για να παίξεις αυτά που παίζουν πρέπει να έχεις 4 χέρια, 32 δάχτυλα και 3 πόδια (όχι σαν αυτά που λέει ο Τσουκαλάς...απτα κανονικά).

Nαι ειναι λιγο ποζεραδες αλλα οι πουστηδες παιζουν καλα
            τελος το

• K
              kavoyras last edited by

Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:

οποτε αραξε, μαλακες υπαρχουν παντου , απλα οι πλουσιοι ειναι πιο σπαστικοι, δεκτο .
              γραψτους στα @@@@δια σου και μην εχεις εμμονες να γινεις ντε και καλα σαν αυτους.
              αμα κατσει καλως, δε θα σκασουμε κιολας..

+1

• E
                evgenios last edited by

Λοιπον παιδια βρηκα τι θα παρει ο φιλος:

http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... on_id=2840

Χωραει 10 ατομα μεσα , ειναι πισωκινητο , δεν καει και κανει για μεγαλα ταξιδια

**0-100 σε 6.8 , τελικη 250 **

Το απολυτο φοιτηταμαξο δηλαδη

• C
                  c-l-a-b last edited by

audi a5 2.0tfsi s-tronic(πως ειπε κ ο κ.καβουρας)
                  bmw 335i(αν κ ακριβοτερη απο το οριο των 55κ ευρω)
                  bmw 135(ισως το καλυτερο για την ηλικια του νεαρου)
                  mb clc 200k-250(εφοσον του αρεσουν τα κουπε)
                  mb slk 200k(διττος χαρακτηρας)
                  infinity g37 coupe(για τον υποφαινομενο οτι καλυτερο σε αυτη την κατηγορια τιμης,αλλα ξεπερναει τα 3λτ)
                  mustang 4.6 v8 premium gt(ξεχωριζεις μεταξυ των συμφοιτητων,επιδοσεις στην ευθεια,ανετο ταξιδι αλλα ξεπερνα το οριο των 3λτ)

• M
                    mamkakanani last edited by

Καιρό ήθελα να γίνω μέλος αλλα βαριόμουν την διαδικασία, σ αυτό το thread όμως δεν μπορούσα ν αντισταθώ.. η συζήτηση π γίνεται εδώ μέσα είναι τουλάχιστον προκλητική.. ok δεν περίμενα να βρω σε forum αυτοκίνησης άτομα που αδιαφορούν για το αυτοκίνητο ως μέσο
                    αυτοπροβολής και φιγούρας αλλα αυτό σήμερα παραπάει... ok δεν θα σχολιάσω τον στέφανο ας κάνει ότι θέλει με τα λεφτά τα δικά του η του μπαμπά του, αλήθεια δεν με νοιάζει, ας τους βάλει φωτιά να τα κάψει.. Βλέπω όμως τόσους (όχι όλους και μπράβο σ αυτους π σκέφτικαν λιγο πριν γραψουν) χρηστες του forum και μέσα σ αυτούς και άτομα που είχα σε μεγάλη υπόληψη να τον προτρέπουν να αγοράσει το πιο.. μουράτο αμάξι για να βγάζει γκόμενες και να πουλάει μούρη.. και να μην προτιμήσει μάλιστα τα χαρχάλια των 30k ευρώ γιατι είναι του πεταματού κι αυτά τα κυκλοφορουν οι φτωχοί και μ αυτά
                    δεν θα ναι ξεχωριστός.. ξεχωριστός?? αυτό είναι λοιπόν το μνμ που θέλετε να περάσετε σε ένα νέο παιδί π διαβάζει το forum και δυστυχώς δεν έχει μια τόσο μεγάλη οικονομική άνεση σαν του στεφ? πως οι γκόμενες δεν θα κοιτάν αυτόν αλλα τον στέφανο που θα ναι
                    μουράτος στην αμαξάρα του και πως αυτός δεν θα ναι ξεχωριστός γιατι βολτάρει με το πολάκι της μάνας του..? εγώ 1 χρόνο τώρα κυκλοφορουσα'm ένα wagon R της μάνας μ.. πήγαινα πανεπιστήμιο ταξίδια όλα.. δεν είμαι ξεχωριστός φαντάζομαι.. όσο για την παθητική ασφάλεια
                    p τόσο πια την έχετε κάνει πιπίλα εδώ μέσα.. ασφάλεια φίλοι μου χρειάζεστε όταν υπάρχει κίνδυνος.. αν δεν σε παίρνει να προσπεράσεις δεν προσπερνάς, περιμένεις την κατάλληλη στιγμή όταν θα είσαι 100% σίγουρος και δη προσπερνάς στο κουτουρού βρίζοντας τα 100
                    αλόγια σου που δεν σε έβγαλαν ως την άλλη άκρη του φορτηγού..Εκτος βέβαια κι αν πέρασε πριν ο μπροστινός σου με τα λιγότερα άλογα και θες να του δείξεις ποιος κάνει κουμάντο στον δρόμο.. Μην μπείτε στον κόπο να μου απαντήσετε ότι ήταν να καταλάβω το κατάλαβα..
                    ίσως πείτε πως όλοι έχουμε τον 'ποζερα' μέσα μας.. ε λοιπόν εγώ θέλω να πιστεύω πως δεν τον έχω και να μην επαναπαύομαι στην ιδέα πως όλοι λίγο πολλοί είμαστε φιγουρατζήδες, γιατι αυτό πραγματικά είναι που σε κάνει ξεχωριστό k όχι τα 874 αλόγια:) Αυτά από εμενα καλοτάξιδο να ναι ότι αμαξάκι και να πάρεις και καλή φιγούρα σε κομπλεξικούς και χαζογκόμενες

