-
Φίλε μου, σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου τα καλύτερα!!!
Έχε έτοιμα τα πράγματα, αλλά μην κάνεις βιαστικές κινήσεις!
Καλή δύναμη!
-
-
Ο Θεός ας βάλει το χέρι του!
Προς τα δεξιά; Δηλαδή προς Σπάτα ας πούμε;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ο Θεός ας βάλει το χέρι του!Προς τα δεξιά; Δηλαδή προς Σπάτα ας πούμε;
Προς Πικέρμι...έχει αλλάξει η κατεύθυνση και δεν έρχεται κατά πάνω μας...αλλά τι να το κάνεις, αλλάζει συνέχεια.
-
-
παιδες κανενα νεο?
-
Τα κατάφεραν για άλλη μια φορά...Δυστυχώς δε λέει να βρέξει να ικανοποιήσει και τον υφυπουργό εσωτερικών που είχε καθυστερήσει να νοικιάσει εναέρια μέσα επειδή...έβρεχε
Κρίμα για τη χλωρίδα και την πανίδα,κρίμα για τις περιουσίες του κοσμάκη... -
Δυστηχως νωριτερα αλλαξε παλι ο ανεμος κι αυτην την στιγμη καιγεται η ανθουσα πολυ κοντα στο σπιτη της θειας μου......
Τρια πυροσβεστικα εξω απο το σπιτη του εβερτ στο πικερμι και αλλα τρια εξω απο του αλλου χοντρου
-
Αν ισχύει το
-8:16 Εκκενώνονται περιοχές στον Άνω Σχοινιά στη Γκράβα Μαραθώνα καθώς απειλείται το πάρκο του Σχοινιά και η περιοχή του Συνεταιρισμού Δικαστικών Υπαλλήλων.
Αυτή την ώρα οι φλόγες είναι κοντά- σχεδόν γλύφουν- τα εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα στην Παλλήνη όπου υπάρχουν δεξαμενές καυσίμων για τον ανεφοδιασμό των σχολικών λεωφορείων.
Γίνεται προσπάθεια από τους εργαζόμενους να εκκενώσουν το παρκινγκ από τα λεωφορεία.
-8:36 Εκρήξεις στις δεξαμενές καυσίμων (πετρελαίου) στα εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα. Η φωτιά απειλεί κατοικίες στην Άνω Παλλήνη. Έκκληση για βοήθεια απευθύνουν οι κάτοικοι.
από http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=58580&cid=4,
τότε βάσει του http://www.cgs.gr/dcms/images/map_cgs.jpg
η φωτιά είναι στο http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 13797&z=16
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Δυστηχως νωριτερα αλλαξε παλι ο ανεμος κι αυτην την στιγμη καιγεται η ανθουσα πολυ κοντα στο σπιτη της θειας μου......Τρια πυροσβεστικα εξω απο το σπιτη του εβερτ στο πικερμι και αλλα τρια εξω απο του αλλου χοντρου
3 πυροσβεστικα για να σωσουν τον μαλακα....
-
Μια 'εικόνα' από το Europe 24h MODIS Hotspots
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Μια 'εικόνα' από το Europe 24h MODIS HotspotsΗ θα γελάσεις νευρικά ή θα κλάψεις βλέποντας την κατάσταση.. Αποκλείεται να μείνεις αδιάφορος..
-
Νικο η φωτια καιει σπιτια στο πανοραμα παλληνης αυτο που σου ελεγα χτες δλδ για οσους δεν ξερουν ειναι διπλα στο alex pack η κατασταση χειροτερευει δυστηχως .........
Νικο ενημερωσε μας οσο μπορεις βεβαια για την κατασταση εκει περα....... -
Ο χρήστης fog έγραψε:
Μια 'εικόνα' από το Europe 24h MODIS HotspotsΔύσκολα τα πράγματα, η πρόβλεψη των ανέμων δεν είναι ευνοϊκή.
http://www.meteo.gr/SailingMapF.asp -
Πρέπει να έχει μπει για τα καλά στον Γέρακα, απο την μεριά της Ανθούσας...
Έχουμε πολύ κάπνα και ακούγονται πυροσβεστικές. -
Πρέπει να έχει μπει για τα καλά στον Γέρακα, απο την μεριά της Ανθούσας...
Έχουμε πολύ κάπνα και ακούγονται πυροσβεστικές.ποσο κοντα εισαι στην φωτια?
