-
Παιδιά κάνω μια έρευνα αγοράς για να πάρω αμάξι . Τα λεφτά είναι μέχρι 13 το πολύ 14 χιλιάρικα. Το ξέρω οτι το kia είναι μια κατηγορία πάνω αλλά μου αρέσει αρκετά. Ακούω προτάσεις και οτι ξέρετε . Στις τιμές απο ότι είδα είναι σχεδόν στα ίδια .
Ευχαριστώ !!
-
Παιδιά κάνω μια έρευνα αγοράς για να πάρω αμάξι . Τα λεφτά είναι μέχρι 13 το πολύ 14 χιλιάρικα. Το ξέρω οτι το kia είναι μια κατηγορία πάνω αλλά μου αρέσει αρκετά. Ακούω προτάσεις και οτι ξέρετε . Στις τιμές απο ότι είδα είναι σχεδόν στα ίδια .
Ευχαριστώ !!
-
Ευχαριστώ !!
-
Ford Fiesta 1.4 ποσο παει??Μπορεις μεν να παρεις το ceed ειναι και μια κατηγορια παραπανω.Επισης αμα εχεις ενα χιλιαρικο παραπανω περνεις και το 1.6 σε sport εκδοση.
-
Ολα πάνω κάτω είναι στα 13 χιλιάρικα απλά είναι θέμα αξιοπιστίας , να μπορείς να πας κανα ταξίδι άνετα και γενικα υπέρ και κατά.
-
ibiza, 207, γιατί τα αποκλίεις;
-
Αμα θες ταξιδι πιο μεγαλο και πιο ευροχωρο το proceed.Το fiestaki εγω θα το αγοραζα μονο και μονο επειδη μου αρεσουν τα ford.Το swift δε μου αρεσει και τοσο να πω την ακριβεια.Γιατι δε βλεπεις το grande punto 1.4t-jet???Μεν θα σου φανει πολυ σπαστικος ο ιμιακαμπτος.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Αμα θες ταξιδι πιο μεγαλο και πιο ευροχωρο το proceed.Το fiestaki εγω θα το αγοραζα μονο και μονο επειδη μου αρεσουν τα ford.Το swift δε μου αρεσει και τοσο να πω την ακριβεια.Γιατι δε βλεπεις το grande punto 1.4t-jet???Μεν θα σου φανει πολυ σπαστικος ο ιμιακαμπτος.εχεις ιδεα οτι το ceed και το proceed δεν ειναι κατι το ουαουα??
-
Δεν ξέρω γιατι αποκλείω το 207 , punto δεν μου πολυαρέσουν . Γενικά ευρωπαικά δεν τρελένομαι. Προτιμώ Ασιατικά τώρα το fiesta απλά έτυχε αν μου κάνει το κλικ.
-
Ο χρήστης Petran3 έγραψε:
Παιδιά κάνω μια έρευνα αγοράς για να πάρω αμάξι . Τα λεφτά είναι μέχρι 13 το πολύ 14 χιλιάρικα. Το ξέρω οτι το kia είναι μια κατηγορία πάνω αλλά μου αρέσει αρκετά. Ακούω προτάσεις και οτι ξέρετε . Στις τιμές απο ότι είδα είναι σχεδόν στα ίδια .Ευχαριστώ !!
To ProCeed σε λευκό κλπα,είναι πολύ όμορφο αυτοκίνητο κ αν βγαίνεις εθνική συχνά,είναι μάλλον
προτιμότερο. Ο κινητήρας του είναι αρκετά καλός για 1400.Εαν όμως κυκλοφορείς πιο πολύ στην πολη παίζεις με τα μικρά.
Το Fiesta είναι πιο ευρύχωρο και 'διασκεδαστικό',με το Suzuki όμως θα είσαι πιο οικονομικός και θα παρκάρεις πιο εύκολα.Κ δεν το λες κ ξενέρωτο ,οδηγικά μιλώντας -
Φαντάζομαι και τα τρία 3θυρα.
Το Kia είναι πιο ... αυτοκίνητο λόγω διαστάσεων. Για εκτός πόλης είναι κάτι που θεωρώ ότι χρειάζεται ενώ και ο 1400άρης είναι πολύ καλός, ενώ και σε εμφάνιση είναι πολύ όμορφο. Τα άλλα δυο σαν supermini είναι πιο βολικά στην πόλη. Τα έχω οδηγήσει και τα 2 σε test drive, το μεν Fiesta (5θυρο) έχει καλούς χώρους για τους επιβάτες, καλό κινητήρα, το δε Swift αν και ψηλοτάβανο με μικρότερους χώρους απο το Ford, 'σκληρό' στο δρόμο (χωρίς μεγάλες κλίσεις σε στροφές), με δυνατό, νευρικό αλλά και κάπως θορυβώδη κινητήρα. Το Swift στα 1,3 έχει και το οικονομικό όφελος του κόστους χρήσης, καθώς επίσης λίγο εμπειρικά είναι αξιόπιστο και με καλές τιμές στο aftersales.
Από τα 3 θα ήμουν μεταξύ του Kia και του Swift και περισσότερο λόγω εμφάνισης υπέρ του Ceed. -
clio TCe/fiesta 1,4
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Αμα θες ταξιδι πιο μεγαλο και πιο ευροχωρο το proceed.Το fiestaki εγω θα το αγοραζα μονο και μονο επειδη μου αρεσουν τα ford.Το swift δε μου αρεσει και τοσο να πω την ακριβεια.Γιατι δε βλεπεις το grande punto 1.4t-jet???Μεν θα σου φανει πολυ σπαστικος ο ιμιακαμπτος.Γιατί προτείνεις αυτοκίνητα που κοστίζουν 3-4 χιλιάρικα πάνω από τον προϋπολογισμό του παιδιού;
Το φιέστα για μένα χάνει αισθητικά σε σχέση με το swift αλλά δεν το έχω οδηγήσει για να έχω άποψη για το πως κινείται στο δρόμο. Επίσης από όσο ξέρω δεν έχει ετοιμοπαράδοτα και μάλλον θα χρειαστεί να περιμένεις αρκετά για να το πάρεις και δεν ξέρω αν παίζει και αυτό ρόλο στην επιλογή σου.