• V
                      vargas last edited by

καλα ρε φιλε χαλαρωσε , καλως η κακως κ το πουλ μουρ παιζει ρολο , ας ειμαστε ρεαλιστες , κ δεν συμβαινει μονο στην ελλαδα . Δε νομιζω οτι κανεια λεει πως τα πιο φτηνα αυτοκινητα ειναι χαλια, αλλα αφου διαθετει ενα Α ποσο το παιδι τι να του προτεινουμε για κατι σπορ κ κυριλε ? Το κια CEED? (MIA XAΡΑ ΕΙΝ ΤΟ ΚΙΑ ΜΗΝ ΜΕ ΦΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ..) η κατι σχετικα φτηνο ? εφοσον δεν εχει αναγη να κανει οικονομια . Νομιζω πως υπερβαλλεις λιγο , αλλα τεσπα καλωςηρθες

• C
                        c-l-a-b last edited by

απο οσα εχω καταλαβει,ο συγκεκριμενος διαδυκτιακος χωρος εστιαζεται στο θεμα των αυτοκινητων κ οχι στην διαπαιδαγωγηση η οτιδηποτε αλλο.καθεις εχει τις προσωπικες του αποψεις κ καλα κανει μιας κ το δικαιουται,αλλα θεωρω οτι δεν ''πεφτει λογος'' σε κανεναν εδω μεσα για το τι θα κανει ο αλλος με τα λεφτα του.το παιδι θελει στα 20 του αυτοκινητο 55κ ευρω.τοσα διαθετει.κ μας ρωτησε ποιο θεωρουμε καλυτερο.δεν μας ρωτησε αν μπορει να θεωρηθει νεοπλουτος η ποζερος η οπως αλλιως τον χαρακτηριζετε.
                        δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι εσεις αν ειχατε 55κ ευρω για αυτοκινητο,θα δινατε 30κ ευρω?δεν νομιζω..
                        κ καταληγω υπενθυμιζωντας οτι ο νεαρος μας ρωτησε τι αυτοκινητο να παρει.κ εμεις του παραθετουμε απαντησεις κ αποψεις επ αυτου.

