-
φαντάζομαι πως η VW έχει αποφασίσει ότι μετά την εγγύηση δεν θέλει να κάνει service στα αυτοκίνητα της και ότι την συμφέρει οικονομικά, μόνο να τα εισάγει να πουλά ανταλλακτικά και Τέλος....
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
φαντάζομαι πως η VW έχει αποφασίσει ότι μετά την εγγύηση δεν θέλει να κάνει service στα αυτοκίνητα της και ότι την συμφέρει οικονομικά, μόνο να τα εισάγει να πουλά ανταλλακτικά και Τέλος....οχι ρε συ αλλα ειναι πανακριβοι, υπαρχουν καλοι συνεργειαδες που και φθηνοι(συγκριτικα) ειναι και μπορεις να τους εμπιστευθεις. εγω παντα θα κανω ο,τι ειναι απαραιτητο δε χρειαζεται να το χρυσοπληρωνω κιολας
αλλωστε ποτε δεν μου αρεσε το ψυχρο στυλ των αντιπροσωπειων..
θελω να μιλαω με το μηχανικο και οχι με καποιον απο τη ρεσεψιον και να βλεπω τι κανουν στο αυτοκινητο μου -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ωραια πες μου το συνεργειο σου τοτε!εγω εμπλεξε με karentaδες και οσο ειμαι στη εγγυηση θα τους τρωω στη μαπα, μετα εχω αλλες εναλλακτικες..
Και τώρα έχεις εναλλακτικές. Σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο του επίσημου δικτύου μπορείς να το πηγαίνεις.
-
απλα μωρε εχω κανει επεκταση σε αυτους και αν θυμαμαι καλα στους ορους λεει να το πηγαινω σε δικα τους συνεργεια..
λιγοτερο απο 2 χρονακια μενουνεσυ πού το πας?
-
εγώ το ΙV GTI το είχα δώσει με 165,000χλμ και η μαμα τουρμπίνα δούλευε super μετά από 8 χρόνια και παρά τοσκίσιμο που του είχα ρίξει.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
εγώ το ΙV GTI το είχα δώσει με 165,000χλμ και η μαμα τουρμπίνα δούλευε super μετά από 8 χρόνια και παρά τοσκίσιμο που του είχα ρίξει.χαιρομαι με αυτα που ακουω γιατι δεν ψηνομαι να δωσω τα λεφτα που κανει η τουρμπινα μου
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Borg-War ... 8006r25424 -
εγώ το ΙV GTI το είχα δώσει με 165,000χλμ και η μαμα τουρμπίνα δούλευε super μετά από 8 χρόνια και παρά τοσκίσιμο που του είχα ρίξει.
χαιρομαι με αυτα που ακουω γιατι δεν ψηνομαι να δωσω τα λεφτα που κανει η τουρμπινα μου
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Borg-War ... 8006r25424Χτες γύριζα με το αμάξι του ξαδέρφου μου (Audi A4 1.8 T του 96), το οποίο έπειτα από 163000 χλμ σκληρής χρήσης μηχανικά δεν κάνει τσικ. Με 13 χρόνια στην πλάτη της δηλαδή η τουρμπίνα δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα, κάτι που επιβεβαιώνει και το εξουσιοδοτημένο συνεργείο όπου συντηρείται όλα αυτά τα χρόνια το αυτοκίνητο.
-
-
:yahoo:γιατί χαίρεσαι;
-
Ελα ντε...αφου τα τ(φ)σι σπανε, καινε λαδια κ.α. Το τι εχω ακουσει απο καγκουρες ρε παιδια δε λεγεται...τουρμπινα θα αλλαζω μαζι με τον ιμαντα(δεν εχω ιμαντα αρα;;), καθε φορα που βαζω βενζινη βαζω και λαδια, σαν 2χρονο σκουτερ.
Ακομα δε μπορουν να μου απαντησουν πως δε βλεπουν συνεχεια ασπρους καπνους απο τα χιλιαδες vw στο δρομο που η πλειοψηφια ειναι τ(φ)σι.
