-
Ακουγεται για τελη 2012 το 7ρι,βασισμενο σε νεο πατωμα,εμφανιση εμπνευσμενη απο τις γραμμες του Blue Concept,και γκαμα 'επαναστατικων' υβριδικων κινητηρων που θα κανουν αναλογη εντυπωση με τους TSI.
θα δουμε...
-
γεια χαρα παιδια συντομα σκεφτωμαι να αλαξω ζαντολαστιχα στο golf μου (122 tsi 3θ) αλλα πσαχνω τις εναλακτικες διαστασεις που προτινει η vw αλλα λεει μονο για 16αρα εγω θελω 17αρα ξερει κανεις??
-
καλημερα θα ηθελα να μοιραστω την εμπειρια με το golf 6 μου (tsi 122 manual me 3500xlm.) χτες καθος γυριζα απο μια χαλαρη βολτα με τον πατερα μου ενω ολα ωραια κ καλα οταν πηγα να παρκαρω στο γαραζ με οπισθεν κ ανεβικα τιν ραμπουλα που εχει (ελαφρια κληση 10 μοιρων) εκει αρχιζει το προβλημα μου ... χαφνηκα εχω τρεμουλο απο το αμαξι κ δεν πηγενε βημα μια δυο το καταφερα κ το εβαλα οριακα μεσα μετα ομος εκανε ενα παραξενο θορυβο μαλλον απο σασμαν ακομα και οταν πατουσα τερμα τον συμπλεκτη!!! μικρος θορυβος αλλα ενοχλητικος!!!!σημερα που πηρα τηλ. στην αντιπροσωποια μου ειπαν να το παω να το δουνε καθος ξεκινισα να το παω ειπα λες να ηταν ζεστος ο συμπλεκτης για να το κανω μια οπισθεν παω να ξεκινισω εκανα λιγο πισω κ μετα η ταχυτητα δεν εβγενε με τπτ παλι καλα που ειχα υπομονη να πατησω τον λεβγιε κατω με λιτο χειροφρενο για να βγεει η ταχυτητα και να μπορεσω να το παω στο συνεργειο(τωρα βρησκετε μεσα στο συνεργειο περιμενοντας να μου πουνε τι φτεει!!!) ελπιζω να μην ειναι τπτ εκτος εγγυησης το αθτοκινητο το προσεχω σαν τα ματια μου πραγματικα!!! εχει καποιος καποια ιδεα του τι ειναι αυτο το προβλημα??αν ειναι λεω εγω συμπλεκτης η κιβωτιο ταχυτητων ειναι εντος εγγυησης??? ευχαριστω που ακουσατε το προβλημα μου!!!
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
γεια χαρα παιδια συντομα σκεφτωμαι να αλαξω ζαντολαστιχα στο golf μου (122 tsi 3θ) αλλα πσαχνω τις εναλακτικες διαστασεις που προτινει η vw αλλα λεει μονο για 16αρα εγω θελω 17αρα ξερει κανεις??τι εχεις τωρα? 15αρες σιδερενιες?
μια μερα ελεγχαμε με gps το ταχυμετρο του συγκεκριμενου μοντελου και κλεβει απιστευτα
(καπου στα 8 χλμ οταν ο δεικτης ειναι στα 100 )
το κοντερ πρεπει να ειναι ρυθμισμενο για μεγαλυτερη ζαντα αλλα δεν ξερω αν αυτη ειναι 16αρα ή 17αρα
-
ναι 15 εχω αλλα αν δεν πληροσω χοντρα τωρα (βλεπε πανω) παω για 17αρα παντος μην εμπειστεβεσε gps sto pasatt 20vt μας ηξερα οτι το ταχυμετρο κλεβει 10 χλμ απο πολλα φορουμ εγω με το gps επειασα 195 με το κοντερ στα 200
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
ναι 15 εχω αλλα αν δεν πληροσω χοντρα τωρα (βλεπε πανω) παω για 17αρα παντος μην εμπειστεβεσε gps sto pasatt 20vt μας ηξερα οτι το ταχυμετρο κλεβει 10 χλμ απο πολλα φορουμ εγω με το gps επειασα 195 με το κοντερ στα 200μια χαρα δειχνουν τη ταχυτητα τα gps το 195 με 200 που λες ειναι πολυ καλη αποκλιση, αλλα τα 8 χλμ στα 100 ειναι μεγαλη (μετα ανεβαινε κι αλλο)
μαλιστα αμεσως μετα το βαλαμε στο c2 που ειχαμε εκει προχειρο και στα 100 εδειχνε 98, αρα ηταν θεμα αυτοκινητου και οχι gps.
στο s3 πχ που εχω δικο μου κοντερ (δειχνει 300 ) και το αυτοκινητο φοραει τις ζαντες που προβλεπονται στο gps δεν χανω σχεδον τιποτα στα 244 μου εδειξε 237
αρα το κοντερ του 122 golf προβλεπει σιγουρα μεγαλυτερη ζαντα, το θεμα ειναι ποιας διαστασης?
