Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παλικαρια βοηθεια!!!
μπορειτε να μου πειτε τις διαφορες των goodyear eagle F1 asymmetric με τα eagle F1 GS-D3
ποια ειναι πιο ζμπορ?
Θεωρητικά, τα ασύμμετρα είναι αρκετά πιο σπορ από τα GS-D3* και μάλιστα (από όσα έχω ακούσει) τα ασύμμετρα είναι αρκετά πιο μαλακά από αυτά με το σχήμα V.
Τώρα για τα πλαϊνά δεν ξέρω τι να σου πω...Ο πατέρας μου καταβάλει κανονικά πεζοδρόμια και έχει και προφίλ 45 (εμπρός) και 40 (πίσω)
Προσωπικά θεωρώ πολύ ανώτερα τα ασύμμετρα ειδικά σε σχέση με τα GS-D3.
Ερώτηση...Έχω ακούσει 2 παράπονα από τα GS-D3:
1)είναι αρκετά θορυβώδη ως λάστιχα (εξαιτίας του V μάλλον )
2)μαζεύουν πολλά πετραδάκια μέσα στα αυλάκια τα οποία κολλάνε και δε βγαίνουν με τίποτα, εκτός κι αν κάτσεις 1 προς 1 και τα βγάλεις με κλειδί ή σουγιαδάκι ή κατσαβίδι κτλ, το οποίο πρέπει να είναι πολύ ενοχλητικό την άνοιξη-καλοκαίρι που έχεις τα παράθυρα ανοιχτά (οπότε ακούς και το τσικ-τσικ σε κάθε περιστροφή της ρόδας την ώρα που πατάει και το πετραδάκι στην άσφαλτο).
Είσαι σε θέση να έχεις κάποια άποψη?
*συμμετρία= καλύτερο πάτημα-φρενάρισμα-επιτάχυνση χωρίς σπινιάρισμα κτλ ενώ στα πλευρικά δουλεύει το εξωτερικό πέλμα και δίνει extra κράτημα.
ΥΓ:τα Exalto είναι καταπληκτικά λάστιχα..πολύ κοντά στο ιδανικό, αν παραβλέψουμε ότι ένα αμάξι με αρκετά άλογα θα τα 'φάει' πολύ γρήγορα.