Και για να ειμαστε εντος θεματος, πριν 1 μηνα εκανα το σερβις των 30κ (γκολφ τσι 122)
Λαδια, φ.λαδιου,καμπινας δικα μου 70Ε
Φ. Καυσιμου δικο τους 30Ε
Καρτα καυσαεριων 10Ε
εργατικα 90ΕΤρελη ληστεια...(σε vw επαρχιας)
ΥΓ. Το αερος το αλλαξα μονος, εκανε περιπου 10 Ευρω. Αυτοι λενε αλλαγη στα 60κ, το βιβλιαρακι 90κ και τα δυο ειναι πολλα νομιζω για τουρμπο μοτερ
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Ελα ντε...αφου τα τ(φ)σι σπανε, καινε λαδια κ.α. Το τι εχω ακουσει απο καγκουρες ρε παιδια δε λεγεται...τουρμπινα θα αλλαζω μαζι με τον ιμαντα(δεν εχω ιμαντα αρα;;), καθε φορα που βαζω βενζινη βαζω και λαδια, σαν 2χρονο σκουτερ.Ακομα δε μπορουν να μου απαντησουν πως δε βλεπουν συνεχεια ασπρους καπνους απο τα χιλιαδες vw στο δρομο που η πλειοψηφια ειναι τ(φ)σι.
1.8 ΤSI έχω.
-
Μα δε το ειπα για 'σενα
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Μα δε το ειπα για 'σεναστο είπε γιατί αυτός προσθέτει σίγουρα σε κάθε γέμισμα.
δίχρονύλα εγγύηση -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Μα δε το ειπα για 'σενα
στο είπε γιατί αυτός προσθέτει σίγουρα σε κάθε γέμισμα.
δίχρονύλα εγγύησηκαι αλλάζω και τους ιμάντες ...που δεν έχω.
4500 χλμ δεν έχω κάψει καθόλου λάδι πάντως!
-
ουτε εσεις εχετε ιμαντα? εμεις οι 2λιτροι εχουμε , αλλα συμβαλλει και αυτο στο τριγμless περιβάλλον μας
viewtopic.php?f=15&t=31644&start=1185
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
:yahoo:
γιατί χαίρεσαι;
εσυ γιατι λες?
-
ουτε εσεις εχετε ιμαντα? εμεις οι 2λιτροι εχουμε , αλλα συμβαλλει και αυτο στο τριγμless περιβάλλον μαςviewtopic.php?f=15&t=31644&start=1185
ΟΧΙ δεν έχουμε, ένας λόγος που προτίμησα 1800 εκτός του φορολογικού.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μα δε το ειπα για 'σενα
στο είπε γιατί αυτός προσθέτει σίγουρα σε κάθε γέμισμα.
δίχρονύλα εγγύηση4500 χλμ δεν έχω κάψει καθόλου λάδι πάντως!
Πάτα το και λίγο, μην φοβάσαι...
-
Service για τα 90.000 σήμερα στην octavia μου.
Εχουμε και λέμε.
Λάδια 4l valvoline 5W30 απο trade wind: 44 ευρώ.
Επειδή τα ανταλλακτικά τα πήρα πριν κανα μήνα σχεδόν έχω πετάξει την απόδειξη
και δεν μπορώ να παραθέσω ξεχωριστά ένα ένα την αξία των ανταλλακτικών.
Αλλά μιλάμε για σύνολο αντα/κων 120 ευρώ τα οποία περιλαμβάνουν,Φίλτρο αέρος, φίλτρο Α/C, μπουζί, φίλτρο καυσίμου, φίλτρο λαδιού, ιμάντας δυναμό.
Εργατικά 50 ευρώ.Τελικό σύνολο 214.
Καλά νομίζω είναι. -
To πουντακι μου οταν το αγορασα πριν κανα χρονο τα αλλαξα ολα (καπου 2000ευρω)ιμαντες,καπακι,ψαλιδια,φιλτρα,και πολλα αλλα,για να γνωριζω ακριβως που βρισκομαι.
Απο τοτε κραταω αρχειο με οτι κανω και σε ποια χιλιομετρα.
Εχω αλλαξει μονο λαδια και τσεκαρω ολα τα υγρα,εβγαλα τον πειραγμενο εκεντροφορο(μπουμπις)ειχε φαει αμυγδαλο απο κακο χρονισμο,και εβαλα τον μαμα.
Μια φορα την εβδομαδα αφιερωνω καμμια ωρα για ελενχο του αυτοκινητου,πχ χθες ειδα οτι θελει αλλαγη μια φουσκα.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?