• M

Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
                          απο οσα εχω καταλαβει,ο συγκεκριμενος διαδυκτιακος χωρος εστιαζεται στο θεμα των αυτοκινητων κ οχι στην διαπαιδαγωγηση η οτιδηποτε αλλο.καθεις εχει τις προσωπικες του αποψεις κ καλα κανει μιας κ το δικαιουται,αλλα θεωρω οτι δεν ''πεφτει λογος'' σε κανεναν εδω μεσα για το τι θα κανει ο αλλος με τα λεφτα του.το παιδι θελει στα 20 του αυτοκινητο 55κ ευρω.τοσα διαθετει.κ μας ρωτησε ποιο θεωρουμε καλυτερο.δεν μας ρωτησε αν μπορει να θεωρηθει νεοπλουτος η ποζερος η οπως αλλιως τον χαρακτηριζετε.
                          δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι εσεις αν ειχατε 55κ ευρω για αυτοκινητο,θα δινατε 30κ ευρω?δεν νομιζω..
                          κ καταληγω υπενθυμιζωντας οτι ο νεαρος μας ρωτησε τι αυτοκινητο να παρει.κ εμεις του παραθετουμε απαντησεις κ αποψεις επ αυτου.

Νομίζεις δεν νομίζεις αν ποτε έπιανα τόσα λεφτά στην ζωή μ (που όσο αισιόδοξος και να μαι δύσκολα το φαντάζομαι αυτό) το πιθανότερο θα ήταν να μην τα δώσω για αμάξι και 99% ναι θα έπαιρνα αυτό με τα 30k, όχι γιατι είμαι παιδί του λαου και βασιλάκης καΐλας και che αλλα απλά γιατι σέβομαι τα λεφτά και τον τρόπο π βγαίνουν (ποσο μάλλον τα ξένα λεφτά του μπαμπά της μαμάς του σκύλου και της γάτας), δεν τα βάζω με τον στεφ αλλα με όσους τον προτρέπουν να φανεί και να αναγνωριστεί με τα λεφτά του και όχι με την προσωπικότητα και και τις αξιες του.. γιατι όταν του λες πάρτο να μαζεύεις γκόμενες αυτό εννοείς άσχετα αν υποτιμάς ταυτόχρονα και τις γκόμενες.. αυτά.. και sorry π εκφράζω προσωπικές απόψεις σε online community αντί να απαντάω με ναι και όχι.. (μένει απλά να καταλάβουμε πως το αυτοκίνητο είναι μέσο μετακίνησης και όχι εντυπωσιασμού)

• 1
                            106_4_ever last edited by

διορθωση!!!!. το αυτοκινητο ειναι ειναι μεσο απολαυσης των αισθησεων, διασκεδασης,και μεταφορας.
                            κατα τα αλλα δεν βρισκω υπερβολικα αυτα που λες.... αλλα αυτο ειναι θεμα συκγλισης αποψεων...
                            βασικα καλο ειναι να εχουμε τα μυαλα μας στο κεφαλι μας ....οσο μπορουμε γιατι τα 20 χρονια ειναι ηλικια τρελας.

• K
                              kid last edited by

Ο χρήστης Emilien έγραψε:
                              QsisVTS δεν ζω στο Brooklyn (ο υποχθονιος ειναι λιγο υπερβολικος αλλα το νοημα το πιανεις) ουτε ειμαι κανενα κομμουνι να θελω να τουφεκισω ολους τους πλουσιους..
                              με τους κακομαθημενους πλουσιους τα βαζω. με αυτες τις πληγες που νομιζουν οτι τους ανηκει ο κοσμος και κανουν ο,τι θελουν.
                              υπαρχουν κι αλλοι πλουσιοι αρχοντες και σεμνοι. ενας τετοιος θελω να γινω μια μερα. και να μην κακομαθω τα παιδια μου.
                              και γω στην ηλικια του παιδιου ειμαι πανω κατω αλλα με το ζορι εχω λεφτα να παρω δωρο στην κοπελα μου. δεν φευγει ομως. μενει μαζι μου. αυτος ομως ποτε δεν θα ξερει αν η κοπελα ειναι μαζι του για τη ζ4 ή γιατι γουσταρει αυτον. και χ$στηκε κιολας ομως. αλλα τον νοιαζουν.
                              καταλαβες τι λεω?
                              ευχομαι ολοι να ειμαστε ωραιες προσωπικοτητες και καποια μερα να γινουμε πλουσιοι. οχι ελληναραδες πλουσιοι ομως.