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
γεια χαρα παιδια συντομα σκεφτωμαι να αλαξω ζαντολαστιχα στο golf μου (122 tsi 3θ) αλλα πσαχνω τις εναλακτικες διαστασεις που προτινει η vw αλλα λεει μονο για 16αρα εγω θελω 17αρα ξερει κανεις??Το ίδιο αυτοκίνητο έχω (σε 5θυρο για την ακρίβεια) και έχω 17άρες πάνω.
Επειδή είμαι λίγο άσχετος θα σου πω τις διαστάσεις που θέλεις, αν με βοηθήσεις.
Βασικά τα στοιχεία που θυμάμαι τώρα είναι το καρέ 5Χ112 αν δεν κάνω λάθος κ η διάσταση του ελαστικού 225/45.
Ελπίζω να σε βοήθησα, αν χρειάζεσαι κάτι άλλο πες μου να το κοιτάξω.Και μια σχετική απορία από εμένα για όποιον γνωρίζει: μπορώ να βάλω τις ζάντες του gti τις 17άρες, όπως είναι το αυτοκίνητο; Έχουν ίδιο καρέ και παίρνουν το ίδιο λάστιχο, πρέπει να κοιτάξω κάτι άλλο;
Επίσης η τοποθέτηση μπορεί να γίνει και από εμένα, βάζοντας-βγάζοντας μια μια τις ζάντες ή χρειάζεται κάτι άλλο; -
αν ειναι καινουριες οι ζαντες θα θελουν ζυγοσταθμιση
-
Με 205 55 16 το gps δειχνει 98 χλμ οταν στο κοντερ εχει 100χλμ/ωρα
golf V 122 -
Ο χρήστης pittas έγραψε:
Με 205 55 16 το gps δειχνει 98 χλμ οταν στο κοντερ εχει 100χλμ/ωρα
golf V 122αρα με 16αρα εισαι μια χαρα !
ευχαριστω για τη πληροφορια
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αν ειναι καινουριες οι ζαντες θα θελουν ζυγοσταθμισηκάτι σε ελαφρώς μεταχειρισμένο ψάχνω (αααααν βρεθούν €€), οπότε θα είναι ήδη ζυγοσταθμισμένο;
ευχαριστώ για την απάντηση
-
ναι θα ειναι , πληροφοριακα παντως και οταν αλλαξα λαστιχα μου εκαναν εκ νεου ζυγοσταθμιση
απλα εχε το στο νου σου , αμα βρεις ζαντες με φθαρμενα λαστιχα και θες να τα πεταξεις
(αλλα αυτο θα στο κανει ετσι κι αλλιως ο λαστιχας) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι θα ειναι , πληροφοριακα παντως και οταν αλλαξα λαστιχα μου εκαναν εκ νεου ζυγοσταθμισηαπλα εχε το στο νου σου , αμα βρεις ζαντες με φθαρμενα λαστιχα και θες να τα πεταξεις
(αλλα αυτο θα στο κανει ετσι κι αλλιως ο λαστιχας)Αν βρω φθαρμένα ελαστικά ή αλλάξω τα δικά μου, τότε θα αναγκαστώ να παω σε λαστιχά.
Ευχαριστώ και πάλι -
Έχει κάποιος τιμοκατάλογο των extra για το mk6 ; και τι περιλαμβάνει το πακέτο atlanta; thank s.
-
Ρίξε μια ματιά εδώ: http://spreadsheets.google.com/pub?key= ... V0wjVdLUCA
-
παιδια καλημερα με πηραν τηλ απο αντιπρωσοπια τελικα και μου ειπαν οτι θα γινει αλλαγη δισκου-πλατο-ρουλεμαν και διχαλου συμπλεκτη και βλεπουμε!!! για να δουμε!!
-
thank' s www2000
-
αν βγει τελικα με το μοτερ απο το S3, τον 3.2 V6 (πακετο με την τετρακινηση )να τον ξεχασουμε;
με τον tfsi θα ειναι τετρακινητο, ή μπαααα; -
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
αν βγει τελικα με το μοτερ απο το S3, τον 3.2 V6 (πακετο με την τετρακινηση )να τον ξεχασουμε;
με τον tfsi θα ειναι τετρακινητο, ή μπαααα;μπαααα
ξεχνα και την 4κινηση και τον V6
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Έχει κάποιος τιμοκατάλογο των extra για το mk6 ; και τι περιλαμβάνει το πακέτο atlanta; thank s.Το πακετο atlanta μαλλον δεν τοποθετειται στο Ελλαντα.
Νομιζω περιλαμβανει σπορ καθισματα, ζαντες, τιμονι δερματινο κλπ για τις εκδοσεις trendline, comfortline.
VW Golf VΙ