-
το twingo cc ποτε θα ερθει?????
-
Ενώ η Xantia του πότε είναι;
-
Καλώς σε βρήκα Νονέ. Δεν αναφερόμουν σε εσένα όμως, αλλά στον Nick.
-
Γεια σας παιδιά,
Σκέφτομαι να αγορασω ένα twingo.
Τι πρέπει να προσέξω? -
Ο χρήστης raftopoua έγραψε:
Γεια σας παιδιά,
Σκέφτομαι να αγορασω ένα twingo.
Τι πρέπει να προσέξω?Ενα ... Twingo.
Υπάρχει το 1.2 με 60ΗΡ έκδοση ACCESS με 2 αεροσακους (με τα ίδια λεφτά παίρνεις Matiz και με air condition), υπάρχει το 1,2 75ΗΡ, υπάρχει το 1.2 GT TURBO, υπάρχει και το 1.6 RS κλπ.
Το 1,2 GT μου φάνηκε σε testdrive ωραίο 'παιχνίδι' στο δρόμο (στησιμο στο δρόμο και καλό ήχο), καλή κατασκευή. 'Δεσμευση' οι 3 πόρτες για μικρό αλλά βολικό σε χώρους για 4. Αισθητικά στο GT οι διχρωμίες (χρώμα αυτοκινήτου- ασημί λεπτομέριες) ... ένα όμορφο σπορτιβ μικρό αμαξάκι.(ΥΓ. Προσωπικά θα το έπαιρνα αν δεν είχα κακή εμπειρία απο το aftersales της Renault και προς το παρόν 2η ευκαιρία δεν θέλω να δώσω).
-
λοιπον πηγα σημερα και αλλαξα λαδια και φιλτρο λαδιου για το Clio μου...πληρωσα 50 € εχοντας και εκπτωση 20%... Πως κρινετε τη τιμη;
Παντως απο τη στιγμη που ηρθε η PGA και διωξανε τα παιδια που ειχα μαθει να συνεννοουμε και με εξυπηρετουσανε αψογα καπως μου φαινεται...η ποιοτητα υπηρεσιων ειναι κατωτερη σε σχεση με αυτη που ειχα -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
λοιπον πηγα σημερα και αλλαξα λαδια και φιλτρο λαδιου για το Clio μου...πληρωσα 50 € εχοντας και εκπτωση 20%... Πως κρινετε τη τιμη;
Παντως απο τη στιγμη που ηρθε η PGA και διωξανε τα παιδια που ειχα μαθει να συνεννοουμε και με εξυπηρετουσανε αψογα καπως μου φαινεται...η ποιοτητα υπηρεσιων ειναι κατωτερη σε σχεση με αυτη που ειχακαι γω αλλαξα στο clio III και με την εκπτωση πήγε 53 ευρώ, πολύ καλα
-
Κι εγώ για Clio III είχα αναφέρει πρόσφατα ίδια τιμή! Πολύ καλά είναι!
-
για τον κλιματισμο ισχυει η προσφορα ακομα?
-
ναι ειδα αφισα που ελεγε οτι ισχυει προσφορα για φιλτρα και τετοια...απο 40€ εχω την εντυπωση
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για τον κλιματισμο ισχυει η προσφορα ακομα?Μέχρι 7/8 λέει η αφίσα στην ιστοσελίδα
-
καλά το focus rs ουτε για ενα εξάμηνο δεν θα μείνει στο προσκήνιο, για golf gti δεν συζηταω καν
MEGANE III RS
-
Σκοτάδι πίσσα απόψε, βάζω μπροστά, βάζω όπισθεν αλλά δεν έβλεπα ούτε τη μύτη μου απο τους καθρεύτες πίσω. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγαν οι 5-6 μπύρες που είχα πιει και με είχαν πειράξει. Κι όμως και τα 2 φώτα τις όπισθεν δεν δούλευαν.
Τί πάει να πεί αυτο ξέρεις κανείς? -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Σκοτάδι πίσσα απόψε, βάζω μπροστά, βάζω όπισθεν αλλά δεν έβλεπα ούτε τη μύτη μου απο τους καθρεύτες πίσω. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγαν οι 5-6 μπύρες που είχα πιει και με είχαν πειράξει. Κι όμως και τα 2 φώτα τις όπισθεν δεν δούλευαν.
Τί πάει να πεί αυτο ξέρεις κανείς?Αστο για αυριο το πρωι μετα απο ενα δυνατο καφε.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τί πάει να πεί αυτο ξέρεις κανείς?Αστο για αυριο το πρωι μετα απο ενα δυνατο καφε.
Όχι ρε αλήθεια λέω. Κι εγώ κοιτούσα τους καθρεύτες ξανα και ξανά και νόμιζα ότι απλά είμουνα σουρωμένος. Υπήρξαν κι άλλοι όμως εκεί που δεν είχαν πιει και μου είπαν ότι τα φωτα της όπισθεν δεν δουλεύουν.
-
Καμμενη ασφαλεια,χαλασμενη βαλβιδα στο σασμαν,καμμενες λαμπες........
-
Όχι ρε αλήθεια λέω. Κι εγώ κοιτούσα τους καθρεύτες ξανα και ξανά και νόμιζα ότι απλά είμουνα σουρωμένος. Υπήρξαν κι άλλοι όμως εκεί που δεν είχαν πιει και μου είπαν ότι τα φωτα της όπισθεν δεν δουλεύουν.
Αν οδήγησες στην κατάσταση που ήσουν, μετά μην αναρωτιέσαι πως γίνονται τα ατυχήματα εκεί κάτω στην Κρήτη...
-
Τί πάει να πεί αυτο ξέρεις κανείς?- Ηταν μερα
- Καθησες αναποδα
- Ειχες κλειστους καθρεπτες
- Επειδη ψιλοαποκλειω να καηκαν ταυτοχρονα και τα 2 , ή καμμενη ασφαλεια ή η επαφη της οπισθεν.
-
Μέχρι 7 Σεπτεμβρίου η Renault τρέχει τις εξής προσφορές:
-
Megane II Sedan, Coupe-Cabriolet, Estate με δώρο τον ΦΠΑ και 1.000 ευρώ επιπλέον όφελος
-
Laguna με προσφορά 2.000 ευρώ (πλην του Laguna Coupe)
-
Koleos με δώρο τον ΦΠΑ
-
Kangoo επιβατικό και επαγγελματικό με προσφορά 1.200 ευρώ
-
Trafic επιβατικό και επαγγελματικό με προσφορά 1.200 ευρώ
Και σε όλα τα παραπάνω με μειωμένο ΕΤΤ.
Συγκεκριμένα οι τιμές τους έχουν ως εξής:http://www.renault.com.gr/files/AUGUST_ ... celist.pdf
Επίσης για τα Clio F/l, Megane III και Scenic III και Grand Scenic III διατίθενται με μειωμένο ΕΤΤ οι εξης εκδόσεις:
http://www.renault.com.gr/files/AUGUST_ ... US_EET.pdf
-
-
Για megane II 1.4 μοντ 2003, τι προτείνετε για λάσχτιχα???
Δεδομένα:- Το αυτοκίνητο δεν είναι δικό μου, είναι φίλης μου
- διαστάσεις (μάλλον) 205/55/16
- κάνει λίγα χλμ (τώρα έχει 35χιλ) πόλη και πού και πού καμια εκδομούλα
- χωρίς ιδιαίτερες σπόρ απαιτήσεις (μάλλον προς μαλακό)
- ακόμη έχει τα εργοστασιακά
Σημ: Πλέον θα φυλάσσεται σε πυλωτή.
RENAULT FORUM