Ο 'κακομαθημένος πλούσιος' που λες, μπορεί, θέλει και γουστάρει να δώσει 50-60Κ για να πάρει αυτοκίνητο στα 20 του. Μαγκιά του και δικαίωμα του. Δεν πρόκειται να γίνει πιο κακομαθημένος αν πάρει Porsche από το αν πάρει Zastava. Είναι 20 χρονών, η προσωπικότητα του έχει ήδη διαμορφωθεί, δεν θα τον κάνει κακομαθημένο η Cayman στα 20. Ή μήπως επειδή είναι στα 20 του, απαγορεύεται να πάρει καλό αυτοκίνητο επειδή... αλήθεια για ποιο λόγο είναι κακό να έχεις ακριβό αυτοκίνητο στα 20 σου?

Όντας και γω 20 (22 για την ακρίβεια), σου λέω ότι είτε έχω αυτοκίνητο κυριλέ, είτε κυκλοφορώ με λεοφωρείο, γκομενάκια υπάρχουν και βρίσκω. Δεν πηδάς σοβαρή γκόμενα επειδή έχεις μια Z4. Ναι, θα σου φέρει μερικές τελειωμένες, αλλά στα @@ σου, τις βλέπεις εξ αρχής και ξέρεις ότι το πρωί θα είναι σπίτι τους. Δεν σε νοιάζει.

Αγάπες, λουλούδια και έρωτες είναι πολύ ωραία πράγματα, αλλά πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι η κοπέλα σου δεν είναι μαζί σου επειδή δεν βρίσκει κάποιον με λεφτά?

• C
                                c-l-a-b last edited by

λυπουμαι που δεν ενστερνιζομαι τον τροπο σκεψης σας.τοσο εγω,οσο κ αλλοι οι οποιοι ηταν ικανοι η τυχεροι ωστε να φτασουν στον σημειο να μπορουν να διαθεσουν παραπανω απο 30κ ευρω για αυτοκινητο..ειλικρινα σεβομαι την αποψη σας,απλως δεν μπορω να καταλαβω την λογικη στην οποια βασιζεται..
                                επισης να σας ενημερωσω πως κανεις δεν παροτρυνει κανεναν να φανει με τα λεφτα του κ οχι με την προσωπικοτητα.προσωπικα απανταω σκεπτομενος τι θα αγοραζα εγω αν ειχα στην διαθεση μου 55κ ευρω για αυτοκινητο(προσεξτε,55κ για αυτοκινητο,οχι 55κ ως συνολικη προσωπικη περιουσια) με βαση τα δεδομενα κ τους ορους που θετει ο νεαρος.
                                να σας ρωτησω κατι αλλο,αν δεν ηταν ο νεαρος 20 ετων κ στην θεση του βρισκοταν ενας 50 ετων ο οποιος εχει οικονομικη ανεση(οπως φαινεται να εχει κ ο νεαρος) κ απλως δεν γνωριζει αρκετα απο αυτοκινητα κ θελει κ μια δευτερη γνωμη,τοτε τι θα λεγατε?θα λεγατε παλι οτι προσπαθει να φανει κτλ?γιατι εντελει,ο μονος που αναφερεται σε προσωπικοτητες κτλ ειστε εσεις.κ ειλικρινα δεν υπαρχει λογος να συνεχιζουμε απαντησεις εκτος θεματος.