-
Δεν μπορώ να καταλάβω... Εγώ μένω στην Λ.Γέρακα, η φωτιά ειναι σιγουρα στην περιοχή της Μακρο.
Πριν λίγο είδα ενα Ερικσον να ρίχνει νερό κοντά στο εργοστάσιο της Νιβέα.
Πάντως απο την μεριά της Παλλήνης δεν βλέπεις τίποτα... έχουμε πάρα πολύ κάπνα, δεν ανασένεις έξω!
Υ.Γ. Τα ελικόπτερα περνάνε ακριβώς πανω απο το σπίτι μου! (μου ήρθε και λιγο νερό)
-
Δεν μπορώ να καταλάβω... Εγώ μένω στην Λ.Γέρακα, η φωτιά ειναι σιγουρα στην περιοχή της Μακρο.Πριν λίγο είδα ενα Ερικσον να ρίχνει νερό κοντά στο εργοστάσιο της Νιβέα.
Πάντως απο την μεριά της Παλλήνης δεν βλέπεις τίποτα... έχουμε πάρα πολύ κάπνα, δεν ανασένεις έξω!
Υ.Γ. Τα ελικόπτερα περνάνε ακριβώς πανω απο το σπίτι μου! (μου ήρθε και λιγο νερό)
Αν εριχνε στην νιβεα bdf αν καταλαβα καλα τοτε μιλαμε πως ειναι μεσα στον γερακα η φωτια
Μηπως πρεπει να εισαι σε ετιμοτητα κι εσυ?
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Νικο η φωτια καιει σπιτια στο πανοραμα παλληνης αυτο που σου ελεγα χτες δλδ για οσους δεν ξερουν ειναι διπλα στο alex pack η κατασταση χειροτερευει δυστηχως .........
Νικο ενημερωσε μας οσο μπορεις βεβαια για την κατασταση εκει περα.......Πριν καμιά ώρα έφυγα από τη Παλλήνη και έφτασα Ν. Σμύρνη στο πατρικό μου. Ο καπνός πυκνός και πραγματικά δε μπορούσες να αναπνεύσεις. Εγώ βρίσκομαι εκεί που γράφει Lofos Edison. Η φωτιά όταν έφυγα ήταν το κόκκινο πλαίσιο. Η κατεύθυνσή της είναι προς τα δεξιά...δηλαδή προς το Πανόραμα Παλλήνης και πρέπει να καίει ψηλά στο βουνό στην Ανθούσα.
Το πρωί με το πρώτο φως η κατάσταση ήταν έτσι:
Όταν έφυγα ήταν έτσι:
Ελπίζω να πάνε όλα καλά...με επιβεβαίωσαν ότι είναι όλα έτοιμα, υπάρχουν δυνάμεις των ΕΜΑΚ, οι κρουνοί είναι έτοιμοι, τεσταρισμένοι, δεμένες οι μάνικες και ήδη βρέχουν πίσω από το συγκρότημα. Επίσης έμαθα ότι έχουμε δική μας δεξαμενή αρκετά μεγάλη.
Γείτονα Scotch τι κάνετε εκεί? Φύγατε εσείς?
Παιδιά...τα πράγματα είναι ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ! ΠΟΥ είναι η βοήθεια?! Που ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ στις κατοικημένες περιοχές?! Πότε πρέπει να βάλει μυαλό ο κόσμος?! Πρέπει να πεθάνει και να καταστραφεί κόσμος??? Πρέπει να γίνει αυτός ο χαμός για να αποκτήσουμε σαν κράτος ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ συνείδηση?
Δε ξέρω τι να πω...πραγματικά δε ξέρω τι να πω...κρίμα ο κόσμος, κρίμα τα σπίτια αυθαίρετα και μη...κρίμα όλα...
Ελπίζω να γυρίσει ο άνεμος να σωθεί κόσμος.
Το καλό είναι ότι όταν πάει Εκάλη και Πολιτεία 'τυχαία' θα τη σβήσουν.
-
Επειδή μπορεί να καίει η φωτιά για μέρες, ετοίμασε τα πράγματά σου.
Σκέπασε τα πράγματα στο σπίτι - δεν χρειάζεται να καούν, καταστρέφονται από τον καπνό.
Καιγόμαστε (άλλοτε 2008, 2009)νυν 2010 .