Για το swift έχω να πω ότι τα καθίσματά του δεν είναι και ότι πιο άνετο θα βρεις οπότε αν το θες για ταξίδια ξανασκέψου το, ενώ το πολύ μακρύ κιβώτιο του δεν κολακεύει το μοτέρ, ενώ έχει και την τάση να σκαλώνει σε πολύ γρήγορες αλλαγές (ειδικά από 2α σε 3η). Αλλά σε σχέδιο δεν παίζεταιΓια το proceed δεν έχω άποψη, ενώ το βρίσκω και εντελώς αδιάφορο σχεδιαστικά
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
... Για το swift ... έχει και την τάση να σκαλώνει σε πολύ γρήγορες αλλαγές (ειδικά από 2α σε 3η)...Αν κρίνω και απο το δικό μου αλλά και απο GVitara που είχα παλιότερα πρέπει να είναι αρχική αίσθηση -όταν είναι καινούρια- η οποία μετά απο λίγα χιλιόμετρα (2.000 χλμ στο Splash μου) 'διορθώνεται' μόνο του και κουμπώνει πολύ καλά ακόμα και σε γρήγορες αλλαγές!
-
Το swift το σκεφτομουν πολυ σοβαρα πριν απο καιρο. Εχει μερικα θεματακια. Χαμηλη ανεση απο αναρτηση ειδικα πισω, ψιλοχαλια ποιοτητα συναρμολογησης μεσα ( επιφανεις που ζουλιουνται, κενα, λαθος επιλογη υλικων σε σημεια που τριβονται), ενω χωραει ανετα 4 ατομα δε χωραει αποσκευες ουτε τριων και ενω ο κινητηρας θελει το κιβωτιο τον χαντακωνει. Ενω στη εθνικη εχεις ησυχο ταξιδι μπορει να χρειαστει να κατεβασεις και 2 ταχυτητες για να προσπερασεις (σιγουρα αν εχεις πανω απο 2 ατομα). Δεν ειναι ταφος αλλα με ενα κοντυτερο κιβωτιο θα ηταν ΠΟΛΥ καλυτερο. Στην πολη ειναι αστερι, ο λεβιες του με καλο κουμπωμα ( δεν παρατηρησα σκαλωμα), ανυπαρκτοι προβολοι, καλη ορατοτητα και χαμηλη καταναλωση. Το κιβωτιο του παλι τα χαλαει λιγο με την μακρια 2α. Γενικα ομως πολυ καλο για τα λεφτα του.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Αμα θες ταξιδι πιο μεγαλο και πιο ευροχωρο το proceed.Το fiestaki εγω θα το αγοραζα μονο και μονο επειδη μου αρεσουν τα ford.Το swift δε μου αρεσει και τοσο να πω την ακριβεια.Γιατι δε βλεπεις το grande punto 1.4t-jet???Μεν θα σου φανει πολυ σπαστικος ο ιμιακαμπτος.
Γιατί προτείνεις αυτοκίνητα που κοστίζουν 3-4 χιλιάρικα πάνω από τον προϋπολογισμό του παιδιού;
Το φιέστα για μένα χάνει αισθητικά σε σχέση με το swift αλλά δεν το έχω οδηγήσει για να έχω άποψη για το πως κινείται στο δρόμο. Επίσης από όσο ξέρω δεν έχει ετοιμοπαράδοτα και μάλλον θα χρειαστεί να περιμένεις αρκετά για να το πάρεις και δεν ξέρω αν παίζει και αυτό ρόλο στην επιλογή σου.
Για το swift έχω να πω ότι τα καθίσματά του δεν είναι και ότι πιο άνετο θα βρεις οπότε αν το θες για ταξίδια ξανασκέψου το, ενώ το πολύ μακρύ κιβώτιο του δεν κολακεύει το μοτέρ, ενώ έχει και την τάση να σκαλώνει σε πολύ γρήγορες αλλαγές (ειδικά από 2α σε 3η). Αλλά σε σχέδιο δεν παίζεταιΓια το proceed δεν έχω άποψη, ενώ το βρίσκω και εντελώς αδιάφορο σχεδιαστικά
3-4 χιλιαρικα??14.500 αγορασε ενα παιδι το grande punto.Δυο χιλιαρικα παραπανω αλλα τουρμπινα.
-
Δυστηχως και παλι στα λεφτα που προτεινεις το Punto T-jet ειναι η καλυτερη επιλογη με χαωδη διαφορα απο τα αλλα μοντελα.
13540 + τα εξοδα
Εκτος φυσικα αν θες χωρους που τοτε πας στο Ceed. -
Στα λεφτά που διαθέτεις KIA Proceed, στην κατηγορία του απ' τα πιο όμορφα και ποιοτικά αυτοκίνητα...
-
Ο χρήστης eikonikos έγραψε:
Στα λεφτά που διαθέτεις KIA Proceed, στην κατηγορία του απ' τα πιο όμορφα και ποιοτικά αυτοκίνητα...+!
Kia proceed 1.4, Ford Fiesta 1.4 Ή Suzuki Swift 1.3????