• M

Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
                                  διορθωση!!!!. το αυτοκινητο ειναι ειναι μεσο απολαυσης των αισθησεων, διασκεδασης,και μεταφορας.

φιλε μου αν ανοίξει αυτή η συζήτηση δεν θα έχει τέλος.. το ποσο και υπό ποιες συνθήκες γίνεται ένα αμάξι απολαυστικό είναι άλλο θέμα, γτ αν πχ εσυ για να το απολαύσεις θες να 'τσαγιασεις' κάποιον άλλον ετσι για να πει ' α τον γρήγορο ' η να χώνεσαι στις στροφές από δω κι από κει με κίνδυνο να μασεις κανέναν (ok ξέρω εσυ και όλοι μας προσεχεις/ούμε και δεν κανεις/ούμε μλκιες όπου δεν πρέπει, απλά και όσοι τράκαραν τα ίδια ακριβώς έλεγαν ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ) τώρα αν εσυ γουστάρεις στροφιλίκια και αδρεναλίνες τότε πάρε ένα kart και χώσου σε μια πιστα (με το εσυ αναφέρομαι στον καθ ένα δεν σ μιλώ προσωπικά).. για όλα υπάρχει το κατάλληλο μέρος και μέσο απόλαυση για μένα είναι μια ήσυχη διαδρομή με μουσικούλα χωρίς τρελούς να τρέχουν γύρω μου.. ευχαρίστηση π επιτυγχάνεται με κάθε αυτοκίνητο..

• 1

κανεις λαθος...... και εγω ειχα την δυνατοτητα να κινουμε με πολυ πλουσιο αυτοκινητο οταν ημουν 20 αλλα προτιμουσα το uno της κακιας ωρας...γιατι απλα ...δεν εβγαζα φραγκο ....δεν ηθελα εκ φυσεως να δειχνομαι για κανεναν λογο αν εχω η οχι φραγκα
                                    γιατι απλα εκ φυσεως παλι ... οταν 2 3 φορες ειχα καλο αυτοκινητο και 50 αρηδες διπλα μου στο φαναρι, με 16 ωρες δουλειας την ημερα ηταν με πολυ χειροτερο απο εμενα αυτοκινητο ενιωθα χαλια.
                                    οι γκομενες ναι σ κοιτουν οταν εχεις φραγκα ειναι φυσικο ....ειναι η υποσυνηδιτη ασφαλεια που θελει να νιωσει το θηλυκο ...και ψαχνει το πιο δυνατο αρσενικο...και στην σημερινη κοινωνια ...δυνατος ειναι ο πλουσιος..
                                    αλλα πανω απο αυτα υπαρχουν και καποια ορια ....ορια που βαζεις στον εαυτο σ... στον σεβασμο σ εσενα και στους γονεις σ...και στο να μην προκαλλεις τους αλλους...
                                    εγω εχω καλο φιλο μου με 120,000 ευρω αυτοκινητο,..... και οσο και αν δεν εκανε εντυπωση στις κοπελες μονος του με το αυτοκινητο του.....γυριζουν ολες.
                                    βεβαια το θεμα ειναι τι κοπελες προσελκυεις ....και τι ποιοτητας ...αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια..
                                    ο πραγματικα πλουσιος δεν διακρινεται ποτε....ειναι τοσο προσεκτικος και εναρμονισμενος με το περιβαλλον του και με την ηλικια του...
                                    ο νεοπλουτος ΑΚΡΙΒΩΣ το αντιθετο.

• M

Ο χρήστης Kid έγραψε:

καταλαβες τι λεω?

Ο 'κακομαθημένος πλούσιος' που λες, μπορεί, θέλει και γουστάρει να δώσει 50-60Κ για να πάρει αυτοκίνητο στα 20 του. Μαγκιά του και δικαίωμα του. Δεν πρόκειται να γίνει πιο κακομαθημένος αν πάρει Porsche από το αν πάρει Zastava. Είναι 20 χρονών, η προσωπικότητα του έχει ήδη διαμορφωθεί, δεν θα τον κάνει κακομαθημένο η Cayman στα 20. Ή μήπως επειδή είναι στα 20 του, απαγορεύεται να πάρει καλό αυτοκίνητο επειδή... αλήθεια για ποιο λόγο είναι κακό να έχεις ακριβό αυτοκίνητο στα 20 σου?

Όντας και γω 20 (22 για την ακρίβεια), σου λέω ότι είτε έχω αυτοκίνητο κυριλέ, είτε κυκλοφορώ με λεοφωρείο, γκομενάκια υπάρχουν και βρίσκω. Δεν πηδάς σοβαρή γκόμενα επειδή έχεις μια Z4. Ναι, θα σου φέρει μερικές τελειωμένες, αλλά στα @@ σου, τις βλέπεις εξ αρχής και ξέρεις ότι το πρωί θα είναι σπίτι τους. Δεν σε νοιάζει.

Αγάπες, λουλούδια και έρωτες είναι πολύ ωραία πράγματα, αλλά πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι η κοπέλα σου δεν είναι μαζί σου επειδή δεν βρίσκει κάποιον με λεφτά?

2 πραγματα... 1)μάλλον έχουμε διαφορετική αντίληψη για την 'μαγκια' και 2)το να πάρεις στα 20 αμάξι 50 k δεν απαγορεύεται, απλά είναι υπερβολή, το να το πάρεις για μούρη είναι απλά μαμακία

• Q
                                        qsisvts last edited by

εγω παντως διαφωνω με το πουλ μουρ, απλα οταν κατι κανει 50Κ εχει συνηθως καποιο πουλ μουρ. ακομα και το evo μπορει να μην εχει περαση στα γκομενακια εχει ομως περαση στα καγκουροστεκια.

εμενα η συμβουλη μου δεν ειναι να μην παρει ακριβο αυτοκινητο, αλλα να παρει αυτο που αρεσει σε εκεινον και οχι στους γυρω του.
                                        Σε καποιους ομως αρεσει να αρεσουν και να δειχνονται, ξερω ατομο που καταχρεωθηκε να παρει ενα mx5 μονο και μονο για να χει καμπριο και να τη πεφτει σε χαζογκομενες.
                                        τον χαλαγε μαλιστα που ηταν 1600αρι , αν υπηρχε 1000αρι αυτο θα επαιρνε.

ποιος ειμαι εγω να του πω να μην το παρει απο τη στιγμη μαλιστα που του δουλεψε?

οσο για τα πολλα λεφτα για ενα νεο παιδι, ενα εχω να πω.μακαρι να μπορεσω να παρω στο παιδι μου ferrari (αν ειναι σοβαρο φυσικα) . δε νομιζω οτι υπαρχει μεγαλυτερη χαρα για τους γονεις απο το να δινουν τα παντα στα παιδια τους.

εγω τουλαχιστον ετσι μεγαλωσα , πιστευω οτι ειμαι μια χαρα ατομο και ετσι θα μεγαλωσω τα παιδια μου..

εσεις αμα θελετε χαρειτε τα λεφτα που θα βγαλετε για παρτη σας πηγαινετε και τα ταξιδακια σας , παρτε τα ακριβα σας αυτοκινητα στα 50 και αφηστε τα παιδια σας να πηγαινουν με παπι και να περιμενουν και αυτα να πανε 50 για να χαρουν τη ζωη τους

ειναι και αυτο μια αποψη

• M

Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
                                          λυπουμαι που δεν ενστερνιζομαι τον τροπο σκεψης σας.τοσο εγω,οσο κ αλλοι οι οποιοι ηταν ικανοι η τυχεροι ωστε να φτασουν στον σημειο να μπορουν να διαθεσουν παραπανω απο 30κ ευρω για αυτοκινητο..ειλικρινα σεβομαι την αποψη σας,απλως δεν μπορω να καταλαβω την λογικη στην οποια βασιζεται..
                                          επισης να σας ενημερωσω πως κανεις δεν παροτρυνει κανεναν να φανει με τα λεφτα του κ οχι με την προσωπικοτητα.προσωπικα απανταω σκεπτομενος τι θα αγοραζα εγω αν ειχα στην διαθεση μου 55κ ευρω για αυτοκινητο(προσεξτε,55κ για αυτοκινητο,οχι 55κ ως συνολικη προσωπικη περιουσια) με βαση τα δεδομενα κ τους ορους που θετει ο νεαρος.
                                          να σας ρωτησω κατι αλλο,αν δεν ηταν ο νεαρος 20 ετων κ στην θεση του βρισκοταν ενας 50 ετων ο οποιος εχει οικονομικη ανεση(οπως φαινεται να εχει κ ο νεαρος) κ απλως δεν γνωριζει αρκετα απο αυτοκινητα κ θελει κ μια δευτερη γνωμη,τοτε τι θα λεγατε?θα λεγατε παλι οτι προσπαθει να φανει κτλ?γιατι εντελει,ο μονος που αναφερεται σε προσωπικοτητες κτλ ειστε εσεις.κ ειλικρινα δεν υπαρχει λογος να συνεχιζουμε απαντησεις εκτος θεματος.

δεν είναι ότι ο στέφανος προσπαθεί να φανεί είναι ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα τον παροτρύνουν να αγοράσει αμάξια για μούρη και σε παρακαλώ μη με βάλεις να σ παραθέσω τα posts τους, φαίνεσαι έξυπνο άτομο αν ανατρέξεις σε προηγούμενες σελίδες θα καταλάβεις για τι μιλάω.. για τον 50άρη δεν το σχολιάζω γτ όλες η cayene π χτυπάνε κοφτές στα φανάρια(και τους σιναντας στα επομενα φαναρια) από 50αρίδες οδηγούνται...

• 1

Ο χρήστης MamkakananI έγραψε:

φιλε μου αν ανοίξει αυτή η συζήτηση δεν θα έχει τέλος.. το ποσο και υπό ποιες συνθήκες γίνεται ένα αμάξι απολαυστικό είναι άλλο θέμα, γτ αν πχ εσυ για να το απολαύσεις θες να 'τσαγιασεις' κάποιον άλλον ετσι για να πει ' α τον γρήγορο ' η να χώνεσαι στις στροφές από δω κι από κει με κίνδυνο να μασεις κανέναν (ok ξέρω εσυ και όλοι μας προσεχεις/ούμε και δεν κανεις/ούμε μλκιες όπου δεν πρέπει, απλά και όσοι τράκαραν τα ίδια ακριβώς έλεγαν ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ) τώρα αν εσυ γουστάρεις στροφιλίκια και αδρεναλίνες τότε πάρε ένα kart και χώσου σε μια πιστα (με το εσυ αναφέρομαι στον καθ ένα δεν σ μιλώ προσωπικά).. για όλα υπάρχει το κατάλληλο μέρος και μέσο απόλαυση για μένα είναι μια ήσυχη διαδρομή με μουσικούλα χωρίς τρελούς να τρέχουν γύρω μου.. ευχαρίστηση π επιτυγχάνεται με κάθε αυτοκίνητο..

σε καποια σημεια με βρισκεις συμφωνο...και εγω αυτα λεω αν ειναι να κανεις ΤΙΣ ταταριες υπαρχουν και οι πιστες...
                                            και αυτο εκανα πιο παλια και ξεκ@@@να και μετα τν πιστα ημουν σνα γριουλα στον δρομο
                                            απλα οταν ο δρομος ειναι αδειος και (προσωπικα γουσταρω) επαρχιακος .... τοτε ναι τρεχεις αλλα και παλι οχι εξω απο τα ορια του αυτοκινητου σου...

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 13
                                            • 21
                                            • 22